60893
  • Boncmester
    Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd... :D
  • TDC Geronimo
    Ennyi idő alatt rájöhettetek volna már, hogy milyen játék is lesz :p
  • N1ggA
    Lesz pve ratyifos része, meg pvpüberkirályság része is, hogy mindenkinek megfeleljen ;)
  • Tababo
    "hiszen ennek az egész SW történetnek az ellentétes frakciók háborúja adja az alapját, ezért nem lehet elég az, hogy a játék fő kínálata az AI raidekben történő unalomig gyilkolása"

teljesen igazad van...én is remélem nem pveratyifos lesz.
  • Torzonborz
    pveratyifos ? csak nem , ekkora ziccert BW sem hagyhat ki.

ps : pveratyifos-t senki ne vegye magára , ne sértődjön meg miatta.
  • TDC Geronimo
    pve játék lesz. Multiplayer mass effect. End of story
  • Bhalage
    meg kéne mar egy jatek ahol tie bomberrel tudom bombazni a szaladgalo jediket, azok mar izekre szakadnak :d
  • Bhalage
    lenne benne 3 oldal, republic, empire, outerrim szabadrablok

mind3 oldal 1-1 fo (elfoglalhatatlan) bolygorol indulna a galaxis 3 különböző pontjáról es lenne picsasok kolonizalasra (es utana haborukra varo) bolygo, amikre nyersanyagot kell vinni, epitgetni akar -lehet egy elore megtervezett apalu) eroditmenyeket v varosokat

urcsatakat mar bele sem merem venni, bar azt mondjak a brainstorminban cska mondani kell, nem szabad olyanra gondolni, hogy ez mar sok v ezt nem lehet mgegcsinlani, na szal lennenek urcsatak is, nem kell nagoyn bonyinak lennie.... :D stb
  • Bhalage
    igy van : )

el birnek kepzelni egy ilyen sandbox jellegu pvp SW jatekot, ahol el lehet foglalni egy-egy bolygot, azt fejleszteni, falak, turbolezerek, varosok, ticsung ticsung, armany es cselszoves
  • Boncmester
    Remélem azért a későbbi részeken lesz ilyen. Most még semmiféle endgame-nek kinéző dolog nincs benne, ha jól olvastam...
    Amúgy meg ha megvannak a közös területek, akkor PvP objective-eket belepakolni már nem olyan nagy dolog szerintem.
  • Chris
    Na éppen ezt nem tartom szerencsésnek, hogy még nincs benne ilyen tartalom, mintha ez egy sokadrangú extra volna, amit egy későbbi fázisban vagy kiegészítőben bőven elég kezelni. Tisztában vagyok vele, hogy a többséget a cooperative pve jobban vonzza, de úgy gondolom hogy vagy van egy jól felépített pvp koncepció az elejétől, ami szerves részét alkotja a játéknak, vagy csak utólagos tüneti kezelés ami nem sok jóra vezet.
    Látom, hogy amúgy érted miről beszélek, hiszen ennek az egész SW történetnek az ellentétes frakciók háborúja adja az alapját, ezért nem lehet elég az, hogy a játék fő kínálata az AI raidekben történő unalomig gyilkolása és amúgy a felek csak instanceolt 10v10 pvp-ben találkoznak egymással ha kedvük tartja.
  • [HUN]Crassus
    TITS OR GTFO!:D
  • j0nNyKa
    jol tudsz mindent - valoban azt mondtak, hogy mindenki egyenlo eselyekkel indul, ehhez kepest voltak olyan pletykak, miszerint a UK mar az elozo fazisban is benne volt...

bar csak pletyka szinten, de akkoris, a semmi miatt nem indult volna pletyka

igen, a beta #1 megy, de hogy most pontosan ez hogy erinti az EU-t, nem tudom, pedig nagyon igyekszem kideriteni :)
  • N1ggA
    Máris elindult? 1-2 hete mondták hogy most pár hétig szünetelni fog, amíg feltöltenek csomó updatet (pl. új UI) meg beindítják az EU szervereket.

Amúgy én úgy tudom (azt mondták), hogy nincs nagyobb esélye egy angolnak bekerülni, mint pl. egy magyarnak. Mindeni aki jelentkezett, egyenlő eséllyel indul.
  • j0nNyKa
    a beta #1 fazis valoban elindult, es allitolag par angol bekerult

