60892
  • j0nNyKa
    mmo lesz ez is, hasonló koncepció, mint a tor, csakhát nem sw világban, hanem egy (kifejezetten jól) kitalált világban

pl. (elvileg a bioware-től függetlenül) ők is gondoltak olyan dolgokra, minthogy szinkronizáljunk le minden npct, stb.
  • EnxTheOne
    emegmijengém?
  • j0nNyKa
    ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom... :D

más:
    9 nap, és E3, kíváncsi vagyok, hogy a pénteki update-be mit raknak be (consularról pl. még semmi infó nincs)
  • Boncmester
    Azért valami turpisság csak van itt :)
  • j0nNyKa
    * 5-ben, 4 már megvolt :)

közben megfogalmaztam a megfelelő választ a kérdésedre: a jonnyka nevű swtor account nem szerepel a bétateszterek között... :)
  • Boncmester
    :)
  • j0nNyKa
    nem volt Q&A-ban (bár benne lesz a 4-ben, de ez még titok) :)

kicsi off, Secret World is egész jó irányba halad:
  • Boncmester
    Most te már tesztelsz a bétában, vagy ez is volt valami QA-ban?
  • j0nNyKa
    kis szintű tárgyakról tudok nyilatkozni, azoknál nincs eltérés kinézetben sajnos (tehát egy dark sith assassin kb. ugyanúgy néz ki, mint egy light sith assassin)

ne kérdezzétek, hogy ki az a beteg f*sz, aki light sith assassint csinál :)
  • j0nNyKa
    hát ez így életed első swtor postjának pont ütős lett :DDD
  • Boncmester
    Te sem érted miről beszélünk. Nyilvánvalóan nem a Jedi meg a Sith közti különbségről beszélünk, hanem a light és dark felé húzó karakterekről az egyes kasztokon belül.
    Gy.k. a játékban lesz egy rendszer, ami alapján világos vagy sötét oldal felé fordulhat a karakterünk az egyes döntéseink folyományaként, és a különböző ruhákhoz lesznek light vagy dark pont követelmények.
  • Kazagor
    Szóval szerintem bárhogy szinezhetjük a páncélokat, akkor is egyértelmű lesz ki melyik oldalhoz tartozik.
  • Kazagor
    "Szerintem meg lehetne valahogy csinálni, ruhaformával is."

Ez már megvan csinálva. Csak nézd meg a JK és SW character progression videókat. Durván eltérnek a páncél kinézetek. Sith Juggernaut brutálisan úgy néz ki mint egy terminátor:) Mint egy páncélos monstrum. Ehhez képest a Jedi Guardian nagyon alulöltözött, és eltérő páncélzatú. Ugyanigy a Sith Maraudar/Jedi Sentinel párosnál is.
    Gondolom ugyanez lesz a SI/JC párosnál is.
  • Boncmester
    Szerintem gondold át még1x, miről is beszélünk :D

Crassus, én nem azt mondtam, hogy a light-oké fehér ruha, a darkoké meg fekete, mert azért a ruhát a színén kívül sok más dolog is meghatároz :) Szerintem meg lehetne valahogy csinálni, ruhaformával is.
  • Kreeder44
    Szerintem itt se lesz gond ahogy más mmo-kban sem az ellen neve úgy is pirossal lesz kiírva a saját oldaladé meg kék v. zöld... ez a fekete fehér ruci meg alapból mindegy ki milyet hor láttam én már anakinon fekete köntöst XD
  • [HUN]Crassus
    most jut eszembe lesz armor színezés...akkor azért úgy már necces lesz...az,hogy a jók fehérben meg a rosszak feketében járnak/járjanak az egy bullshit szerintem:P:)
  • Boncmester
    Igen, az lenne jó, hogy ha találkozol vkivel, akkor lehessen sejteni, hogy light vagy dark-e az illető :)
  • [HUN]Crassus
    why? Luke is milyen DARK cuccban nyomatta a Jediben.....nekem is tetszene valami metálfekete fullpáncél:P:)
  • BoneDragon
    Remélem nem csak abban eltérő, hogy light vagy dark cucc, hanem a kinézetében is.
  • j0nNyKa
    néhány nap és lesznek

lenti linkhez: nem tudom, a magas szintű itemekkel mizu, de a kis szintűeknél úgy tűnik, hogy nem igazán van különbség dark / light cuccok között :|
  • TDC Geronimo
    Abból a hírhedt új buildből nincsenek még leakek?
  • j0nNyKa
    aha szóval onnan nem lehet képet linkelni
    tehát: light / dark cucc
  • j0nNyKa
    light / dark cucc
  • Boncmester
    Hogy kinyírta az SI-t a végén :) Nem rossz ez a trooper sem :)
  • [HUN]Crassus
    ottvagyok ,ottvagyok!:D
  • Khabbas
    Pofás trófeák lesznek azokból a sisakokból.
  • Kazagor
    Trooper Progression
  • Pluskast
    Ezt te kaptad???
  • TDC Geronimo
  • j0nNyKa
    szép beszólás meg minden, de nem neked ment :)
  • Chris
    Gondolom ez nekem jött. A logikai íve megvolt annak, amit írtam? Nem szégyen kérdezni ha az ember nem ért vmit.
  • Boncmester
    Áááááááá, akarom akarom akarom! :)
  • Khabbas
    Még nem, de jó lenne már...
    Azt ne mondd, hogy a tied. :)
  • j0nNyKa
    na, ilyet látott már valaki?
  • j0nNyKa
    betegség:
  • Torzonborz
    na miért mit produkáltam ? :D
  • Bhalage
    ahhoz kepest hogy riftben mit produkaltal/tatok (nagy pvp istenek) nektek is ott a helyetek :d de inkabb ne ;d
  • Bhalage
    igy van, es kurva jo lesz
  • j0nNyKa
    meg jo hogy van nekunk egy csomo szakertonk, akik mar mindent tudnak a jatekrol :)

kivancsi vagyok, hogy aki mar most mindent tud (a.k.a. okoskodik), az mit fog muvelni, ha jatszott is a jatekkal ?! :)
  • Boncmester
    Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd... :D