60890
-
Remélem ha kijön a végleges verzió akkor lesz itt egy erős csapatjáték alapú csapat majd SG-n
-
jaja,..lézerkard :D -
de akkor már hívjuk fénykardnak és ne lézernek ;) -
sasvader #1085 Ne vedd kötekedésnek de szerintem különbség van egy hajónak,vagy egy pisztolynak a lézerszine között.
Más a lézerkardoknak a szine...a lézerkard szineknek jelentése is van!
pl:a kék lézerkard szin az igazi jedi-t testesiti meg,olyanokat akik soha semmiért nem állnának át a sötét oldalra! (persze anakin kivétel:D)
ennyi erővel akkor a rohamosztagosok fegyverei mértnem zöld lézert lőnek mint a tie vadászok?
Szóval szerintem nem kéne összehasonlitani lézerkardot a lézerpisztolyal vagy a hajoknak,ágyuknak a lézerszinével...
Annak akit érdekellnek a lézerkardok színei és jelentései annak EZT a honlapot ajánlom! -
XD -
Azt hogyan magyarázod, hogy a birodalmi hajók zöld lézert lőnek, a felkelők meg vöröset? -
sasvader #1082 Szerintem is tök 8 hogy ki melyik oldalon milyen szinű fénykardal nyomul...
Csak azért szeretném ha több szín is lenne nem csak "kék,zöld,piros"...mert az feelingesebb.;)
Megjegyzés:a KOTOR-ban is több szinű fénykardszinek voltak pl:Bastilanak citromsárga,én szereztem lilát,cyan kéket meg sárgászölder is... -
az meg ugyanaz....jönnek be genkelni a fogadóba miközben beszélgetsz,de már csak azt látod,hogy a "semmiből" kapod a sorozatot a tarkódba!:P:) -
fénykard színe kúrvára nem a használója jellemét kéne ,hogy "mutassa"
Azért,mert anno a SW-ban ilyen klisével volt megoldva a jó és a rossz elkülönítése itt nemkéne ,hogy számítson és szerintem nem is fognak ilyen marhaságra kényszeríteni! Énis azt gondolom szabadon lehet majd "színezni" a fegyókat a kedvünkre!
Még az is hülyeség lenne ha esetleg erősségük szerint lenének a színek mivel lehet neked vagy nekem épp a "level 28-as" fénykard tűrkíz színe jön be a legjobban ,de csak a színe miatt ezt level 49-en már nem igazán lenne értelme használni:P;) -
Probatbicol #1079 Nem azt írta, hogy a párbeszédező nem látszik, hanem ő nem látja a többit.
Több megoldás is van erre mmo-kban, lehet kis ikon, felirat a feje felett, hogy párbeszédben van, vagy csak simán nem kijelölhető, nem támadható, lehetnek a quest körzetek pvp mentesek stb... -
sasvader #1078 És mért lenne nevetséges?
Nem azt mondtam hogy egy sith kék lézerkardal nyomuljon hanem mondjuk a piros mellé egy lila,vagy narancssárga kard nem nézne ki rosszul...
Ja! amugy Exar Kunnak kék szinű dupla pengéjü lézerkardja volt,és mégis sith volt. -
simon7108 #1077 tudom hulyeséget kérdezek de ha valaki nagyon akar mennyi ido alatt tud megtanulni angolul?:Dmert egyre jobban érdekel ez a játék de a videok alapján én nem láttam benne semmi MMO-t inkább 1 sima RPG re hasonlit... -
valószínűleg úgy lesz. bár egy sith zöld fénykarddal vagy egy jedi pirossal nevetséges -
fogalmam sincs ez hogyan van megoldva -
sasvader #1074 Én meg inkább annak örülnék ha lennének több,ritka lézerkard színek pl:cyan kék,zöldesárga, citromsárga, narancssárga, lila,...stb
És akkor ugy lenne mint a sima KOTOR-ban hogy ezeket betudnád szerezni kristálybarlangban.Esetleg megvásárhatod egy kacatostól 1000000kreditért!:) -
érdekes......mondjuk fejvadász vagyok megtudom,hogy akit keresek egy kocsmában iszogat,bemegyek éppen oda ahol az emberem lenne,de ő épp párbeszédezik a csapossal-vagyis "nem látom"??? -
ha jól emlékszem, régebben azt mondták, hogy a párbeszédes részekben nem fog látszani a többi játékos, csak te
Egyébként az egyetlen problémám eddig, hogy a videó végén a sith kék fénykardot is használt. Szerintem úgy lenne a legjobb, ha a sithek csak piros színt, a Jedik pedig zöldet vagy kéket használhatnának csak.
