60892
  • kemelol
    "Right now we are assuming that you are using your companion character. If you don’t use your companion you will be at a big disadvantage because all the DPS that your companion would be doing isn’t going to be there. So there is no point to not bring your companion character, unless you want to challenge yourself by not bringing him around."

"Can companions replace player characters 1-for-1 in a group situation?
    - No. If you’re in a four-man group, then each of those players has their own companion."

"Will companions be limited to specific parts of the game such as the open world, instances, Warzones, or can they be used at any time?
    - Currently we have them being able to be used at any time."

James Ohlen mashogy gondolja.
  • Dead
    Nem csak emberrel lehet majd játszani!

-Imperial Agentként valami Chiss -ek lehetünk.(soha nem hallottam róla)
    Kép

-Smugglerként pedig Twi'lek -ek is lehetünk.
    Kép

Valamint két PvP War Zone kép: kép1 kép2
  • arcosharcos
    A kompanion rendszert én eleinte elleneztem de ha belegondolok előny lehet.Kiegészíti karinkat vagyis ha én healert indítok ráadásul mondjuk full healre fejlesztem akkor jól jöhet egy DPS kompanion.

Healernek gondolom story questben nem az a feladata,hogy DPS-t toljon
    de azért lesz aki megakarja akadályozni akármivel bizzák meg és jól
    jöhet valami DPS kompanion.Vagy DPS karinak heal kompanion stb...

Outdoor területen is jól jönne használatuk,nem csak a healernek de a tank sem a DPS-ről híres.Így a public questeknél vagy farmolásnál ők is tudnának gyorsabban haladni.

Az,hogy War Zone PvP meg a bejelentkezős PvP-ben lehet használni kompaniont én még mindig nem hiszem.Ugyanis kompanion annak ellenére,hogy ajánlott még mindig nem kötelező,csak hozzájuthatunk általa egy segítőhöz meg több questhez,rewardhoz.Már PvE-ben is
    korlátozták jelenlétét,mert beleszámít az insta létszámba.
    Limit nélküli használata PvP-ben még egy jó kaszt balancét is tönkre vágna.Még ha lehet is használni PvP-ben gondolom megkötésekkel.
  • IXEMGabeo
    jézus ez nagyon bő game lesz:O
  • arcosharcos
    A house rendszer meglepett.Nem számítottam arra,hogy a játékosoknak ilyen batár nagy űrhajót adnak.Én egy kis 1 max 2 személyes hajóra gondoltam,ebben meg szoba,tárgyaló,raktér,kompanion...simán elfér
    benne egy guild is.Gondolom hajónkat is alakíthatjuk,csinosíthatjuk
    vagy rózsaszínűre festhetjük...

Az űrcsata az felejtős de még ha lesz is majd egyszer,mindent az
    alapjátéktól ne várjunk el.Bolygók közti területet benépesíteni
    űrhajókkal meg űr platformokkal,bázisokkal az legalább akkora meló
    lenne mint a bolygókat elkészíteni.Meg mellé egy komplett űrhajó szimulátort is készíteni...
  • arcosharcos
    #1799 Az összterület nagy lesz.Anno belinkeltem egy fejlesztői videót
    (#1653)ahol szó szerint azt mondja egyik fejlesztő,hogy a TOR területileg és tartalmilag nagyobb lesz mint az eddigi összes Bioware játék együtt.

