60892
  • Monoton
    Tegnap 23.00-kor volt.
  • Dead
    Nem a megjelenést kérdeztem xD, hanem E3mon mikor adják. De amúgy meg 2011 az nem? :D
  • TDC Geronimo
  • Me0w
    Azert van ez, mert pl. a WoW-ot is szarra egyszerusitettek, hogy a sok szerencsetlen is lassa Sunwellt, Hyjalt meg anno. Evvel az a baj, hogy aki normalis tempoban jatszott, kapott elbaszott hosszu attunement questeket, mire mindenki megcsinalta a guildbol meg az elettol is elment a kedve. Erre casual Pista latja am, hogy vaze Xy-nak van ilyen meg olyan epixe, na, hajra sirjunk kicsit. 1 honap siras, uj patch, nincs attunement - de azert aki vegigszivta az kap egy gomboc fagyit -, a bossok 20%-al gyengebbek, stb. Rendben van, hogy o is 14.99-et fizet havonta meg en is, de ez akkor is kibaszas azokkal, akik megprobaljak kicsit komolyabban venni a jatekot.
  • ratgab
    Ember! Ezt már mióta le akartam én is írni! Nagyon nagy súlyt vettél le a vállamról. Ezt a Noob-ozást, Casual-ozást mindenki teljesen negatív értelemben használja.

Pedig nem mindenkinek van annyi ideje, hogy közepes vagy esetleg profi szintre fejlődjön.

Meg egyébként se kellene azt az embert lenézni, aki nem veti bele magát annyira a játék világába, mint mások, vagy esetleg éppen kezdő valamiben. Itt is mindenki volt newbie egyszer. A jelszó a tolerancia!
  • N1ggA
    tervezett megjelenés: 2011 Q2
  • Dead
    Mikor lesz SWTOR?
    A kommentben is várnak rá ezek szerint várható nemsokára?
  • MerlinW
    Gamespot

Ők nem csak sztrímelnek, hanem ott is vannak:)
  • Panzeradler #1765
    Szerintem 10/10es játék idáig, teljesen visszaadja a régi kotor-ok hangulatát. Várom már az email-t a béta kulcsommal
  • Monoton
    Hát ez egy nagy semmi volt :S
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom, de ezek az animok meg úgy az egész combat hihetetlenül fapados és messze nem bioware minőség. Igaz van még több mint fél évük, de akkor is... Az a bizonyos combat fluidity, ami rengeteg embernek számít itt nincs meg. Meglátjuk mi lesz ebből :/
  • Monoton
    stream
  • EnxTheOne
    Remélem lehet majd benne fegyvereket/páncélokat tervezni. Ugy tudom hogy a galaxiba volt ilyen, de jó lenne ha szabadon lehetne "tervezni" az itemeket (föleg külsöleg :D).

Turn on your saber, and prepare for your die. :D:D:D
  • V43 1105
    Fantasztikus videó .. a játék pedig must buy kategória :)))
  • [HUN]Crassus
    MÉG AKAROM NÉZNI MÉGMÉGMÉG!!! AKAROK JÁTSZANI MOOOOOOOOOOST!:P:)
  • s0n1c
    pl. majd itt: http://swtor.hu/e3-livestream
  • s0n1c
    Nagyon nagyon hosszú idő van még a release-ig, a fejlesztés során pedig nagyjából ezek a dolgok kerülnek be a legutoljára.
  • TDC Geronimo
    Hol adják azt?
  • maniac001
    Na hát nem ilyen reakcióra számítottam. Ezúton elnézést az előbbiért.

Sonic onnan veszem a statikusságot hogy a fák meredten állnak, meg se mozdulnak, a tereptárgyak mellett robbanás és minden marad a helyén.
  • XenHai
    Egyébként az átlag igen az tapasztalat wow-ból!
  • XenHai
    Anyám nem gamel mert nincs elég ideje rá!Vegyél róla példát és ha még páran követek akkor élvezhető gamek fognak születni minden téren!!
  • Szabi1991
    aha.. 10éve tényleg szebb grafika volt.. -.-

Star Wars: Demolition (2000)
  • s0n1c
    23.00-tól ma félórás gameplay lesz E3-on, azt nézegesd majd :)
  • TDC Geronimo
    lol :D
  • s0n1c
    Grafika ízlés kérdése, szerintem egy mmo-t nem a grafikája tesz élvezhetővé (de nekem ez bőven megfelel, amit most mutat), környezet statikusságára pedig nem tudom miből következtetsz.
  • s0n1c
    :DDD
  • maniac001
    Valaki azért fasz paraszt zsidó mert casual???
    Anyád is keveset játszik. Akkor ő is az nem?
  • maniac001
    Hát majd most fox csalódni. Ilyen szar statikus környezetet és fos grafikát 10 éve nem láttam.
  • XenHai
    Hál istenek én sem !
    Nem aszt mondtam hogy hc gamereknek csinálják de ne is a casuknak!
    Lőjék be az arany középútra , vagy lehessen választani a szervereknél mint 1 sp gamben...
  • XenHai
    Max az alapanyagokat a miből újat csinálsz!
  • doggy90
    csodalatos jatek lesz, a bioware-ben meg nem csalodtam.
  • s0n1c
    Ezért nem kéne erőltetni az itemalapú rendszereket, de hát ez egy másik történet :)

Nem vagyok izom star-wars lore bányász, de ha jól tudom/emlékszem a fénykardokat a jedik maguk készítik és iszonyat mód hozzájuk kötődnek, szal lootolni egyre táposabb fénykardokat, hát hm, hogy is mondjam, nem túl jó megoldás.
  • Murmur
    Ez pedig casual game lesz, talán még jobban is, mint a wow. De ettől még lehet majd jó játék.
  • XenHai
    Nekem azzal volt a wow ban is gondom hogy meg dolgoztál valamiért pvp pve cucc lényegtelen! Erre a fasz paraszt casual zsidó le ment winter alatti instába és ki jött azokkal az itemekkel ami rajtad van!!Ja és közbe veri a mellét hogy ő jól tolja azt közben meg 1 noob..Nekem csak ezzel volt gecire nagy bajom szét kurták vele az egész game értelmét!
  • TDC Geronimo
    Pedig ugyan az lesz kb sws köntösbe. Ne számíts másra, mert csalódni fogsz. Abba reménykedek, hogy legalább lesz benne értelmes pvp és nem csak fos pve lesz az egész. Mythic ott áll mögöttük így a remény megvan.
  • Me0w
    Sajnos amig a casualok teszik ki a playerbase 85%-at, addig nekik pont ugyanannyi joguk van itemet szerezni, mint a maradek 15%-nak.
  • XenHai
    Csak ne kúrják el a mint a wow-ot ,hogy casual szarra tervezik!(wotlk)
    Már ha el jut odáig és nem fél kész szarul jelenik meg mint a többi game a piacon!
  • ratgab
    Khm....Na ahhoz azért lesz nekem is egy két fénykard csapásom...
  • Me0w
    Annyira jo lenne, ha lenne valami 18+-os szerver, meg egy a csicskaknak, felek itt is az lesz, mint WoW-ban :(
  • XenHai
    Rám is számíthatsz..