60887
-
Üdv!
Mennyire van megkötve a f2p játékosnak a keze? Élvezhető f2p játékosként is? -
Gudott #55114 én viszont egy kérdést tennék fel.
Leszedtem a youtuberól a Fallen Empire új zenéit, itt csücsül a gépemen jelenleg 128 kbps mp3-ként.
Ha van igény beszerkesztem ( tag, előadó, albumborító stb) és majd felrakom valami filemegosztó oldalra (nagy valószínűséggel mega) ezt ill a 320-as ripet is.
Második kérdés:
A GSF mennyi embert mozgat meg? Érdekelne a társaságot egy többé kevésbé kezdőknek szóló leírás a Galactic Starfighterről magyarul?
Még egyszer kellemeb ünnepeket és gyors felépülést a bejglikomából :D -
Kis topic felrázásként:
Dobjatok screenshotot a kedvenc karakteretekről, hogy hogy néz ki. :) Később én is felrakom, de még kell egy/két armor darab. -
Vissza jött a válasz és le is zárták, hogy az account/billing stb témában telefonon adnak supportot...
-
Gudott #55111 igazán jöhetne már egy darksaber is a játékba :) -
Én ezért morzsolom a könnycseppet 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem mertem PNG-be berakni, jpg lerontotta.
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.12.23. 21:12:42 -
Félre értettem :) Ráadásul nem is drága. ~
Én most ezzel nyomulok:
Advanced Farmhand Blue Color Crystal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerk.: Ingame mindig elmorzsolok egy könnycseppet, hogy milyen jól néz ki
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.23. 20:59:34 -
Gudott #55108 mondom régen :D , csak a népek kisírták, hogy a jók is használhassanak vörös kristályt
a CM-es kristály pedig igen hasznos, már 10-es szinten lehet +41 -es kristályt használni így( és a 4.0 előtt a társaknak is igen komoly bonuszt adott) -
Veszel marketes kristályt és meg van oldva. -
Gudott #55106 Chapter 3 vége, illetve később is szóba kerül pár alkalommal
(a vendorok az egyik dolog, alsóbb szinten még a relicek számítanak illetve régen a kristályok is light/dark szinthez voltak kötve, mint most pár fénykard pl vörös kristályt csak dark, kéket csak light karakter használhatott, stb) -
Végelszámolás? Mikor van? Láttam, hogyvan dark meg light vendor, de azon kívül passzolom. -
Gudott #55104 Itt valamennyire számít is a végelszámolásnál, hogy light, dark vagy semleges vagy -
Igen volt olyan opció is. Ez szerintem amit én csináltam több lépésben volt, mert úgy rémlik, hogy sorban nyírtam ki őket. Kezdésnek szimplán kill all is volt, de előtte megfenyegettem őket és mondták hogy nem jó ötlet. Az egyik elég hamar beadta a derekát, hogy behódol a másik kettőt meg "nem bízok a barátaidban" címszó alatt kinyírtam.
Edit: jelenleg 1600-1250 körül van a light/dark side pontjaim, szóval elég balanceos maradt és nagyon is élveztem.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.23. 20:12:00 -
Gudott #55102 Akkor én emlékszek rosszul, úgy rémlett, hogy a Dark side opció az, hogy átadod nekik a szektát, bár talán Tarison volt, hogy 3 light side opció közül is lehetett választani... :D, szóval talán itt ott akad valami elágazás féleség :) -
SPOILERES válasz:
Ott a rossz az volt, hogy rommá ráztad őket és a 3 kivételével 1et életben hagytál (hogy ne robbanjon fel a bomba). Én legalábbis ezt az utat jártam be náluk. Amit írtam lent olvastam és nagyon megtetszett :D
SPOILER VÉGE
I really am the best és hasonló egós szövegek is jók. a "YAWN" opciókon egyenesen pusztultam, de most nem jut eszembe egy sem. -
Gudott #55100 Spoiler
Maga a szektás rész volt az egyik legnagyobb kérdőjel. Lekapcsolod a dagadt sithet, majd add a játék egy olyan választást, ahol a Light side kivételével minden más a kreténség határait súrolja és amikor visszamész a chipért a silencerhez , akkor a játék arra "szuggerál", hogy add át a híveidet annak a hive mind szerűségnek. Mondjuk így tényleg nem nehéz jófiúnak lenni, ha a többi lehetőség az agyf*sz a köbön kategória -
Cyborgs: "Your gang is strong, but lacks direction and focus, will will give you the microchip in exchange for control over your entire cult on Nar Shadaa. Those are our terms."
