60892
  • Szabi1991
    érdekes lenne ha nem.. :)
  • XenHai
    Remélem lehet sith oldalon is....
  • XenHai
    Imádom a 2 pengéjű kardokat!
  • sasvader
    bocs dupla remélem-értXD
  • sasvader
    hátt remélem akkor remélem hogy nem csak a Consular használhat dupla pengéjű kardot...mert eléggé brutál hogy jól tudja használni az erőt+még kaszabolja az ellent dupla kardal.Akkor lehessen Jedi-nek meg a Sith Warriornak is dupla.
  • N1ggA
    elég sokan "felháborodtak" duplapengéjú kard miatt, de nem értem, valószínűleg tökmindegy lesz, hogy melyiket használod, akár a kotorban (a videókban volt aki duplapengéjűt, valaki simát használt)
  • sasvader
    Consular holoneten!
    Hátt..ez a dupla pengéjü kard egy kicsit...
    na mind1 maradok sima jedinél meg a sith warriornál.
  • sasvader
    Hiába irod ezt nekem...ugyanis egyik oldalon se vagyok.Nekem tök 8 hogy most jedi vagy sith mindegyiket utálom.XD Ezért nyomulok Trooperal vagy Agent-el.;)
    Ui:Sitheket jobban utálom az értelmetlen gyilkolászások miatt.Még a saját mesterüket is kinyirják....értelmes egy hit.Azt csodálkoznak ha hamar elbuknak.XD
  • EnxTheOne
    nekem a fejvadász tetszett eddig, de most ök töltik be a "sima katonák" szerepét, igy majd szerintem hanyagolni fogom. Maradt még a sith agent és warrior. Mindkettővel jól lehet ölni a jediket és a sz*mét lázadokat.... vagyis köztársaságiakat. ^^
  • sasvader
    Mondjuk most elbizonytalanodtam:S
    Ez a Consular és Jedi között gondolkozom.
    Inquisotor az nem jön be nekem...warrior jobb!:D
  • s0n1c
    a beígért infok: inquisitor, consular stb.
  • sasvader
    Majd ha lesz kieg akkor jöhet ninja ewok-od!:d
    Már csak egy fajlista kéne azt nekem elég lenne ennyi info játékrol!
    Majd ki adják valamikor jővő nyáron (bár ilyenkor majdnem mindenki nyaralni megy...) inkább jővő karácsonyra tippelek.
  • Burca
    Ewok ninja pl! :)
  • s0n1c
    aminek kb. nulla köze van a star-wars környezethez
  • N1ggA
    a játék valószínűleg a trinity systemet fogja alkalmazni (vagy annak valamilyen továbbfejlesztett (vagy visszafejlesztett) változatát), és ehhez a rendszerhez elég lesz a 8 kaszt.
  • s0n1c
    Még ha nem is hagyományos mmorpg lesz az old republic, alapvetően szerintem kevés a 8 class, ha lehet specializálódni akkor még talán elfogadható. De pl elfért volna egy közelharcos (brawler, teras kasi artist), medic/combat medic, engineer, stb.
  • EnxTheOne
    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem nagyon zavar hogy nincs sith trooper. :( És ha mindenigaz a bounty hunter veszi át a helyét :(
  • sasvader
    ugy értettem de tökmind1...
  • Pluskast
    Olvasni tudsz vagy annyira figyelmetlen és lusta vagy, hogy még a banner alatti magyar oldal-ra sem kattintasz rá? Ilyen jellegű dolgokat szerintem már az általánosban is tanítanak.....
  • Jeffjohnson
    A játék során minden kaszt számára lesz egy pont, ahol el kell döntenie milyen irányba akar specializálódni. Ennek a döntésnek nem lesz túl nagy hatása a történet alakulására, a játékstílusra viszont annál inkább. Kétféle út közül lehet választani, nyilván ez mindegyikük számára más lesz. Arra azonban figyelnek a fejlesztők, hogy különböző szerepeket tudj betölteni, akármelyik osztállyal is játszol.

