60892
  • Legend Killer
    sztem nagyon szép. hangulatos mindegyik.

grat!
  • Buci
    klassz lett, örülök h hozzájárulhattam :)
  • sasvader
    Most már jó,köszi helpet!
    Azta fasza lett!!! Grat a munkához!
  • Doma #1007
    Flash player-t telepítettél? Esetleg frissítsd le hátha segít.
  • Jeffjohnson
    Kód átírva thx a helpet.
    Viszont innentől a banner téma részemről lezárva ha van olyan akinek nem tetszik megcsinálja elküldi én meg berakom.
  • Monoton
    Tedd be ezt a kódot, sztem így mindenki látni fogja:

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width=700"undefined" height=250"undefined">
    <param name="movie" value="http://dl.getdropbox.com/u/1710067/banner1.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="menu" value="false" />
    <param name="wmode" value="" />
    <embed src="http://dl.getdropbox.com/u/1710067/banner1.swf" wmode="" quality="high" menu="false" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width=700"undefined" height=250"undefined"></embed>
    </object>
  • Monoton
    IE-t hasznalsz?
  • Monoton
    Nice, csak sztem írd át a méretet 700x250-re mert az az eredeti. Mintha most nagyobb lenne.
  • sasvader
    Nem akarlak megbántani,de nálam semilyen kép nem jön be...egy nagy hófehér kockát látok...többször is frissitettem az oldalt hátha bejön de semmi.
    Persze lehet hogy csak nálam sz@r...
    Mind1 azért thx probálkozásért!
  • Jeffjohnson
    nem lett tökéletes de akinek nem tetszik annak itt a lehetőség jobbat csinálni
  • gibson9
    Nagyon jó lett ez a banner Sugárzik belőle a SW hangulat :D Türelmetlenül várom a játékot!(L)
  • Legend Killer
    király
  • Jeffjohnson
    hétvégén kész lesz
  • Buci
    ha visszaolvasol, láthatod h van még több mint 30 féle banner amit csináltam, csak jeff nem tudja h kell berakni váltakozóra őket
  • Midgaurd
    Sziasztok

Most induló ,swtor közösségi oldal keres csapatába embereket. Részletek:
    SwTorHun
  • Legend Killer
    ja.

sakkozunk? :D
  • Legend Killer
    nem azt mondjuk, hogy szar a banner, jó munka. csak lehetne a másik kép IS és kettő lenne, nem EGY.

:D

de nembaj, mind1.
  • Jeffjohnson
    Látszik ,hogy nincs hír :)
  • wedge31
    Legyen a képváltos és akkor mindenki elégedett lesz.
  • Monoton
    Szerintem meg ilyen baromságon hülyeség filozofálni :D Komolyan leakadni azon, hogy milyen a banner :DDD Vicc. Már bánom hogy csináltam, inkább tedd vissza azt a torz szutykot az biztos jó :D
  • sasvader
    Szerintem is a lézerkardos a jobb...
    1.feelingesebb
    2.a hülye is tudja sw-röl van szó...bár igaz ki van irva sw:tor...
    Vagy legyen képváltogatos,esetleg 2 banner legyen!
    De ez ami kint van szerintem gagyi,de ez magánvélemény.
  • Legend Killer
    amúgy felső lett volna a jó a lézerkardok miatt :P :D. legyen dupla banner. felül a felső, alul az alsó :P :DD.
  • Legend Killer
    jó a banner
  • Buci
    sajna énse vágom h kéne, mert ez a java-s scriptelés nekem magas, de kérdezd meg talán az Anime topikban vagy a PS Works topik házigazdájától
  • Jeffjohnson
    nekem mind tetszett :)
  • Buci
    tőlem ki lehet válogatni a jobbakat, de ha végignézed őket sztem nem nagyon lesz szíved kinyomni 24et, mert mind olyan klassz kép :)
    ha gondolod neked is elküldöm (privit elindítom, ha nem kell törlöd)
  • Monoton
    De a 34 sok sztem. Max 10.
  • Jeffjohnson
    a képek tetszenek ahogy rájövök ,hogy hogyan kell úgy berakni ,hogy váltakozzanak kirakom
  • Buci
    na megcsináltam a bannerokat, 34 lett :D
    elküldtem Jeff-nek remélhetőleg megnyeri tetszését és kirakja őket ahogy korábban leírtam :)
  • Facek
    alsó.
  • Jeffjohnson
    Nekem is az alsó tetszik jobban ezért
    egyenlőre ez lesz bent (köszi a gyors munkát!) ha lesz valami jobb természetesen kicserélem.
  • wedge31
    Szerintem jöhet legyen választék.
  • wewi
    Alsó sokkal jobb szerintem.
  • Buci
    nnnna, megelőztél, épp most töltöttem le egy rakás bannernak valót a honlapról :D

Nemtom mit szóltok hozzá, de sztem lehetne olyanra csinálni a bannert mint az Anime topicban, h mindig másikat rak be frissítésnél.

Letöltöttem jópár concept art-os képet, átszerkesztem őket banner méretre ha van rá igény.
  • XenHai
    A felső akkor is feelingesebb.
  • Monoton
    És? Az alsóból is :D
  • XenHai
    Felső abból a szöveg nélkül is látszik ,hogy SW.
  • Monoton
    Én is az alsóra :D
  • wedge31
    Felsö...király,ász
  • Szabi1991
    alsó