60892
  • N1ggA
    Lesz dobozos verzió is. Akik amiatt aggódtak, hogy csak digital download verzió lesz, megnyugodhatnak ;)
  • j0nNyKa
    ha valaki meg nem talalkozott volna ezekkel:

• j0nNyKa
    nem kell parazni, a wowosok megmondtak hogy szar lesz, nem veszitesz semmit :)
  • Agamemnon
    Ejj, egyre nehezebb dolguk lesz pont engem kiválasztani... :D
  • cikasz
    +1 én :)
  • MerlinW
    Eddig közel 1,5 millióan regisztráltak a bétára
  • Agamemnon
    Köszi.
  • j0nNyKa
    [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/06/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html]Q&A #5[/URL]
  • Agamemnon
    Gond az nincs, csak féltünk, hogy eltűntél :)
  • Jeffjohnson
    Itt vagyok én olvasom szinte napi szinten a fórumot. Ha gond van mondjátok.
    Mit szeretnétek.
  • Tababo
    nem volt semmi gond jeffel. ha jött egy troll akkor törölt. jó a banner is. nem kell ide új házigazda.
  • Bhalage
    nem tökmindegy ki a házigazda? úgysincs sok dolga jelen pillanatban
  • j0nNyKa
    Az utobbi idoben pont nem, de igen, valoban sokat tett.

Akkor legyen ugy, hogy megvarjuk, amig visszakeveredik, aztan majd elosztjuk :)
  • Agamemnon
    Hát Jeff-et mostanában nem láttuk itt, gondolom azért jött az ötlet, hogy lehetne egy aktív házigazda, főleg, hogy ilyen közel a megjelenés, és biztos hogy rövidesen beindul a vita
  • Nephin
    Megint csak azt tudom mondani, hogy a topik törzsközönsége döntsön. Időm van, de másnak is, gondolom. :) Arcos vitte az egészet gyakorlatilag az utóbbi időben, nem? Tomynak is igaza van, mi lesz a mostani topikgazdával és főleg mit szól ő mindehhez? :)
  • Tomy Lee
    Jeff bejelentette amúgy,hogy lemond?Csak mert ráharaptatok a hg témára de honnan jött ez most?
  • j0nNyKa
    betegseg felsofokon :D
  • j0nNyKa
    jo lett :)

4879: na igen, nyakamat ra, hogy itt is lesz jopar ilyen, de oszinten kit izgat? abbol semmit nem fognak elvenni, hogy en mennyire elvezem a jatekot :)

4884: OTT a pont. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy negyedannyira nem fogja elvezni a jatekot attol, hogy 1 het alatt maxos szintu, mint pl. en, vagy te, akik beturol beture haladunk a tortenettel, es tenylegesen ELVEZZUK azt. Nem akarok spoilerezni, de kifejezetten elvezetes, valtozatos storykat irtak az irok. Bennem allando harc van, amikor felkeveredek jatszani. Szivem szerint CSAK a fokuldetessel haladnek, mert jobban elvezem, mint barmit eddig jatekokban. Viszont ott van a masik oldal, hogy minden jatekban minden sarkot szeretek felfedezni, csak ugy erzem jol magam.. nehogymar egy lada, vagy egy boss kimaradjon...
    Egy biztos, atrassolni a jatekon nem fogok csak azert, hogy egyedul jatszhassak maxos szinten, miutan kihagytam egy csomo jo contentet...

