60892
-
Hmmm, ja akkor ezért álldogált folyton... gondoltam, hogy csinált valamit közben, de ez nem jutott eszembe :) -
Nephin #4422 Streamelte a videót és valószínűleg a chaten írták neki, mit mutasson, merre menjen... sokszor látni is, ahogy válasszüneteket tart és csak áll egy helyben. -
Nem gond, így is rengeteg dolgot láttunk köszönhetően neki, szóval egy rossz szavunk sem lehet rá :)
Ha még egy-két ilyen videó kikerülne a netre, máris könnyebb lenne a várakozás... -
ezer 100% amugy az a teszter gyerek csórikám jó nagy MMO láma,hogy magunk között mondjam....ahogy mozog az valami katasztrofális:P:) -
Bhalage #4419 nem tudok olyan mmo jatekrol, ahol ne lehetne.. 100% h ki lehet :DD:D:D -
Most nem tudom visszanézni a videót, de erősítsetek meg, ugye ki lehet kapcsolni a saját név megjelenítését, mert amikor a sith gameplay-t néztem, akkor nagyon idegesített :) -
Tababo #4417 azért a kék szintibój elefánt is durva arc -
Bhalage #4416 clone wars adventuresbe van ilyen robotom :o -
És mivel segítene? :D Felidegesíti a mobokat? :D -
Na igen. Azon a 3 jeleneten amíg benne volt a filmben, halálra röhögtem magam. Kedvenc. :) -
Tababo #4413 ő itt a legnagyobb sw karakter...
ha lenne lehetőség ő lenne a társam...
-
Nightly Strike Imperium, Talos bolygón volt a Corrino nevű város aminek a polgármestere voltam
-
Igen, emlékszem, együtt játszottunk egy rövid ideig.
Chimaera, a klán nevére már sajnos nem emlészem. A nevem szerintem Marcus volt de már nem vagyok benne biztos. -
Nem tudom, NGE óta nem játszottam vele. Egy full template Jedi-t hagytam ott. -
Már nem lehet? :) -
SWG-ben lehetett ilyen robotod is :)
-
R2D2 az egyik legjobb Star Wars karakter. (Hogy 1 régi poénnal éljek :D) Ő a legdurvább arc.... minden szavát ki kellett sípolni. :) -
pléhpofa nem jó ? -
Khm, khm khm.. R2 igen is fontos szereplő és nem holmi porszívó .. 
-
Tababo #4404 bocs de porszívóval nem lehet játszani. -
Én R2-D2 akarok lenni
-
Hmm, az a helyzet, hogy amikor én megvettem az SWG-t akkor már volt JTL és rögtön azzal telepítettem.
Akkor visszavonom amit írtam. Mindenesetre a 2 utánalévő kiegészítőben már csak új területek és küldetések voltak. -
Raito #4401 Tévedsz, amikor kijött a jump to lightspeed kieg, azzal a kiegészitővel jött be az Ithorian és a Sullustan faj. -
Boncmester #4400 A videóban volt mint választható faj az elején, a néma résznél. -
jahm ott látszik hogy van cyborg mint választható faj , szóval lehetséges. -
3 és fél órás videók közül az egyikben van karaktergenerálás, nézd meg, amikor a bh-ra kattint, végigmegy a lehetséges fajokon :) -
1. karakterem lesz, és ha olvasnál könyveket, tudnád, hogy elég durva sith assassinok voltak, főleg a tor idejében -
Kétlem, hogy lesz, az SWG-hez 3 kiegészítő is kijött, de egy sem tartalmazott sem új játszható fajt sem új kasztot. Az alapjátékban sem volt még csak felvetés szinten sem robot mint játszható faj, a játékosnak lehetett robot kísérője, de ennyi.
Szerintem rpg okokból nem fogják beletenni ebbe sem, de lehet, hogy a BW rám cáfol. -
kell valamit a kiegészítőkre is tartogatni -
Szerintem eddig nem jelentették be a robotokat mint játszható "faj"-t... -
Azis jó :D De nekem Birodalmi karim tuti BH-lesz :D (Robot vagy Cyborg vagy mittomén milesz :D) -
Chiss Imperial Agent Operative női James Bond powwa :) -
Mindenkinek más tetszik. Ahány ember annyiféle ízlés. Neked nem tetszik ez van. Nekem speciel a Smuggler jön be, de hogy mi lesz azt nem tudom.(Ember vagy Twi'lek) -
Bhalage #4390 sztem darth maul egy istenverte szerencsetlen nub volt, aki olyan akar lenni, az is istenverte nub lesz.
velemenyek ? :D -
Az igaz, ha így nézzük vehetjük kaszt képességnek is. Csak érted ha nem 1 zabrakot kezd az illető akkor valahogy nem illik oda :D -
Nephin #4388 Az valószínűleg a regenerációs skill és pont azért olyan az ikonja, gondolom, mert Darth Maul járkált így a filmben - ő pedig zabrak volt. Véletlenül a srác is pont zabrakot indított, szerintem ehhez nincs köze a skillnek. A jedi letérdel regen közben, ugyanúgy, ahogy a filmben meditálnak. -
Sziasztok. Anno kérdeztem hogy lesznek-e faji képességek. A válasz az volt hogy nem. De akkor az SI videóban mi az a skill? (Az amelyik 1 zabrak fejet ábrázol, jobbra-balra járkál mint Darth Maul a Bajlós árnyakban, közben megnövekedett hp reg) Most akkor mégis lesznek faji képességek? Vagy mivel ez még nem végleges a játékban nem lesz benne? Vagy egyszerűen mindegyik fajnak lesz hasonló skillje? Köszönöm előre is! -
ebben már most biztos lehetsz, odaszögezik az embert a monitor elég
jól átrágva, átnyálazva, elemezve nem 3 és fél órát tesznek ki, hanem legalább 2x annyit :) -
Na, végre valami igazi leak infó :P
Attól tartok holnap nem dolgozom, hanem inkább ezeket nézem :DDD -
danke