60892
-
Tababo #1613 Hát ez a bióvér visszaszámlálás mi volt már??? 
Már mindenki készült hogy valami nagy bejelentés lesz erre csak egy fos bazár nyílt meg ami persze az amcsiknak elérhető.
-
amióta "elévelték" a release-t jól meghalt a totyik:) -
Tababo #1611 és fordítva -
Cry engin soha nem lesz erőforrás takarékos :) Azért Aionban is befigyeltek néha elég durva fps lagok pl. A másik lehet szép a graf ha az egész rpg mehanika egy rakás sz*r. -
Tababo #1609 Igen.
Köszi szépen.
Na ez már valami, ez nagyon szép játék lesz és ha jól tudom nem lesz valami hatalmas nagy igénye. Mondjuk nálam döccenés mentesen is elfutott az Aion és több mint két éves configom van.
Vagy...érkezik (Q4) FF-XIV...Brutális graffal és mmo lesz.
Oké elismerem hogy minden gépre akarnak optimalizálni de azért ne fejlesszenek már 486-ra is.
Mindezek ellenére nincs komoly gondom a megjelenéssel, mondjuk nem is láttunk még sokat belőle. -
OFF:
Sztem erre gondolsz: Project E:ST -
Tababo #1607 Ez oké, de lehet úgy is megcsinálni hogy szép graff és kb 1000 féle képpen lehet beállítani...kismillió csúszka stb...
Pontosan nem jut eszembe a game címe de a lényeg hogy jön ki egy új asia mmo....(engem hidegen hagy mert nem szeretem a grindfestet) és cry engine 2-őt használ és nem lesz nagy gépigénye.
Tudom a content számít de azért még dolgozzanak azon a grafikán. -
overx #1606 Jogos, de az a két egy örökkévalóság lesz, addigra már az autópályát is átadják :(
Amúgy a garafika nekem soha nem állt az elsők között, legyen jó a rendszer és kész. -
-
Az a helyzet, hogy ez egy MMO és mivel benne van ebben a rövidítésben a Massive szó mint tömeges ez azt jelenti, hogy nem egy kis rétegnek készül hanem több ezer vagy tízezer játékost akar vele lekötni. Nincs mindenki atomerőmű gépe, ha azt akarják, hogy széles körben terjedjen a játék akkor bizony nem szabad túl nagy gépigényre méretezni a játékot mert akkor nem sok ember lesz aki majd tud vele egyáltalán játszani.
Nézd meg a Wow grafikáját. Nem nagy szám és mivel nem kell hozzá erős gép ezért még egy laptopon is elfut ezért szélesebb körben tud elterjedni. -
overx #1603 Nem azért mert leakarom húzni a játékot ( Istenlátjalelkem ) de gondoljatok bele 2 éve milyen játékok voltak és mik vannak most ?
2 év múlva, már next next gen játékok lesznek és tuti hogy ezt is jól megcsinálják, de mellette addigra csinálnak sokkal jobbakat is... bárcsak lenne jedi academys live action mozágsa, ahol még ugrani is lehet és ne egyhelybe állós klikk&kill namind1 :( -
-
Nagyon valószínű, hogy akkor, ha nem akkor 2011 őszén. -
Egyébként valahol ki volt számolva hogy leghamarabb 2011 elején jelenhet meg,ez mennyire igaz szerintetek? -
Igen. -
Valószínűleg. -
ApPa123 #1597 Bocsi msot olvasagtok a játékról de ez igaz fizetős játék lesz?? -
Tababo #1596 Volt erről egy cikk hogy miért is tolták ki az időpontot.
Nem azért mert agyon akarják fejleszteni...max e mögé burkolóznak.
A játék már készen áll egy bétához.
A pénteki frissítések nem webcomic-ok meg developer cuccok lettek volna hanem nagyon kemény frissítések.
Ezt a folyamatot lelassítják ahogy tudják de az érdeklődést fentartják. Ezt ők nyilatkozták.
-
Nem baj, még így is hamarabb kijön, mint a swg emu, ami kész állapotban is félkész lesz, akár az swg -
Érthető hogy nem akarnak szart csinálni...Egyébként ez a +2 év fejlesztést nem nevezném negatívumnak , hogy előröl kezdhetik ez igaz de ha ennyivel tovább csinálják ennyivel igényesebb munkát tarthatunk a kezünkben..
Mert a mostani el kapkodott mmoknál hát mindegyikre mondani lehet ,hogy korán adták ki és még minimum 1-2 év kellet volna nekik... -
Ezt mondom én is :\ -
2 év? Azért az már akkora időtartomány, hogy egy elég nagyszámú csapat akár a legelejéről is kezdheti újra írni. :( -
Ezt én is így gondolom, de amikor már azt pedzegetik, hogy lassan jön a zárt béta akkor arra gondol az ember, hogy a játék már olyan állapotban van ami csak pár hónappal van a kiadás előtt. Most, hogy ráhúznak még 2 évet bele sem merek gondolni, hogy milyen állapotban lehetett akkor. -
Inkább csinálják +2 évig mint , hogy 1 félkész valamit adjanak ki..Ami az mmoknál sajnos gyakori.. -
Ahhoz képest, hogy arról volt szó, hogy talán tavaly szeptemberben indul a zárt béta ahhoz képest eléggé xarul állhatnak ha semmi hír erről. -
Ebből a topicból eddig csak az ő hsz-eit kellett törölni... -
Mozzila + ABP, jobb klikk, kép blokkolása, egyedi, OK. Kész :) -
Burca #1586 Plz! Ha már ignore nincs, valaki mentsen meg minket :) -
Kevesebbért is kaptak már ezen a fórumon kitiltást, szeretnél egyet?
Kicsit vegyél vissza az arcodból. -
kicsit azért tényleg zavaró ez a villogó logó. nem lehetne hogy csak fele ennyire villogjon ? :) -
sasvader #1582 feltalálták ám az ékezetet is ovodás... -
sasvader #1581 Jó akkor legyen igazad...ennél nagyobb örömöd ne legyen.
meow!
sztem te vagy az ovodás mást nem tudsz csak kárörvendeni...
-
Ember, ha az enyém még zavaró is akkor sincs 56-szor ott egy oldalon. -
Tamadnak az ovodasok, nagyszeru. -
sasvader #1578 és te a tiéden nem akarsz változtatni,tiéd se valami kellemes látvány! -
sasvader #1577 azért is ugy hagyom!
-
Nem tudnál változtatni a logódon? Ha már minden második hozzászólás a tiéd akkor legalább ne villogjon már... -
sasvader #1575 Akkor jó sok fog elmenni fizetésedböl! 
Ok no problem! megbocsátottam ahogy egy jedihez illik... -
Tababo #1574 Bocsi nem akartalak megbántani. Lehet tényleg bunkón sikerült az írás de nem az volt a célom hogy leosszalak.
Csak kiakartalak javítani.
Holnap megyek orvoshoz felíratni a gyógyszereket.
-
sasvader #1573 és nemtom mit kell bunkózni valamivel megbántottalak vagy esetleg idegyogyós vagy és másikon kell levezetni?