60898
  • Pluskast
    Majd elválik. Minden esetre azért lesz elég játékidő ha csak abba bele gondolsz, hogy minden karakternek külön sztorija lesz.
  • ratgab
    Na ez így már mindjárt más felállás! Ha áttéved magasabb szintű területre és még csal is akkor az már megint más szitu!

s0n1c #2452: Solo player jelen, de ki tudja lehet rákapok majd az MMO-ra!

Ezt a játékot nem tudom egyszerűen kihagyni valószínűleg!

Crassus #2449: Erről beszéltem én is és kösz a bíztatást!

Xenhai #2454: Engem nem az MMO érdekel, hanem a Star Wars világ (jobban is örültem volna, ha ugyanilyen vagy hasonló tartalommal, de single player játékként kaptam volna meg Kotor 3-nak nevezve ezt a játékot, megjegyzem sokkal közelebb is áll a single-hez a szememben, mint MMO-hoz, csak hát a pénz beszél, kutya ugat)
  • Torzonborz
    instant temetőbe
  • FSpofon2
    2012 lesz ebből, jövőre instant temetőbe kerül majd minden mmo a wow reboot után
  • TDC Geronimo
    Ez a nagy titkolózás arra enged következtetni, hogy ugyan lesz pvp benne, de huszadrangú számukra... Elég szomorú. Én is tartok eléggé attól, hogy mennyire is lesz ez MMO, mert az eddigiek alapján valóban inkább egy sp játék benyomását kelti multiplayer elemekkel. Majd kiderül. Az a rohadt EU beta elkezdődhetne már, ha bármit is meg akarnak jelentetni, az elkövetkező 6-8 hónapban...
  • s0n1c
    Ebben egyetértünk.
  • Pluskast
    Eddigi infók a pvp-ről a hivatalos oldalon:

Quote: BioWare is working on a second warzone besides Alderaan with another topography. Warzones will be larger than standard parties (at ltest 8 vs. 8). - SWTOR-Station
    Quote: There will be "Open World PvP" in terms of meeting members of other factions on planets as Tatooine being able to decide if you want to attack them or not. -SWTOR-Station
    Confirmed by Greg Zeschuk that there will be Open World PvP in appropriate areas within TOR - Interview
    The designers from Warhammer are working on the PvP for TOR. - SWTOR-Station
    While there is no Space Combat PvP at launch it, and Co-Op, will be added at a later date - PC Gamer
    PvP can be fought in Warzones which are specific team-vs.-team scenarios - 1up
    Warzones were presented as distinct zones that are separate from the persistent Alderaan world map. - Darth Hater
    Quote: We’ve explored a lot of those endgame PvP mechanics and that is another area where I think people will be excited - VG247
    Quote: Yes, we have anti-twink measures. Yes, high level players get shut out if they kill creatures too far below them. - XP Damion Schubert
    Quote: We don’t support the high level character killing the low level player, but it’s safe to say that we’re going to make sure that that does not happen. - VG247
    Quote from James Olhen: "We're going to have open world PvP, As for the more structured PvP, I can't going into details but we will have it" - PC Gamer UK April 2010
    Small amount of PvP action shown between 3 players during Dev. Video (4.00) - Developer Video
    Confirmed that you do NOT have to PvP in TOR, its an option if you want too - IGN
    Richard Vogal during an interview said that Battlegrounds were available - Games Reactor
    Loot sets also seem to be in game, possible mutliple PvP sets mentioned - Gamespot

• XenHai
    Én nem bele szólni szeretnék félre ne értsd egyéni szocc gondja ha 1 mmoban egyedül akar gamelni ő dolga! De azért nem kéne az mmot úgy mond le egyszerűsíteni Massively single player-re annak nem sok értelmét látom !!
  • Torzonborz
    azért van pár mmo ahol a pvp másról is szól :P
  • s0n1c
    Mások szórakozásának SZÁNDÉKOS elrontása, pl. quest leadás közben (mikor a játékos túlajdonképpen inaktív, így még védekezni sem tud) gankelés pure gyökérség semmi más. Aztán ezt lehet ragozni, csak felesleges. Más kérdés, hogy a jelenleg piacon lévő mmokban a pvp content nagyjából ennyiben ki is merül, ez meg a fejlesztők hibája.

