60897
-
Nekünk kampányvideóba volt benne :)
Egy kis ízelítő, nem annyira off :
-
Hehe, errol mindig haverom regi okorsege jut eszembe, amikor ketten osszealltak es csinaltak egy reszinkront az ide vonatkozo reszhez, amiben Vader bejelenti Lükének, hogy o az anyja csak a sok cigi miatt a hangja... :D -
Darth Vader pl. -
arcosharcos #1935 és event-ek is lesznek,pl karácsonyi event:) 
Most valahogy mégis leragadtam a LS/DS témánál.Jediről már volt szó,Sith
meg gondolom LS oldalon esetleg elkezd jótékony hatású buffokat osztani vagy szert tehet valamilyen Jedi erőlökés skillre.
De mondjuk mi a szitu egy nem erőhasználó esetében?Pl Smuggler aki a
köztársaság ügyének nem a legelkötelezettebb,leghazafiasabb tagja.
Az erő sötét oldala nem ragadhatja el,mert nem erőhasználó:)
Viszont szereti a jó hajókat és drága felszerelést és pénzért elkezd
sötét megbízásokat végezni.Mit kaphat DS oldalon?Esetleg egy Agentes
robbanó droid skillt?
Vagy a Trooper akiről érdemes tudni,hogy amíg a jedik a békét védik
addig a trooperek a köztársaságot védik.De ha egy Trooper StoryQ-ban
elkezd halomra lőni egy fél telepet akkor az ott élők nem fogják
jobban kedvelni a köztársaságot vagyis akaratlanul is a birodalmat
segíti és növekedhet a DS pontja.Ő mit kaphat DS oldalon?Egy BH
navigációs,helyzetjelzős alkarvédőt? -
na semmi hír még a betaról?
-
A 2 már be jelentették !Az utolsóról meg annyit ha 1 jedi sith páncélt viselt miért ne lehetne agresszívabb..volt ilyen a dragon ageben is.. -
arcosharcos #1932 Van itt egy-két hír ami talán pletyka de a fejlesztők mondták ezért én
komolyan veszem,ha már mondták miért ne lehetne akár így.Franc se
tudja mit változtatnak megjelenésig de jelenlegi infók szerint:
- Engedélyezik a két tagú nevek használatát vagyis karink rendelkezhet
vezeték és utónévvel is
- A játékos karakter elhalálozáskor a legközelebbi medic centerbe
kerül innen folytathatja játékot vagyis nincs hullához visszafutás
és ott éledés.
- Kompanionunkat öltöztethetjük de bizonyos ráadott cuccok befolyásol-
hatják jellemét.
------------------------------------------------------------------------
Ez utóbbi hír nálam csomó kérdést vetett föl.
Lehet,hogy megfelelő LS/DS szint elérését cuccokkal is jutalmazzák majd amely cucc kifejezetten az LS vagy DS jellemre lesz jellemző?
Vagy nyitott lesz a kereskedelmi piac és ha másik factiontól veszek valamit annak lehet ilyen hatása?Más nem jut eszembe,hogy a felszerelés
miért befolyásolhatja jellemét és vajon csak a kompanionnál lesz így? -
király
:D
Én vagyok az apád Luk!
-
EnxTheOne #1930 #1907 szerint Darth Vader.
Szoval akkor valamelyik sith. :D -
ratgab #1929 Igazad van! Én is jobban szeretem olvasni az adott fórumtémáról szóló írást, mint a sok flamelést, egymás ba...ogatását stb.
Szerencsére ezen témában, itt még nem sok flamet olvastam. -
Engem nem zavar a "pofázásod" csak bátran ;) Ezért van a fórum, offnak nem off.. akkor mért ne?!:)) -
én törvényes gonosz lettem :D
Az melyiknek felel meg leginkább? -
EnxTheOne #1926 akkor inkább a jedit javasolnám :D -
Tövényes jó :) akkor gáz hogy Sith Inquisitorral leszek?
-
He he Törvényes Gonosz!
Bár én inkább kaotikusnak tartom magam! -
maniac001 #1923 Én kaotikus gonosz lettem :S -
arcosharcos #1922 Itt is lesz pár jellem.Mindkét faction-nál lesz ligh/dark side irány.
