60898
  • Rolly
    Talán te is dolgozol rajta?
  • Pluskast
    Idén már úgysem jelenik...
  • [HUN]Crassus
    ja értem csak néhány vessző hiányzik nálad:P:)
  • [HUN]Crassus
    milyen Rift szeptemberben?
  • Nephin
    Én már megvettem, nyáron tuti nem jön.
  • Khabbas
    Nekem pl. azért, mert én már szeptembernél megyek a boltba, és veszem a Rift-et.
  • N1ggA
    És ha most azt mondják hogy szeptember 16, és augusztusban meg azt, hogy csúszik, az miért jobb.
    Én jobban örülök, ha elsőre biztosat mondanak.
    Am azt is írták valahol, hogy előtte lesz a pre-order program. Arról se hallottunk még.
  • [HUN]Crassus
    FCUK YOU ezt üzenem nekik:D

big way? mikor akarják bejelenteni? az amcsi elnök választás napján? vagy az NFL kupadöntő elött a himnusz után? vagy az ENSZ-ben?
    nem kell a rizsa release date kell!:D
  • Nephin
    "Last thing: we absolutely know that some of you feel we should have announced a date, or at least narrowed the release window, already. That's your opinion. Our opinion is until we're ready to commit to a narrower window or a specific date, we're not going to do that. When we commit, we'll commit in a big way."
  • Nephin
    Fórumposztra volt válasz. :)
  • N1ggA
    Tudom, hogy "if", meg, hogy "hypothetical situation", de szerinted, ha nem terveznének ilyet, írták volna ezt?
    Mert ez legalább mézesmadzag.
  • [HUN]Crassus
    összességében nem értem miért szopatják ennyire a népet,miért játszanak azzal a rohadt release-el? ennyire nemtudják hogy állnak?
  • Nephin
    A félreértettétek főleg Geronimonak szólt, wtb edit.
  • Nephin
    Ezt nagyon félreértettétek. :)

"I seem to recall I was trying to address the idea that the 'only' time a release date would be announced would be at a major show (this was pre-PAX). I have no idea where this idea started, but it's not a definitive suggestion. It's just a possibility.

That said, IF we chose to announce a release date at any show, E3 would be a good choice."

Az if dőlt betűs. Épp arra akar rámutatni - egyébként már sokadszorra - hogy bár igaz, hogy az E3 tökéletes, ha egy show-n akarják bejelenteni a release-t, de egyáltalán nem biztos, hogy egy show-n fogják megtenni. Ha egy kicsit lejjebb beleolvastok a többi devpostba, ott leírja, hogy fel fogják építeni a hype-ot a bejelentés előtt, tehát ha az E3-mon megadják a dátumot, azt már az E3 előtt tudni fogjuk (nem a dátumot, hanem azt, hogy ott fogják megmondani).

Hope that helps. ;)
  • [HUN]Crassus
    a would be annyit tesz: jó lenne....az pedig feltételes mód:S tehát nem biztos:D
    azért én bízom benne:P
  • TDC Geronimo
    Teljesen egyértelmű, hogy ha lesz release date bejelentés, akkor azt az E3on teszik meg.
  • N1ggA
    release date bejelentés E3-on?
    Erre utal Stephen Reid hozzászólása a hivatalos fórumon.
    Idézem:
    "That said, if we chose to announce a release date at any show, E3 would be a good choice, as it's probably the most high-profile games industry show on the calendar. (It's not the biggest; it's the highest profile. More journalists attend E3 than any other show. More members of the industry itself attend than any other show, etc.)

This is not - in any way - a suggestion, guarantee or intimation that we will announce a release date at E3. Strictly a hypothetical situation."
  • Nephin
    Szerintem a PvP update lesz, pénteken jár le az SWTOUR-os embargó, valószínűleg a londoni újságíróké is, plusz már kétszer lengették be róla, hogy nemsokára...jó lenne.
  • j0nNyKa
    jajaja, csodálkozom is, rég kaptunk már... :)
  • Agamemnon69
    Jó-jó, de azért csak mindenki arra a fránya bejelentésre vár :P

Persze addig is beérjük olyan infómorzsákkal amiket arcos egy jó kis wall of text-ben tud nekünk elemezni (én élvezem őket, szóval nem kritika!)
  • j0nNyKa
    ez mindenesetre jó:

Until then, we carry on regardless. My point being: between any Friday, the likelihood of the next Friday Update being release date is near-zero. Unless, that is, we've suggested that it would be... probably over a fairly long period beforehand. (And 'fairly long' could be anything between hours and weeks in time. It's not going to be months. The waiting would kill you. )
  • TDC Geronimo
    Remelem rendes beta bejelentés -.-
  • TDC Geronimo
    What we CAN say is that this Friday's update will make fans cheer. (note: nothing on release date, so don't hold your breath). #SWTOUR
  • [HUN]Crassus
  • Kazagor
    Fatal Alliance epub
  • Boncmester
    Köszi, de legközelebb próbáld meg pls így linkelni :)
  • Kazagor
    Blood of the Empire és Threat of Peace képregények:

http://ebookee.org/Star-Wars-The-Old-Republic-1-6-quot-Threat-of-Peace-quot-and-quot-Blood-of-the-Empire-quot-_891382.html
  • Kazagor
    Ez megnyugtató, akkor még van remény...
  • Nephin
    Már régen mondták, hogy nem feltétlenül lesz meg minden timeline a kiadás előtt.
  • [HUN]Crassus
    baszki fejezzétek már be ezt a pesszimista stílust:P
    nyáron már toljuk és PUNK-TUM!:P:)
  • arcosharcos
    Story szempontból megtudtuk,hogy több a KOTOR-ban felbukkant szereplőnek szerepe lesz a TOR-ban és hatással lesznek a játék világára.
  • N1ggA
    "Mostanáig is kaptunk story-val kapcsolatos frissítéseket.Eddig is hangsúlyozták,hogy a story a lore az immerzsön része lesz a játéknak,ezért nem kell mindjárt fölháborodni az ezzel kapcsolatos frissítéseken."

Jó de ez a frissítés nem a story-ról szól. Csak elmondták, hogy ha majd októberben megveszünk egy könyvet, abból majd megtudjuk, hogy mi történt Revannal, és ki az Uralkodó. Hol van ebben az új információ?
  • arcosharcos
    Mostanáig is kaptunk story-val kapcsolatos frissítéseket.Eddig is hangsúlyozták,hogy a story a lore az immerzsön része lesz a játéknak,ezért nem kell mindjárt fölháborodni az ezzel kapcsolatos frissítéseken.

A könyv bejelentés érdekes lehet a játék szempontjából,mert a könyvből megtudhatjuk ki a titokzatos Sith Uralkodó és mi történt Revan-al.Előzőről csak találgatások vannak,utóbbiról pedig még mindig kérdés,hogy végül DarkSide oldalon bukott el vagy halála előtt visszatért a Világos Oldalra és ott végezte be(és hogyan és kitől)

Játékban lesz egy ún.Revan's Complex flashpoint ami ezzel kapcsolatos.Fórumokon voltak feltételezések,hogy Revan szelleme boss vagy raid boss lesz.
    ------------------------------------------------------------------------
    Ami nekem nagyon nem tetszik,hogy a könyv megjelenése októberben várható és ha valóban legkorábban a könyvből kapunk infókat pl az Uralkodó személyével kapcsolatban,akkor mikor jelenik meg a játék?
    Ha pedig a könyv kiadáshoz képest korábban jelenik meg a játék akkor már ingame is megtudhatjuk ezeket az infókat
  • Kazagor
    Az is elgondolkodtató, hogy még van 7 timeline videó amit nem láttunk. Ha ezeket a megjelenésig meg akarják csinálni, és mivel ezek másfél-kéthavonta jönnek ki, akkor ebben az évbem tuti nem lesz TOR.
  • Khabbas
    Mi lenne? További várakozás, és szeptemberben benyögik a decembert. Ennyi.
  • Tababo
    ez szörnyű...mi lesz most?
  • Khabbas
    Én nekem is g***ire tele van a tököm, 2 éve várom a játékot, és még mindig nem bírtak kiadni magukból egy megjelenési időt...
    Ahogy ez halad, elöbb elvisz a rák...
  • Tomy Lee
    pvp
  • j0nNyKa
    akartam valami ilyesmit írni, de már hiszti lett volna :)
  • Kazagor
    Megint kaptunk egy nagy rakás szart pénteki update cimszóval.