60892
  • N1ggA
    Teljesen jogos kérdés. Tippelni se tudok :D
  • Agamemnon69
    mgeri köszi a linket, ezen átfutottam amikor tegnap nézegettem az oldalt...

A fényképeknél az egyes crew mission-öknél összeg is fel van tüntetve. Az most amit kapunk a küldiért, vagy annyiba kerül, ha el akarjuk küldeni a companyont arra a bizonyos küldetésre?

• Chris
    Nem szerencsés ilyen általánosításokba belemenni egy játékból kiindulva ami esetleg nem tetszik. Az ember-alapanyag egy nagy homogén massza, tele színtiszta idiótákkal, idiótákkal, akik normálisnak gondolják magukat, normálisakkal, akik idiótát játszanak és szimpla normális emberekkel. Ebből a merítés ott is, itt is, de még akár a teletabby onlineban is ugyanolyan mély lesz, bőven jut ebből-abból is.
    A játékba egy normális közösség kell, ahonnan szemrebbenés nélkül ki lehet szórni a nemkívánatos egyedeket amitől persze az vonzóvá is válik, ide a fórumba meg egy normális moderátor.
    Megjegyzem engem soha nem zavartak a fórumokon a flémhuszárok (manapság divatos szóval trollok), vagy az átlagnál lassabb emberek, mert az ezekre adott reakciókban is van információtartalom/tanulság és mert legrosszabb esetben az egeremen van egy ördöngős görgő, aminek segítségével nem kell mindent elolvasnom. :)
  • Svenhassel
    Azért szerintem az eddigiek alapján nincs okunk panaszra. A hivatalos fan site-on is értelmes eszmecserék szoktak folyni, itt sincs komoly probléma.
    Az viszont szinte elkerülhetetlen, hogy később amikor már kijött a game ne legyen flame illetve fikázás.
  • j0nNyKa
    tényleg, moderálás

házigazdánk pl. menyire aktív? nem kéne keríteni egy másikat? Nephin pl.? vagy valaki más innen?
  • N1ggA
    Sajnos szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy menni fog a fikázás. De egy kis türelemmel ki lehet szűrni az olyat, és lehet mellette normálisan kommunikálni.
  • Nephin
    Trollok és flamerek mindenhol vannak és lesznek is, a moderáción múlik, mennyire hatékonyak.
  • j0nNyKa
    tök jó, ez nekem is mutatott újat :)

életemben kb. először benéztem a wow topicba (unalom), mert kíváncsi voltam, hogy az emberek, akiktől írtózom, valóban akkora balfaszok-e, mint ahogy én látatlanban beállítom őket

nos, igen is, meg nem is

egész sok ott az értelmes arc, de azért konstans van pár balfasz, és akkor hogy témánál maradjak:

vajon itt is ez lesz? folyamatos harc az értelmes, causal / hardcore, fanboy játékos / forumtroll (mind1 kinek, és miért, de be kell pofázni) emberek között, hogy most épp melyiküké "legyen a topic"? vagy ki tud itt alakulni ténylegesen egy olyan közösség, akik a játékról beszélnek, és nem egymást fikázzák?

csak mert lássuk be, van itt 1-2 ember, aki rosszabb pillanataiban pl. engem oltott, amikor meg infót lehetett belőlem kihúzni, valahogy megváltozott ez az attitűd

viszont én komolyan szeretném hinni, hogy mivel ez a játék egy "értelmesebb" réteget céloz meg (..ugye?), mint a wow, talán a topic is értelmesebb lesz annál? vagy naív vagyok?
  • mgerihun
    Itt össze vannak szedve a szakmák :)

http://swtorhun.blogspot.com/p/crew-skills.html
  • [HUN]Crassus
    jó ötlet,de gondolom egy bizonyos szinten túl számít ,hogy a karaktered milyen erősségű mobokból szerzi be a nyersanyagokat..ergó minden karidnak fullos szintűnek kell lennie,hogy a főkaridat "ellássák" azt nem lehet majd,hogy csinálsz 3 gathering+crafting karit akik szedik a rezet mikor neked már rég űrplutónium kell zsákszámra:P:)

szóval ez így elég időigényes...akkor már inkább a kereskedelem a többi játékossal kifizetődőbb lesz...
  • Boncmester
    Nekem pl úgyis több karakterem lesz a story miatt, akkor már veszek föl mindegyikhez megfelelő crafting skill-t, és megpróbálok kicsit önellátó lenni. Végülis a companionok akkor is csinálják, ha be se vagyok lépve, szóval így még jobb és egyszerűbb lefedni a teljes palettát :)
  • [HUN]Crassus
    mondjuk ha holnap bejelntik a Béta startot.....:P
  • [HUN]Crassus
    :D:D
  • Boncmester
    Ma mindenképp találd ki, mit fogsz craftolni, holnap már késő lesz :D
  • j0nNyKa
    volt most egy fél órám, felmentem, partyztam egy IE-vel, kérdeztem tőle egy pár dolgot a kasztról (arcos miatt, komolyan)