Te a grp play-t/pvp-t preferálod, más viszont a solo playt (ennek amúgy többek között időhiány is lehet az oka), de ehhez kb. neked nulla közöd van, hogy más hogyan/miként szeretne szórakozni egy adott környezetben. Ill. beleszólhatsz, de akkor az első bekezdés ide vonatkozó része lép érvénybe...
  • Tomy Lee
    Tényleg?Azt se tudom már melyik volt így hát..:DD
  • Tomy Lee
    Akkor az a gyenge karakter ne is mászkáljon magasabb szintü területeken mivel ott nincs helye és ne is sírjon ha majd ToR bizonyos grind helyeken leölik miközben csalással húzzák a szintjét.
    Fel lesz osztva szintekre a területek így mehet a world pvp és biztos lesz nub nagy szintü játékos aki átmegy kicsikhez de hozzáteszem,hogy ezeket a játékosokat ne itt köztünk keresgéld mivel akármennyi guild-ben voltam x mmo-ban mi magyarok ilyet nem csináltunk.
    Az meg,hogy pár szintel nagyobb v.ki esetlegesen lever az ő szintjének megfelelő mapon az teljesen rendben van.
  • [HUN]Crassus
    nyugodtan beleszólhatsz biztos van építő jellegű gondolatod....

a low karik lealázása szerintem is csak a bunkóknak jelent élvezetet!

A játék szerintem mindenképp IstenCsászár lesz ,de én nem "csak" egy single player játékot szertnék ahol 2 küldi közt látok más playereket is akik szintén nyomják az egyjátékos küldijüket...:P
  • ratgab
    Crassus, Xenhai, Tomy Lee

Nem teljesen mindegy, hogy mi a műfaja ha jó valami. Ha meg nem jó akkor is tök mindegy! Mindegy nem értek hozzá, nem po....ázok bele a beszélgetésetekbe.

Csak még 1 gondolat:
    Az MMO: Massively Multiplayer Online játék! Nem mondta senki, hogy nem multi én csak azt nehezményezem, hogy miért jó a gyenge karaktereket ba...tatni, abban mi a szórakozás? Ba...tasson vele 1 szintűt az már kihívás nem a gyengét szapulni! Meg egyébként is milyen dolog, amikor az egyik játékos éppen "beszélget" a quest adóval a másik meg elkezdi támadni... Nagy kihívás védtelent legyőzni! Gratulálok!

Na befejezem mielőtt jobban felhergelem magam!

De ne fáradjatok a válasszal, mert nem úgysem reagálok rá...
  • [HUN]Crassus
    megint neked adok igazat! kicsit olyan rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban,hogy olyan "hülyén" "phasing"/? vagymi/lesz megoldva mint WOW-ban pl. icecrown küldijei! Ha egy haver előrébb van a questsorozatban te egyszerűen nem látod pedig ugyanazon a map-en van mint te és nemtudsz neki segíteni.....az aztán kurvára nem MMO ám hanem singli player game.
  • [HUN]Crassus
    igen ezután a "CAN I PLAY ALONE" dolog után most kezdek furcsán nézni..
  • XenHai
    Az mmo nak szerinted mi a lényege ,hogy haverjaiddal össze röffenve sorakozz nem az ,hogy sp ben játssz!Össze jöttök vagy 5 en el mentek 1 veled azonos q es helyre és csapatban zargassátok az veled 1 szintű embereket!
  • ratgab
    De fáj itt egyeseknek, hogy nem lehet a level 1-es playereket szívatni!!!

Nektek ez a szórakozás?? Na ezért is kerültem eddig az MMO-kat...
  • Jeffjohnson
    Tommy Lee 2437es hsz e törölve lett. Jövőben tartózkodj a hasonló beszólásoktól ez nem az a topic ahol megengedett.
  • XenHai
    De ennek akkor se sok értelmét látok!Ez 1 mmo !! nem SP játék ! akkor minek mmonak harangozták be ?? Azt még el tudtam volna képzelni hogy a story q 50% egyedül is meg lehet csinálni de nem az egész gamet!
  • Wanax
    Nem flame, de ezt a hülyeséget honnan veszed? Klinikai tesztek bizoyítják, hogy a jó játékosok pvp szerverre mennek és a hülyék meg pve-re? Remélem te is érzed hogy hülyeséget beszélsz.
    Pont hogy a pvp szerveren látom azt hogy a 80asok mennek és beállnak olyan helyekre ahol a kisebbek vannak és élvezik hogy 1shotolják őket. (wowról beszélek).
  • Tomy Lee
    Ha már egyszer world pvp akkor legyen az adott map-on gvg is vagy mint itt a 2 factions egymás ellen.Minden bizonnyal BG fog menni de úgytudom token vagy más reward lesz world pvp-n is így fejlődés szempontjából nagyon nem fog érdekelni,hogy ki akar questelni ki nem én minden bizonnyal ahol piros színnel jelölt játékos van afelé sprintelni fogok:))
  • Tomy Lee
    Nem hinném,hogy pvp-t kedvelő játékosok szavaznának az ilyen ellenség target-re miközben az ugye sebezhetetlen.Ez vicces esetleg nagyon idegesítő tudna lenni.Értem én mit akarnak mit terveznek de kiváncsi leszek mit alkotnak ez ügyben,hogy is lesz ez ténylegesen
  • Pluskast
    Nem azt írtam, hogy te vagy idióta hanem hogy ha a játékosok így gondolkodnak akkor az idiótaság, de veheted hülyeségnek is (sajnálom, ha rossz volt a fogalmazás)
  • Pluskast
    Pfff értelmi szint az megvan látom.....
  • Tomy Lee
    Te is pve szerverre húzzál majd remélem elkülönítik az ilyen "Can I play alone" játékosokat..
  • FSpofon2
    (persze oda nem mennek túl jó játékosok)
  • FSpofon2
    nem abból áll, de akit zavar mehet olyan serverre ahol nem lehet egymást megtámadni.
  • Pluskast
    Can I play alone?

