60892
-
"Őszintén megmondva mi lesz az amitől annyira különleges lesz a játék? "
SW univerzum. Nekem ez bőven elég :) Mivel nekem is és még sok mindenkinek közel áll a szívéhez. És azért valjuk be igencsak sovány a minőségi SW PC Game. A másik, hogy cirka 4 év WOW után kell már valami ami hasonló de mégis más. Sajnos az offline 3-4 óra alatt végigtolható játékok már nem kötnek le. Az a pár offline rpg ami meg minőségi az egyedül egy idő után unalmas ha már hozzászokott az ember az mmorpg hangulathoz.
Véleményem szerint a nagy többség akik úgymond szárolják a játékot azok pont ezért vannak bezsongva mert végre valami ami közeláll hozzájuk és ezért örülnek :). Majd meglátjuk mi sül ki belőle. Az tuti, hogy részemről tuti pre order. -
arcosharcos #1491 Javítom *4kaszt és a szemben álló frakciónál 4ellentétes kaszt lehetőség -
Nem hinném ,hogy tükörkasztok lesznek még a pontos skill listát sem ismerjük de ha tévednék linkeld be nyugodtan azt ahol az egyik készítő azt mondja ,hogy tükörkasztok lesznek. -
arcosharcos #1489 Ha rendelkezünk HD VGA kártyával és HD monitorral akkor ezt a játékot
már HD-ben is élvezhetjük majd.Kézzel festett hátterek...stb,ez a része
tuti lesz.Az viszont biztos,hogy a fejlesztők nem szívbajosak,mert
4kasztal(/tükörkaszt)betörni az MMO piacra az bátor dolog.
Az úgynevezett house rendszer amit állítólag talán bevezetnek mit jelent?
Lesz egy lakása vagy hajója a karinknak amit berendezhet vagy itt tárolja
kompanionokat? -
Nem hivatalos felmérések szerint (szavazás a hivatalos fórumon) a játékosok bő fele fog Erőhasználóval játszani, és ezért van az, hogy a választható kasztok fele Erőhasználó. Így sokkal nagyobb a balansz, valamint az Erőhasználó kasztok nagyban eltérnek egymástól, teljesen más lesz a sztorijuk.
Kicsit unom már, hogy mindenki a sok Jedi kaszt miatt sír... -
EnxTheOne #1487 a két oldal és a 8 kaszt engem is zavar. Minek 4 erőhasználó kaszt? Pl. fantasy rpg, van a mágus, aki tudja használni a tüzet, jeget, villámot, szóval 3 ágon fejlödhet. Ha meg külön vennénk, az 1 kasztból lehetne 3.
Gondolom a sith warrior, jedi knight föleg fénykardot használ, mig a másik 2 meg az erőt. De ugye, 8 kaszt az jobban hangzik mint 6. Illetve, a fejvadász, csempész mehetne egy 3. frakcióba, mivel öket csak a pénz érdekli. Pilota kaszt is jó lenne. 10-böl 8 szerintem erő használó lesz. Tudom hogy a régi köztársaság idején sok jedi volt, de közel se anyi mint a legkisebb bolygó hadserege.
Hogymiért ilyen különleges? Star wars "nextgen". És sok embert vonz a szem*t lázadok. khm khm köztársaságiakat ölni. -
Ha az a 2 oldal 8 kaszt jól ki van balanszolva és mind értelmes és használható akkor bőven elég a játék elején. Majd jön ehhez is 2-3 kiegészítő amivel be lehet vezetni új fajokat és kasztokat.
Amiért én igazán várom az a Star Wars környezet, sajnos az SWG-t nagyon elbaltázták és már nagyon várok egy jó SW stílusú játékot.
Másik fele, hogy jelenleg semmilyen MMO-val nem játszom mert mindenre ráuntam, ez az egyetlen ami igazán érdekel (sajnos az STO annyira nem jön be). -
FickDeineStory #1485 Őszintén megmondva mi lesz az amitől annyira különleges lesz a játék? Milyen játék elemet fog tartogatni amit még eddig másik játék nem nyújtott?
Mert szerintem a 2 oldal a 8 kaszt nagyon kevés. Igazából a Baldur's Gate 2 illetve Icewind Dale 2 óta minde újabb BioWare játékban csökken a kasztok száma a fajok száma például a Dragon Age-ben is már csak 3 faj és 12 kaszt (persze single player játékban ez még bőven megfelel), de az MMO-k nagy részében mostanában ennyi a választási lehetőség ami szerintem igen kevés. Én ugyan nem hagynám ott ezért a játékért az én MMORPG-met.
Nem kötözködésből írtam le ezeket, de úgy érzem túlsztárolják a játékot és sokkal többet várnak tőle mint amit nyújtani fog. -
Idén jön a game:P:) -
Nekem is :) -
sasvader #1482 Újévre meg ajándékozhatna minket a Bioware egy fajlistával nem!?
-
Nekem az Sith Inquizitor jön be . -
sasvader #1480 Melyik jobb szerintetek Jedi Knight vagy a Consular?
A Sith Warrior vagy Sith Inquizitor a jobb?
Nálam a Jedi Knight,Sith Warrior jön be jobban.. -
...mint cigány gyerek a BMWt...
-
EnxTheOne #1478 amikor a kotor-al játszottam (természetesen sith ^^), mindig cserélgettem a kristályokat, mert egy idő útán meguntam. :D -
consular, egykezes, zöld -
sasvader #1476 Mivel kicsit kihalt a forum irok ide...
