60892
  • Kalinka
    Próbáld ki a SW KOTOR1-2t! Az kb meg tudja mutatni mire számíthatsz... Meg ugye sztori sem utolsó :)
  • simon7108
    jaja:Dde azért már kicsit tudok angolul valamit megértek meg valahogy eltudom magyarázni pár mondatotXDmivel a WOW ban is szukség volt rá szoval abbol is tanultam kicsit angolul meg feliratos filmeket is nézek abbol is lehet tanulni:Dde foleg a wow ban mert elég gáz ha megyek instázni angolokkal és nem tudnék 1 mukkot sem szolniXDszal azért valahogy megy az:)
  • EnxTheOne
    ha összefutsz a családjával, akkor egyszerüen megmutatod nekik hogy mit csinál a vörös fénykard pár emberel :D:D
  • Deathstorm676
    Szerintem kezd el tanulni:D 1 év alatt nem leszel folyékony angol de egy minimum tudás lesz és az is jobb mint a semmi:)
  • Legend Killer
    futnék :D.
  • simon7108
    aha így már értem:Dde ha ossze is futnák a családjával nem magyarázkodnák mert nem érteném mit mondXD
    meg kell tanulnom angolul:Dmég van 1 évem kb annyi ido alatt meglehet tanulni?:D
  • Pluskast
    Na sikerült megnéznem a 4 részes walktrough videot. Hát mint mondjak.... Ez kegyetlen jó!!!

Jeff szerintem nagyon jókat fogunk játszani ezzel a gameval :D :D
  • Jeffjohnson
    A magyar oldalon találsz videót ahol az egyik készítő ezt pontosan elmagyarázza. KB. egyik a hovatartozásod amit nem tudsz megváltoztatni a másik pedig az morális kérdés ,hogy jó vagy e vagy rossz. Magyarán te attól még Sith maradsz mert nem ölsz meg minden utadba kerülő embert. A Morál a sztorit fogja befolyásolni szerintem ha megölsz valakit és összefutsz később a családjával akkor már hiába magyarázod ,hogy csak rossz napod volt :)
  • simon7108
    pedig multkor még azt mondták,hogy Jedi vel lehetsz majd rossz Jedi,Sith el meg lehetsz jo sith is:D(persze forditva is)
  • V43 1105
    Nem nem nem ... a történetben sokszor volt az hogy pl, Anakin átállt a sötét oldalra és Darth Vader lett.. na itt ilyen nem lesz ..
  • simon7108
    az mit takar,hogy " Újabb megerősítés: nem lehet frakciót váltani"?
    1 szerveren csak 1 frakcios karaktered lehet vagy hogy?
  • [HUN]Crassus
    10 hozzászólásonként megkérdezi valaki.....
  • V43 1105
    Khm .. :(
  • [HUN]Crassus
    kb 12 hozzászólással lejjebb......
  • triplet
    És azt tudni-e hogy fizetős lesz-e? Vagy egyszer megveszem és kész? Mert erről még pontos információkat nem találtam:S
  • [HUN]Crassus
    elég régi,de megnézzük megint:P:)
  • triplet
    Szevasztok! Nem tudom láttátok-e már ezt a videót, de egy blogon találtam, lessétek meg: http://szunde.blog.hu/2009/08/23/star_wars_the_old_republic

Ez valami Isten Király játék lesz:D
  • Jeffjohnson
    Néhány infó (magyar oldalról másoltam ide)

* Továbbra sincs megerősítve healer kaszt, de annyira nincs is rájuk szükség, ugyanis bizonyos companion-ok el tudják látni a healer szerepét.
    * Aki nem kedveli a companion rendszer gondolatát, az egyedül is kalandozhat, nem kötelező “használni” őket.
    * Frakcióknál lesz reputation system.
    * Újabb megerősítés: nem lehet frakciót váltani
    * Minden kasztnak lesz harcon kívüli gyógyító képessége, így próbálják elkerülni a folyamatos ivást/evést csaták után.