Az kapásból négy jellem.Szürkék is maradhatunk mindkét oldalon az már
hat féle jellem.
Szürke nem tom mit takar de mondták,hogy lesz.Hogy szürke ágon is
hozzájuthat skillekhez és hogyan,vagy ez csak annyit jelent,hogy nem storyq-ik és helyben marad DS/LS arány az most még passz.
Hogy menyire lesz nehéz ki maxolni a light vagy dark oldalt,gondolom
a fejlesztők sem várják el,hogy mindig csak diplomatikus vagy folyamatosan csak erőszakos döntéseket hozzunk.Nem tudom mennyire lesz
kicentizve döntéseink aránya,hogy maxra tornázzuk LS/DS-t.
Le egyszerűsítve mondjuk én a lightside jellem skillektől várom a
buff meg heal skilleket,darkside-tól meg a debuff meg DPS...
Vagyis mondjuk én Agent healerként biztos,hogy light jellem oldalt akarom föltornázni. -
Bhalage #1921 ha bevesznek, napközben játszhatsz majd az accountommal k
-
höhö én is kaotikus jó lettem. -
Bhalage #1919 aszerint en meg kaotikus jo -
Elég, ha a loginod odaadod
-
EnxTheOne #1917 Egyébként itt vagy egy magyar nyelvű D&D jellem teszt :D
Én törvényes gonosz lettem. :D:D -
sadi57 #1916 miért paint-eltek bele a képbe?? egyébként igaz lehet, a videót is valaki kiszivárogtatta, talán megint ő segített rajtunk ? :O -
Bhalage #1915 ottleszek
-
Bhalage #1914 ha bevesznek a betaba, akkor tolem tuti nem fog senki megtudni semmit

-
Remélem lesz leak bár kétlem :( -
:o -
arcosharcos: Hiába öli meg Sidiust, ha ő lép a helyébe. Majdnem ugyan ott lettek volna nem?
EnxTheOne: Ez nem igaz. Ez az, amit a sithek hisznek róluk. A jedik nincsenek "hatalmon". Hatalmon a szenátus van. A jedik kizárólag azért védelmezik, mert jelenleg nekik ez a legjobb módszer a béke és a jólét fenntartásában. Ha valamiért ez a harmónia megszűnne a jedik se a szenátus meg a Köztársaság oldalán állnának mindig, hanem azt az irányvonalat képviselnék, amely szabályaik szerint a legmegfelelőbb. -
Teszt?!? -
arcosharcos #1909 Nem csak a Sithek mennek egymásnak néha,hanem a Jedik is.A Jedi
szabályok ami szigorú,mert ettől várják,hogy soraikat ne húzhassák
szét nem működik,mert még a legnagyobb Jediket is elragadta az erő sötét oldala.
Ráadásul ezektől a szigorú Jedi szabályoktól csak elfogultak,nem
konstruktívak lesznek.A fanatikusan jó Master Mace Windu ékes példája ennek a szigorúságnak.
Count Dooku,sokkal a Jedi Magas Tanács előtt,már látta,hogy milyen
erővel állnak szemben és tudta,hogy ez az erő kiben koncentrálódik.
Dooku úgy gondolta,hogy a Jedi erő kevés a Sith Nagy Mester
elpusztításához ezért kezdte elsajátítani a sötét erőt.Sidious
valahol még tartott is Dooku-tól de sikerült kijátszania.
Duku Gróf a Jedi ügyet akarta szolgálni a saját módszereivel.
Játékban ékes példája lehet a darkside pontokat gyüjtő Jedinek.
A Jedi tanács persze csak a sötét erőt látta Dooku-ban,a lehetőséget
Sidious elpusztítására nem.
Már megint sokat dumálok
,ígérem megtanulok tőmondatokat használni
-
e57 #1908 "De van még csomó jellem fantasyban pl.semlegesen rossz,törvényesen jó,
chaotikusan jó,törvényesen semleges..."
Ez a D&D féle jellem besorolás, és összesen 3x3=9 féle variáció van.
törvényes, semleges, kaotikus
illetve
jó, semleges, gonosz
Ennek a 3-3 típusnak a kombinációjai lehetségesek, azaz 9 féle.
