60898
  • Boncmester
    Nem ismerem azt a szót, hogy vereség :D
  • Nephin
    Olvasgasd a Sith Kódexet, hátha felkészít a vereségre. :P ;)
  • Boncmester
    Jól van, lehet nektek megkegyelmezünk. Csatlakozzatok hozzánk, és együtt uralhatjuk a Galaxist :DDDD
  • Nephin
    Lehet mindkettő.
  • Nephin
    Hmm, pedig az időkódos linket raktam be... na mindegy, egy percnél keressétek. :)
  • Nephin
    Ezek tények, de majd úgyis meglátod, mikor kilyuggatjuk azt a szép díszes páncélt rajtad. :P Ugye rémlik (és Boncmesternek is) ez a jelenet? :P

Persze, voltak hős klónok is, de itt minden trooper az lesz, jól kössétek meg a gatyamadzagot. :P :) ;)
  • Pluskast
    Egy kérdés.
    Tudtommal lesznek olyan küldik amiket csak csapattársaiddal mármint emberi társaiddal tudod megcsinálni. Namármost azokban az esetekben csak azonos oldalon lévő (értsd: csak sötét oldali vagy csak világos oldali) karakterekkel lehet majd megcsinálni vagy mondjuk lehet a csapatban mondjuk egy sötét vagy világos jedi is?
  • arcosharcos
    Jó de Nephint ne bántsuk,mert nem ír nekünk több cikket és én szoktam olvasni:)Crassust meg egyáltálan ne,mert akkor tele fogja írni az egész fórumot a negatív PvP élményeivel xDD

Szembetalálkoznak mondjuk egy Sötét Erők által megszált jOnNyKa-val(még a nevét is nehéz leírni nemhogy lecsapni).

Bhalage-ról nem is beszélve,amilyen elvetemült még azt is kinézem belőle,hogy mikor nem figyelünk oda,nekivezeti a guild hajónkat a Coruscantnak vagy a Tython-nak
  • Boncmester
    Igazából csak azért írtam, hogy legyen ellenünk egy hadsereg akiket szanaszéjjel fénykardozhatunk majd :D
  • arcosharcos
    (#4016;Nephin):ez biztos valami,köztársasági szakmai sovinizmus,vagy csak öntömjénezés?:)xD
    ------------------------------------------------------------------------
    (#4015;Nephin):Nem érdekel:)Előbb MMO szokásom szerint,szerzek egy jó kis highend/lastend flashpoint PvE gear-t és majd abban fogom szét PvP-ni magam:)
    (#4017;Boncmester):Voltak bizony elitkatonák klónok közt is de ezt csak halkan írom,mert nehogy köztársasági barátaink elbizakodottak legyenek xD

Van Cody-nál jobb is,ott van CC-3636,nicknevén Wolffe,veterán és a Wolfpack squad vezetője.Commander Wolffet a CW season 4-ben már akció közben is megnézhetjük majd.Egy kép Wolfferól:

• Bhalage
    elmondtak mar a fejlesztok, hogy ez nem kotor3 lesz, hanem kotor3,4,5,6,7 annyira storyt tesznek bele. hgoy több lesz, mintha za eddigi összes BW játékot összeadnák. hát én kiváncsian várom!

aki meg nem szereti a story alapú játékot és csak a dpse érdekli az nagyot fog csalódni szvsz
  • j0nNyKa
    jólvan, közös erővel meggyőztetek :D

pvp beszámolókat várom

pénteki update-re tipp? megint valami semmitmondó baromságra számítok :|
  • Boncmester
    A klónok között is voltak elit egységek, pl a Clone Wars sorozatban, de ott volt a filmben pl Cody. A TOR-ban meg még nem klónok vannak, szóval lehetnek köztük simán Rambók és Chuck Norrisok :D
  • Nephin
    Ha belegondolsz, hogy a játék 3000 évvel a filmek előtt van az időben, könnyen hihető és elképzelhető a tény, hogy ezek a trooperek nem azok a trooperek. :) Klónokról természetesen szó sincs, igazi elitkatonák a fiúk, egyéni, különböző fizimiskával. :)
  • Nephin
    A gyakorlatból kiindulva csütörtökön, összefoglaló cikk is lesz természetesen. :) Várunk mindenkit, akit érdekel a PvP. :)
  • j0nNyKa
    igen igen, így tényleg máshogy néz ki a dolog

más:
    pvp-ről melyik nap írhatják a fansite-ok a cikkeket, lehet azt már tudni?
  • Tababo
    erről is volt már szó hogy a troopert kb mi úgy képzeljük el mint a 2. cineamticban a pölö a Havoc Squad. azért azok rendesen odapirítottak a shiteknek.

