60898
  • s0n1c
    Swg craft rendszer csak sandboxban használható, mai mmokba nehezen lehetne beilleszteni szerintem, max a folyamatot (sorozatgyártás, schematic), de az meg kutatás, termesztés nélkül szart sem érne. Na meg a crafter külön álló osztály kellene, hogy legyen.
  • Torzonborz
    SWGben bányászgépek voltak. :P
  • XenHai
    Túlságosan is kényelmes ! nem lesz értéke ezeknek a tárgyaknak mert 2 kattintással össze szedheted és le is gyárthatod!Ha csak nem kompenzálják az időt amennyi ideig keres és amennyi %-ban talál itemet..
  • s0n1c
    azaz :)
  • Svenhassel
    Szerintem nagyon is jogos ez a craft-rendszer. Gondoljunk csak a Bioware példájára: Hogy nézne már ki Darth Vader egy utolsó kórót szedegetve netán bányászgatva? Mellesleg kényelmes is.
  • XenHai
    Szerintem eléggé 1 elbaszott ötlet...
  • [HUN]Crassus
    miért is? szerintem meg tök állat,hogy nemkell 0/24-ben matsokat farmolni hanem bizonyos idő elteltével a "peted" beszerzi a kívánt cuccokat és odaadja a kész terméket...
  • Gorii
    hogyafaszba ne Reakwon!!:P, ja nem baj en sokat toltam instakat nge alatt, commando ranged tank 4tw!:), baz de nem tudok varni máár.. megneztem uccso gp videot
  • Torzonborz
    jahm ahol pet is craftolhat helyetted ott szerintem ilyesmiben kár reménykedni. :(
  • s0n1c
    Gorii \o (nem emlékszel rám, de én igen :) biztos lehetsz benne, hogy nem precu szintű craft lesz...:/
  • Gorii
    szerencsere ezt a Bioware fejleszti es nem a Soe :), remenykedjunk
  • Gorii
    a karakter anim oda*** rendesen
  • XenHai
    Meg rendes mennyiségű és erősségű kontentet a népnek!
  • Gorii
    huh de sokat fejlodott, remelem a craft "swg precu" szintu lesz, meg pvp szarasig akkor musthave
  • [HUN]Crassus
    our living lexikon:D
  • arcosharcos
    Harron Tavus
    Elképzelhető,hogy ezekkel a szereplőkkel ingame is összefuthatunk majd.
    Megerősítve,hogy némelyik npc-k fejére vérdíj is lesz tűzve viszont játékosokra egyelőre nem lehet vérdíjat tűzni.
  • Tababo
    A 2. cinematic trailerben ki volt a tropper figura aki megpörkölte Malgus fejét?
  • arcosharcos
    Nah itt van Malgus companionja,a cinematic trailerben látott twi'lek csaj neve egész pontosan Eleena Daru és talán egyszer majd ingame is láthatjuk.
    -valóban megtévesztő,mert két blaster pisztolyt használ mint egy smuggler/gunslinger,a páncélja meg tiszta imperial agent.Gondolltam,hogy
    Darth Malgus companionja nem lesz egyszerű eset és a fejlesztők felruházták minden jóval-
  • arcosharcos
    A Malgus oldalán harcoló twi'lek hölgyemény nem smuggler,benézték:)Még csak nem is agent(régebben én is azt hittem).

Malgus egy Sith Warrior és a játékban a Sith Warrior osztály első kompanion(társ)lehetőségelesz ez a twi'lek csaj(nincs kasztja,azt írják róla,hogy rabszolga,kincsvadász és túlélő)

A kompanionoknak nem lesz osztályuk.Mi döntjük el,hogy melyik irányba fejlesztjük.Előre küldhetjük közelharcolni vagy távolról fedezhet minket távolsági DPS-ként,esetleg healernek fejlesztjük.

Ennek megfelelően kell megválasztani a felszerelését is.A dark/lightside pontját is befolyásolhatjuk.Saját karakterünk alosztály(AC)választása nem befolyásolja a kompanion fejlesztési ágat,mert az külön történik.

Asszem összesen max öt kompanionunk lehet.Én beterveztem magamnak 3at,egyet közelharcra,egyet RDPS és egy healernek fejlesztek.Kettő slotot üresen tartok,hátha később lesznek unique vagy loot vagy venni lehet...lehetőségek
  • Bhalage
    aug 2-t cska odairta, semmi konkret nincs mogotte!
  • Kazagor
    Mit keres egy smuggler twilek csaj Darth Malgus oldalán? Vagy ez egy renegát smuggler? Szerintem ezt nagyon benézték és az egy imperial agent. És honnét vették az augusztus 2-át?
  • Boncmester
    Haha...
  • Tomy Lee
    Voice,ship,CLASS promo:)

• TDC Geronimo
    Itt az update
  • Khabbas
    Erősen úgy tűnik.
  • gavor
    Elaludt a frissítésekért felelős fickó?
  • arcosharcos
    A space combat vidiben saját űrhajónk parancsnoki központ részlegében a holokivetítő űrtérképen,az útirány kijelölés után kiírja,hogy mennyibe fog kerülni az utazás üzemanyag költsége:)Miért is hittem,hogy valami ingyen van?xD

Itt pedig megcsodálhatjuk,hogy milyen (westernfilm fegyókat lealázó)dizájnal,gravírozással rendelkezhet egy katona lőfegyvere is:)
  • arcosharcos
    Ez két külön gondolat akart lenni:)Vagyis a Win7 és a DX10 nem lesz követelmény a játék futtatásához.

