60892
  • j0nNyKa
    ugyanaz(ok) a 3 (és fél) órás videó(k)
  • Pluskast
    Ez most ua mint a 3 órás videjó vagy új?
  • j0nNyKa
    hopi, szerkesztés gomb needed

2. videó 1.. része: https://rapidshare.com/files/1009509937/MMO_news_and_leaks._Served_as_intended._Fresh__STAR_WARS_____T.part1.rar

2. videó 2.. része: https://rapidshare.com/files/3654067389/MMO_news_and_leaks._Served_as_intended._Fresh__STAR_WARS_____T.part2.rar
  • j0nNyKa
    attól még felkerülhetett volna védelmestől mindenestől :)

Leaked videók feltöltve:

1. videó
    tartalom: jedi knight gameplay
    hossz: 1:30:58
    formátum: .flv
    link: http://www.megaupload.com/?d=T7571WOH

2. videó
    tartalom: egy kevés sith inquisitor gameplay,
    majd több jedi knight gameplay, végül egy pici
    smuggler gameplay
    hossz: 1:59:35
    formátum: .flv, 2 darab .rar-ba csomagolva
    linkek:
    #1: [URL=https://rapidshare.com/files/1009509937/MMO_news_and_leaks._Served_as_intended._Fresh__STAR_WARS_____T.part1.rar #2: https://rapidshare.com/files/3654067389]https://rapidshare.com/files/1009509937/MMO_news_and_leaks._Served_as_intended._Fresh__STAR_WARS_____T.part1.rar
    #2: https://rapidshare.com/files/3654067389/MMO_news_and_leaks._Served_as_intended._Fresh__STAR_WARS_____T.part2.rar[/URL]

Jó töltögetést!
  • [HUN]Crassus
    én ha bekerülök a bétába álreggel szétspemmelem a topikot:D
  • [HUN]Crassus
    frankó a védelme?
  • j0nNyKa
    amin egyébként csodálkozom, hogy a sok leak infó mellett a kliens vajon hogy-hogy nem került fel netre?!
  • [HUN]Crassus
    a franc az ú betűm bekrepált...ezt copyztam:D
  • [HUN]Crassus
    *u
  • BoneDragon
    Áhh, attól szerintem messze van ha év vége felé akarják kiadni...
    Inkább itt tesztelgessék a nagy közönség elött a bétát, ne amerikába..:)
  • [HUN]Crassus
    ha reálisan és nem elfogoltan olvasom ez tulajdonképpen semmi xtra....betesznek egy új buildet pár hét múlva és azt tesztelik....aztán ha nem stimmel akkor megint egy őjat és azt tesztelik ésígytovábbésígytovább.....

ha elfogúltan olvasom akkor azt mondanám pár hét és tesztelik a végleges/release gyanús/ cuccokat:P:)
  • j0nNyKa
    lehet, hogy van köze az e3-hoz? meg fogjuk tudni :)
  • [HUN]Crassus
    a "weeks" többesszám nem túl bíztató:(
  • j0nNyKa
    teszter fórumról idézek:

Hello Everyone!

First, we’d like to express our gratitude to all of you participating in the test, providing feedback, and helping us improve Star Wars: The Old Republic.

We are preparing to deploy a new build of the game to the test server. This new build features a wide array of improvements, bug fixes, and updates to the game (including the new UI you’ve seen on the site!).

As we finalize and prepare for the deployment of this new build, the server will be unavailable to testers beginning on Monday, May 16th. The server will re-open for testing in the coming weeks, and we will keep you updated as we are able. As part of the deployment process, we will also be performing a wipe of all characters.

We appreciate your continued participation in the test and can’t wait to get the new build in your hands! Please check this thread for updates regarding server availability as they become available.
  • j0nNyKa
    ide tolom fel éppen a letöltési linkeket a videókhoz
  • Bhalage
    fú ez elég jónak néz ki! bár jediratyulás, de sztem naogyn hangulatos kis video (bar a srac ugy ment mint a lassitott felvetel oo)