Nephim: ki legyen a hazigazda? Mennyi idod / kedved lenne foglalkozni a topiccal?
  • Kazagor
    Jaja ez lesz. Riftben is 4 nap alatt feltolták magukat sokan, magyarok közül is, aztán a hónap elteltével nem láttuk többet a legtöbbjüket.
  • Boncmester
    Story alapú MMO-ban mobokat farmolni szerintem baromság, de legyen nekik jó...
    Aztán majd sírhatnak, hogy még nincs elég endgame content..
  • Boncmester
    Ha fizeted, én is utazom abban az időben, de sajna nincs lóvém 1 év alatt 22 napot utazgatnom, mint amennyi szabim van :)
  • Boncmester
    Szerintem is, Nephin legyen, Arcos, de ő most nincs itt, vagy Johhnyka is lehetne, ő is sokat van itt.
  • BoneDragon
    Az ilyenek szokták megunni a játékot és ott hagyni. Felhúzzák a karaktert, x idő alatt, de csak rá 1-2 héttel zárkóznak fel a többiek, addig meg megunja.
  • Agamemnon69
    Mivel arcosrol nincs uj infonk ezert jonnyka vagy Nephin lenne az en szavazatom. De remelem Nephin innet nem tiltj ki a leak infokat :-)
  • Kazagor
    Ha kb. 200 óra a max szint és a mob azé aki megüti, akkor lesz jópár kocka aki 8 nap után max szinten fog rohangálni.:) Olvastam és láttam videót is más MMO-knál, ahogy 7/24-ben fejlesztettek egy karaktert, egymást váltva, miközben 5-6 másik player az illető kezére játszotta a mobokat. A főkari belelőtt/ütött mindenbe ami mozgott, a többiek meg leölték azokat grouppon kivül. Mivel azé volt az xp aki először sebezte a mobot, igy szinte harc nélkül felnyomták a karit.
    Biztos ebben a játékban is lesznek ilyen idióták, aztán majd verik a mellüket a fórumokon.:)
  • N1ggA
    //megvaltoztattam a nick képemet madbeatről erre//
  • j0nNyKa
    az swtor teli sport!! :D

amikor meg nem tel van, akkor a teli sportra gyakorolsz, ennyi.
  • j0nNyKa
    4868: nincs
    4869: en vallalnam, Nephim is, es szerintem Arcos is, jo meglatas volt!
    4870: groupban sokkal jobban lehet fejlodni
    pontos szamokat nem tudok, de mondjuk a pelda kedveert 2en ketszeres sebesseggel oltok, es mondjuk 150% xp-n osztoztok, ergo kb. 50%-al gyorsabb a fejlodes
    pontos szamokat nem tudok, de ranezek a beta forumra, hatha valakik mar kimatekoztak
    a mob aze, aki meguti, nem lehet lenyulni
  • t0xikus
    és a téli sportokkal mi lesz?:)
  • Torzonborz
    ezzel Én is így vagyok nyáron. télen viszont fincsi melegben jól esik kicsit kockulni meló helyett :D
  • t0xikus
    +1
  • BoneDragon
    Soha nem vennék ki szabit játék miatt... Inkább elutazok valahova. :)
  • t0xikus
    überkocka:D
  • Kazagor
    Előre is elnézést, ha már kérdezték előttem.

Mob szerzés hogy megy?
    1./ Aki először megüti, meglövi azé a mob. Ha igy van, akkor az összes xp is az ővé, vagy kevesebbet kap, ha más is sebzi?
    2./ Lehet KS-elni (Kill steal). Vagyis ha többen sebzik, akkor a nagyobb sebzésü kapja a teljes xpt, vagy sebzés arányában? Ilyenkor kié a loot?

Groupban hogy oszlik el az xp? Sebzés arányában, vagy mindenki egyenlően kap, függetlenül a sebzéstől, gyógyitástól?
    A groupban mindenki full xp-t kap, mintha egyedül őlte volna a mobot, vagy leoszlik az xp?
  • Agamemnon69
    Hat inkabb irjon olyan aki vallalna is es aztan megszavazzuk hazigazdanak :-)
  • gavor
    Kérdés. Van olyan az xp-vel kapcsolatban, mint a wowban, hogy attól függően, hol lépsz ki, kapsz bónuszt, vagy ott léphetsz ki a karival, ahol akarsz?
  • Khabbas
    Én azért házigazda szavazásba betenném még arcos-t is. :)
  • Boncmester
    Én már úgy alakítottam az idei szabitervemet, és ezt jeleztem is a cég felé, hogy 1 hét szabadon fölhasználható legyen szeptember és december között erre a célra :)
  • j0nNyKa
    aggrorol picit: jonak tunik ezen a teren is a jatek, IA-nak van feign death-hez hasonlo spellje, SI is tud aggrot csokkenteni (ezt Cloud Mindnak hivjak), illetve a marauder is, BH-knak szerintem nem sok gondja lesz az aggroval, naluk nem is tudok olyanrol, hogy csokkenteni tudnak
  • j0nNyKa
    azzal a megoldassal az a baj, hogy en pl. biztos hogy nem csak a jovobeli klantarsaimmal akarom tartani a kapcsolatot

4861: jolvan, benned nem csalodtam :DD