60892
-
Mér, mit vártál egy MMORPG-től?:) -
csak kár, hogy csak multi lesz:(:S -
Hát, akkor kiváncsian várom:)
Köszy az infót.. Bocsy, hogy 1 kicsit lowoskodtam..d e amihez nemértek. ahoz nem értek:D -
Szabi1991 #1168 kb :D -
Tehát ez egy ilyen keverék?:DxD Nem is KOTOR de nem is JA ?:DDxD -
Szabi1991 #1166 elmagyarázni nehéz, inkább nézd meg video :D -
Rákattintasz az ellenségre, és megtámadja. Meg közben nyomogatod a skilleket. -
sohasem wow-oztam:S kotor-hoz hasonlít? hogy rákatintasez az eleségre és megadod mit csináljoon? vagy te csinálod azt amit akarsz..:S? -
egyáltalán nem. ez inkább olyan mint a wow -
Tehát ez nem olyan, mint pl a jedi academy?:S Vagy mint a Turf Battles? -
mint minden mmoban. kattintasz, aztán nyomogatod a számokat. ez így van rendjén -
Már várom a game-t:) De, azt is hallottam már, hogy olyan lesz mint a KOTF. Tehát nem lehet majd rendesen harcolni benne, hanem rá kell kattintani és kiválasztani.:( Remélem ezt nem ***** el ezzel!:D -
fail -
nem esett le senkinek a poén:S
(pont,pont, VESSZŐCSKE lett volna a következő:P) -
Monoton #1157 Ezt be lehet fejezni. -
így kell ezt, hogy semmit nem küldesz el :P :D. -
-
. -
Szabi1991 #1153 . -
simon7108 #1152 na miaz?behalt a topic?irjatok már valamit:D -
én meg dzsíájdzsót, vagy rambót :D.
csak viccelek :D. -
XD Remek kellenek a vállalkozó egyedek... a kitartó és nehéz ellenfelek fejét meg különösen szeretem az ágyam fölött kitömve látni :D bár Te vicces emberkének tűnsz... tehát lehet Te megmaradsz házi kis kedvencnek :D De azt nem tudom h mi okból akarnál levadászni... a fejvadász pénzért öl és csak a Birodalom bérli fel őket... szval vigyázz mit mondasz mert nem lesz kenyér az asztalodon :D Akinek meg nem tetszik a grafika azt sajnálni tudom én már most játszanék vele... nem tudom h egy mmo-nál mióta fontos a graf.... ha jó a játékmenet meg a story nekem nem kéne jobb küllem mint ami most van... annó az ultimát is élveztem nagyon XD -
Én meg fejvadász, és bandába fogjuk levadászni a fejed...muahahha
-
Én sith Assassin kasztot szeretnék magamnak XD -
Ezt a nyarast ki kérem magamnak :D -
akkor engem átvertek:S:P -
Első felében biztosan nem béta bejelentés sincs (ami nem 1-2 hónap) tartalomnak jó ha a 5%-ról tudunk. Nyáron meg azért nem mert akkor "senki sem" játszik tehát az utolsó negyedév a legvalószínűbb. -
hol láttál te novembert?:P -
Ha neked a november az ev elso fele, akkor irigyellek ;) -
2010 első fele.... -
Egyenlőre nincs sok infó insták 6fősek lesznek lesz endgame tartalom pvp. Ja és azt igérik a storyline karakterenként több lesz mint végigjátszani a Kotor 1 v. 2-t. Pvp pörgős lesz.
Nagyjából ennyit lehet tudni. Persze még hivatalos megjelenés sincs tehát minden változhat. Találgatás van 2010sep-okt. megjelenésről de semmi több.
Ha kell még infó a bannerben lévő linkeken kutakodj. -
Ez engem is érdekel .... -
Nexushun #1139 A végjátékról van már valami infó? Raidek? PVP? Vagy egyáltalán milyen lesz az endgame tartalom? Vagy csak felhúzok egy karit a storyline-t élvezve és utánna jöhet a következő alt? -
Tény hogy lehetne szebb 1 kicsit..Bár ki tudja hogy 4x aa mellet hogyan fog ki nézni. -
nekem speciel már ez is qrvajó!
c+4 től is lehidaltam anno....nincsenek nagy igényeim:D -
Amúgy meg nem kell félni attól, hogy ilyen lesz a grafika és az effektek a végleges változatban is, ez még a megjelenésig rengeteget fog csiszolódni. -
ezen az oldalon még csak 2x:) -
Ezt volt már? SW:TOR Gameplay video -
simon7108 #1133 játszom illetve játszottam a Kotor 2 vel:)
de sajnos állandoan kilép most vagyok az Oderon on vagy mi a neve de amikor be toltom vagy akkor lép ki vagy pedig ha tolt a játék akkor is kilép ezzel:"az alkalmazás hibát észlelt és leáll"és nem tudok ellene semmit tenni:(már emgkérdeztem a forumján a kotor 2 nek de nem kaptam választ pls aki tudja a választ miért lehet kuldje el PM ben vagy irja le:)elore is thx!
és bocs az OFF ért! -
En pont most jatszom oket ujra, annyira hangulatos mindket jatek. Mondjuk orultem volna, ha kijon egy harmadik resz meg az mmo elott.