60887
-
Ha voltál sub akkor elvileg megkellet kapnod. Belépve nézted? Kis csomagot is megkaptad?
-
bekasybalazs #55234 Köszönöm, elvileg aktiváltam, de mint visszatérő nem kaptam meg a 7 napot...van átfutási idő, vagy csak szívat? utoljára KOTFE launchkor voltam sub. -
Plata #55233 Mágneses puska? -
Tessék -
bekasybalazs #55231 Sziasztok. tudna valaki esetleg egy referral linket dobni nekem? :) köszönöm. -
Gudott #55230 óóó, igen. Mikor a sokadig próbálkozás után is ledobott a mágneses puska, ha a cél előtt nem sikerült kb 0.5 másodperccel leugrani :D
Ennél talán egy szemetebb datacron volt: Corellia, birodalmi oldalon willpower, mikor lehetett a mozgó platformokon/csöveken/dobozokon ugrálni, egy rossz mozdulat és már zuhant is a mélybe az ember... -
gunji #55229 Pedig pont az volt a lényeg: a nagy csoport, az összefogás, az ökörködés, ha valami nem sikerül :D
Most nézem, tényleg megoldható-e egyedül (szvsz már ott elvérzik a dolog, hogy karakterváltásnál nem biztos, hogy ugyanabba az instance-be tesz vissza, mint ahol voltál).
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.09. 21:26:43 -
Gudott #55228 a videót most nem néztem meg, de már egy ideje nem kell hozzá annyi ember, mint régen (persze a kristály és a mágnesese puska elvileg még mindig alapkövetelmény)
Illetve kicsit előrelátóbb csoportok egy sorc/sage karaktert fent hagynak és akkor csak pullolni kell a népeket felfelé, nem kell a konzolokkal és egyebekkel szórakozni.
Nekem a matrix shardok nem minden karakteremnek jelennek meg, pedig elvileg valamelyik patch visszahozta őket, más is tapasztalt ilyet? illetve a class buffok mindig "ledobódnak" a társakról... -
gunji #55227 A repes fleet dc engem is érdekelne, az időponttól függően szívesen segítenék ;)
(Bár pár éve egyszer már besegítettem egy csoportnak, csak bugos volt az ajtó, s nekem nem lett meg végül.)
Láttam egy fura videót, melyben valaki leszólózza két saját karakterével. Nem tudom, mennyire valós, van benne pár problémás rész :( -
Pongyi #55226 Thx a helpet -
Gudott #55225 Update 4.0.4, januári evenetek, Chapter X előzetes és még pár apróság -
Plata #55224 Sehova mert f2p játékosnak 250 ezer pénze lehet úgy tudom,prefnek 350k.
De kérj valakitől refer linket és lesz egy hetes előfizud,addig meg korlátlan pénzed lehet. -
A gyűjtőszámládra kerül. Ha veszel Escrowot aszem így írják akkor tudod felszabadítani.. -
Pongyi #55222 Hali. f2p játékosként ha van 70.000 pénzem és valamit eladok 150.000k-ért a +20k az hova kerül? Megy a levesbe? -
Daermon #55221 Köszi az infót, így már értem miért nem találtam :) -
Shion #55220 Data Crystal-ért nem mindent tudsz megvenni:
- Relic nem létezik 208-as szinten, csak a régi 186-os és a 216+ felettiek léteznek. Így egyik lehetőség, hogy 200 Glowing Data Crystal-ból vásárolsz a vendornál USE típusú 216-os relic-et, vagy eljársz Operation-re a 216 EQUIP relic-ért.
- Mainhand fegyver nem vásárolható semmilyen féle Data Crystal-ért, csak Offhand. Tehát Common 208, Glowing 216 és Radiant 220 offhand vásárolható. Mainhand-be vagy Heroic 2+ Starfortress-ben szerzel 208-as Hilt/Barrel-t (bónusz bossok és a főboss dobhatja), vagy elmész megint Operation-re és 216-ost megszerzed a főboss-októl.
- könnyítés lehet, ha van ismerősöd, aki tud már 216+ cuccokat gyártani, mert akkor jó eséllyel csak DMC-t (Dark Matter Catalyst) alapanyagért cserébe hajlandó neked kraftoltni. 216 Hilt/Barrel-hez 1 DMC kell, míg 216 Relic-hez 2 DMC. 220-as cuccokhoz már 3 DMC kell. 216 Implant is gyártható, de fejből nem emlékszem az alapanyag igényére.