nekem bejon
    +like
  • Pluskast
    Nekem se jött be de alúl ott van 2 link amin meg tudod nézni, én is onnan néztem.
  • Pluskast
    Mivel a jediknek nem lehet nőzni. Tudod Darth Veader is részben ezért lett sith:)
  • N1ggA
    Első videó, 1 óra 36 perc...
    Jediként csajozásért dark side pontot kapunk. :\
  • Boncmester
    Alul van két link, ami másik videolejátszóra mutat, nekem is az működött, a beágyazottak nem.
  • Fenrir
    Érdekes, nekem betöltötte, az előbb néztem bele kb 15 perce.
  • [HUN]Crassus
    kéne egy kalózkliens a netre:P:)
  • Monoton
    Nekem se, viszont alatta a hozzaszolasoknal vannak letolto linkek.
  • Bhalage
    nekem ez a 3oras beta video nem tolt be : ((((
  • Boncmester
    Hmmm, tényleg, amúgy kíváncsi vagyok, ha női karakter lett volna a Jedi Knight, akkor is tudott volna romantikázni a Twi'lek csajjal? :)
  • Boncmester
    Nekem nagyon tetszett amúgy a tesztvideó. Többet tud, mint a többi MMO questelése, a story alap miatt, amiért tényleg olyan lett pl nekem a teszvideóban, hogy "csinálja már meg a questet, mert kíváncsi vagyok a storyra". Amit még nem éreztem egy MMO-ban sem :)
    A grafika is tetszik, szép a mozgása a karaktereknek, jól elhajolgatnak és kivédik az ütéseket, és nagyon szépen ki van dolgozva a környezet. Persze hiányzott a többi játékos, mert így kicsit kihalt.
    Ahogy nézem ezt a 10 szinten pont jó idő alatt meg lehet csinálni, megtanulgatni, hogy mit tud a karaktered, onnan meg csapatban játszani majd.
    Már nagyon várom :D
  • Boncmester
    Szerintem jó a grafikája MMO szinten, amúgy meg ez korai build, még javulni is fog kicsit szerintem. Nem Crysis szerű grafika kell egy MMO-ba.
  • Nephin
    Ráadásul egy hónapokkal ezelőtti, AA és bármi nélküli verzióból ítéli meg a grafikát (ami még így is jól fest)... ennyi. :)
  • BoneDragon

Reméljük neked nem fog tetszeni és nem is játszol majd vele! ;)
  • Fenrir
    A WoW-é is hasonló stílusú és van 12 millió előfizetője, a grafika nem jelent sokat egy mmo-ban, nem azzal fogja megtartani a játékosállományát.
  • Braikingboss
    Pl:én ha nincs több időm. Épp ez a lényege hogy egy pvp orientált game-ben ki bírsz kapcsolódni 1-2 órát de egy pve instában szopós fasságban nem!!!!!! Mész pár flashpointot közben húzod a karaktered. Ez tökéletesen működött War-ban is! A másik az hogy honnan szopkorászátok ki hogy ez pvp orientált?? Meg ez a pvp szerón legankelnek jájj ez nagyon kígyó téma hihetetlen. Én eddig pvp szervereken játszottam és iylen gondom sose volt. Ezek az emberek olyanok mint a kutyák, azon parázol, hogy jajj csak ne öljenek meg, ne jöjjenek ide a nagyok nye nye nye ezek megérzik a félelmed szakád és biztosan téged fognak análisan zaklatniXD Szóval számomra ez a pvp-pve szerver téma egy óltári nagy kuksiság:D Felesleges egymást szidni mindenki megy oda amit szeret a játék gyártónak meg az a célja hogy kiszolgálja az igényeket azt jöjjön a lóvééXD
  • Tomy Lee
    Most komolyan ki az aki 1-2 órát naponta ki akar kapcsolódni egy pvp orientált mmo-ban lol:D
    Még egy könnyebb instára se elég ennyi idő.
    Kell egy noob pve szerver azért elkülöníteni azokat a szerencsés kikapcsolódni vágyókat akiket említesz de nekünk kemény magnak adjanak fullos pvp szervereket mert ha sz....ni van kedvem hát,tegyem kedvemre:D
  • Pluskast
    Egyrészt nem azt mondtam, hogy te vagy 14 nem tudom ezt, hogy olvastad ki. Másrészt meg te vagy az első ezen a fórumon aki akinek nem tetszik a grafika, mindenki másnak igen, vagy semmi baja vele. A hivatalos fórumon kb a fórumozók jó ha 10%-nak volt baja vele. Szóval nem hinném, hogy csak emiatt bukás lenne. Harmadrészt meg szerintem a játékélmény a lényeg mivel ahogy már említettem a 90%-nak tetszik.
  • maniac001
    Akkor viszont nagy bukás lesz. A Rift sem single player game és ütős grafikája van. Sokkal idősebb vagyok a 14 éves korosztálynál. De nem értem mi köze a kornak, hogy ez a grafika kritikán aluli?
  • Pluskast
    Pedig így fogják kiadni. Amúgy meg ez nem egy single játék (nem mass effect) és tudod ez a játék nem csak a 13-14 éves gyerekeknek szól, akik hozzá vannak szokva a csili villi grafikához.
  • maniac001
    Én csak remélni merem hogy ekkora fos grafikával nem adják ki.
    Nem 1990-et írunk...
  • Boncmester
    Biztos, hogy kap, de leginkább azt gondolom, hogy minden kasztnak van pár epic videója :)
  • Pluskast
    Bocsi marhaságot írtam. Sith warior. Bocsessz.
  • Boncmester
    Mi az a sith jedi?
  • Pluskast
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy sith jediként vajon hasonló átvezető movie van mikor megszerzed a fénykardod?