Me: [Force persuade.] No, you and your organization want join *my cult."
Cyborgs: "We want to join your cult."
Me: "That's a fantastic idea! I wish I'd thought of it myself!"
Cyborgs: We want to offer you our microchip as a sign of our loyalty!
Me: "I suppose that will do." -
"It was me! Me, me, me, me, me, ME!" -
Gudott #55097 "If you think this is bad, you should meet my other personality."
"I prefer the term -differently rational-" -
Murder and mayhem awaits ! -
Eloszor egyedul nyomod le a star fortresseket, segitesz az ottaniaknak (marmint az adott bolygon) es cserebe ok is csatlakoznak hozzad. Utana lesz elerheto a heroic 2 verzio.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.23. 18:46:38 -
"Once you have completed Battle for the Stars, you will unlock the solo mode of Star Fortress for each of the six planets"
Ez az új kieg sztori végén lévő küldi, gondolom én... :) Erősen bólogassatok, ha jól gondolom. Mentem pár pvp meccset és kb 5 meccs és full lvl 65 lilában vagyok. Most a 2 relicet akarom kiszedni és majd utána jöhetnek a ruhák PvP gearből. Abszolút nem vészes az alap szettet össze szedni. -
Gudott #55093 Boldog Karácsonyt! -
Akar egyedul, akar csapatban, de a heroic fortresseket is nyomd le, most hogy van geared hozza. -
Gudott #55091 annyit, hogy jobban jársz, ha pvp-re is pve cuccokban mész, amíg nincs meg a teljes pvp felszerelés, mert a keverés megkavarja a boolstert,
(kivéve open world pvp ott nincs boolster expertise-re és nincs ami elromoljon)
Lusta vagyok visszaolvasni: milyen class és milyen discipline a jelenlegi karaktered? (sorc lightning talán?) -
Ékszerek egy részét kivéve fel is sikerült öltöznöm. Main meg offhand cuccokat pvpből szedtem ki. Elég fincsi így. Napi meg a hetit megcsinálom akkor szerintem a maradék is lvl 65ös lesz. Kezdetnek megteszi :) Sokszor csak nézek, hogy mi hol van és pl a dulfyn lévő guideok egy része is kínai, de boldogulok~. -
Gudott #55089 Hááát, rég volt mikor én viszonylag aktívan PvP-ztem, amikor még az operative/scoundler healer párostól masszív idegrángást kaptak az ellenfél játékosa (ma már szinte csak a GSF jelenti a pvp-t nálam)
Ha rendszeresen megcsinálod a napi ill egyéb PvP questeket, akkor annyira nem vészes illetve a köv Gree event alatt érdemes majd a PvP napikat ott is megcsinálni, konkrétan nem tudom. A lényeg, hogy objectivre menj, ne killre -
Majd másik karival letolom :) Köszi a tippet. Azt most látom, hogy utána meg lehet heroicot vagy dungeont farmolni, hogy legyen glowing data c. PvP geart össze szedni relatíven mennyi idő? Ebben elég jártasnak tűnsz :D -
Gudott #55087 Dorina09:
A Deluxe pack használható létező accountra, és bár csak gyorsan átfutottam, nem látom azt a kitételt, hogy accountonként csak 1x lenne használhat, mint az Amazon-boundle
Terawatt:
A Hutt cartelt kár kihagyni, szerintem jól megírt a story (Birodalmi oldal valamivel jobb)
és amint megvan a 65-ös szint, elkezdhetsz felöltözni (common data c. vendor) valamint augment kitekkel ellátni a cuccaidat.
