60887
-
Gudott #55035 Life Day Event, promociók és új PvP tartalom -
gunji #55034 Én nem tudom, csak fórumban olvastam, hogy csak azoknak él az ajánlat, akik levelet kaptak róla (link). De ha mindenki, akkor annál jobb. ;) -
Nem jart le, folyamatosan fizetem (meg ha nem is jatszottam mar 2-3 hete Fallout meg az ev vegi hajtas maitt) a sajat accomat. Amit a csaladom hasznal neha, az mar lejart nyaron, - illetve volt egy 7 naps ref amikor a 90 nap lejart - de prefkent arra a mailre is jott level. Na mindegy, ezt irjak: :)
● Become a Subscriber by January 4, 2016 and get 30 Days of Game Time on us!*
● Get 2-Day Early Access for each Knights of the Fallen Empire Chapter and Monthly In-Game Rewards*
● Earn 500 Complimentary Cartel Coins every Month
● Get HK-55 As Your Personal Assassin Droid Companion - Be a Subscriber on January 11
*Terms and Conditions Apply - Offer expires January 4, 2016 11:59PM PST // January 5, 2016 7:59PAM GMT. Agreement to the Digital Services Agreement Required - Not valid/applicable in Germany.
The 30-Days of promotional Game Time is added to the account on or before January 6, 2016.
#szerk: Utanaeztem kozben, szerintem a fo accountomra veletlenul jott, mert ahogy te is irtad, ez valoszinuleg a lejart subos mailekre kikuldott promo anyag lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.15. 23:43:49 -
Gudott #55032 én talán launcherben láttam pár napja. Neked is mostanában jár/járt le az előfizetés? Mert elvileg van egy új feature a launcherban/ben, hogy az accountnak megfelelő reklámok jönnek fel. Ha az is olyan lesz, mint a Battlefront kód, akkor kenjék a hajukra :D
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.12.15. 23:13:28 -
Szerintem altalanos a dolog, nem latom, hogy direkt csak nekem cimeztek volna. Sot, a prefes csaladi account emailjere is jott ilyen level.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.15. 22:09:57 -
gunji #55030 Egy jó buli lenne, ha nem csak pár szerencsés kiválasztott kapná meg a plusz hónap subot. -
Most kaptam mailt, hogy ha elofizetok vagyunkk januar 4-en/ig, akkor kapunk extra 30 napot. Ez is a promo resze? -
Gudott #55028 elvileg ma, de sokan azt írják, hogy bugos
illetve indul az idei Life Day event egészen január első hetéig tart
http://dulfy.net/2015/12/15/swtor-life-day-2015-event-guide/
Ma v. holnap lesz leírás magyarul is róla,ill a chapter 1 promóról -
Elvileg ma -
DarkBlade #55026 Rakhgoul event mikor indul? -
gunji #55025 Pont a Progenitoron játszok :) Meg is néztem közben: megvannak a tegnapi xp-im, s bónusznak egy 18 órás spamlevél, így tényleg nem veszhetett sok idő kárba. Három nap lenyomtam 3-3 db daily-t és sikerült szintet is lépni \o/ -
Gudott #55024 elvileg csak a Harb. és Prog. szervereken, talán 3-3 óra ment kárba. -
gunji #55023 Rollback is volt? Vajon mikorra? :o A hétvégén felmentem eventezni, lehet, h ugrott minden.
Bár én már azt se értem, hogy miért kellett a 60-as jedimet megint jócskán nerfelni :(
A 'Breaking the Cure'-féle bug nálam is van, próbáltam anno resetelni meg dobni és újra felvenni az egész Bonus series-t, de nem használt. Elvileg Alderaanon is van egy hasonló a köztársasági oldalon. -
Gudott #55022 volt egy server karbantartás, hétvégén a harbinger és a progenitor is döglödött ill azokon volt is rollback.
ez meg egy 10/10-es kép(regény)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
DarkBlade #55021 Be nem tervezett leállás van? -
-
Pacho #55019 A következő 10 hónapban nem lesz új PVE enggame kontent
-
Pongyi #55018 Én Hoult-ból kinézem hogy jó lenne, am a producerek keze valamilyen szinten megvan kötve hisz hót ismeretlen fazont nem tehetnek főszereplőnek, és így már a választék nem is olyan nagy. Muszály hogy valamennyire ismert színész legyen szerintem. Ha a Hollywood Reporter is "csak" ennyi színészt tudott "felmutatni" akkor meg pláne igaz hogy nem nagy a választék. -
Plata #55017 Lehetne olyan választás is hogy egyiket se mert mind túl gyík. 
Ha ezek közül a bájgúnárok közül lesz valamelyik Han Solo akkor már nem érdekel a film.
Oda egy értelmes karakteres színész kell,nem valami disney sorozatból szalajtott balfék. -
Pongyi #55016 Hali. Egy kicsit off de kíváncsi lennék hogy ti kit választanátok a fiatal Han Solo szerepére.Fiatal Han Solo Én a voksomat Nicholas Hoult-ra teszem -
Zolkanoble #55015 Sziasztok!
Hamarosan lejár a subom. Itt egy nem használt referal link: http://www.swtor.com/r/mqZBqX -
Plata #55014 Az érdekes,nekem is volt már olyan female powertech karival hogy női NPC-vel feljött flirt.Pedig nekem Hutt kieg sincs.
Szerencsére vészesebb bugba ma nem futottam,jó sokat játszottam ügynökkel,kivégeztem Quesh Hoth és Belsavis-on a sztorit.
