60892
-
Szabi1991 #1372 érdekes lenne ha nem.. :) -
Remélem lehet sith oldalon is.... -
Imádom a 2 pengéjű kardokat! -
sasvader #1369 bocs dupla remélem-értXD -
sasvader #1368 hátt remélem akkor remélem hogy nem csak a Consular használhat dupla pengéjű kardot...mert eléggé brutál hogy jól tudja használni az erőt+még kaszabolja az ellent dupla kardal.Akkor lehessen Jedi-nek meg a Sith Warriornak is dupla. -
elég sokan "felháborodtak" duplapengéjú kard miatt, de nem értem, valószínűleg tökmindegy lesz, hogy melyiket használod, akár a kotorban (a videókban volt aki duplapengéjűt, valaki simát használt) -
sasvader #1366 Consular holoneten!
Hátt..ez a dupla pengéjü kard egy kicsit...
na mind1 maradok sima jedinél meg a sith warriornál. -
sasvader #1365 Hiába irod ezt nekem...ugyanis egyik oldalon se vagyok.Nekem tök 8 hogy most jedi vagy sith mindegyiket utálom.XD Ezért nyomulok Trooperal vagy Agent-el.;)
Ui:Sitheket jobban utálom az értelmetlen gyilkolászások miatt.Még a saját mesterüket is kinyirják....értelmes egy hit.Azt csodálkoznak ha hamar elbuknak.XD -
EnxTheOne #1364 nekem a fejvadász tetszett eddig, de most ök töltik be a "sima katonák" szerepét, igy majd szerintem hanyagolni fogom. Maradt még a sith agent és warrior. Mindkettővel jól lehet ölni a jediket és a sz*mét lázadokat.... vagyis köztársaságiakat. ^^ -
sasvader #1363 Mondjuk most elbizonytalanodtam:S
Ez a Consular és Jedi között gondolkozom.
Inquisotor az nem jön be nekem...warrior jobb!:D -
a beígért infok: inquisitor, consular stb. -
sasvader #1361 Majd ha lesz kieg akkor jöhet ninja ewok-od!:d
Már csak egy fajlista kéne azt nekem elég lenne ennyi info játékrol!
Majd ki adják valamikor jővő nyáron (bár ilyenkor majdnem mindenki nyaralni megy...) inkább jővő karácsonyra tippelek. -
Burca #1360 Ewok ninja pl! :) -
aminek kb. nulla köze van a star-wars környezethez -
a játék valószínűleg a trinity systemet fogja alkalmazni (vagy annak valamilyen továbbfejlesztett (vagy visszafejlesztett) változatát), és ehhez a rendszerhez elég lesz a 8 kaszt. -
Még ha nem is hagyományos mmorpg lesz az old republic, alapvetően szerintem kevés a 8 class, ha lehet specializálódni akkor még talán elfogadható. De pl elfért volna egy közelharcos (brawler, teras kasi artist), medic/combat medic, engineer, stb. -
EnxTheOne #1356 Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem nagyon zavar hogy nincs sith trooper. :( És ha mindenigaz a bounty hunter veszi át a helyét :( -
sasvader #1355 ugy értettem de tökmind1... -
Olvasni tudsz vagy annyira figyelmetlen és lusta vagy, hogy még a banner alatti magyar oldal-ra sem kattintasz rá? Ilyen jellegű dolgokat szerintem már az általánosban is tanítanak..... -
A játék során minden kaszt számára lesz egy pont, ahol el kell döntenie milyen irányba akar specializálódni. Ennek a döntésnek nem lesz túl nagy hatása a történet alakulására, a játékstílusra viszont annál inkább. Kétféle út közül lehet választani, nyilván ez mindegyikük számára más lesz. Arra azonban figyelnek a fejlesztők, hogy különböző szerepeket tudj betölteni, akármelyik osztállyal is játszol.
bővebben a Magyar oldalon találtok infót (link a bannerban) -
Nem akarnak mindent felfedni dec 3-ig. Mindössze dec 3-án mutatják be az utolsó két kasztot. Illetve ígéretük szerint, most már minden héten "rendes" hírek lesznek, nem rajzok, meg történetek. -
sasvader #1351 Ha már mindent fel akarnak fedni dec 3-ig akkor remélem hogy mondanak
egy fajlistát is.
