60890
  • sasvader
    S ezzel is többet tudtam meg a játékrol...ha ez szánalmas számodra akkor bocs.:)
  • XenHai
    KB :D
  • MerlinW
    S ezzel is teljesebb lesz szánalmas életünk:)
  • sasvader
    -Szerintem tök jó ötlet volt ő tölük,legalább most jobban megtudja érteni az ember hogy milyen lesz chat,level,képességek,térkép...stb
  • XenHai
    Tényleg beteg.
  • Szabi1991
  • Jeffjohnson
    Kockák kielemezték a videót szó szerint kockáról kockára
    LINK
  • N1ggA
    "Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz..."
    Ez így teljesen igaz, de ha befejezed a történeted utána lesznek ilyen endgame contentek. Raid, ilyesmi
    Nameg pvp
    Craft
    stb
  • sasvader
    -Mellesleg valaki nem tudja,hogy mért nem jön be a magyar oldal?(www.sw-tor.hu)
    -Megszünt?,Valami hiba van honlapon?, Esetleg karbantartás van?
    -Csak azért kérdezem mert én gyakran szoktam látogatni a honlapot,és sokat szoktam ott is forumon beszélgetni az SWTOR-al kapcsolatban,és most meg nem jön be az oldal már vagy 7 kerek órája...
  • sasvader
    Off:
    -Jövöhéten pénteken július.24-én a Comic Com-on szerintem,valami új ütös informáciot fognak mondani.
    -Talán egy új kaszt,vagy bolygó, esetleg szoba jöhet amit nagyon sokan várunk egy 10 perces gameplay video!
    -Minden esetre sok informáciot fognak ki kotyogni számunkra remélem!

On:
    -A video alapján eddig jónak tünik ez a játék,bár felmerül bennem az a kérdés hogy ez mért is MMORPG?
    -Hiszen szinte tökre olyan eddig mintha ez Kotor 3 lenne csak itt a haverokkal együtt is nyomulhatsz...
    -Na mind1 nem sokat láttam még a játékbol majd akkor beszélek/beszéljünk a játékrol hogy milyen ha már láttunk legalább egy 10 perces gameplay-t.
  • Deathstorm676
    Személy szerint egy gameplay demonak jobban örültem volna de azért ez is jó. Kár hogy csak jövőre fog megjelenni de a jó munkához idő kell.
  • sasvader
    köszi a választ..pffuu most már nyugodt vagyok...
  • QuentinT
    Nekem sem jön be... szóval a hiba nem kizárólagosan nálad van.
  • sasvader

Nektek bejön a magyar oldal?
    Nekem valamiért nem... és nagyon idegesit hogy csak nálam nem jó,vagy senkinek se jön be!?