Makeb prolog:
mondjuk a LS fejvadásznál egy kicsit nagy volt az az apró spoiler :D (de ha jól rémlik a consularnál is ellőtték a story végét)
-
Ahogy nézem fel tudod használni. Olyan mint az amazon bundle (csak jobb ár/érték arányú az utóbbi) -
Dorina09 #55085 Hali!
Ha az origin-en megveszem az deluxa pack-et akkor azt feltudom használni a már meglevő account-on mint egy sima game card-ot ?
Vagy csak egy új account-on tudom felhasználni ?
-
Common data crystalból érdemes beöltözni lilába? (megvan a lvl 65)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.23. 16:02:31 -
Levelek is viccesek.
"M. Kovoe
Former Refueling Technician
Current Doer of NOTHING"
Le a kalappal a fejlesztők előtt, mert történetet tudnak írni az egyszer biztos. Kivitelezés is jó, már ahogy egy MMOhoz meg lehet csinálni ezzel az engineel. -
Az biztos, hogy a dark council tagok jobban hullanak, mint a Trónok Harcában a király jelöltek :D
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.12.23. 14:06:15 -
Jaja, a kiegeket kihagyhatod, ott a szintnek kell meglennie, nem a sztoriknak. Nagyon sokan a 12x XP bonusz idejen nagyjabol Voss kozben/utan mentek Makebre, majd ott meglepve az 55-ot mentek Revanra, majd 60-ason vissza Vosst befejezni/Corelliat elkezdeni es a class sztorit lezarni. Na persze Makeb es Revan prologban volt nemi spoiler annak, aki nem jatszotta meg vegig az adott class sztorijat, de hat 1-2 mondat maximum, annyit kibir az ember.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.23. 12:30:24 -
Hutt cartelt simán skippeltem, mert 54 voltam mire végeztem a class sztorival. Majd következő karival meg a Revan-t skippelem. :) -
Ez volt a standarad 4.0 utani allapot (= a pre 4.0 12x bonusz xp), ez meg oke, kenyelmes, es nem kell tizedjere is megcsinalni a mellek kuldeteseket - ennek orultem. De erre most jott megint egy rakas extra xp unnepek alatti extrakent, hat ez mar igy sok. Jo, mert seperc alatt lehet szintezni, de rossz, mert hiaba szereztel rakas szintet menet kozben, a class sztorival ugysem tudsz tovabbmenni amig nem csinalod meg, a skalazodas miatt meg sok ertelme nincs.
Annak orulok egyedul, hogy az osszes talonban levo preferred accountomnal (van par) sikerult eljutni a flottara egy ora alatt es megvettem a kegliket mindket oldalon 4 creditert, ez viszont nagyon orvendetes :) (sosem fogom ezeknel hasznalni tobb, mint valoszinu, de legalabb van egy-egy hazuk ezeknek az accoknak is) -
Gudott #55078 igen dől az xp, nem igazán van kihívás (mondjuk nem sírom vissza a régi időket, mikor egy egy class küldetéshez +1 ember kellett, hogy ne kapjon az ember agybajt, csak átestek a ló túloldalára) HM Fp-knél meg jön a meglepődés, hogy 4 dps nem tudja random gearben megcsinálni (megint sarkítok)
De lehetne említeni az új SW filmet....
Elvileg amint elérte az ember a 65-ös szintet, több legacy XP jön és lehet elkezdeni gearelodni az endgame felé. -
Plata #55077 Már múltkor is rohadtul dőlt az xp,az új karim nulla mellék küldivel 16 lett mire coruscantra ért.
Na jó egy heroic küldit lenyomtam a kezdő bolygón,kíváncsiságból,de az is röhej könnyű volt,egyedül levertem az egész barlangot.
Nulla kihívás volt.Főleg most hogy nem is kell gyalogolni a kariknak,mert egyből tudnak mindenhova taxizni,régen legalább fel kellett fedezni a taxist hogy használni tudd,most semmi gyaloglás nincs. -
Igen, kicsit túlzás. Elkezdtem felhúzni egy új karaktert és azt vettem észre egy db mellék küldetést se kell megcsinálnom, mert így is 1-2 szinttel magasabb vagyok. Azért nem kevés kidolgozott küldetés van, saját magukkal ****** ki.