60898
  • [HUN]Crassus
    cserébe lesz ott robbanás,energiavillám stb.
  • Boncmester
    Ott a szervernek kell izomból dolgozni, meg az kell, hogy jó legyen a netkód és a kapcsolatod, de magát a gépet nem igazán izzasztja meg túlságosan.
    Én anno 2 GB memóriával toltam a WAR-t egy 256-os videokártyával, aztán amikor váltottam 8 giga memóriára és 1 gigás videokártyára, ugyanúgy laggolt az egész, mint előtte. Mint mindenki másnál is, géptől függetlenül.
  • Agamemnon69
    Hogy mondhatnák meg addig, amíg azt sem tudják, hogy mikor fogják kiadni, és milyen változtatások lesznek addig még a játékban? :D

Hiszen lehet, hogy még eltelik 1-2 év a megjelenésig, és úgy felturbózzák a grafikát, hogy a most leírt minimum konfiguráción nem is fog elfutni a játék...
  • arcosharcos
    Értem a visszafogott,burkolt célzást:)Töredelmesen bevallom,hogy én voltam de az rég volt és akkor még annyi infó is elég volt de közeledve a májushoz,szeretnék valami konkrétumot is olvasni a minimum és ajánlott konfigurációról,akkora kérés ez tőlük?
  • TDC Geronimo
    swtour összefoglalók... :D
  • Agamemnon69
    Utolsó lehetőség tippelni a mai update-re :)
  • Bhalage
    aha most olvasom en is epp utanaolvastam :D
  • TDC Geronimo
    HERO engine igencsak módosított változata azt hiszem.
  • Bhalage
    en a dragon age2-t nem tartom jol optimalizaltnak, de a tobbivel egyetertek : )
    meg a netcodeot se kimondottan a "bioware" irja, hanem licenszelnek, vesznek valamit. bocs egyaltalan milyen motró viszi a gamet ?
  • j0nNyKa
    vegulis a dragon agek, meg a mass effektek is szepek voltak, es jol voltak optimalizalva is
    az, hogy milyen netkodot tudnak irni, mar inkabb zsakbamacska, de en hiszek a sracokban
  • Bhalage
    vitatkozz nyugodtan, azért vagyunk itt
  • TDC Geronimo
    Hát ezzel azért vitatkoznék :p
  • BoneDragon
    "nem lesznek itt spellek, csak lezercsikok, amik kanyarodnak! (SWG anyone?:o)) )" - Ez igaz.

Nálatok mi a nem izomgép? Ami másnál lehet, hogy igen...
  • Bhalage
    nem lesznek itt spellek, csak lezercsikok, amik kanyarodnak! (SWG anyone?:o)) )

alapvetoen a mmok tenyleg nem gepzabaloak, 100+jatekosnal meg a connected fogja meg az egeszet, nem a gep.
  • BoneDragon
    Épp az, hogy egy mmo gépzabáló. Mikor 50-100+ játékos van egy képernyőn és mindegyik tolja a spelleket... oda kell ám izomgép.
  • Boncmester
    Igazából MMO játékok sosem voltak olyan durva gépzabálók, mint mások, pl egyes FPS-ek, szóval én nem félek attól, hogy ne futna tök lazán egy közepes gépen is kb full grafikával.
  • j0nNyKa
    mintha valami dev postban azt olvastam volna, hogy gyenge gépeken is elszaladgál, de a durva gépek tulajainak is meglesz a lehetőségük, hogy csodákat lássanak a monitoron :)
  • arcosharcos
    Aztán háttérbe vonulunk és elkezdjük megépíteni a halálcsillagot...