Tudom hogy itt sok a sith mániás de ha erő használoval nyomulnátok pl:jedi,consular akk milyen szinű fénykardot választanátok?
Nekem a kék,esetleg ha lesz citromsárga akkor ez a 2 jön be.
Ja és dupla pengéjű vagy sima fénykardal (ISMÉTLEM FÉNY-FÉNY KARDAL!) nyomulnátok?
FÉNYKARDOT IRTAM!
-
Még egy jelentkező, ha befogadtok ..
-
na fasza, köszi 
-
Mi hardcore BK fanok majd segítjük egymást. 
Ha tényleg jó lesz a játék akkor szerintem ez legyen a legkisebb akadály. -
köszönöm a jó tanácsot.. majd esetleg ha lesz rá időm és pénzem, akkor megfontolom a dolgot. -
Deathstorm676 #1471 Sztem még van időd nyelvet tanulni úgy is elfog tartani egy darabig mire kijön a játék -
Sajna még semmivel.
Ha kijön v. mákom lesz és bekerülök a betába akkor haverok miatt Sith leszek bár a Trooper is nagyon tetszik de ez még lehet változik hátha átállnak a jó oldalra. BH,Agent a valószínű de az Inquisitor is tetszik igazából mindegyik bejön:) . Nem tudom majd a játékélmény alapján fogok úgyis dönteni. -
sasvader #1469 Jeff!
Birodalmi vagy Köztársasági párti vagy?
Azon belül melyik kasztal nyomulsz? -
Társaságot találni nem lesz nehéz rengeteg magyar klán lesz és biztosan sokan segítenek majd. -
Na akkor úgy tűnik a nettel elvileg nem lesz gond.. ennek örülök :D Szóval már csak az angol tudás hiánya fog lassítani :/ de nem érdekel, ha kell kiszótárazok mindent :D de azért szerencsére minimális szókincsem van..
Mindenesetre ha valakinek kell majd a seggébe egy Bounty Hunter segítő, akkor szóljon aztán majd TS mellett segíthet a nyelvi akadályokban :D -
meg a kezdést Conan, WHO nagyon gyengén kezdett ahogy hallottam Aion sem ment simán. -
Csak az end tartalmakat ne kúrják el.Sok MMO vérzett már el rajta. -
Biztos lesz némi grind benne de sokkal több embert vonz szerintem az érdekes küldetések minthogy a köv. szinthez még 1000 pókot kell megölni. Meg szerintem ha a leggyorsabb út a max szinthez a questelés akkor vérpistikék nekiállnak majd kőkeményen questelni. Még nem tudunk mindent a játékról korai még ítéletet mondani
-
arcosharcos #1463 A quest rendszere meg hát nem is tudom,befolyásolja a dark és light pontokat de mivan ha valaki vérpistike és nem szeret questelni,az marad
szürke? Questelés közben lehet segítőket úgynevezett kompanionokat is
"szerezni",aki nem questel annak hogy lessz már ha kell neki.A WoW egy
farmerkodásra kihegyezett MMO,a WHO egy PvP-re,remélem ez meg nem lessz
egy questelés centrikus MMO.Remélem elöbb-utóbb megjelenik egy frankó MMO
is. -
arcosharcos #1462 Várom a gamét meg minden de 4 kaszt "kicsit" kevés és a 2 talent ág
lehetőség is elég karcsú.Ingame pontokért vehető felszerelések remélem
tényleg csak külsőségekben fog megnyilvánulni és azon a szinten is marad,
mert ha pénzért valaki elönyhöz juthat ott is hagyom egészet. -
Ja még annyit ,hogy pl WHO-ban 30megás nettel is voltak olyan laggok ,hogy nem láttam az ellent és mégis kinyírtak. Szerintem sok függ attól ,hogy a játék "netes" része mennyire jól van megírva és ,hogy milyen szervereket pakolnak alá. Valószínűleg lesz open béta ott majd meg tudod nézni ,hogy bírja a neted bár ott nem kapja a játék azt a terhelést mint amikor élesben beszabadul az a sok ember aki a véglegessel játszani fog. -
Bár én kb. 2éve nem játszottam wow al de ilyen nekem is volt vártam pár másodpercet míg betölti a sok embert aztán minden ment normálisan 2 megás nettel simán kell ,hogy menjen bármilyen mmo.
Ping az ami számít. Néhány okos haver nekem azt mondta ,hogy a ping nagyságához inkább a szerverkapcsolatnak (távolság a szervertől hány szerveren keresztül kapcsolódsz stb.) és a szolgáltatás minőségének van köze mintsem annak hány megás a neted bár lehet tévednek. -
EnxTheOne #1459 europai szervert válasz majd :D -
a nagyobb városokban laggoltam be általában, főleg ha még tele is volt játékosokkal.. :/ -
wat
wow 56k-n megy -
sasvader #1456 Aha,viccelni se lehet ...mindent komolyan veszel te bajod!-_-
-
akkor a szolgáltatódnál van vmi gubanc. túl nagy sávszél mmohoz nem kell ( max patch leszedéshez :D )inkább a latency az ami számít igazán . -
én is remélem, hogy így lesz :) mert a gépem egy ilyen fajta játékhoz brutálisan erős, de a netem lehúzhatja.. WoW-nál elég sokszor laggoltam :/ -
Régen mindenkinek annyi volt, mégis elég volt az MMO-khoz, szóval nem hiszem, hogy van félnivalód.