While there are some tasks that cannot be completed without the cooperation of others, the majority of the game can be accomplished by playing alone.

Nagyon sokszor el lett már mondva, hogy a játék nagy része oly módon fog játszódni mint a KOTOR 1 vagy 2. része. Ergó miközben a questet csinálod nem lesz lehetőséged kinyírni a maásik játékost. Az egy teljesen külön sztori lesz. Hozzá tenném nagyon helyes. Soha életemben nem játszottam a Wow-al de ha az abból áll, hogy a kezdő játékosokat nyírjuk mert milyen jó fun dolog ahhoz csak gratulálni tudok. Tiszta idióta hozzá állás.

• Tomy Lee
    Majd beszélsz az npc-vel reggel 6-kor EU szerveren és lenyomod a hülye pár quest-et gyorsba mikor nincs senki:D
    De el ne csesszék már ilyenekkel world pvp-t,hogy nem ütheted nubot míg beszél npc-vel.Ki francot érdekel kivel beszél,simán le kell csapni akár folyik a párbeszéd akár nem.
  • arcosharcos
    Az eddig közzétett alosztály infókhoz most PAXon annyit fűztek hozzá,hogy még fejlesztés alatt vannak és nem véglegesek,beleértve az advanced megnevezéseket is és,hogy figyelik a visszajelzéseket.

{HöHö:)}a Wizard mondjuk elég röhejes,nem tom melyik elmebajnok találta ki alosztály névnek
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    más;PAXos és SW vidit összehasonlítva azon filóztam,hogy Sith Warrior-nak más a hangja maszkban és maszk nélkül:)

Annó kaszt/nemek szerint egy hangot ígértek,ez meg már kettő.Lehet audio részleg túlteljesít:))
  • EnxTheOne
    az advanced classokrol már van valami info? (a sith warrioronkivül)
  • paj01
    vagy annyi lesz h beszelnel az npc vel es pirossa kiirja h you are in combat..:) Vagy is addig nincs bajcseveges mig lenem rendezted a nezeteltereseteket:D ha meg annyira elsprintel az ellen h kimegy combatbol mar ugy is mind1:)
  • Bhalage
    nincs tobb kerdesem
  • XenHai
    Jód dolog erre én is kíváncsi vagyok remélem nem úgy oldják meg ,hogy no world pvp!
  • [HUN]Crassus
    ha WOW-ból indulok ki,hogy úton útfélen a városkon kívűl van egy rakat NPC akkor miért ne lehetne az általam felvetett dolog egy probléma forrása?
  • Bhalage
    ugye ezt nem gondolod komolyan, hogy ez majd így lesz, ugye nem?
  • MrStokes
    Lehet, hogy pvpre kituntetett helyek lesznek ahol nem lesznek story-zgatos NPC-k.
  • ratgab
    Én MMO-hoz nagyon nem értek, de ha ilyen helyekre, ahol párbeszéd van (márpedig gondolom az npc-k nem fognak elmászkálni, fix helyen lesznek) nem raknak be ellenfelet, akkor nincs mit gyakni... Nem?

Legfeljebb elválasztja 1 db ajtóval az npc-t a "harcmezőtől" és már meg is van oldva a dolog.
  • [HUN]Crassus
    az oké,hogy nemtudnak megtámadni,de hogyfog az pl kinézni,hogy gyaksz valakit az teszemazt elsprintel a kövi NPC hez majd ráklikkel te meg csak nézel mint Rozi a moziban,mert az ellenfeled ebben az "instában/videóban" lesz míg te a "Real" világban