azok nem a régi sw filmből feltünő műanyag páncélos idióták.
  • j0nNyKa
    na, így még nem gondoltam a dologra, de valóban! :)
  • Torzonborz
    azért a tucat termék trooper ( höhö TTT :D ) halmazon belül is lehet egy kis elit csoport akik tudásukkal , felszereltségükkel kitűnnek közülük. no a játékosok ezeket személyesíthetik meg.

így is fel lehet ezt fogni :P
  • j0nNyKa
    egyrészt az előzetes szavazásokból úgy tűnik, hogy kb. normálisan fognak eloszlani a kasztok, nem lesz jedi knight meg sith warrior túltengés (max egy pici)

másrészt én úgy értettem, hogy ha a star wars filmekre, sorozatra gondolunk, a trooper az olyan.. tucat termék, míg pl. bounty hunterből (ami ugye a trooper megfelelője a játékban) ismerünk kb. 2-3at.. sith warriorból kb. 2-t (darth maul, meg véder), sith sorc-ból egyet, jedi lovagból is max 6-7-et.. na valahogy így érzem én "tucat terméknek" a troopert
  • arcosharcos
    Crassus,hogy ki miért veszi meg a játékot és fél év után miért fogunk belogolni az mindenkinél válltozó lesz.

Elmondásuk szerint,próbálnak olyat alkotni,hogy a questelés ne egy bevásárló listára hasonlítson.A quest tartalmat patchekben,updatekben,endgame-ban folyamatosan fejleszteni fogják,csak úgy mint a pvp vagy pve részt.

Ezért belogolhatok egy év után is questelni,pl az új kaszt story questjeim miatt vagy crew mission skillt tolni vagy megunom a LS-t és DarkSide questeket tolok.

Nem kell szelektívnek lenni,mert több tartalom is lesz játékban.Attól,hogy te PvP-re logolsz be én had menjek már questelni.Nem csak pvp vagy pve tartalma lesz a játéknak és azoknak a tartalmát is fogják fejleszteni.
    KOTOR rajongókkal kapcsolatban(KOTOR fórumokat olvasgatva),nagyon sok KOTORos szeretett volna TOR helyett inkább egy KOTOR 3-at.

Nem gerjednek sem a pvp sem az online játékos tömegekre,mégis többen azt írták,hogy megveszik,mert fejlesztők azt mondták,hogy nem online beálítottságú játékosoknak,single is lesz tartalom bőven még endgameban is.

Van egy haverom,teljesen anti-MMO,jól megdöbbentem mikor mondta,hogy ő is megveszi TOR-t:),mert megtetszett neki az űr shot'em up szerű része és azt mondta,hogy ő csak ezzel a részével akar nyomulni:)
    Lehet párhuzamokat vonni TOR és más MMO-közt.Az AoC-ban volt guild erőd itt meg guild hajók lesznek,AoC-ban is voltak story questek meg itt is,WHO-ban van van open world warzone meg itt is lesz de ha jobban elmélyülünk a témában akkor rájövünk,hogy a TOR quest,PvE,PvP teljesen más mint az összes többi MMO-ban.(a house rendszer,kompanion,crew-crafting,űrharc,kari jellemről nem is beszélve)
  • [HUN]Crassus
    engem a bazinagy narancssárga /kritikus találat/ villódzó fényei a monitorom közepén nem izgatnak fel kekszuálisan mint a teenagerek 99%-át:P:D

a Tank ezerszer best of
  • Tababo
    haha...ezt akartam írni...szerintem is azok lesznek a tucat termékek
  • Boncmester
    Majd elválik. Mindenesetre nem zárkózom el a feladat elől, de leginkább fénykarddal szeretném aprítani a népet :D
  • [HUN]Crassus
    a tucat termékek a Sith meg Jedi lovagok lesznek....
  • j0nNyKa
    nah szép
    remélem, pvp szerverben gondolkodsz..... :)
    (a trooper csak nekem érződik olyan... "tucat terméknek" ?)