bővebben a Magyar oldalon találtok infót (link a bannerban)
  • Agamemnon69
    Nem akarnak mindent felfedni dec 3-ig. Mindössze dec 3-án mutatják be az utolsó két kasztot. Illetve ígéretük szerint, most már minden héten "rendes" hírek lesznek, nem rajzok, meg történetek.
  • sasvader
    Ha már mindent fel akarnak fedni dec 3-ig akkor remélem hogy mondanak
    egy fajlistát is.
    Eddig mindig az embereket mutogatták...az 100% hogy nem embert fogok
    inditani ha ki adják a játékot.:D
  • N1ggA
    fake
  • Me0w
  • Jeffjohnson
    nem jelent meg de ha több info kell a bannerban ott a hivatalos és a magyar oldal linkje is
  • Agamemnon69
    Ne szemétkedjetek :) Kell mind a két félnek kempelnivaló
  • triplet
    Életkor:14 alatt
  • balintkaa97
    Sziasztok! Ez a játék megjelent már? Ha igen le lehet valahonnan tölteni?
  • Agamemnon69
    Jedi, vagy ha van dps Consular, akkor az :D

A sötét oldal felé nem hajlok, de ha csak az lenne, akkor Agent vagy Warrior.
  • N1ggA
    valszeg Consular. Még a játék bejelentésekor eldöntöttem hogy valami healer szeretnék lenni.
  • N1ggA
    Köztársasági oldalon Jedi Knight vagy Jedi Consular leszek, a másik kettő nem tetszik, Sith oldalon Sith Agent és Bounty Hunter tetszik.
  • sasvader
    Most hogy megvan mind akkor kinek melyik oldalon és mi a kedvence?:D
    Köztársaság:1.Trooper
    2.Jedi
    3.Smuggler
    4.Jedi Consular

Sith birodalom:1.Sith Agent
    2.Sith Warrior
    3.Bounty Hunter
    4.Sith Inquisit Kiváncsian várom ti véleményeiteket is!:)
  • wedge31
    Jedi Consular: "Class number 7 is the Jedi-Consular. Other than the a few weeks ago revealed Jedi-Knight the Consular is not found in the first frontline. Though he can handle the lightsaber, the Consular also masters a few different long-range combat abilities such as "Sleep", "Lift" or "Smash". The class can for once be played offensively on damage oriented or specialize in healing. Therewith the Jedi-Consular is a really powerful supporter-class in The Old Republic.

Abilities:
    Sleep
    Lift
    Smash
    Force Push
    Reflect"

Sith Inquisitor: "The Sith Inquisitor is the last of the totally eight character-classes, that will be at the ready with the launch of SWTOR. The Inquisitor is the counterpart of the Consular and also a fighter in the second ow. Suited with force-abilities as "shock" or "lightning-stroke" he can fire his enemies up, as we were able to convince ourselves during a thorough gaming session.One quest sent us into an old Sith grave, with swarms of huge killer-worms (K'lor'slug Ravager) and deserted Imperials running around. With the aid of the area-of-effect skill "Overload", that can not only damage nearby enemies, but also knock them down a stun for a few seconds, we quickly killed the brood.

Abilities:
    Sabrestrike
    Shock
    Execute
    Overload
    Lightning Stroke
    Whirlwind
    Dark Gift
    Call Ferry
    Dark Meditation"
  • N1ggA
    talán a consular lesz a healer
  • Agamemnon69
    Egyenlőre még nincs hivatalos információ. Majd dec. 3-án minden-KI-derül.
  • sasvader
    .....-_- megin jedi meg sith?
    ez értelmes a jedi consular a jedi kaszton belül kéne lennie mint pl:
    jedi guardian,jedi sentinel...

ha ez lesz a nagy durranás akkor grt!
    én jobban örülnék egy droid,vagy healer kasztnak na mind1!
  • Agamemnon69
    "...A téma indítója 3 különböző forrást is megjelöl, ahol állítják a Sith Inquisitor-ról és a Jedi Consular-ról van szó. Gyanúsan egybevág ez az mmorpg.com cikkével, ahol kasztok leleplezését ígérik 3-án.
    "
  • Strahd_
    ;) mondjuk hogy nem keszul el a jatek :P
  • [HUN]Crassus
    nemkicsit, nagyon.....
  • [HUN]Crassus
    az esetek 99% ban a nagy durranás mindíg a végén jön.....