- a legdrágább megoldás, hogy a fentieket megveszed GTN-n sok millió creditért :( -
Ott leginkább az új karakterek jutnak előtérbe. Lana Beniko pl nekem nagyon bejött. -
Daermon #55218 Még nem tudom. Befejezem a sztorit és meglátom. PvP nem nagyon vonz (WoW-ban pvp-ztem eleget 11 év alatt)..
Vagy Smugglert húzok fel, mert még tart az előfizu vagy kicsit pihentetem a játékot.
A játék sztori vezetése nagyon tetszett. Annyi picit zavart, hogy a Hutt és Revan kieg alatt a companionjaimnak semmi szerep nem jutott. Most KotFE alatt legalább volt 3 mondata Kirának :) (Jedi Sentinellel vagyok). -
Hajrá ! :) PvP geart is elég hamar össze lehet szedni. Kicsit ráérzel akkor jópofa. -
Daermon #55216 Na elértem a KotFE chapter 4-et, és pont meg is lett a lvl65 :) Ami volt common data crystalom el is vertam gearre. Kivéve relic és fegyver. Azt még nem találtam, a többi cuccom 208-as epic lett. :)
Most végig viszem a sztorit, amíg engedi, aztán majd meglátom mihez kezdek. -
Gudott #55215 Chapter X: Anarchy in Paradise Teaser “Firebrand” (link) -
Kaputelephant #55214 A HK-51 partok amik FP-ben szerezhetőek meg, 4.0 óta Solo módban is elérhető. Alapvetően szerintem nem bonyolult, max Tarisnál, a nagy terület miatt kell szívni vele, nekem mindig az tartott sokáig, a többi aránylag hamar megvolt. -
És még újabb model is. Proliknak majd kiadják a HK-55c-t
-
Daermon #55212 Ha HK-51 ilyen bonyolult megszerezni, akkor inkább hagyom :D Úgy is előfizetett vagyok, úgyhogy lesz HK-55. -
gunji #55211 Igen, tényleg, megtaláltam, köszi :D -
Van valami gomb amivel lehet resettelni a flashpointokat. talán a portrédra jobb klikk és ott dobja fel az opciót. -
gunji #55209 Jogos, rosszul írtam. A Maelstrom-nél a quest giver háromféle módot ajánlott fel nekem:
- tactical
- solo mode
- hard mode
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A solo mode leszintez (azt hiszem) lvl39-re és adja a droidot pluszban segítségnek. A másik kettő felszintez lvl65-re, s elég nehezek (próba gyanánt szólózni próbáltam, de nem sikerült).
A próba alatt bugra is futottam: ha megkezdek egy nehezebb változatot, de kilépek és eldobom a küldetést, akkor nem tudok szólót kezdeni, mert még látja a nehezebbet is. (Talán a napi reset után megjavul. :)
A Maelstrom Prison előtt érdemes megcsinálni a Taral 5-öt, történetileg kapcsolódnak. ;)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.06. 13:45:56 -
Shion #55208 Elkezdtem egy táblázatban összeírni, hogy melyik küldetés mennyit ad. Így a body és trash lootokat is beleszámolván nekem az jött ki, hogyha mindegyik (66 darab) Heroic 2+ küldetést (bónusz küldetésekkel együtt) megcsinálom, akkor azzal legalább 2 millió credit összejön. A klasszikus régi heti (Weekly) bolygó küldetésekkel is összejön 1 millió credit, csak a Yavin 4-es ad 300k-t.
Szóval hetente egy karival simán összejön a 3 millió credit, de ha több karival esel neki a pénz farmolásnak, akkor arányosan több. Én speciel minden héten elköltök a karijaim / stronghold-jaim fejlesztésére átlag 5 milliót, plusz a guild bankba beteszek 1 milliót és még mindig marad egyebekre. Igaz én minden este játszok 3-4 órát.
#55206: kiemelkedő szerver lagot én nem tapasztalok este 10-11 körül, inkább a december eleje óta előjövő időnkénti (napszaktól független) lag pike-okat. Ez utóbbi betudható a film és karácsony miatti megnövekedett játékosállománynak és szerver túlterheltségeknek.
