60887
  • Yoyoba
    Sziasztok. Egy gépről szabad két accal játszani ? Öcsém is kedvet kapott a játékhoz, de a saját accomra nem akarom beengedni.
  • Terawatt
    Back pedal :P
  • PiszkosFred
    Jaja, stronghold nalam is az elsodleges megoldas. Ha viszont olyan helyen vagyok, hogy nem akarom visszaverekedni magam a map azon reszebe, akkor gyors relog, mountra fel es utana stronghold ki-be. Ilyenkor mar picivel melle szokott lerakni. Bar, neha a mountra ules utan is azonnal bebugzik/ragad, ilyenkor tenyleg marad a futas vissza a stronghold ki-be lepes utan.
  • Shion
    Beragadásról jut eszembe, hogy néha /stuck sem segít, sem a Quick Travel (mert azonnal interrupt-olódik az egy helyben futás/rángatózás miatt).

Ilyen esetekre én az U betű és Travel to Stronghold / Guild Flagship funkciót használom, mert ez tényleg instant cast, még ilyen szorult helyzetből is kiment. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy a bolygóra NE a Exit to Previous Location-al menjünk vissza, mert pontosan a beszorult koordinátára tesz vissza minket a játék. Sajnos ilyenkor "gyalog" (pl. hajó, speeder) érdemes visszamenni, de valamit valamiért.
  • Shion
    CTRL + S gombbal tudod be-ki kapcsolni a játék hangját.

Én rendszerint megnyomom véletlenül, mivel a CTRL gombbal beszélek Teamspeak-en és csata közben előfordul, hogy hátra is kell mozognom az S gombbal :)
  • Plata
    Azt ismerem.
  • Gudott
    ilyenkor a chatablakba írd be

/stuck
    (fontos a perjel)
  • Plata
    Ma új bugba futottam.
    Corelia-n az ügynök fő sztoriban jöttem ki sztori helyszínről mentem lefeléa lépcsőn és felakadtam,nem tudtam se le se fel semerre elmozdulni,csak a levegőben futottam,végül nyomtam Quick travel-t,erre meg elment minden hang a játékban,azt hittem tönkrement a hangszóróm,de aztán belenéztem a beállításokba és ki lett kapcsolva a játékban a hang.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.21. 17:27:14
  • Gudott
    nálam is előfordult már, de csak akkor zavaró, ha egy ellenfelet lootolsz, ha több van elég egyet és bizonyos körön belül az összeset megkapod (ill. van valamiféle autoloot opció is)

Fred:

Elvileg szerkeszteni is kell egy settings fájlt, mert különben átvált bitraiderre a kliens, de amúgy helytálló az amit írsz.
    Viszont lehet elég lenne csak a registryben átírni az elérési utat az új meghajtóra, és simán átmásolni
  • Plata
    Az bug vagy feature hogy a halott ellenséget ha lootolni akarom a hullájuktól méterekre kell kattintanom hogy fel vegyem a lootot.Mert nem ott van sokszor a loot ahol a hulla és a loot jele.
  • Plata
    Köszi,akkor ezt fogom tenni,a C-ről át másolom az SwTor mappát.De nekem Win7 van.
  • PiszkosFred
    En igy jatszottam az elmult 5 evben, hogy anno az origines eredeti klienst masolgattam egyik helyrol a masikra, nem volt gond. Egyszer talan ujra kellett szedni a klienst, de az nem a masolas miatt, hanem valami frissult, vagy "mittomen", mar nem emlekszem.

