60892
-
Monoton #2254 Jól van örüljetek hogy nem ilyen:

-
Ja, ilyesmi lesz, és kegyetlenül lehangol... Fogták volna az x-wing vs tie fightert, pár nagyobb textura és felbontás, és Khabbas boldog. Az a baj ezzel, hogy ha megcsinálnak vmit, nem szoktak nagyot változtatni rajta, de ne legyen igazam. -
f4ember #2252 Tudni valamit arról, hogy havidíjas lesz vagy, egyszeri vétel? -
Tababo #2251 Igen ez csak Space Combat-ra vonatkozik. -
Tababo #2250 Ja, majd 1szer lesz benne pvp...gondolom fogócska és lövök szintű lesz. -
bár ez simán lehet vmi jó kis sg-s félrefordítás is, gondolom legfeljebb a hajókázós pvpre vonatkozik, rendesen karakterekkel csak lesz -
ez hülyék -
Monoton #2247 "Ráadásul megjelenésekor a The Old Republic csak az egyszemélyes kampányt támogatja, a PvP és csapatharcok csak később válnak elérhetővé." -
Tababo #2246 Űrcsatában nem lesz pvp, kb 5x elmondták hogy csak pve lesz. 
Kijelölt pályán kell majd haladni. Tehát egy 1szerű minigame lesz semmi egyéb.
Ráértek volna kiegbe kiadni és normálisan megcsinálni. -
jézus mária
ezek nem hallották még, hogy a kevesebb néha több?
borzalmasan hangzik.. -
readswift #2244 Az a klisé faktortól függ
-
ja bocs igaz.
akkor ez is árkád game lesz ? :D -
Monoton #2242 Így van, végülis a megvalósítás nem rossz anno a rebel assault 2-vel rengeteget jatszottam :D
Csak mondom a Pvp-re kíváncsi leszek. Mert ugye ha csak oldalra es fel-le lehet mozogni akkor ilyen oda-visszavágós fogócskát tudok elképzelni, ami azert mar nem olyan jo :DD -
readswift #2241 De árkádban nem is elite volt hanem pont ilyen amit a BW csinál. -
ööö Elite-ben is szabadon repkedhettél ( ha már '80 meg vektor grafiaka :D ) -
akkor lehet nagyot fogsz csalódni... -
readswift #2238 Nem gagyi ez, hanem a jóöreg vektorgrafikás 80's klisé.
Na egy nagy klisé kipipálva, kérdés mennyi lesz még ;) -
Monoton #2237 Pedig ilyen lesz. Vagyis, hogy csőrendszerű lesz. Pvp nem tudom hogy lesz megoldva, jobb lett volna egy Battlefront féle űrcsata rendszer
-
Még csak hasonló sem, BW ilyet nem adna ki. Ha mégis megtörténne ez a szörnyűség akkor nagyot csalódnék bennük. -
mondom ilyesmi nem ilyen. -
Kétlem, hogy ilyen lesz. -
brutálisan szarul néz ki... mint valami nagyon régi szimulátor. -
paj01 #2232 Hat ha jo lesz ez a gém es jatszani fogok vele akkor nem kerdes h BH leszek:D Ero ide vagy oda egy jo blaster, langszoroval, jetpackel meg kitudja milyen kis furmanyos kutyukkel sok jot iger:D
Nah meg az urharc...az empire at war ban is a jo oreg Boba volt a kedvencem:D a sonic bombjaval meg a jellegztes hangu lezerágyuival:D
Mindig is utaltam a Jedi visszater filmet amiert olyan szanalmas halal jutott neki benne:) -
meg fogom nezni.. -
hat nemtudom, ne meg fogoom nezni az tuti, de eddig engem semmi nem nagyon kapraztatott el, ertve ezt a grafikatol kezdve a harcrendszerig, pvp lesz is de ki tudja milyen, videokat neztem, tudom de semmilyen fronton nem jott at..:(
grafika nalam kifejezetten csunya..
ez a repulos dolog is rossz dejavu-t ebreszt bennem, nem lesz ez igy kicsit nagyon markolunk problematika?
no majd latom hogy alakul.. -
nyah kérem vmi ilyesmi lesz a zűrlövölde
( igen ez a clone wars adventureből van )
űűűbergagyi :( -
arcosharcos #2228 no problemo,én megelőlegezem neki:) -
Nephin #2227 Ezek a hajóképek a sith és jedi hajókon kívül csak példák, hogy akár ez is lehet. :) Vagy hasonlít majd, vagy nem, de itt szerintem is az IA hajó a legjobb. :) -
Tababo #2226 Elég sovány space combat lesz.
Béta van de nem nálunk, trial meg majd 1szer -
Tomy Lee #2225 Tesztelésre esély erre:tester
Trial lehetőség nem köztudott még -
Van valami béta vagy lesz majd a megjelenés után trial? -
Szabi1991 #2223 én Tie Fightert akarok :D -
arcosharcos #2222 vááááá:)a birodalmi ügynöknek van a legjobb hajója 
Az agent háttér történetében írták,hogy a birodalmi hírszerzésnek dolgozik melynek elit tagjai a nullás ügynökök és most ezzel az úgynevezett royal starship hajóval amit alá tettek már totál James Bondosra vették a figuráját
-
Nephin #2221 pcgames -
Nephin #2220 Nagyjából stimmel, JK lesz tank vagy melee dps, a consular support vagy cc, a trooper ranged dps vagy ranged tank, a smuggler kb. az, amit mondtatok, dps vagy cc elvileg, a BH egyik fajtája elvielg jetpackos mobil (dps?), a másik nyakig felfegyverzett (tankszerep?), a SW tank vagy melee dps, a SI ranged dps vagy buff-debuff support, az agentről kb. semmit nem lehet tudni, valószínűleg ranged vagy melee dps. A classok nagyjából egymás tükrei szerep szerint. -
Danton #2219 Várom már ezt nagyon, a wowot meg elhet unni, az Lk egy szar... -
Monoton #2218 Volt már olyan is
-
Aztán jön valaki és lealfáz aztán csak nézel ki a fejedből, hogy wtf :) -
Monoton #2216 Vagy amikor betámadnak, és egy kattintással visszahealeled magad és azon röhögsz hogy ez mégis mit akar tőled :DD
-
Tomy Lee #2215 Nálam a max DPS nyerő mindenhol:P
Abból is mindig egy caster és egy assa.