Gépigénnyel kapcsolatban pedig SWTOR fórumon,Darthhater-en és sok más oldalakon olyan min. gépigény követelményt írtak(előzetesen)ami messze volt az erőmű kategóriától.Régebben fejlesztők azt nyilatkozták ezzel kapcsolatban,az a céljuk hogy a gyengébb konfigurációkon is elfusson.
  • Torzonborz
    "A gépigény miatt sem kell aggódni,nem lesz követelmény a Windows7"

emiatt miért is kéne aggódni ?
  • arcosharcos
    És hogy miért éri meg "hagyományos" fantasyról űr eposzra válltani,idézem egyik fejlesztő nyilatkozatát:fénykard>kard
  • arcosharcos
    (#3430):Szerintem ezzel kapcsolatban azért nem volt nagy bejelentés,mert nem volt mit bejelenteni,valószínüleg még ők sem tudják.

Majd ha a fejlesztők befejezik akkor szólnak a kiadónak,adott esetben az EA-nak aki mellesleg az egyik legnagyobb pénzügyi befektetője is a projektnak és ők majd eldöntik mikor jelenik meg.

Egyébbként eddig tartják azt a határidőt amit már régebben is mondtak,hogy"a 2011 pénzügyi évben,ami 2012 tavaszig tart,de még ebben az évben vagyis 2011-ben érkezik".Vagyis a munkájukat ők is határidőhöz kötötték,ez egy határidős munka nekik is.Csúszást még nem jelentettek be ami a legtöbb MMO megjelenéséről nem mondható el
    ------------------------------------------------------------------------
    A gépigény miatt sem kell aggódni,nem lesz követelmény a Windows7 és a DirectX 10 sem(a directx11-et meg sem említették)
    ------------------------------------------------------------------------
    Későbbiekben a mikrotranzakciós megoldás bevezetése engem nem zavarna,a micro cuccok ne jutassák előnyhöz a vásárlót azt ennyi.Legyen másik hátas,csilli villi speeder bike,hajóra új bútorok meg disco gömb...stb.

• Bhalage
    azt en is megvettem annak idejen, csak azt nem tudom minek : ))
    hah mind1 veszett már több is...
  • Boncmester
    Warban is vehetsz magad mellé kis goblin szerű vackot ami megnöveli kb 1%-al a movement speeded rvr területen kívül... De alapvetően nem ilyen lesz, és az jó :)
  • Jeffjohnson
    Gondolom itt is lehet majd my little pony SW megfelelőét venni jó kis pénzért WOWban is nagyot kaszáltak a specko kinézetű mountal itt is gondolom hasonló lesz.
  • Tababo
    "nem zártak ki teljesen egy esetleges jövőbeni mikrotranzakciós rendszert a havidíjas modell mellé"
  • Bhalage
    basssszki ez egyon faszáulnéz ki, mekkora ticsung ticsung csaták lesznek itt oO

pedig most nagyon szivesen riftezgetek, de ha kijonne azonnal valtanom kene -.-
  • TDC Geronimo
    Legkésőbb idei e3on lesz dátum tutira.
  • Jeffjohnson
    Nem volt nagy bejelentés. Mondjuk én erre számítottam. Májusban v. Júniusban lesz nagy EA részvényes vagymi konferencia na ott már lesz hivatalos megjelenési dátum.
  • Boncmester
    Már fél éve kb lehet tudni, hogy 2011-es naptári évben és 2012-es pénzügyi évben fog megjelenni, vagyis 2011 március és 2011 december között vmikor. Azt tippelem, hogy minimum 3, de inkább 6 hónappal a megejelnés előtt ki fog jönni a dátum, hogy lehessen előrendelni meg jobban meg tudják pörgetni a hype-ot, plusz nyáron amúgy sem szokott olyan sok játék megjelenni, szóval augusztus-szeptember-október környékén jöhet majd ki valamikor.
    Azt pl tudja valaki, hogy mikor közölték pl a WHO megjelenési dátumát, vagy a riftét, aionét, stb? Aionnál emlékeim szerint már 1 évre előre be volt nagyjából jelentve, mert a guildben már mindenki jó előre mondta, hogy majd aion aion aion (már aki ment), szóval szerintem egyelőre tényleg fölösleges csodát várni, és pár hónapon belüli megjelenést.
    Mellesleg mik a hírek, mikor lesz következő nagy valami bemutató, kiállítás, akármi, amin ott lesznek, mint amilyen a PAX volt?
  • Jeffjohnson
    “”So we said it’s going to launch sometime in calendar, but not within Fiscal 11. So that basically pens down between you know, April 1st and December 31st of this calendar year. It’s also reasonable to infer that it’s not in our Q1 guidance. We gave Q1 Fiscal 11, Fiscal 12 non gap revenue guidance, minus 39 minus 44 cents and I think it’s not unreasonable to infer that it’s not included in that 90 day period.”

Ez arra utal, hogy a játék valószínűleg nem fog megjelenni július 1. előtt."