Szerintem a legjobb ha kiprobalod, de ne mozgasd, hanem masold, es az uj helyrol inditsd el, aztan kiderul, indul vagy sem! Ha biztosra akarsz menni, akkor csinalj a teljes kliensrol (esetleg a doku mapparol) egy biztonsagi masolatot valahova, uninstall (a registry miatt), aztan kapd le az uj launchert, install, add meg az uj helyet, majd amikor elkezdi leszedni a cuccost, stop. Masold oda a regi kliensedet, aztan inditsd ujra a launchert, egy verify/repair, es kesz is. Megsporoltal 30-40 gb letoltest es peccselest. Nem tudom, hogy ez igy muxik e, de minden mas mmo eseteben menni szokott, szerintem itt sincs maskent.
  • fluency
    Simán. Nekem is úgy van ( win10). Van pár játék, ami nem igényli a telepítést az adott rendszerre. A biztonság kedvéért addig ne töröld az eredeti partícióról, amíg a másikról nem indítod.
  • Plata
    Nekem nem hiszem hogy aktuális,de lenne egy aktuális kérdésem.
    Nem igazán értek a gépekhez,lenne egy kérdésem emiatt,lehet hülyeség,de akkor bocs.
    Szóval a játék kezd túl nagyra nőni,már asszem 46+ giga,most C meghajtón van,de kezd elfogyni a helyem,E-n viszont sok hely van,meg tehetem azt hogy a játékot tartalmazó File-t egyszerűen át húzom E-re?
  • PiszkosFred
    Na kozben megjottek ma reggelre a CC kulcsok es a chapter 1 promo, akinek aktualis, nezzen ra a mailjere!
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.20. 10:41:51
  • Gudott
    Chapter XI megjelenés és bugfixek
  • Kaputelephant
    Gondolom amíg nincs rajta haszon 'cuse it's free addig le se szarja a MikiLajos kompánia. De ha csak 1 cent nyereség lenne rajta...uff szegény devek :D Még az ötletet is átkoznák. Egyébként ha van egy kis esze az EA-nak és látná a potenciált benne simán zöld utat adhatna neki a keze alatt. Szerintem vennék, mint a cukrot, max ha kell veszel pár száz darabot, jó az a száraz kenyér és a száraz víz is.

MOst olvasom -> http://www.twitch.tv/thedigitalcowboy
    Ezen a Twitch csatornán szokták közvetteni elvileg a fejlesztést. Mekkora fanatikus egy brigád.
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.02.16. 17:52:48
  • PiszkosFred
    Olvastam en is, de valahol ugy erzem, hogy a Disney/Lucas jogaszai nem biztos, hogy tudnak errol :) Marmint lehet, hogy alap esetben a hatalyos torvenyek alapjan nekik van igazuk - a fejlesztoknek - ha ilyen paramterek mellett fejlesztenek egy remaket, de a valosag? Vajon mit szolnak hozza a tulajok? Hat majd kiderul. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.16. 14:27:00
  • Plata
    Úgyis hazavágják,látod a Rockszar is nyomozókat meg egyéb állatokat zúdított az ingyenes Online-t fejlesztőkre.
  • Panzeradler #55296
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egy álom válna valóra, ha lenne belőle valami.

Is this legal?
    Absolutley!

Can you make a Star Wars game? Remakes of games have been around since the 80's and some have become very sucessful. Games like Black Mesa did it with Half Life and Renegade X rebuilt Command and Conquer in the Unreal Engine 3

!

How much will the game cost?
    100% FREE

Since the game is still under intellecal property by Disney we are allowed to make the game, but we are not allowed to sell it. So the entire game will be 100% FREE!

Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2016.02.16. 14:13:45
  • Plata
    Hát azt kellett volna fejbe lőni aki oda adta a jogokat.
  • Daermon
    Kár, hogy az EA-nak hagyják :D
  • Plata
    Tuti nem hagynák hogy valaki csináljon SW játékot.
  • PiszkosFred
    Szerintem hamarabb lelovi a Disney licensz jogok miatt, mint sem elfogyjon az energiajuk :) Csak tegnap lattam a hirt, es gondoltam megosztom.
  • Shion
    A rajongók által készítendő projektekben nem igen hiszek, mert munka és család mellett soha nem fognak elkészülni. Lásd Star Wars Galaxies projektet, amely már 10 éve alfa fázisban van és valszeg soha nem fog elkészülni. Az alapmotor már megvan, csak hát irtózatos meló beletenni minden tartalmat (bolygókat benépesíteni, a npc-ket beleírni küldetésekkel, szövegekkel, stb).

Nem véletlen, hogy egy működő MMO-hoz több tucat ember kell, akik folyamatosan javítják a hibákat és töltik föl új tartalommal, foglalkoznak a fórummal és honlappal, a havi előfizetésekkel, játékos panaszokkal, stb. Ja, és ezek az emberek napi 8 órás munkaidőben ezzel foglalkoznak, nem pedig család mellett esténként pár órát hobbiként. Plusz, ha a fentieket még magyar fizetéssel is számolod, akkor is nagyon nagy havi költség jön össze, a szerverek bérlési és üzemeltetési díján felül. Szerintem könnyen belátható, hogy az "ingyenes" MMO játék és rajongók által hobbi időben elkészített játékok álomkategóriát képviselnek.