Közel nem tökéletes rendszer, de egyszerűen használható, és jó kiindulópont.
-
arcosharcos #1907 A fantasy szabálykönyvekben külön részek foglalkoznak a jellemekkel
amiből jó sok van.Darth Vader pl. törvényesen rossz jellem.Vader
békét akar a galaxisban,nem háborút.
Ezt mondja Luke-nak a Birodalom visszavágban,hogy ketten elpusztíthatnák a Sith Uralkodót és végre béke lehetne.Vagy a Sithek Bosszúja filmben Padménak is ezt mondja,hogy ezért pusztítja a Jediket,hogyha majd ő uralkodik béke lesz.A módszerei ahogy el akarja érni ettől lesz törvényesen rossz jellemű.
Darth Sidious jelleme meg chaotikusan gonosz,hatalmas különbség van
jellemben a törvényes rossz és a chaotikusan gonosz jellem között.
De van még csomó jellem fantasyban pl.semlegesen rossz,törvényesen jó,
chaotikusan jó,törvényesen semleges...Szal sokkal összetettebb
mint sem,hogy csak 2 felé osszuk. -
EnxTheOne #1906 A jedik is a hatalomért küzdenek. Csak ök nem megszerezni akarják, hanem megtartani. -
Pontosan! Szerintem sem kell leragadni a jó és rossz jelzőknél. Nézőpont kérdése. Nem csak " fehér és fekete" létezik. TOR sztorit tekintve nem igazán hasonlíthatjuk a filmek sztorijához. A TOR-ban teljesen nyilvánvaló és tisztán látszik a 2 oldal a filmekben azért nem volt ennyire élesen elhatárolva a két oldal igaz jóval később is játszódik. Én inkább úgy nézem a TOR 2 frakcióját, hogy 2 egymással szemben lévő fél, aki a saját igazát akarja érvényesíteni. Viszont az örök Jedi mondás, hogy egyensúlyt hozni az erőben pont nem kivitelezhető úgy, hogy megölik az összes Sithet mert így akkor csak feléjük billen a mérleg. Egyensúly csak akkor lenne, ha a 2 oldal között kiegyenlített lenne az erőviszony és békében élnének egymás mellet. Viszont mivel a két oldal a különböző nézőpontok miatt nem fér meg egymás mellet a konfliktus adott. A Sithek uralkodni akarnak a Jedik ezt nem akarják, de kötve hiszem, hogy ha a Shitek csak úgy éldegélnének, akkor a Jedik békén hagynák őket.
Tényleg csak nézőpont kérdése az egész. Azon meg szerintem, hogy kinek mi a személyes véleménye a 2 oldalról teljesen felesleges vitázni mindenkinek megvan a saját véleménye. :)
-
Bhalage #1904 nem ertem, kicsit reszletezhetned a nezeteid! -
Látod beléd szorult némi erkölcs. de a sötét oldal képviselői nem hinném, hogy gonosznak tartják magukat, mert romlásuk olyan mértékű, hogy saját nézeteik szerint nem rosszak. Minden nézőpont és egyén kérdése. Meg kell próbálni elvonatkoztatni magadtól és akkor talán érted, amit próbálok írni. -
arcosharcos #1902 Illetve a resisten kívül még a dodge,parry...stb értékek is
befolyásolhatják skillek találati arányát.Szokásos dolgok....
-
arcosharcos #1901 Nem fog 100% aránnyal működni,ezt már mondták,hogy itt is lesznek technológiák,többféle is amelyekre elsajátíthatunk resist-et. -
és gondolod hogy az mindig 100% működni fog ? főleg pvp-ben ? -
arcosharcos #1899 Nézd meg még egyszer a #1895 belinkelt BH Gameplay vidit 0:52-nél
kezdi a skillt aminek az a vége,hogy behúzza ellenfelét aki pont elé esik négykézláb hanyatt fekve fetreng a földön a BH előtt.
Vagyis semmi esélye a BH ellenfelének hogy skillt alkalmazzon a kövi X másodpercben.