Meg nem tudom, nem kevés-e egy 10 slotos bar -
valószínűleg nagy hülyeséget kérdezek,DE azt hogyan oldják meg,hogy míg én a "videós párbeszédet" látom addig mit látok abból ami körülöttem illetve a többi playerrel történik? Vagy ha pl. míg beszélek betámad valaki akkor azonnal megaszakad a "videós" rész? -
Burca #1070 Ja végig arrol beszéltek :P -
A vidiben említették is hogy sith warrior.Vagy csak én vagyok süket? -
sasvader #1068 Az a legjobb az egészben hogy jövöhét pénteken megkapjuk az új kasztot!
Lehet hogy a sith warrior lesz az...persze ezt csak egy pletykának vegyétek énis csak ugy olvastam a magyar oldalon forumon...de reménykedjünk hogy igaz ez a pletyka! -
Gondolom de amikor vagy 4 genkelnek akkor is át jön majd
-
Birodalmi Rohamoszgatos és Klón keveréke :D -
Szabi1991 #1065 4:35-től.. :D
-
Monoton #1064 Nem igazán a PVP-re gondoltam, hanem a fejlődésre. -
Ez igaz bár ha majd vagy kb 30 player támadja meg a hajód akkor lehet át jön
-
Monoton #1062 Egyébként a videókból nekem nem jön át az MMORPG hatás/érzés. :( -
jah a futás először szokatlanul csámpás, aztán 3. videótól meg már nem is vettem észre :)) -
sasvader #1060 Ja,nekem is marhára tetszik!
Csak azt bánom hogy a gameplay videoban nem mutatták Tython-t a Jedi-k bolygóját...meg kimondottan Troopert meg Jedi-t sem láttam videoban,ugy értem hogy nem ellenfélként,hanem játékosként!
Remélem majd mutatnak videot a karakter készitésről is,kiváncsi lennék rá mennyire szabadon szerkeszthetőek lesznek a karik...
Na mind1 nem akarok telhetetlennek tünni egyenlőre ennek is nagyon örülök!
Off:mit szoltok az új nick képemhez?
-
Monoton #1059 Remélem nem csak AWSD irányítás lesz, mint a KOTOR játékoknál. -
Nekem picit debil ahogy fut a karakter, de nagyon bejön SW : TOR FTW! :) -
Remek lesz, az összkép nagyon meggyőző! -
Csak ne szúrják el apróságokkal..Sok bug megjelenéskor no end game tartalom stb.... -
nagyon jók a videók,áttekinthető az UI és maga a terep is pompás... -
Ez nagyon vad!A Sith warrior nagyon bejön.... -
sasvader #1053 Kösz a linket!
Én megmondtam tegnap hogy az a gameplay megfog jönni igaz mára jött de tökmind1....
Megnéztem nagyon fasza a video,már a játékot is ku*vára várom...
-
mcgrape #1052 Itt megnézhető a gameplay, én még nem láttam egyből közkincsé tesezm szóval véleményt nem tudok mondani még :D
http://media.pc.ign.com/media/816/816935/vids_1.html -
simon7108 #1051 nemis lehetnének rohamosztagosok mivel a filmek elott 3700 évvel játszodik:) -
old republic éra...nem lesznek rohamosztagosok :s -
sasvader #1049 Bocsánat!
Elirtam nem holnap van a gamescom utolsó napja hanem vasárnap.Szóval lehet hogy vasárnap kapjuk meg a gameplay-t....ahogy nézem este 10 óra van de még mindig nem frissitették az oldalt,és lehet nem is fogják!:(