Plusz nem értem, miért kell a KOTOR-t remake-elni, amikor okos telefonon játszható eredetiben?! :(
  • Kaputelephant
    https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/axymk980d06yagmlgchl.jpg

Ez Dantooine? Basszus de pazarul néz ki. Ha összejön, kajak még meg is fizetném!
  • PiszkosFred
    Fans Begin Project To Remake Star Wars: KOTOR
  • Kaputelephant
    Elég 4 :D A híres páros Jedi Knight- Sith Warrior + 1Commando +1 Sniper az "egyedi" fegyók miatt. :)
    Már csak 1 tokenre kell akkor gyúrni.
    Köszi a választ!
  • Gudott
    Elvileg szerverenként most már olyan 40-50 a max karakterlimit, ebből akár szinte az összes lehet instant hatvanas csak bírd tokennel

• Kaputelephant
    Üdv!
    Nem tudjátok, hogy van-e limit cap instant 60-as karikra? Vagy annyit csinálok amennyit creditem/CC-m bírja?
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.02.15. 18:27:38
  • oz
    Valószínűleg arra gondolt, hogy mivel jelenleg 5 stronghold van összesen, így ha 4 helyett 5 lehet aktív, akkor mindet használhatjuk egyszerre. Nyílván ez addig igaz, amíg nem hoznak be újat.
  • Shion
    "Egyszerre aktív lehet az össze strongholdunk"

Itt mire gondoltál? Én úgy olvastam, hogy Stronghold téren annyi változás lesz, hogy 4 helyett már 5 Stronghold-unk lehet majd, a Common Decoration limitjét felemelik 50-ről 999-re, a Guild Hajó decoration limitje pedig 50%-al emelkedik. Másról nem tudok.
  • Gudott
    akkor majd augusztusban egy hónapra
  • DarkBlade
    Most járt le januárban az elvfizetésem, nem ér annyit az egész pve tartalom hogy befizessek megint 6-9 hónapot.
  • Gudott
    Mindenképpen előfizetőnek kell lenned, hogy hozzáférj.
    Ha gondolod, bevárhatsz 3-4-6 fejezetet és akkor fizetsz elő.
    Jelen állás szerint az első "évad" utolsó fejezete Augusztusban jön ki. Ha gondolod elég akkor 1 hónapra előfizetni.
    A mostani rendszer úgy van kialakítva, hogy folyamatosan előfizetésben kívánja tartani a játékosokat, és ha nem akarsz bevárni fejezeteket, hanem egyből szeretnél velük játszani, akkor előfizetőnek kell maradnod szinte folyamatosan.

De mondom, anyagilag jobban jársz, ha bevársz pár fejezetet, és akkor fizetsz elő egy hónapra
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.02.14. 08:26:47
  • DarkBlade
    A chapter X mikor lesz játszható nem előfizetőknek?
  • Gudott
    Early access is a lie, there is only maintenance... Update 4.1, Chapter X és pár apróság a jövőbeli tartalmakról
  • Gudott
    a következő fejezet március tizedikén érkezik . Jön Jorgan és a Havoc Squad
    Újabb kódosztógatós móka
    Új Warzone ( King of the Hill típusú) és jön a Rishi aréna is ( április, chapter 12/update 4.3 során)
    Egyszerre aktív lehet az össze strongholdunk
    Guild max létszám 1000-re nő
    Részletek itt
    Holnap összefoglaló magyarul a heti eseményekről, a jövőben várható újdonságokról és spoileres infók is jönnek az új fejezetekről
  • Zolkanoble
    Szia!

Én, amikor először elkezdtem a játékot 3-4 éve, akkor F2P voltam. Még a Hutt kieg előtt. Őrületesen sok időmbe telt, de végigcsináltam. Aztán annyira megfogott a játék, hogy inkább sub lettem és azóta 7 vagy 8 karakterrel is előröl kezdtem. Én azt mondom, hogy néhány doboz jófajta sör áráért simán megéri subnak lenni.
  • MarkBlade
    Ha érdekel van egy eladó accom ami majdnem teljesen előfizetéses. Minden unlock meg van hozzá nem kevés cartel coin.