HK-51: továbbra is kell egy normál (Maelstorm Prison?) és egy hard (False Emperor) flashpoint a megszerzéséhez. Kábé 2 hete csináltam meg az egyik karimnak.
A hard változat 4 fős, tehát ne nagyon próbáljuk leszólózni és csak innen esik továbbra is az egyik HK alkatrész, a False Emperor a normál verziójából nem. Ha szólóban is esik (nem tudom), akkor szerintem az csúnya bug :)
A Maelstorm Prison szóló verzióját nem ismerem, van egyáltalán? Normálban viszont biztosan esik a HK alkatrész. -
Hat en sem probaltam 4.0 utan a skalazodas miatt, de ha szolo modban is adja a cuccokat, az nagyon jo es nagy szerencse. Ha valaki probalta, irhatna rola, miheztartas vegett. -
gunji #55206 Az SM és HM mellé van harmadiknak Solo Mode is, ami az swtor.com fóruma szerint elvileg adja a cuccost. De biztosra nem tudom, nem próbáltam, csak a HM-t, de abból bolsterezett lvl65 küldi lett teljes csapatra méretezve (a 208-as geart viselő sorcim 5-6 másodpercig bírta, a 190-es JK addig se :D)
Srácok, mostanában nem tapasztalt valaki este 10-11 után 50-120k ms körüli lageket? Elseje óta ilyen tájban teljesen játszhatatlan a játék. (Igazság szerint más, pl. az STO is lagos ilyentájt, csak jobb lenne, ha a szerverekkel lenne valami, mintha nálam nem szeretné a trékom drótja a mínusz tíz fokot xD)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.01.05. 23:42:50 -
Azt raersz kesobb is, ugysem ket perc es addig keress embereket majd a hardmode foundryra, ha esetleg KOTFE/skalazodas miatt mar nem szolozhato az sem.
Na, akkor jol emlekeztem. :) Title remlett, meg talan egy inventory modul, de az unify color csak egy kosza emlek volt. Kosz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 21:56:54 -
Van benne! -
Daermon #55203 Na már a Revant kieget tolom, eddig ez jobban bejön mint a Hutt. :)
Viszont most jöttem rá, hogy HK-51-et nem szereztem meg, úgyhogy majd pótolnom kell valamikor. -
Bar lehet, hogy rosszul emlekszem, de a refer friend linkert kapott "ajandek" csomagban is van egy ilyen unify color unlock, mielott megveszed, lehet ennek kellene utananezni, megiscsak ingyen lenne igy.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 16:54:40 -
Pongyi #55201 Köszönöm a segítséget:) Ki is próbálom.. -
Plata #55200 Tényleg az a neve hogy Unify colors,eszembe nem jutott volna.Én megvettem cc-ért,nagyon jó. -
Van egy olyan opcio (elofizetoknek ingyen, masoknak unlockolhato), hogy "unify colors". Ez azt jelenti, hogy a rajtad levo osszes ruha szinet hozzaigazitja a chest slotban levo armorod szinehez. Vagyis, ha a chest armorba raksz egy fekete-fekete szinu modult (dye), akkor az osszes tobbi felszereles is feketeve teheto. Ha teszel egy red-white modult (amit spec en hasznalok), akkor az osszes voros-feher szinben pompazik.
Akkor lehet szukseg esetleg mindegyik armornal kulon dye modulra, ha azt szeretned, hogy a bakkancs lila, a kesztyu hupizold, a sisak rozsaszin, stb. egymastol eltero szinu legyen, vagy mondjuk nem nez ki jol, es neked speci szin kell egy-egy armor eseteben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 15:58:49 -
Plata #55198 Kell hozzá egy unlock,fejből nem jut eszembe a neve,de ha megvan akkor van egy opció hogy minden ruhadarabod olyan színű legyen mint a chest. -
Pongyi #55197 Hogy h elég egy darab? Bakker már megint egy olyan infó amiről fingom se volt. Ha full feketére akarom a teljes páncélom elég egy dye modul? Hogy kell megcsinálni? -
De nem is kell mindegyikbe, mivel a "chesthez" tudod igazitani a tobbi felszereles szineit, eleg egy darab.
A kerdesre a valasz, nagyon konnyen jon a penz. Csak ha a heti heroickokat letolod, mar boven jo vagy, a tobbi lehetosegrol nem is beszelve.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.05. 14:30:09