60893
-
Nephin #3944 Tudom, olvastam, benne is van a cikkben pár spoilermentes info (a spoilereseket megnézheti az eredetiben, aki akarja). :) -
arcosharcos #3943 Igen a fejlesztők elmondása szerint a Marauder azért ment stealth-be,mertaz Advanced Class-on belül a talentfák megalkotásánál,többféle nagyon különböző játékstílust vettek számításba.
Így az alpvetően damage osztó centrikus Maraudert változatosabbá tették,hogy számos játékos különböző játék stílusához is tudjon alkalmazkodni.
Vissza kanyarodva kérdésedhez a Marauder a lopakodást skillből tolta,az un.Force Cloak(Erő Köpönyeg)képességben előre meghatározott rövid ideig maradhat észrevétlen.
Linken kivehető,hogy instant képesség,a skill rank 1-en 6sec stealth-t engedélyez,ezalatt még fokozza is a mozgási sebességét 30%-al és 1perces CD-vel alkalmazható a skill.
------------------------------------------------------------------------
A Marauder ettől még nem lett kifejezetten lopakodó kaszt de taktikusabbá tették ezzel a képességével.Szélesebb skálán mozognak a lehetőségei és mindenki kialakíthatja a számára megfelelő játékstílust a talentfán.
A Marauder ágon egyre többféle Erő Lökés képességet láttunk meg un Self Buff-ot(önmagára ható) vagyis talentolásnál lesz aki inkább a lökdöső skillek irányába megy,lesz aki dual wield szakértelmekben mélyül el de mehetünk self buff stb irányokba is advanced classon belül.
Itt az Sith Warrior class guide akit érdekel.Itt meg lehet nézni az alap,advanced class választás előtti képességeit amelyek egyébbként alosztály választás után is megmaradnak de módosulnak attól függően,hogy melyik alosztályt választjuk,némelyik alap skill gyengébb vagy erősebb lesz.
A lopakodásról még sok mindent nem tudunk,azt mondták,hogy ez a része is fejleszthető lesz.A smuggler/scoundrel és Op/Agent-en mintha láttam volna un.stealth field generátort(SFG)(fény és hangelnyelő mezőt kibocsátó lopakodómező generátor )ami lehetővé teszi számukra a lopakodást.Fejlesztők szerint ez a technikai eszköz is tele lesz fejlesztési lehetőségekkel.
Az Assassin és a Shadow osztályok szerintem megint csak másképp fognak lopakodni...de állítólag a lopakodásnak lesznek megkötései a kifejezetten lopakodó kasztok számára is,combat közben nem használhatják...
-
az erősek meg alapból a sötét oldalon kezdenek..... :) -
Kazagor #3941 Vader a hírhedt fejvadászok gyűrűjében:
Dengar, Fett, IG-88, Vader, Zuckuss, Bossk, 4-LOM -
100%-osan egyetértek! :) -
De tényleg illik is a Sith oldalhoz :)
Persze ez még nem csábít át, hiszen csak a gyengék lépnek az erő sötét oldalára - Yoda mester szavaival élve :P -
A Jedi Knight armorok is tetszettek a jedi knightos videóban, de a Sith Marauder "legfölső" armorja az nagyon gengszter :D -
Ez a Sith Warrior videó nagyon brutál. Kíváncsi leszek majd, hogy a tömegben mennyire ütnek el egymástól a jól felszerelt karakterek. -
Boncmester #3936 Hát igen, de tudomásom szerint eddig erről nem volt szó.
Az érdekes lesz, hogy majd minden class fog tudni healelni, tankolni meg lopakodni. Persze AC-tól is függ. De így tényleg eléggé univerzálisak lesznek a karakterek. -
nyilván valami high level spell -
Boncmester #3934 Arcos, inkább azt szakértsd meg, hogy a Marauder miért ment stealthbe? Miért nem csak az Inquisitor és az Agent tud stealthbe menni? -
-
arcosharcos #3932 Egyébbként van mostani beszámoló a BT fp-ról a DH-n.Két LvL 8-as,egy LvL 9-es és egy LvL 10-es szintű játékos,két BH és kettő Agent felállásban tolták fp-t és egyik kari sem rendelkezett advanced class osztályal.Bepróbálta fp-t solo-ban is companion(Mako)támogatással de bebukta.Nem részletezem,érdemes végig olvasni. -
Tomy Lee #3931 Én is tervezek egy teljesen új PC-t de még nem kell.Megvárom szépen SWTOR megjelenést és előtte 1-2 héttel bevásárolok:-)
Ezek a mostani játékok nem érdemelnek új gépet és addig még az árak is szépen csökkennek vagy esetleg jönnek új hardverek!