erre gondolok: www.sw-tor.hu
  • XenHai
    Akkor jó mert ez így eléggé műanyag szerű.
  • Jeffjohnson
    Alpha fázisban van ilyenkor még nem a grafika a lényeg azt mindíg a végére hagyják
  • XenHai
    Szerintem meg a graf 1 kicsit furcsa remélem ,hogy jobb lesz vagy fel lehet húzni majd .
  • sasvader
    Nektek bejön a magyar oldal?
    Nekem valamiért nem...
  • Legend Killer
    régen meg hogy aggódtatok.
  • [HUN]Crassus
    NEEEEEEEEEEED!
  • wedge31
    Valoban nyálcsorgató ,ha ez nem fog nagyot kaszálni akkor semmi.
  • Fenrir
    Csak el ne szúrják a játékmenetet, ez most nagyon ígéretesen néz ki.
  • MerlinW
  • XenHai
    Szép bár a hud bárra rá férne 1 kis igazítás vagy új textura.De még odébb van a megjelenés
  • Szabi1991
    aztán a kari neve DARTHEVIL.. még hogy nem lehet Darth-os nevünk.. :D
  • Endaer
    ez egy teljesen uj szintje lesz a jatekoknak, nagyon jol hangzik, kivancsi vagyok mi lesz a vege, mert ez iszonyat mennyisegu melo :O
  • Jeffjohnson
    ok tévedtem
    kis mocskok méghogy nem lesz gameplay :) fincsi cucc lesz ebböl
  • N1ggA
    [URL=http://www.swtor.com/media/trailers/video-documentary-3]Video Documentary #3[/URL]!!!!!!!!
    Alapból a játékosok és NPCk hangjairól beszélnek, de egy csomó gameplay jelenet is van benne. Érdemes gyorsan megnézni!
  • Omlás
    Mivel nem demo nem új kaszt nem teszt infó ... Cakis megjelenési dátum lehet
  • sasvader
    Ez lol ezen nagyot nevettem XD Tegnap azt igérték hogy valami jó hír lesz,erre a 3 legfontosabb dolog ami mindenkit érdekell arrol nem mondanak semmiXD hátt akkor kiváncsian várom mi lesz az a nagy meglepi hir...
  • XenHai
    Csak húzák az emberek agyát.
  • Jeffjohnson
    Sajna elég valószínü ,hogy a comic con-ig semmilyen nagy bejelentés nem lesz ,hogy ott tudjanak villantani legalábbis szerintem. Jul24. asszem a comic con időpontja.
  • Omlás
    Ehh :) Először csúsztatják most meg közlik a 3 leglényegesebb dologról semmi új infót nem fognak közölni. nájsz
  • Jeffjohnson
    mai updateröl szól az idézet
  • Jeffjohnson
    "
    * The update tomorrow is not an announcement about the gameplay demo
    * The update tomorrow is not an announcement about testing
    * The update tomorrow is not a class or planet reveal"

de azt igérik mindenkinek tetszeni fog háááát legyen igazuk de kb a fent felsoroltakon kívül nem hinném ,hogy sokmindennel lázba tudnák hozni a népet de ne legyen igazam
  • Jeffjohnson
    "Meant to post an update today but got caught up in a few things. I'll be posting the "Friday" thread early tomorrow and in it, I'll talk a little bit about what the update is but also introduce everyone to two new faces they'll be seeing around here that joined our team recently. I'd post it tonight but they are off for the rest of the day already.

I will say this, tomorrow's update won't be about the demo (or external testing) but it will be something a lot of you will enjoy. More tomorrow!"
  • Fenrir
    Helyes, talán most először végig is fogom olvasni a küldetéseket :D
  • Buci
    Szvsz egy MMO-t se lehet nyelvtudás nélkül. Próbálj meg játszani egy eredeti kóreai MMO-val, ha elég sokáig probálkozol talán rájössz mire valók a gombok :D
    Am. meg baromi unalmas tud lenni egy MMO ahol csak quest, quest, quest, de természetesen el se olvassa az ember, csak gyüjtsd be ezt, gyüjtsd be azt, meg level up, level up, level up...

Sztem nagyon jól teszik, h szövegorientált lesz a játék. Egyébként egy korábbi hírben olvastam, h elvileg a játék megjegyzi h a questet tényleg elolvastad, vagy csak katt-katt-katt menjünk má hackelni módban toltad. Bár azt nem tom, h ennek mi jelentősége, vagy máshogy jutalmazza-e.
  • Monoton
    Mire megjelenik addigra aki nem tud angolul az megtanul :)
  • wedge31
    " A Star Wars rajongók és sok más MMO játékosai is már epekedve várják a The Old Republic megjelenését, amely az egyik legígéretesebb online játéknak tűnik. A minap azt is megtudhattuk, hogy bizony szövegben sem lesz majd hiány, ugyanis véget értek a felvételezési munkák, s összesen több, mint ezer órányi beszéd lesz majd megtalálható a játékban, amelyeket 100 színésszel vettek fel. Úgy tűnik, hogy szövegben nem lesz hiány. " - gamekapocs.

Valszeg ez lesz az elsö MMO amelyiket nyelvtudás nélkül nem lesz érdemes tolni.