60892
  • Kandurex
    Pont ez a problémám...

Ez az út járható, ha nincs korlátozás, felerősítik a többi karakterosztályt, akkor meg mi értelme van a jedi kasztnak?! Attól, hogy a fénykorát élte a régi köztársaságban, akkor sem ugrott elő minden bokorból egy "Jeti"...nem azt mondom, h nem kell, sőt, kifejezetten szükség van az SW világban rájuk,...de annyi számra, mint a rohamosztagosok!
  • s0n1c
    Próbáljuk már meg elfogadni, hogy ez az era erről szól. SWG-be valóban hülyeség volt a jediket belerakni olyan formában, ahogy azt megtették. Ez viszont nem swg, hanem swtor, ebben az időszakban a jedik a köztársaság őrzői, a sith birodalom pedig a fénykorát éli. Az erő ennek az mmo-nak az alap pillére, nem korlátozhatják le. És bízzunk egy kicsit a Bioware-ben is, nem az a cég, aki mindenféle szart szokott az asztalra rakni.

Egyébként attól, hogy fénykardod van nem leszel mindenható, ezzel tisztában vannak a fejlesztők is, egyik interjúban erre a kérdésre egyébként az epi II-ben látható obi-wan és jango fett párharcát hozták fel, ami a legjobb példa arra, hogy mennyire van esélyük a nem erőérzékeny karaktereknek az erőérzékenyekkel szemben.
  • N1ggA
    Consular leszek
  • EnxTheOne
    bounty hunter, sith warrior, agent. Ezek a szimpatikusak. :D
  • Agamemnon69
    Az ember nem azért szeretne SW:TOR-al játszani, hogy pizzafutárként játszon; főleg nem, ha lehet Jedi vagy Sith is...
  • Kandurex
    A sok dzsedáj...nem lesz ez így jó, valahogy be kellene korlátozni a sok erő érzékeny karaktert, legalább valami kurva nehéz fejlődési rendszerrel...már csak, hogy ne kapjon azonnal minden Vér István azonnal lightsaber -t...
  • Agamemnon69
    Jedi wari.
  • Torzonborz
    smuggler vazze . az lenne a jó ha lopkodni is lehetne vele. az összes kötsög jetitől elcsórnám a fénykardját.
  • gibson9
    Bounty Hunter
  • edios
    Jedi Consular
  • slow66
    Sith Warrior
  • XenHai
    Sith Inquizitor
  • sasvader
    Na és itt ki mivel fog nyomulni elöször? Én Jedi Knight vagy Trooper-al indittok lehet.
  • sasvader
    Megnéztem énis és 100% igaza van!
  • Burca
    Kár hogy nincs ignore
  • sasvader
    Szerintem meg tök mind1 ilyen sza*ságon veszekedni! Mindegyikötöknek igaza van de akkor is ha én most fénykard helyett "lézerkardot" irok akkor ugyis tudod hogy miről van szó...mind a 2 szó esetében 1 dologra gondolsz...akit meg zavar az ne olvassa el!
  • N1ggA
    Nem bizonyít semmit, csak azt, hogy létezik a kifejezés: "lasersword"
  • edios
    Ez így van, csak nem tudom mit bizonyít:)

Attól h a laikusok azt mondják az amerikai focira, h rögbi, még nem az.
  • Burca
    Episode I-ben Anakin egy 9 éves rabszolga kisfiú aki meséket hallott a jedikről kb :P
  • sasvader
  • Kandurex
    Láttam a filmet, nekem a lightsaber ugrik vissza.
  • Kandurex
    ugye?! :)
  • N1ggA
    Anakin Skywalker: You're a Jedi Knight, aren't you?
    Qui-Gon Jinn: What makes you think that?
    Anakin Skywalker: I saw your laser sword. Only Jedi carry that kind of weapon.
    Qui-Gon Jinn: Perhaps I killed a Jedi and took it from him.
    Anakin Skywalker: I don't think so. No one can kill a Jedi.
    Qui-Gon Jinn: I wish that were so.
  • N1ggA
    Ep I-ben a kis Anakin is mondja asszem Qui-Gonnak hogy "I saw your lasersword." Van olyan "nyelvjárás" ahol laserswordnak mondják
  • EnxTheOne
    ha már itt tartunk, a saber az szabja nem? A kard az sword. :D
  • Kandurex
    Pedig nagyon nem mindegy lightsaber <> lasersaber
  • EnxTheOne
    én a 3. oldalon képzeltem el a fejvadászokat, és csempészeket :(:(:(:(:(:( T.T T.T
  • Monoton
    Egy 3. oldal lehet később egy kiegészítő.
  • sasvader
    Off:akk fénykard bazd+ haggyá már ilyen sza*ságokal...
    On:Kár nincs olyan karakter ami egyik oldalon se állna...pl:mandalorianokal is nyomulnék szivesen!
  • edios
    lézer
  • Kandurex
    Így van, legalább bőven lesz "lázadó kutya" akit halomba lehet majd aprítani.
  • XenHai
    off: Elöbb lesz belőled trafó öcsém
    on: Ez igaz e azért szép számmal van fejvadászok is.
  • sasvader
    Off:Csak nehogy a kék lézerkardom a fejedbe landoljon!
    On:Látom fél világ erőhasználoval nyomul...én azért is Trooper-al vagy Agent-el leszek.
  • XenHai
    Ez számomra jó hír lesz kit ölni
  • sasvader
    Mellesleg szavazásnál eddig több a Köztársaság párti mint a Sith birodalom pártiak!XD d:
  • edios
    Nem kicsit;)
  • XenHai
    Nekem is bejön.
  • sasvader
    Látom a magyar oldalon el vannak ájulva Sith Inquisition-tol....
    Warrior sztem jobb
  • Kandurex
    A régi render trailer még mindig odabassz.
  • Szabi1991