60892
  • triplet
    Mér, mit vártál egy MMORPG-től?:)
  • Szili08
    csak kár, hogy csak multi lesz:(:S
  • Szili08
    Hát, akkor kiváncsian várom:)
    Köszy az infót.. Bocsy, hogy 1 kicsit lowoskodtam..d e amihez nemértek. ahoz nem értek:D
  • Szabi1991
    kb :D
  • Szili08
    Tehát ez egy ilyen keverék?:DxD Nem is KOTOR de nem is JA ?:DDxD
  • Szabi1991
    elmagyarázni nehéz, inkább nézd meg video :D
  • triplet
    Rákattintasz az ellenségre, és megtámadja. Meg közben nyomogatod a skilleket.
  • Szili08
    sohasem wow-oztam:S kotor-hoz hasonlít? hogy rákatintasez az eleségre és megadod mit csináljoon? vagy te csinálod azt amit akarsz..:S?
  • N1ggA
    egyáltalán nem. ez inkább olyan mint a wow
  • Szili08
    Tehát ez nem olyan, mint pl a jedi academy?:S Vagy mint a Turf Battles?
  • N1ggA
    mint minden mmoban. kattintasz, aztán nyomogatod a számokat. ez így van rendjén
  • Szili08
    Már várom a game-t:) De, azt is hallottam már, hogy olyan lesz mint a KOTF. Tehát nem lehet majd rendesen harcolni benne, hanem rá kell kattintani és kiválasztani.:( Remélem ezt nem ***** el ezzel!:D
  • Legend Killer
    fail
  • [HUN]Crassus
    nem esett le senkinek a poén:S

(pont,pont, VESSZŐCSKE lett volna a következő:P)
  • Monoton
    Ezt be lehet fejezni.
  • Legend Killer
    így kell ezt, hogy semmit nem küldesz el :P :D.
  • Legend Killer
  • [HUN]Crassus
    .
  • Szabi1991
    .
  • simon7108
    na miaz?behalt a topic?irjatok már valamit:D
  • Legend Killer
    én meg dzsíájdzsót, vagy rambót :D.

csak viccelek :D.
  • Kreeder44
    XD Remek kellenek a vállalkozó egyedek... a kitartó és nehéz ellenfelek fejét meg különösen szeretem az ágyam fölött kitömve látni :D bár Te vicces emberkének tűnsz... tehát lehet Te megmaradsz házi kis kedvencnek :D De azt nem tudom h mi okból akarnál levadászni... a fejvadász pénzért öl és csak a Birodalom bérli fel őket... szval vigyázz mit mondasz mert nem lesz kenyér az asztalodon :D Akinek meg nem tetszik a grafika azt sajnálni tudom én már most játszanék vele... nem tudom h egy mmo-nál mióta fontos a graf.... ha jó a játékmenet meg a story nekem nem kéne jobb küllem mint ami most van... annó az ultimát is élveztem nagyon XD
  • Kandurex
    Én meg fejvadász, és bandába fogjuk levadászni a fejed...muahahha
  • Kreeder44
    Én sith Assassin kasztot szeretnék magamnak XD
  • XenHai
    Ezt a nyarast ki kérem magamnak :D
  • [HUN]Crassus
    akkor engem átvertek:S:P
  • Jeffjohnson
    Első felében biztosan nem béta bejelentés sincs (ami nem 1-2 hónap) tartalomnak jó ha a 5%-ról tudunk. Nyáron meg azért nem mert akkor "senki sem" játszik tehát az utolsó negyedév a legvalószínűbb.
  • [HUN]Crassus
    hol láttál te novembert?:P
  • Me0w
    Ha neked a november az ev elso fele, akkor irigyellek ;)
  • [HUN]Crassus
    2010 első fele....
  • Jeffjohnson
    Egyenlőre nincs sok infó insták 6fősek lesznek lesz endgame tartalom pvp. Ja és azt igérik a storyline karakterenként több lesz mint végigjátszani a Kotor 1 v. 2-t. Pvp pörgős lesz.
    Nagyjából ennyit lehet tudni. Persze még hivatalos megjelenés sincs tehát minden változhat. Találgatás van 2010sep-okt. megjelenésről de semmi több.
    Ha kell még infó a bannerben lévő linkeken kutakodj.
  • XenHai
    Ez engem is érdekel ....
  • Nexushun
    A végjátékról van már valami infó? Raidek? PVP? Vagy egyáltalán milyen lesz az endgame tartalom? Vagy csak felhúzok egy karit a storyline-t élvezve és utánna jöhet a következő alt?
  • XenHai
    Tény hogy lehetne szebb 1 kicsit..Bár ki tudja hogy 4x aa mellet hogyan fog ki nézni.
  • [HUN]Crassus
    nekem speciel már ez is qrvajó!

c+4 től is lehidaltam anno....nincsenek nagy igényeim:D
  • Fenrir
    Amúgy meg nem kell félni attól, hogy ilyen lesz a grafika és az effektek a végleges változatban is, ez még a megjelenésig rengeteget fog csiszolódni.
  • [HUN]Crassus
    ezen az oldalon még csak 2x:)
  • Endaer
    Ezt volt már? SW:TOR Gameplay video
  • simon7108
    játszom illetve játszottam a Kotor 2 vel:)
    de sajnos állandoan kilép most vagyok az Oderon on vagy mi a neve de amikor be toltom vagy akkor lép ki vagy pedig ha tolt a játék akkor is kilép ezzel:"az alkalmazás hibát észlelt és leáll"és nem tudok ellene semmit tenni:(már emgkérdeztem a forumján a kotor 2 nek de nem kaptam választ pls aki tudja a választ miért lehet kuldje el PM ben vagy irja le:)elore is thx!
    és bocs az OFF ért!
  • Me0w
    En pont most jatszom oket ujra, annyira hangulatos mindket jatek. Mondjuk orultem volna, ha kijon egy harmadik resz meg az mmo elott.