60898
-
azért a rift elég rendesen feladta a leckét... -
Hihetetlen mennyivel szebb lett a játék! :O Úgy érzem, ha ez kijön, megy a rift a kukába... -
Kalinka #3385 következő pvp mmo kb a Warhammer 40k és a World of Darkness lesz, addig max ilyenek.
A gyerek az alsó videón annyira gázosan játszik, hgoy nem tudtam végig nézni :)
Amúgy tényleg sokat fejlődött a játék és elég impozáns már most is. -
infók az első napról -
azért ezzel már ellenénk!:P -
Naaa ez az! végre finomság videók!:D -
kb annyira lesz pvp játék ez is, mint a rift. Minimálisan. daoc/war féle pvp játék egy jó darabig szerintem nem fog készülni. PvE sokkal több embert vonzz hiába szeretjük mi jobban a pvpt :p -
leszarom hogy nez ki, ha pvprol meg azt se tudjak mi lesz, vagy csak tapogatoznak a sotetben...:p
-
Hát basszus tavalyhoz képest iszonyat mit fejlődött a játék. Graf, combat, animok. Nagyságrendekkel jobbak. -
-
jah nyomorék, de legalább látszik hogy jól alakul a game -
Hát szerintem kínszenvedés nézni a srácot, ahogy játszik :D -
-
nah ezzel kellett volna kezdeni a napot, nem azzal a gagyi trailerrel :D -
-
Harc is durván jó...nagyon gördülékenyek az animációk is. lájk! :D -
sokkal szebben néz ki a játék (még ilyen felvétel alapján is), mint régebbi videókon -
Tetszik a ruhák mozgása :) -
-
sztem ne számíts arról semmire idén, talán egy hivatalos semmitmondó teaser trailer lesz előbb utóbb, de attól még nagyon messze vannak hogy a játékról beszéljenek -
/off
Vampire-es World Of Darkness MMO-ról nincs szó ezena PAX kiállításon? -
ez jizz in my pants kérlek szépen :D -
lesz 20+ perces bemutató paxon most. -
hát nem kezdegetni kéne a trailereket amikorra a megjelenést tervezték eredetileg
hol van már egy fél órás pvp gameplay?? direkt elhúzzák ezekkel a zenés vackokkal hogy véletlenül se tudjuk előre hogy érdemes-e megvenni -
Kezdésnek nem rossz azért ez
-
najó igazából ez a wowos trailer 10x információdúsabb :D -
nem akarnak meggyőzni, ilyet 10 éve is láttunk
nemigaz hogy egy endless órányi játékot nyújtó MMO-ból nem lehet értékelhető anyagot kivágni -
darkling #3360 Itt van 720-ban -
ez így ennyi idő után lófax már elnézést....:S:( -
Van HD. Amit linkeltél, ott a letöltés nyílra kattints -
új trailer
Mondjuk kevés oldalnak van szarabb lejátszója, mint ez... Várom HDba. -
Bétáról még annyit, hogy a Bioware nem saját motorral dolgozik, hanem a hero engine-t vették meg.
Lehet ezért nincs olyan komoly béta, mert ez kiforrott motor, legalábbis nekem ez jobban hangzik, minthogy még évekre van még a megjelenés.
-
jajajajajaj vége a remegésnek :D -
Ó bakki miért szopatnak még minket?:((( -
Friday Update Live From PAX - Fri 10:15a ET (Update: New trailer, coming up on swtor.com at 11 AM EST. Trailer recaps the high level story -- Peace in the Republic, Empire Returned, War, all set to clips of in-game footage.)
Reid said "No release date today, we want to give you a quality product, release remains 2011, but we have something to show you (trailer)" - REID PARAPHRASED
Hát örülünk, ha idén ez kijön :( -
Nembaj, pénteki updateként adják ki azt a hosszú gameplayt amit ígértek, azzal elleszek :D -
Nem lesz megjelenés bejelentés (
), legalábbis ebből ezt szűrtem le.
devtracker -
/remeg -
Már megy a PAX, most már csak az infókra kell várni. -
mennyi idő még?