megy a szájkarate béta fórumon, hogy most akkor melyik is az "ultimate" healer class
    nos, szerintem az IE lesz, és az nem az SI

ez a kolto injection betegség, sokat healel, kevés energybe kerül, és mellette snipe-pal, probe-okkal, dartokkal a dpse is igenjó az IE-nek
    energy gondja nincs, mert tudja magának tölteni drone-nal... áh, mondom, beteg ez a karakter :)

kolto injectiont 8as szinten kapja meg egyébként, többit nem kérdeztem, 15ös szintű volt, és volt healje, energy töltése, 2 féle dartja, 1 féle támadó probe-ja, ...
  • datango
    majd birodalom +1
  • j0nNyKa
    gondolom a másik ami érdekel, a treasure hunting

ott kiválasztod, hogy mennyi időre menjen el, és annál jobb cuccokat talál, igazából ennyi
  • j0nNyKa
    el lehet zavarni a társaidat ilyen speckó missziókra, és a masszió végén valami rewarddal térnek vissza, illetve dark / light irányt lehet fejleszteni velük, ezt előre lehet látni a misszió leírásánál

attól függően hogy mekkora a diplomacy skill, nőhet a reward
  • Agamemnon
    Uh, sorry a dupla postért, de ezekhez jön még a black market és a diplomaci mission is, nem?

A black market-ről is tudsz egy pár sort írni?
  • Agamemnon
    Köszi! És ha jól emlékszem akkor mindössze 3-at sajátíthatsz el ezekből, ugye?

Hmmm, nehéz döntés lesz. Majd holnap gondolkodom rajta :P
  • j0nNyKa
    ezekhez a gatheringek:

scavenging: droidokból / fémkupacokból nyersanyag kinyerése (artifice pl. erre épül)
    slicing: hekkelés / zárnyitás
    bioanalysis: humanoidokból / növényekből gyűjtögetés
  • j0nNyKa
    na béta fórumról összekapkodtam:

biochem: szérumok, implantok
    cybertech: tárgy modifikációk (armor), fülbevalók, droid upgradek
    armstech: tárgy modifikációk (fegyver), lőfegyverek
    artifice: fénykard kristályok
    synthweaving: armorok
  • j0nNyKa
    nem az a baj, hogy nincs időm belépni 1-1 képre, hanem hogy járom az országot laptoppal, amiről nem lehet játszani :)
  • Agamemnon
    Nem is úgy értettem, hogy ide tedd fel a képeket, hanem hogy magadnak készítsd őket amikor be tudsz lépni, hogy sok idődet akkor ne vegye el. Irkálni meg majd ráérsz az után a képek segítségével, ha már nem tudsz játszani...
  • j0nNyKa
    mondtam párszor, nem fogok képet csinálni semmilyen körülmények között

kiírkálom, ha érdekel, de nem tudom, mikor fogok tudni belogolni - lehet, hogy 1 nap, lehet, hogy 1 hét
  • Agamemnon
    Tudom, hogy sokszor volt róla szó, de én még mindig nem találtam meg sehol, hogy milyen szakmák lesznek majd a játékban (a teljes listára gondolok), illetve, hogy melyik szakmát pontosan mire is lehet majd használni.

j0nNyKa, esetleg ezt a következő próbád alkalmával nem tudnád kifotózgatni? :)
  • Witcher
    Mert egy hazug disznó vagyok!
  • sasvader
    Neeeem ez lehetetlen...miért nem mondtad el az igazat Ben?:D
  • Nephin
    Hoppá. :)
  • j0nNyKa
    lol és tényleg :DD
  • Boncmester
    Ezek szerint te vagy Luke? :D
  • sasvader
    igazából apám neve itt sg sasvader,és ő birodalom buzi...én meg lusta voltam sajátot regelniXD
  • Nephin
    Nem jobban, mint az alatta lévő kép. :D
  • Boncmester
    Hát akkora, amekkorát beállít a karaktergenerálásnál testalkatra :)

Na jó, ez fájt :)
  • Torzonborz
    most lebukott

bocs sasvader
  • Nephin
    JC, trooper vagy smuggler mainként, még el kell döntenem. :) Alt mindenből előbb-utóbb. :)

Boncmester: képzeld el, mekkora lenne egy Sasvader nevű JK... :)
  • Pluskast
    Jedi Sith és Republic Solider.
  • Boncmester
    Amúgy meg akit Vadernek hívnak, miért nem birodalmi? :D
  • Boncmester
    Sith Warrior Marauder vagy
    Sith Inquisitor Sorcerer vagy
    Imperial Agent bármelyik ág

Szerintem minden fajtából lesz, kérdés, hogy melyik lesz a mainem :)
  • sasvader
    ahogy elnézem itt az sg forumon emberek 80%-a Birodalom párti,főleg j0nNyka aki játszott a bétával,de még egy pillantást sem vetett Köztársaság oldalára:)
    For The Republic!
    Én maradok Jedi...khöm...SHITEK nyelvén JETI!
    PEACExD
    Amugy ki miben gondolkozik? én Jedi Knight vagy Trooper között vacilálok:)