Szerintem a kezdő bolygóknak nem kell területileg nagynak lenni itt még
    gyorsabban lépkedjük a szinteket hamar kinőjük a területet.Így a
    Tython,Ord Mantell(Republic) és a Korriban,Hutta(Empire)tőlem lehetnek
    kisebbek.
    A két frakció központi főváros bolygónak Coruscant(Republic),Dromund
    Kaas(Empire) sem kell nagynak lenni,itt max küldi felvételekre számítok,sokan nem lesznek másik frakciokból főváros bolygón.Meglepő lenne Dromund Kaas-on Galactic Republic jelenlét:)
    A PvP terület bolygók meg a highend kariknak az end tartalom bolygók már lehetnek nagyobbak de nem feltétlenül,mert már így is sok bolygó van.A túl nagy terület sem jó,mert nagyon szét oszlik a népesség és
    gyérnek tűnhet a játékos populáció.
  • IXEMGabeo
    hát azért a ragkhoulok látom megújítottak lettek, hmm ők csak ott maradtak azon a bolygón:D
  • Dead
    De, el is pusztult. Ha arra gondolsz, hogy elég zöld már, akkor csak gondolj bele, hogy eltelt 300 év a lebombázása óta. A természetnek volt ideje újraéledni. Ebben a trailerben mutatják be.
  • Bhalage
    nekem bejottek az ingame videok,
    remelem ez a jatek nagyot fog durranni!
  • IXEMGabeo
    nem úgy volt h Taris felszíne elpusztult?:O
  • IXEMGabeo
    köszi:) 2011 még messze van...érdekes a videók alapján teljesen más harcmód lesz mint a KOTOR-ban
  • Fenrir
    Katt
  • IXEMGabeo
    szia, tudod is a nevüket? Tython, Nutta, Korriban meg az a 4. félét láttam, mi a többi neve?
  • s0n1c
    Erről eddig nem sok info van/volt, egy márciusi interjúban az alábbi hangzott el:

"Bolygók

Állítólag hatalmasak lesznek, hiába ilyen magas a számuk (11-nél járunk jelenleg). Nagy bejárható területet, rengeteg contentet, részletes kidolgozottságot ígérnek."

Persze ez eddig csak ígéret :) Free world-re természetesen nem szabad számítani, de szerintem nem lesz gond a bolygókon bejárható területek nagyságával, eddig 11 bolygót hoztak nyílvánosságra.

• [HUN]Crassus
    nem értek valamit: nem mutatnak hatalmas területeket egyetlen videóban sem! az összes MMO-ban ilyen több perces videók mennek bemutatókor,hogy mekkora területeken lehet mozogni itt még ilyesmit nem láttam......kicsit félek túl kis mepeken lehet majd kalandozni.....van esetleg infó sacc/kb mekkora négyzetkilóméter lesz 1 bolygó bejárható része?
  • BoneDragon
    Hát ez elég gyengére sikerült...:/
  • Omlás
    "Companion-ok használata több mint ajánlott. Aki egyedül szeretne kalandozni, nagy hátrányba fog kerülni a többi játékossal szemben."

Már többször volt szó róla, hogy ajánlott lesz használni mint pvp mint pve-ben de nem kötelező. Sőt most E3-on volt róla szó, hogy kifejezetten hasznos lesz pvp-ben is. Companiont nem teljesen úgy kell elképzelni mint egy petet még ha valamilyen szinten az is. Valszin, hogy egy 5 fős instában nem fogja engendi, hogy mindenki + egy Companiont vigyen magával és úgymond 10-en nyomják le.

Egyelőre oda vissza megy a spekuláció még nagyon sok mindenről nincs is érdemi infó, felesleges komolyabb következtetéseket levonn amíg nincs valami béta tapasztalat vagy komolyabb ingame prezentáció.
  • Dead
    Egy kis fejvadász páncél evolúció.
  • Fenrir
    Lehet, hogy nem is lehet majd használni őket pvp-ben vagy éppen a megölésük nem ad semmit sem.
  • XenHai
    Nerf!!
  • Khabbas
    PVP-ben kinyírod a companiont, xp és "pvp" pont :) inkább elsődleges célpontok lesznek sztem :)
  • s0n1c
    A Companion használata opcionális, managementje pedig a hajóban fog történni, nyílván mint a kotorban. Botok ellen biztos, hogy nem fogsz harcolni, mert pc nélkül ugye a companion sem mászkál egymagában :) Ők egyfajta kiegészítése lesznek a pck-nek, hogy ellensúlyozza azok egyes negatívumait, ezért kap pl. a sith inquisitor egy tank role társat az elején. Persze lehet, hogy neked van igazad és szar lesz, de én egyelőre ebben inkább azt látom, hogy színesebb lesz a mind a pve, mind a pvp.
  • kemelol
    En meg nem lattam olyan mmot ahol csak petes kasztok vannak, rosszabb esetben meg botok ellen kell harcolni. Eddig arrol volt szo, hogy companionok kikuszobolik ha nem talalsz x/y rolet partiba meg segit solozasban. Ehelyett kapunk egy levakarhatatlan/nelkulozhetetlen ai karaktert :0
  • s0n1c
    Mint ahogy sok más mmo-ban a pet-es class-nak ott a pet-je is pvp-ben. Miért is olyan érdekes ez?
  • kemelol
    "Because every single person has his own companion character, they do get pretty hectic. If you have an entire party against another entire party, it is almost double the number of characters because of all the companion characters running around. The way it feels it feels like a pretty massive battle because you have so many effects going off."