Gépigényt még mindig nem mondtak én addig el sem kezdek új gépet összerakni.
  • Bhalage
    ejha
  • Agamemnon69
    Végre, a várva-várt infóáradat :) És még update is lesz ma, el sem hiszem...
  • j0nNyKa
    jaja az új gép már nálam is megérkezett, nehogymár felkészületlenül várjam a játékot... :)

a képek alapján ki fogjuk tudni használni az erős hardware-t :)
  • Boncmester
    Ez iszonyat jól néz ki!!! :)
  • V43 1105
    KELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL lassan meg lesz az új gép is, aztán jöhet a collectors edition :PPPPP
  • j0nNyKa
    ez brutal szep:

• j0nNyKa

• Tomy Lee
    Ez megy is háttérnek:P
  • j0nNyKa
  • N1ggA
    Én is :)

Am Legacy Systemhez: Azt teljességgel ellenzem, hogy esetleg konstans megmaradó bónuszokat kapjon a következő karakter. Mi lesz a mainemmel, ha soha se lehet olyan erős max szinten, mint egy alt, a bónuszok miatt. Ennek semmi értelme.
    De ha ezt nem tartalmazza, max néhány új frizurát, vagy egyes fajoknál bőrszínt, szarvakat, tetkókat, azzal nincs bajom.
  • j0nNyKa
    én így hirtelen azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb bajunk a játékkal kapcsolatban :D
  • N1ggA
    Ne haragudj, nem kötekedni akarok, de nem tudok elmenni a mellett, hogy a Tejút(rendszer), az a mi galaxisunk neve, a Star Wars pedig egy másik galaxisban játszódik (nagyon régen, jó messze), aminek nem Tejút a neve.
    Szóval a Galactic Market Kiosk legyen inkább Galaktikus Piac Pavilon.
  • [HUN]Crassus
    muwhaha! nemodabuda!:D
  • arcosharcos
    A legacy-ról jut eszembe,Nephin itt vagy?Te biztos tudod mire gondolok.A Legacy System endgame-ban végül bevezetésre kerül?Mert régebben írták,hogy confirmed,aztán ember tömegek háborodtak föl,hogy nem kéne és azóta csönd van róla.

Endgame-ban egy választás:reroll rendszer a karinknak ami ösztönzi az ismételt újrajátszást vagy tapasztalatunkat mindenféle bonusz formájában átruházhatjuk(örökség) altunkra az indulásánál.

kapcsolódó szavazás hivatalos oldalon
  • Tomy Lee
  • j0nNyKa
    ez természetes, viszont a legacy itemek még tovább fogják növelni a félelmet a köztársaságiakban...... :)
  • TDC Geronimo
    Hát sok köze szerintem nem volt hozzá.
  • [HUN]Crassus
    +1 :)

a színezés nagyon baba lesZ!
  • arcosharcos
    Minek az? göncök nélkül,csak skillből is leverünk mindenkit:)
  • j0nNyKa
    legacy itemek felkeltették az érdeklődésemet
  • arcosharcos
    - postaládán küldhetünk tételeket,termékeket,szöveges üzenetet,COD(cash on delivery),creditet

- minimap jelzi a trainereket,ha van képesség amit elsajátíthatunk trainertől azt egy plusz szimbólum jelöli,ha ráviszük az egérkurzort akkor részletezi a képességeket

- kompanion ha beszélni akar velünk az ability jelző képnél egy buborék jelenik meg,erre csak bizalmas helyeken van lehetőség,pl spec kantin szoba,hajónk stb

-tárgyak,cuccokbesorolása:cheap(olcsó,értéktelen),standard(szabványos,színvonalas),premium(jutalom),prototype(prototípus),
    artifact(műtermék,művészi,kiemelkedő),legendary(legendás,mondabeli),legacy(hagyaték)

- Guildet a Központi Adminisztrációs Hivatal-ban hozhatunk létre

- mindegyik flashpointot naponként egyszer futhatunk végig

- Felszerelésünk szín összeállítását színkiegyenlítővel módosíthatjuk ami a felszerelésre jellemző elsődleges meghatározó szín alapján módosul (ha jól értelmzem itt szín öszemérést használ) de ahogy nézem nem kötelező a használatuk vagyis lehet sokszínű papagáj armor karink.
    ------------------------------------------------------------------------
    Crew képzettségben az Archeology (régész) az Investigation Mission (vizsgálati nyomozó) és az Artificer(műszerész?)izgalmasan hangzik
    A Tejúti Piac Pavilon mint Árverés Ház:)Ezen jót röhögtem
    A Rattataki race egyre jobban bejön,tényleg sokat változott a kinézete és előnyére
  • s0n1c
    ajjjajajaj, nem ő volt az egyik fószer, aki elbaszta a wart? de...