60892
-
mmo lesz ez is, hasonló koncepció, mint a tor, csakhát nem sw világban, hanem egy (kifejezetten jól) kitalált világban
pl. (elvileg a bioware-től függetlenül) ők is gondoltak olyan dolgokra, minthogy szinkronizáljunk le minden npct, stb. -
EnxTheOne #4662 emegmijengém? -
ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom... :D
más:
9 nap, és E3, kíváncsi vagyok, hogy a pénteki update-be mit raknak be (consularról pl. még semmi infó nincs) -
Boncmester #4660 Azért valami turpisság csak van itt :) -
* 5-ben, 4 már megvolt :)
közben megfogalmaztam a megfelelő választ a kérdésedre: a jonnyka nevű swtor account nem szerepel a bétateszterek között... :) -
Boncmester #4658 :) -
nem volt Q&A-ban (bár benne lesz a 4-ben, de ez még titok) :)
kicsi off, Secret World is egész jó irányba halad:
-
Boncmester #4656 Most te már tesztelsz a bétában, vagy ez is volt valami QA-ban? -
kis szintű tárgyakról tudok nyilatkozni, azoknál nincs eltérés kinézetben sajnos (tehát egy dark sith assassin kb. ugyanúgy néz ki, mint egy light sith assassin)
ne kérdezzétek, hogy ki az a beteg f*sz, aki light sith assassint csinál :) -
hát ez így életed első swtor postjának pont ütős lett :DDD -
Boncmester #4653 Te sem érted miről beszélünk. Nyilvánvalóan nem a Jedi meg a Sith közti különbségről beszélünk, hanem a light és dark felé húzó karakterekről az egyes kasztokon belül.
Gy.k. a játékban lesz egy rendszer, ami alapján világos vagy sötét oldal felé fordulhat a karakterünk az egyes döntéseink folyományaként, és a különböző ruhákhoz lesznek light vagy dark pont követelmények. -
Kazagor #4652 Szóval szerintem bárhogy szinezhetjük a páncélokat, akkor is egyértelmű lesz ki melyik oldalhoz tartozik. -
Kazagor #4651 "Szerintem meg lehetne valahogy csinálni, ruhaformával is."
Ez már megvan csinálva. Csak nézd meg a JK és SW character progression videókat. Durván eltérnek a páncél kinézetek. Sith Juggernaut brutálisan úgy néz ki mint egy terminátor:) Mint egy páncélos monstrum. Ehhez képest a Jedi Guardian nagyon alulöltözött, és eltérő páncélzatú. Ugyanigy a Sith Maraudar/Jedi Sentinel párosnál is.
Gondolom ugyanez lesz a SI/JC párosnál is. -
Boncmester #4650 Szerintem gondold át még1x, miről is beszélünk :D
Crassus, én nem azt mondtam, hogy a light-oké fehér ruha, a darkoké meg fekete, mert azért a ruhát a színén kívül sok más dolog is meghatároz :) Szerintem meg lehetne valahogy csinálni, ruhaformával is. -
Szerintem itt se lesz gond ahogy más mmo-kban sem az ellen neve úgy is pirossal lesz kiírva a saját oldaladé meg kék v. zöld... ez a fekete fehér ruci meg alapból mindegy ki milyet hor láttam én már anakinon fekete köntöst XD -
most jut eszembe lesz armor színezés...akkor azért úgy már necces lesz...az,hogy a jók fehérben meg a rosszak feketében járnak/járjanak az egy bullshit szerintem:P:) -
Boncmester #4647 Igen, az lenne jó, hogy ha találkozol vkivel, akkor lehessen sejteni, hogy light vagy dark-e az illető :) -
why? Luke is milyen DARK cuccban nyomatta a Jediben.....nekem is tetszene valami metálfekete fullpáncél:P:) -
Remélem nem csak abban eltérő, hogy light vagy dark cucc, hanem a kinézetében is. -
néhány nap és lesznek
lenti linkhez: nem tudom, a magas szintű itemekkel mizu, de a kis szintűeknél úgy tűnik, hogy nem igazán van különbség dark / light cuccok között :| -
Abból a hírhedt új buildből nincsenek még leakek? -
aha szóval onnan nem lehet képet linkelni
tehát: light / dark cucc -
light / dark cucc
-
Boncmester #4640 Hogy kinyírta az SI-t a végén :) Nem rossz ez a trooper sem :) -
ottvagyok ,ottvagyok!:D -
Pofás trófeák lesznek azokból a sisakokból.
-
Kazagor #4637 Trooper Progression -
Ezt te kaptad??? -
-
szép beszólás meg minden, de nem neked ment :) -
Chris #4633 Gondolom ez nekem jött. A logikai íve megvolt annak, amit írtam? Nem szégyen kérdezni ha az ember nem ért vmit.
-
Boncmester #4632 Áááááááá, akarom akarom akarom! :) -
Még nem, de jó lenne már...
Azt ne mondd, hogy a tied. :) -
na, ilyet látott már valaki?
-
betegség:
-
na miért mit produkáltam ? :D -
Bhalage #4627 ahhoz kepest hogy riftben mit produkaltal/tatok (nagy pvp istenek) nektek is ott a helyetek :d de inkabb ne ;d -
Bhalage #4626 igy van, es kurva jo lesz -
meg jo hogy van nekunk egy csomo szakertonk, akik mar mindent tudnak a jatekrol :)
kivancsi vagyok, hogy aki mar most mindent tud (a.k.a. okoskodik), az mit fog muvelni, ha jatszott is a jatekkal ?! :) -
Boncmester #4624 Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd... :D