boncmester: nem is biztos, hogy kelleni fog igazi totál-healer, azt ugye láttuk, hogy jópár kaszt fog tudni valamilyen szinten healelni.. na majd kiderül, odébb van :)
  • [HUN]Crassus
    Trooper Tank:P;)
  • Boncmester
    Függ majd attól is, hogy milyen karakterek lesznek a csapatban. Eddig akikkel úgy néz ki, együtt fogunk játszani, senki sem akar healert csinálni, szóval lehet én leszek kénytelen valami ilyet alkotni majd :) Sorci sem elképzelhetetlen, de igazából Birodalmi oldalon minden karakter tetszik, a másik oldalon leginkább a JK, nagyon jó a mozgása.
  • j0nNyKa
    szuper :)

én úgy vagyok vele, hogy inkább indítok egy második / harmadik / sokadik karaktert is birodalmi oldalon, mert bár a sztori (nagyjából) ugyanaz lesz, de teljesen más szemszögből

ahogy te is írtad, nyilván teljesen más hangulata / játék stílusa lesz egy sith warriornak, mint mondjuk egy snipernek, de ugyanígy mondjuk egy sith assassinnak is, vagy akár amolyan "nagyurasan" egy sith sorc-nak :)
  • Boncmester
    Azt gondolom, lesz karakterem mindkét oldalon a story miatt, de elsődlegesen Sith Birodalmi leszek az tuti :)
    Valszeg Sith Warrior és Imperial Agent közül kerül majd ki a mainem :)
  • j0nNyKa
    nem azzal van bajom, ha valaki emiatt nem szereti, hiszen szive joga, csak engem, mint potenciális játékost kerüljön el messziről (eg. fórum topicot SE látogassa, merthogy minek?!)

Crassus: melyik oldalon leszel, tudod már? boncmester, te? tudjátok, a sötét oldal csááábítóóóóóó :)
  • Boncmester
    Na igen, szerintem is ez a Star Wars főszereplős dolog lesz a jó. Ennek a játéknak ez lesz az erőssége, lehet szeretni vagy nem szeretni emiatt.
  • j0nNyKa
    az nem számít, mert ha a Mythic is dolgozik a pvp-n, akkor nincs min trollkodni :)

szavazás, témába vág, alsó 3-at érdemes átgondolni
  • Boncmester
    A Mythic is ott van...
  • j0nNyKa
    de még mindig ott tartunk, hogy te helyettem hiszel dolgokat :)

ha megnézed a review-kat, pontosan azok az emberek emelik ki, hogy mekkora hangulata van a játék által nyújtott újdonságoknak, akik szkeptikusak voltak

és el kellene kezdeni felfogni, hogy nem csak a questek kidolgozottsága fogja a játékot mozgatni (ami mellesleg vicc, hogy egy pozitív, kidolgozott feature-t kell "védeni")

ha én úgy fogom érezni, hogy egy star wars film főszereplője vagyok, sokszáz órán át, akkor köszönöm szépen, élvezni fogom minden pillanatát :)
  • e57
    Bioware még soha nem készített játékot amiben pvp is volt. Meglepne, ha most hirtelen egy jól működő pvp-vel állnának elő.
  • [HUN]Crassus
    miért lennék bolond,mert van egy felvetésem és aggodalmam? senki nem anyázott,flémelt! Csak a véleményem fejtettem ki,hogy kötve hiszem,hogy te majd fél év vagy hónapok elteltével azért logolsz majd be és fizetsz elő ,hogy questelj...na mindegy majd meglátjuk milyen lesz és mégegyszer leszögezném én is nagyon várom!:P
  • [HUN]Crassus
    minden vagyok,de HC player nem:P:)
  • j0nNyKa
    1 bolond százat csinál

"Tök jó, hogy ki se jött, de már eltudjátok dönteni", hogy a questelés unalmas lesz... :)
  • BoneDragon
    Tök jó, hogy ki se jött, de már eltudjátok dönteni, hogy milyen a játék... Csak nehogy pofára esés legyen az űber questelésből. Várom a játékot de...