hogy kis hazankba valoban eljutott-e... nos, ketlem, de legyen igazad

ha a srac valoban bekerult, az nekubk csak jo hir, de tudod... we need proof :)
  • j0nNyKa
    ugy ertettem, hogy a tesztelok sem, hogy alpha 2-ben voltak kb 1000en (raadasul kis szintuek), abbol nehez kihozni az igazi pvp feelinget
  • Big Bad Ryder
    Na most mindenki hülye kisgyereknek néz, pedig nem vagyok az :D A tag aki játszik sem, csomó magyaritás projektban benne van a keze, feliratokat készit filmekhez és pöcsös kora óta játszik, ahogy én is. Szóval nem vagyunk a vérpistikék és nincs okom nem bizni benne. Még egyelőre nem beszéltem vele, de majd ha kivallatom akkor megirom :)
  • N1ggA
    Kizártnak tartom, hogy GuildWars szintű pvp legyen, mert ennek a játéknak nem kizárólag ez a lényege, de elképzelhetőnek tartom, hogy lesznek bolgyók, amikért majd kűzdeni kell, és szerverenként változni fog, hogy most épp kihez tartozik.
    De ezt is csak ilyen warzone szinten tudom elképzelni, open world pvp-vel semmi értelme sem lenne, mert az ahhoz vezet, hogy egy-egy szerveren túlszaporodjon az egyik oldal (ahol többen vannak, azoknak több területük van, több speckó nyersanyag stb.)
  • FSpofon
    "amikor meg nemhogy mi nem lattunk belole semmit, de igazan a teszterek se"

Ez nem valami szívmelengető fél évvel a tervezett megjelenés előtt. Vagyis inkább a tervezett megjelenés után.
  • Pluskast
    Bocsi de én már az összes karaktert végig vittem, szóval....
  • j0nNyKa
    igaz, jo meglatas :)

chris: picit butasagnak tartom elasni a pvpt, amikor meg nemhogy mi nem lattunk belole semmit, de igazan a teszterek se

egyebkent en akarhanyszor beszeltem deeboval a pvprol, mindig nagyon dicserte, (o sem igazan lathatja, hiszen az igazi, nagybetus pvp kontentet meg nem latta, de) amennyit latott belole, az tetszett neki

ugyhogy nem tudom, mire alapozod ezt

egyebkent amit irsz, annak egy resze jogos: ebben a jatekban muszaj, hogy epikus, igazi sw feelinges csatak legyenek - meggyozodesem, hogy lesznek is
    valoszinuleg megjeleneskor csak reszben, es teljesen majd csak a kiegeszito(k)ben

de ez mar uzletpolitika, nem akarok belemenni
  • Chris
    No, hát egyre jobban tartok tőle, hogy a pvp része mostohagyerekként lesz kezelve és egy szép online cooperative single player játékot készítenek. Pedig a lehetőségek tárháza és a motiváló tényezők száma végtelen, háború, elfoglalható bolygók, csak ezeken elérhető craft alapanyagok, független frakciónál (pl. huttok) aréna-rendszer, stb.
  • Boncmester
    Én meg láttam a következő 3 Star Wars filmet, amiket 2030-ban mutatnak csak be :)
  • N1ggA
    értelemszerűen ebben a linkben is át kell írni az s640-et s1600-ra :)
  • j0nNyKa
    hopp, kicsiben linkeltem, itt vannak nagyobb méretben:
    1. kép
    2. kép
  • j0nNyKa
    jaigen, 2 beta screenshot:

• j0nNyKa
    [URL=http://1.bp.blogspot.com/-dDukQ10BQUM/Td26IIG-wxI/AAAAAAAAAdE/-u7gLkZGIFo/s640/Deebo_Q_A_4.png]Q&A #4[/URL], enjoy
  • t0xikus
    én már végig is vittem
  • Bhalage
    nubok -.-
  • j0nNyKa
    jaja, van pl. az a haverom, aki már az eredeti verziót tolja, merhogy annyira király, hogy előre ment az időben, letöltötte a játékot, hekkelt magának accot, és visszajött az időben

na, viccet félretéve holnap délelőtt jön a Q&A #4, előre szólok hogy a hisztis banda el se olvassa, mert úgysem lesz benne értelmes infó...... :D
  • N1ggA
    De biztos, hogy lesz, azt már bejelentették. Sőt, azt is, hogy nemsokára. E3-on hallani fogunk róla szerintem.
  • TDC Geronimo
    Hogy nektek milyen jó haverjaitok vannak :(
  • [HUN]Crassus
    namenjapicsába!:D:D
  • j0nNyKa
    ja hát ilyen haverom nekem is van

ő azért kapta a kulcsot, mert egyik nap arra ébredt, hogy kiszarta a spanyol viaszt

egy másik barátom állítólag julius caesar eredeti boxeralsójáért cserébe kapott
  • Khabbas
    Anyone else smell bullshit?
  • [HUN]Crassus
    na neeeeeeeeee........
  • BoneDragon
    Ha tényleg osztottak volna kulcsokat, akkor már óriási vihart kavart volna a neten és mindenhova ki lenne írva...
  • BoneDragon
    Aha, hiszem ha látom...
  • Pluskast
    Hát itt egy teremtett lélek sem kapott. Szóval gratula a barátodnak!
  • Big Bad Ryder
    Ez érdekes, egy haverom pár napja kapott kulcsot és ma már tesztelte is a játékot. Azt hiszem több vagy két évet várt rá. Na mindegy, majd megtudakolom nála. Kösz.