-
arcosharcos #3930 Pontosan így van,régebben is bemutatták.Viszont most BH/Agent felállásban tolták BT fp-t,ezért néztem volna meg,mert Agent érdekelt volna mit alakít.
De mivel ez a flashpoint a játék korai szakaszában található,az idetévedt karik is kisebb szintűek ezért lehet,hogy túl sok újat amúgy sem
tudtam volna meg favorizált kasztomról. -
Nephin #3929 Tulajdonképpen ezt az instát már láttuk, ha visszaemlékszel, 2009-ben az első flashpoint-videóban link -
arcosharcos #3928 No problemo:)Ha megjelenik a gamma,végig mustrálom magam.Csak gondoltam előzetesen,Empire oldalról is betekinthetünk egy flashpoint gameplaybe ha már úgyis nyomultak benne de nem akarok telhetetlennek tűnni. -
Nephin #3927 Cikkek vannak, videó biztosan nem lesz. -
arcosharcos #3926 A Black Talon fp BH/Agent swtour mókáról is tolhattak volna valami anyagot arcomba,lehet még nem szerkesztették össze ott történt eseményeket.Talán legközelebb közölnek róla valami vidit.
UI rulez,armor progression vidi bejövős,kár hogy nem agentes
-
jó lesz ez az biztos!! :D -
Egyértelmű szerintem! A jaggernaut lesz a tank, heavy armor, a maruder inkább dps, dual wielding, medium armor. -
Ez nagyon komoly, de azt a kavics dobálós jedit kivehetnék :D -
Szerintem nem rossz. Bár azért jó lenne tudni, hogy a maruder és a jaggernaut között mi lesz a különbség? -
Bhalage #3921 hat en maradok valami shooternel mert ezek a jedik eleg sutak :o -
Itt a 720ps jútúb verzió
-
Boncmester #3919 Amúgy elég brutális mozgása van, nem olyan laza könnyed, mint a jediké, helyette tényleg Darth Vaderes lett :) -
Ja most néztem meg a 720ps változatot. OMG :D Nagyon jól néz ki az armor. -
Boncmester #3917 Sith Marauder tud menni stealthbe? Laza... És nice :D -
Az UI is alakul bár még biztos fog változni. Ez a jelenlegi
-
Ez a sith warrior progression nagyon durva... A végén az armorja már tiszta terminator...
-
Mai update. Egész jó
Working on the UI
sith warrior progression video
-
Arcos, ha valóban "csak" ennyi lesz, akkor miért írták külön mindenhol, hogy lesz update is az újságok anyagain kívül is?
Persze, ha nem lesz semmi új, akkor is bőven van minek örülni már ezen a héten :) -
Bhalage #3912 ja igaz, langszoro es atomkezigranat power -
arcosharcos #3911 Ez nem kérdés,pontosan megmondom mi lesz a mai update:Az Austin-i SWTOUR benyomások megosztása velünk,a BH és az Agenten keresztül bemutatják a Black Talon(Empire only FP)flashpointot,felvételek fejlesztőkről akik a játékról beszélnek és egy nagyadag képgaléria.A rajongók meg kiszűrhetik belőle az értékelhető infókat. -
Boncmester #3910 Szerintem úgy 4 giga rammal meg egy 1 gigás valamilyen videokártyával bőven fullon fog menni, plusz erős 2 magos vagy gyengébb 4 magos procival. Ilyen gépet meg már 100-150 ropiért lehet manapság kapni, és ez szerintem középkategória. -
cserébe lesz ott robbanás,energiavillám stb. -
Boncmester #3908 Ott a szervernek kell izomból dolgozni, meg az kell, hogy jó legyen a netkód és a kapcsolatod, de magát a gépet nem igazán izzasztja meg túlságosan.
Én anno 2 GB memóriával toltam a WAR-t egy 256-os videokártyával, aztán amikor váltottam 8 giga memóriára és 1 gigás videokártyára, ugyanúgy laggolt az egész, mint előtte. Mint mindenki másnál is, géptől függetlenül. -
Hogy mondhatnák meg addig, amíg azt sem tudják, hogy mikor fogják kiadni, és milyen változtatások lesznek addig még a játékban? :D
Hiszen lehet, hogy még eltelik 1-2 év a megjelenésig, és úgy felturbózzák a grafikát, hogy a most leírt minimum konfiguráción nem is fog elfutni a játék... -
arcosharcos #3906 Értem a visszafogott,burkolt célzást:)Töredelmesen bevallom,hogy én voltam de az rég volt és akkor még annyi infó is elég volt de közeledve a májushoz,szeretnék valami konkrétumot is olvasni a minimum és ajánlott konfigurációról,akkora kérés ez tőlük? -
swtour összefoglalók... :D