Viszont idegesítő hogy állandóan haza kell rohangálni Dromund Kaas-ra egy csevejre és mehetek vissza ahonnan jöttem.
És az még nem is jó ha dromund kaas-i házamba teleportálom magam és úgy megyek,hajóval kell.
-
Nekem (female merc) Mako fele flortot adja be mindig, 65-os szinten a KOTFE jelenlegi tartalmanak vegen, amely szituacio tobb szempontbol sem lenne lehetseges (meg ugy sem, hogy lehivtam Makot a terminallal) :)
Ha beszelek vele, akkor egy mondat utan megszakad az egesz es leall a parbeszed, de abandon utan ujra ott a kveszt (+ az ikon, hogy Mako beszelni akar velem)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.12. 15:31:31 -
Gudott #55012 mondok jobbat.
-Republic makeb weekly ( a régi fajta, staged) megmarad még 4.0 előttről.
csinálom az új weekly-t közben halad a régi is, végére érek mindkettőnek, bead valami achievmentet a régire, de leadni nem tudom, mert az űrállomáson nincs ott a droid.
-tegnap ránézek a hivatalos oldalra, írja hogy 0 cartel coin
Szerencsére ingame megvolt mind
-cartel market. Kollekcióból eltűnt pár kristály, illetve nem tudom ugyanazt a kristályt/itemet kivenni, amit régen kitudtam.
Szóval van baj bőven. -
Plata #55011 Tuti bugos,reseteltem,de akkor is kész a küldi,csak adjam le és kész. 
Csak hogy nem lehet leadni.
-
Gudott #55010 ez szerintem a bonus series része és azok eléggé bugosak lettek 4.0 után. -
Plata #55009 Lehet hogy bug,ma több fura dologba is bele futottam ügynökkel,először mikor el indultam Nar Shadda-ról és felszálltam a hajómra, a hajóm bejárata füstölt és fel robbant sokszor,ha közel mentem abba hagyta ha eltávolodtam újra jöttek a robbanások meg a füst.Utána quesh-re érve elkezdtem a küldiket csinálni,nem tudtam használnia térképet.Akár mit csináltam csak annak a helynek a térképét tudtam megnézni ahol épp voltam.Ki logoltam meg vissza és jó lett,de be kellett mennem egy barlangba és utána ahogy kijöttem belőle a térkép újra be halt. -
Plata #55008 Nem elmentem küldizni Quesh-re.Nar Shadda-ra csak Kaliyo miatt mentem,neki volt oda egy küldije,és ha már arra jártam ezt is megcsináltam. -
Keress ra guglival, lehet, hogy egy olyan kveszt, amelyet azota kivettek! Egy regi karakterrel jartam en is mar igy, bar latva a rewardokat (nalam nem volt semmi sem), lehet, hogy inkabb bug lesz. -
archetiz #55006 Resetelni és újra megcsinálni próbáltad már? -
Plata #55005 Ez valami kémkedős küldetés volt,de tényleg régebbi,a köztársaságiakat kellett szabotálni meg szekálni. -
Shion #55004 A választ nem tudom pontosan, csak hangosan gondolkodom.
Nem lehetséges, hogy azt a küldetést pár hete vetted fel a Bounty Event alkalmával, akkor megcsináltad, de elfelejtetted leadni? Ezen a héten már nincs Bounty Event, így valószínűleg ezért inaktív az npc-nél, akinél le kéne adni. -
Shion #55003 A 30 napos előfizetés automatikusan megújuló típus, tehát ezt a pénzt minden hónapban automatikusan levonják tőled, amíg le nem mondod.
A 60 napos és ennél hosszabb típusú befizetések azok mind egyszeri alkalmak, így neked kell figyelni, hogy kezd elfogyni a befizetett napok száma és újra manuálisan befizetni a következő időszakot. -
Plata #55002 Nar Shaddán van egy 60-as szintű küldim,amit meg csináltam,de leadni nem tudom a küldetést,oda megyek ahol le kéne adni,ott is az NPC de nem tudom leadni,valami süket szöveget nyom és kész.Az a baj hogy a karim csak 48?Vagy bugos a küldi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.12. 10:22:42 -
Pongyi #55001 Köszi. -
Gudott #55000 mate23:
igen automatikusan megújul havonta , amíg le nem mondod
Pongyi:
fővárosokban vannak vendorokok, amik classoknak árulnak üres páncélokat, ill van pér reputation vendor (Voss, Section X, cz-198, pilótaruhák, event vendorok amik lvl 50-nek valók) -
Pongyi #54999 Sziasztok. Lv50 f2p játékos vagyok. a GTN-en kívül tudnátok boltokat ajánlani (különböző bolygókon akár) ahol jó páncélokat tudnék venni common kristályért vagy creditért? Előre is köszi. -
Pacho #54998 Nem akarok "nyelvtannácinak" tűnni, de mi a kérdés?
Befizetődik?
Ki által?
Mikor?
Hogyan?
Hova? -
mate23 #54997 30 napos befizetés az atomatikusan befizetödik ugye ? -
Gudott #54996 kivették a 3. évfordulós jutalmakat a vendortól..... (bravó BW, bravó)
Egykori előfizetőknek elvileg a Fallen Empire első fejezete január 4. egy promo keretében elérhető. (de talán csak frissen kreált lvl 60-as karakterrel, majd jobban utána olvasok)