* Egy flashpoint-ba HAT játékos léphet be. Mindegyikük a companion-ja kíséretében.
  • Me0w
  • Legend Killer
    jaja, a mozilla az jó. én szerep játékozok és fontos, hogy jól legyenek írva az írások az oldalakra, noha kijelenthetem, hogy nagyjából egész jó helyes író vok, de kinek nem csúsznak be hibák, nem?
    valamint, ha gyorsan írsz, sietve, akkor benézel ezt-azt. és ilyenkor a pirossal aláhúzottat megkeresed, kijavítod, katt és ment is a szép iromány a szerepjáték oldalra.
    hasznos ez a villámgyors ellenőrzés, bár ennyi erővel word is jó. azt is szoktam használni, hogy ott írom, de inkább fent az oldalon.
  • [HUN]Crassus
    ez így teljesen rendben van...legyen a LORE a színek alapja illetve a buffok is függhetnek attól az úgy nem gáz:P
  • Burca
    Ha jól emlékszem KOTORban is megvolt hogy melyik színű kristályok milyen beállítottságú jedinek adtak pozitív buffokat. Gondolom ez itt is így lesz. Ugyanakkor ott jól el is magyarázták hogy a kék fénykardot(igen fénykard nem lézerkard :P ) mondjuk a jedi guardianok használják, míg zöld kardod jedi consularok, a sárgát pedig a sentinelek. A sithek pedig pirosat. Gondolom azért itt is lesz variálás de ez az alap felállás. A rózsaszínt amit pedig Samuel L Jacson használt azt csak az ő kérésére tették a filmbe :P
  • N1ggA
    én nem magyarázok semmit és nem is keresek rációt semmiben, csak annyit mondtam, hogy a filmekben (amik ugye az sw alapjai) a jediknek kék-zöld, a sitheknek piros fénykardjuk volt (ráadásul az swtor videókban is), és ezt szoktam meg, ez tetszik.

exar kun amúgy alapból Jedi volt, bár természetesen ez nem magyaráz semmit, mivel a Sithek egy (nem kis) része bukott Jedi
  • [HUN]Crassus
    huhh most láttam a gameplayt:P kérem karácsonyra!:P:)
  • vear
    Pontos megfogalmazásban "festett neoncső" kéne legyen.
  • V43 1105
  • Jeffjohnson
    Kulturált vita legyen ha kérhetem ne pedig egymás alázása/szidása Sasvader te pedig vegyél vissza egy kicsit mert már másodjára kell törölgetnem miattad!

(u.i. rakj fel mozillát abban van helyesírás ellenőrző alapból beépítve használata sok problémától megkímél)
  • sasvader
    Inkább haggyuk...1 dolgot értünk mind a 2 szavon...fénykard,lézerkard...stb felölem hivhatjuk mi világitó gumirudnak,vagy esetleg zseblámpának is..XD
  • V43 1105
    Nem ugyanaz , Lightsaber = Fénykard ..
  • [HUN]Crassus
    semmi,de szarul jössz ki belőle:)
  • [HUN]Crassus
    np
  • sasvader
    de abban mi a tudatlanság hogy:
    1.fénykard helyett lézerkardok irok mikor ugyanaz...
    2.véletlenül rosszul irtam le egy szot..-_- ???
  • [HUN]Crassus
    hmmm 2010 első negyedév az finom lenne
  • sasvader
    kösz a tippet yoda mester!;d
  • sasvader
    állitolag 2010 elsö negyedévében kész lesz,bár hallottam olyan pletykákat is hogy 2010 szeptemberében jön ki...de ezt inkább erös fentartásal kezeljük!
  • [HUN]Crassus
    amikor valaki "tudatlansággal" vádol valakit ekkora szarvashibát ne kövessen el,mert a mérleg másik oldalára esik!:P;)
  • [HUN]Crassus
    lol
  • sasvader
    Jól van na....véletlenül elirtam..most lehet nevetni egész nap!nagyon vicces áááá befosok...-_-'
  • Police88
  • Kandurex
    Ha már kioktatod, szegény tudatlanokat, akkor könyörgöm, ne írd már a szerencsétlen fasiszta szót "FASZistának", mert csak nevetni fognak rajtad.