Eddig mindig az embereket mutogatták...az 100% hogy nem embert fogok
inditani ha ki adják a játékot.:D -
fake -

-
nem jelent meg de ha több info kell a bannerban ott a hivatalos és a magyar oldal linkje is -
Ne szemétkedjetek :) Kell mind a két félnek kempelnivaló
-
Életkor:14 alatt
-
balintkaa97 #1344 Sziasztok! Ez a játék megjelent már? Ha igen le lehet valahonnan tölteni? -
Jedi, vagy ha van dps Consular, akkor az :D
A sötét oldal felé nem hajlok, de ha csak az lenne, akkor Agent vagy Warrior. -
valszeg Consular. Még a játék bejelentésekor eldöntöttem hogy valami healer szeretnék lenni. -
Köztársasági oldalon Jedi Knight vagy Jedi Consular leszek, a másik kettő nem tetszik, Sith oldalon Sith Agent és Bounty Hunter tetszik. -
sasvader #1340 Most hogy megvan mind akkor kinek melyik oldalon és mi a kedvence?:D
Köztársaság:1.Trooper
2.Jedi
3.Smuggler
4.Jedi Consular
Sith birodalom:1.Sith Agent
2.Sith Warrior
3.Bounty Hunter
4.Sith Inquisit Kiváncsian várom ti véleményeiteket is!:) -
Jedi Consular: "Class number 7 is the Jedi-Consular. Other than the a few weeks ago revealed Jedi-Knight the Consular is not found in the first frontline. Though he can handle the lightsaber, the Consular also masters a few different long-range combat abilities such as "Sleep", "Lift" or "Smash". The class can for once be played offensively on damage oriented or specialize in healing. Therewith the Jedi-Consular is a really powerful supporter-class in The Old Republic.
Abilities:
Sleep
Lift
Smash
Force Push
Reflect"
Sith Inquisitor: "The Sith Inquisitor is the last of the totally eight character-classes, that will be at the ready with the launch of SWTOR. The Inquisitor is the counterpart of the Consular and also a fighter in the second ow. Suited with force-abilities as "shock" or "lightning-stroke" he can fire his enemies up, as we were able to convince ourselves during a thorough gaming session.One quest sent us into an old Sith grave, with swarms of huge killer-worms (K'lor'slug Ravager) and deserted Imperials running around. With the aid of the area-of-effect skill "Overload", that can not only damage nearby enemies, but also knock them down a stun for a few seconds, we quickly killed the brood.
Abilities:
Sabrestrike
Shock
Execute
Overload
Lightning Stroke
Whirlwind
Dark Gift
Call Ferry
Dark Meditation" -
talán a consular lesz a healer -
Egyenlőre még nincs hivatalos információ. Majd dec. 3-án minden-KI-derül.
-
sasvader #1336 .....-_- megin jedi meg sith?
ez értelmes a jedi consular a jedi kaszton belül kéne lennie mint pl:
jedi guardian,jedi sentinel...
ha ez lesz a nagy durranás akkor grt!
én jobban örülnék egy droid,vagy healer kasztnak na mind1! -
"...A téma indítója 3 különböző forrást is megjelöl, ahol állítják a Sith Inquisitor-ról és a Jedi Consular-ról van szó. Gyanúsan egybevág ez az mmorpg.com cikkével, ahol kasztok leleplezését ígérik 3-án.
" -
;) mondjuk hogy nem keszul el a jatek :P -
nemkicsit, nagyon..... -
az esetek 99% ban a nagy durranás mindíg a végén jön.....