lol companionok pvp ben is ott lesznek
  • Dead
    Nélküle nyilván nehézségekbe ütközne a bolygó váltás, így mindenféleképpen létszükséglet. Persze lehet, hogy lesznek rendszeresített járatok, de kinek van kedve arra várni?
  • XenHai
    Kérdés lesz e valami tényleges értelme! Jelenleg csak 1-2 apróságot árultak el a készítők..
  • EnxTheOne
    Lehet saját űrhajó? Jól hangzik. :D Elég nagy a kisértés a "Bepop" névre. :D
  • Szabi1991
    :o
  • Dead
    Ha az univerzumba akarjuk belemagyarázni, akkor lehet elérte a csúcsot. Komolyabb előrelépést már nem lehet elérni a hajtóművek terén. Harcászat terén azért a bolygó romboló Halál Csillag még új a filmekben.

Ha pedig mint frencsájz akarjuk magyarázni, akkor a nagyon eltérő technológia lehet megölné a Star Wars hangulatot és teljesen mást kapnánk, mint amit megszoktunk, ami valószínűleg negatívan hatna az egészre.
  • N1ggA
    Fejlődik az a technológia, csak nem olyan ütemben, mert már nem nagyon van hova. Gondold el, hogy a földön pár ezer év alatt mennyit fejlődött a technológia sok-sok évezreddel ezelőtt. Nem sokat. Most azért ilyen gyors a fejlődés itt, mert technológiai/ipari forradalom van.

De csak egy példát mondok: Malak hajókkal bombázta le Taris felszínét, Még Vaderék egy hold méretű hajóval (Halálcsillag) egy egész bolygót egy pillanat alatt felrobbantottak.
  • EnxTheOne
    H*lye kérdés, de miért nem fejlödik a technologia? Ugyan az a technologia van benne mint a filmbe, pedig ez kb 3700 évvel korábban van. Ugyan ez van a csillagkapuba is. A lidércek is ugyan azt a technologiát használják mint 10.000 éve.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk tőlük egy olyan állapotú betat várok minimum, mint a mostanában megjelenő MMOk kiadás után fél évvel :D
  • s0n1c
    Na igen, ha tényleg tartani akarják a 2011 tavaszi kiadást akkor kurva gyorsan el kellene kezdeni bétázni. Ha most nyáron nem indul el, akkor ez a release date felejtős, mert bioware félkész fost nem fog kiadni az biztos.
  • TDC Geronimo
    Megnéztem itt még 1* HDba. Valóban jobb volt így. Az élő stream rosszabb minőség is volt meg úgy néz ki a stream akadt akkor nem maga a gameplay. Van azért még mit csiszolni rajta de tényleg nem rossz. Viszont még így is kevés ez a gameplay amit eddig mutattak. Bemutathatták volna a war zoneokat, kis pvpt stb. Meg egy beta dátum is esedékes lenne már.
  • s0n1c
    http://swtor.hu/e3-a-teljes-g4tv-adas

anim és grafik is teljesen korrekt, szerintem
  • Fenrir
    Ezek csak placeholder-ek szerintem, én végigmentem a WAR bétáján és a végén volt az igazi ráncfelvarrás, addig a mozgások és kinézetek is alapok voltak.
  • Dead
    E3-mas videó
  • Dead
    Ezek szerint nem az Imperial Agent sajátja ez a pajzsképzés. És láthatjuk, hogy light sideon is, hogy lehet gonoszkodni
  • Szabi1991
    elég jól néz ki, csak az arcokkal kezdjenek vmit, mert nagyon gagyi rajtuk az árnyék :-/