60892
-
Pont ez a problémám...
Ez az út járható, ha nincs korlátozás, felerősítik a többi karakterosztályt, akkor meg mi értelme van a jedi kasztnak?! Attól, hogy a fénykorát élte a régi köztársaságban, akkor sem ugrott elő minden bokorból egy "Jeti"...nem azt mondom, h nem kell, sőt, kifejezetten szükség van az SW világban rájuk,...de annyi számra, mint a rohamosztagosok! -
Próbáljuk már meg elfogadni, hogy ez az era erről szól. SWG-be valóban hülyeség volt a jediket belerakni olyan formában, ahogy azt megtették. Ez viszont nem swg, hanem swtor, ebben az időszakban a jedik a köztársaság őrzői, a sith birodalom pedig a fénykorát éli. Az erő ennek az mmo-nak az alap pillére, nem korlátozhatják le. És bízzunk egy kicsit a Bioware-ben is, nem az a cég, aki mindenféle szart szokott az asztalra rakni.
Egyébként attól, hogy fénykardod van nem leszel mindenható, ezzel tisztában vannak a fejlesztők is, egyik interjúban erre a kérdésre egyébként az epi II-ben látható obi-wan és jango fett párharcát hozták fel, ami a legjobb példa arra, hogy mennyire van esélyük a nem erőérzékeny karaktereknek az erőérzékenyekkel szemben. -
Consular leszek -
EnxTheOne #1409 bounty hunter, sith warrior, agent. Ezek a szimpatikusak. :D -
Az ember nem azért szeretne SW:TOR-al játszani, hogy pizzafutárként játszon; főleg nem, ha lehet Jedi vagy Sith is...
-
A sok dzsedáj...nem lesz ez így jó, valahogy be kellene korlátozni a sok erő érzékeny karaktert, legalább valami kurva nehéz fejlődési rendszerrel...már csak, hogy ne kapjon azonnal minden Vér István azonnal lightsaber -t... -
Jedi wari. -
smuggler vazze . az lenne a jó ha lopkodni is lehetne vele. az összes kötsög jetitől elcsórnám a fénykardját.
-
Bounty Hunter -
Jedi Consular -
slow66 #1402 Sith Warrior -
Sith Inquizitor -
sasvader #1400 Na és itt ki mivel fog nyomulni elöször? Én Jedi Knight vagy Trooper-al indittok lehet. -
sasvader #1399 Megnéztem énis és 100% igaza van! -
Burca #1398 Kár hogy nincs ignore
-
sasvader #1397 Szerintem meg tök mind1 ilyen sza*ságon veszekedni! Mindegyikötöknek igaza van de akkor is ha én most fénykard helyett "lézerkardot" irok akkor ugyis tudod hogy miről van szó...mind a 2 szó esetében 1 dologra gondolsz...akit meg zavar az ne olvassa el!
-
Nem bizonyít semmit, csak azt, hogy létezik a kifejezés: "lasersword" -
Ez így van, csak nem tudom mit bizonyít:)
Attól h a laikusok azt mondják az amerikai focira, h rögbi, még nem az. -
Burca #1394 Episode I-ben Anakin egy 9 éves rabszolga kisfiú aki meséket hallott a jedikről kb :P -
sasvader #1393
-
Láttam a filmet, nekem a lightsaber ugrik vissza. -
ugye?! :) -
Anakin Skywalker: You're a Jedi Knight, aren't you?
Qui-Gon Jinn: What makes you think that?
Anakin Skywalker: I saw your laser sword. Only Jedi carry that kind of weapon.
Qui-Gon Jinn: Perhaps I killed a Jedi and took it from him.
Anakin Skywalker: I don't think so. No one can kill a Jedi.
Qui-Gon Jinn: I wish that were so. -
Ep I-ben a kis Anakin is mondja asszem Qui-Gonnak hogy "I saw your lasersword." Van olyan "nyelvjárás" ahol laserswordnak mondják -
EnxTheOne #1388 ha már itt tartunk, a saber az szabja nem? A kard az sword. :D -
Pedig nagyon nem mindegy lightsaber <> lasersaber
-
EnxTheOne #1386 én a 3. oldalon képzeltem el a fejvadászokat, és csempészeket :(:(:(:(:(:( T.T T.T -
Monoton #1385 Egy 3. oldal lehet később egy kiegészítő. -
sasvader #1384 Off:akk fénykard bazd+ haggyá már ilyen sza*ságokal... 
On:Kár nincs olyan karakter ami egyik oldalon se állna...pl:mandalorianokal is nyomulnék szivesen!
-
lézer -
Így van, legalább bőven lesz "lázadó kutya" akit halomba lehet majd aprítani. -
off: Elöbb lesz belőled trafó öcsém 
on: Ez igaz e azért szép számmal van fejvadászok is. -
sasvader #1380 Off:Csak nehogy a kék lézerkardom a fejedbe landoljon! 
On:Látom fél világ erőhasználoval nyomul...én azért is Trooper-al vagy Agent-el leszek. -
Ez számomra jó hír lesz kit ölni
-
sasvader #1378 Mellesleg szavazásnál eddig több a Köztársaság párti mint a Sith birodalom pártiak!XD d:
-
Nem kicsit;) -
Nekem is bejön. -
sasvader #1375 Látom a magyar oldalon el vannak ájulva Sith Inquisition-tol....
Warrior sztem jobb
-
A régi render trailer még mindig odabassz. -
Szabi1991 #1373