60892
-
Lehet hogy még lesz mellé valami más frissítés is, de minden hónapban a 3. péntek mindig Fan Friday, most sem lesz másképp. Ha mégis, nagyot fogok nézni. -
a "szarnak egy pofon" már bocs:P -
Fan Friday lesz. -
Tababo #4500 szép szöveg , kár hogy mindenki ezzel a szarral jön. -
Kazagor #4499 Mai, pénteki update-re tippek? -
-
azért ez elég erős így:P:) LÁSSUK meg előbb! -
furcsállanád azt a kérést, hogy "várd a játékot máshol légyszi"? :) -
amúgy várom a játékot csak már nagyon ingerel ez az EA féle marketing amit bf3-nál is tolnak hogy előre megmagyarázzák hogy jobb mint a konkurencia. -
ez csak úgy lehetséges ha a tutorial pályán egy terminalon a wowba lehet bejlentkezni :) -
aha , szép szöveg. na majd úgyis kiderül :P -
interjú, részben szól a torról,
ami érdekesebb része, idézem:
The reaction that we've had, and a lot of people playing it have had -- we've done a lot of consumer testing and there's a lot more to go -- but the common reaction we get from our fans when we play it, or the testers, ourselves, and our teams, is that frankly once you've tried it, you just can't go back. You don't want to try other MMOs anymore. I think that's what imbuing the game with a sense of heroic purpose and identity achieves. -
igen láttam / hallottam, kár érte, no mind1
megjött a 2. adag kérdés & válasz, most nem fordítottam le, hajrá:
[URL=http://4.bp.blogspot.com/-tFEBaZINVO0/TdU5T91YQkI/AAAAAAAAAZI/zvg7HIhmhPg/s1600/Deebo_Q_A_2.png]DeeBo Q&A #2[/URL] -
Szeret minden topicba trollkodni. :) -
gyűjtsél még pár olyan jelecskét, kérlek :) -
ez? a banner egy wowos kép is lehetne :) -
úgy emlékszem valahonnan, hogy a wownak van saját topicja :D -
gavor #4486 Ez igaz. Csak nagy különbség, hogy amíg felfejlődsz, az csak egy "tutorial" vagy az is teljesértékű játék! -
azért ez az első kariddal nem így van sztem.....azt mire felhúztam 60-ra volt vagy 2 hét
OFC mivel wow csak 85-ön indul így a köztes 85/azért így írtam ,mert 85 és 85 között akkora különbség van mint lvl 1 és 85 közt:P/ szint csak időelpocsékolás:P:) -
gavor #4484 Elég off, de szerintem igen. A teljes kontent csak dísznek van. Végigrohan mindenki egy hatalmas világon, hogy utána 5 instát farmoljon. Ha valakinek ez game, és nem unja meg n+1 év után sem, akkor nem baj.
De ennek nem itt a helye -
baj? -
gavor #4482 Az a wow, ahol 2 nap alatt 85 vagy. -
ha valaki meg mindig nem szerezte volna be az ossz. 3,5 oras videokat, itt van rajuk torrent -
jonnek cuccok boven, igen, eleve 1-1 kuldetes altalaban ad 1-1 hasznalhato targyat, eshat egy szinten belul nem 1 meg nem 2 kuldetest csinalsz meg :) -
Szerintem max szintig tök mindegy hogy nincsenek rajtad rare cuccok, mivel úgyis mind a kukában végzi. Persze nem leszek szomorú ha véletlenül esik egy, de nem fogok szenvedni értük pont azért amit lent említesz. Volt olyanra is példa hogy lvl 30-ason esett cucc, ráadásul a statok is pazarak voltak, de én inkább eladtam horribilis áron egy palimadárnak aki 3 szint után dobhatta a kukába. Szóval véleményem szerint ráérek majd maxon beszerezni a jó cuccokat. -
gavor #4478 Lehet még kérdezni?
Olvastam, hogy a szintezést nagyon lassúnak találta. Ez szerintem nem feltétlenül baj. Főleg az első 1-2 karakternél mindkét oldalon.
Az böki az oldalam, hogy amennyiben, mondjuk a 9. szintet nyomjuk sok órán át, ezalatt jönnek-e változatos itemek, lootok, amit szinten belül tudunk magunkon cserélni. Pl 1 szint alatt elhordunk 2 chestet.
Ez a low lvl set engem erre enged következtetni. Ha gyorsan elhagyjuk a szinteket, nem éri meg belemenni.
Wowos példa ez a defias, meg a wailing cavernses szet. Mire az egész meglett, és felvehetted a szintkövetelmény miatt, az első elemeit szinte dobhattad ki mert volt sokkal jobb offset item.
Remélem sikerül kihámozni mire is vagyok kíváncsi !:D -
csak aztán nehogy felébredj.. :) -
Másfél hétig nem leszek, mire visszaérek, remélem egy hatalmas bejelentésen lesznek túl a Bio-sok :) És kipakolás közben húzhatom is le a beta klienst :P -
Nephin #4475 Reid a héten megint Írországban van... :D -
ez true, a closed beta-t készítik most elő, de hogy ennek EU-hoz mi köze lesz... sajnos szerintem semmi, de persze ne legyen igazam :) -
Ahhoz képest, hogy low lvl gear, jó kis sett bonuszokat ad.. -
Nemrég írta itt valaki, hogy új build megy testre az új ui-val. Gondolom az a normális closed beta előkészületéhez lesz. Remélem EUba is indul már végre... -
a video keszitojenek interjuja -
"Alpha 2 >>> closed beta >>> open beta >> release"
Most lett ugye vége az alpha 2-nek, ez a további műsor. -
dede, kidobtuk oda is, és kidobjuk a következő adagot is, de én hamarabb kapom, mint ők :) -
Nephin #4468 Nem ez az?
http://betacake.blogspot.com/2011/05/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html#more -
jó kis low level gear -
Ezt már én is beakartam linkelni, de nagyon tetszik ez a dolog, remélem sok ilyen set lesz benne:) -
Ha jól látom ez itt olyan tárgy, amit csak a jó jellemmel rendelkezők hordhatnak?
-
A videóból származó képek (beállíthatóság): (és igen, a nevek mutatása kikapcsolható :) )