60892
-
Így van sajnos. Ha nem lett volna a tisztelt publikumnak beígérve egy 2010 tavaszi bejelentés, akkor nem is tartana ott a hiszti, ahol most tart.... -
gavor #4942 Igen csodálkozom. Lehet valamit szeretni és várni, de ez már nem ez az állapot. Még két hónap és átmentek abba részbe, hogy játszani se akartok -
Sajnos már nincs fent a neten de volt konkrét megjelenési dátum 2010 tavasza. Ez a játék 3 éve készűl. Én elhiszem, hogy a bioware-nél minőségi játékot akarnak csinálni, de ha állandóan új dolgokat szeretnének betenni, illetve hirtelen változtatnak a koncepción akkor a végtelenségig el lehet fejleszgetni egy játékot. -
Tudod ezzel csak az a gáz hogy már 2010-ben meg kellet volna hogy jelenjen, és már mindenkinek tele van a f*sza az egész megjelenési mizériával! Nem kellet volna felelőtlenül igérgetni egy 2010-es megjelenést, és most nem lenne para! Csodálkozol hogy mindenki türelmetlen? -
gavor #4939 Az az érdekes számomra, hogy nem mondanak időpontot, hogy ne csalódj folyton. Erre mindenki kitalál magának célidőpontokat, és amikor nem jön be, mindenki hülye, csak ő nem. Majd megjelenik és kész. Ez nem egy sima játék, amit két délután végigviszel, aztán majd max multizol vele. Egy mmo-t felteszem, ha tetszik években mérhető ideig játszol. Mi ez a türelmetlenkedés. A bioware-nek egy hibája volt, hogy azt mondta, hogy idén megjelenik. Kereken az év fele telt el, de már mindenki temeti.
Magatoknak csináljátok a feszültséget, és a csalódottság okát -
jan/február környékén álmodtam ilyeneket:P:D -
Július? Mikor még el sem indult az eu beta. Az szép álom lehetett. :) -
mgerihun #4936 Béta videóban minden barlang és szoba phaselt volt, így nem lesz az, hogy egy bossra 5-6ember vár respawnot. De amint kiléptél a barlangból megint egy nagy közös zónában voltál. Kérdés, hogy a közös zónákat is phaselik-e vagy csak a komolyabb kihívást jelentőket. -
Lesz az jövő év tavasza is! Utánna meg majd megint kitalálnak valamit, hogy miért kell elcsúsztatni 2012 nyár elejére. Tehetségtelen, béna, idióta banda.... -
Nephin #4934 Nem fogják, a kezdőterületeken több ilyen rész van, mert a sztori a fő dolog, amivel foglalkozol és az személyre szabva fézelt. :) lásd #4927 -
ezeknek a híreknek sem örülünk....eddig bíztam egy nyári /júli-agusztus/ megjelenésben...mostmár valóban ősz lesz az:(:( -
ha szanaszét "fézelik" a területeket az nem lesz valami mókás:S -
Bandras DaSilva #4931 Nagyon közeli megjelenésre nem kell számítani.
A Bioware/EA nemrég kezdett toborozni embereket in game supportra. Az emberek kiválasztása, betanítása stb eltarthat még egy-két hónapot legalább, így én leghamarabb október-novemberi megjelenésre számítanék.
Írországban most kezdték nemrég összepakolni a Bioware irodát ami majd az európai támogatást nyújtja.
-
Boncmester #4930 Az instance-olt világnak az elején az a lényege, hogy amikor megjelenik a játék, és egy mobot 100 ember akar egyszerre megölni, akkor csinálnak 5 instance-ot, mindegyik fullon lesz emberekkel, de egy mobra "csak" 20 ember jut. Szerintem nem gáz. Így is tele lesz majd minden, meglátod.
A story alapú questeknél lesznek olyanok, hogy mindenkinek saját instance a questben, mivel egyszerre nem tud mindenki ugyanazzal az NPC-vel beszélgetni, viszont amikor kijöttök, akkor megint együtt mentek gyilkolászni.
Open PvP-ben akkor találkozhatsz először az ellenféllel, de ha jól tudom, 10. szinttől kezdve mehetnek a warfrontok vagy micsodák. -
A lvl 20-at szerintem max. 2-3 nap alatt teljesíteni fogja itt a nagy többség szóval nem fog ez nagy pvp kiesést okozni, illetve 11-es szinten már lehet bg-zni, ami megint egy kis kárpótlás :)
(Rift-el ha j0nNyKa össze tudja hasonlítani a fejlődést akkor az még támpont lehet - én tegnap délután kipróbáltam és este 11-es szinten léptem ki, úgy hogy nem rohantam végig az egészen, és fun-ból akár egyedül is szenvedtem a rift-ekkel :) -
elsővel nincs gond , addig legalább nyugiban megismered a karaktered , bambulázhatsz stb.
a második viszont tényleg nem jó. nagyon nem. j0nNyKa tudsz erről mondani valamit ? -
Nephin #4927 Lvl 10-11-ig a kezdőbolygón vagy, utána a fővárosba mész, ebből könnyen kijön a lvl 20 és ezeken a helyeken alapból nem találkozhatsz ellenféllel.
A kezdőbolygókon a storyquestek dominálnak, amik karakterspecifikusak, egyértelmű, hogy több a "magánterület". -
Én inkább attól félek, hogy nem tudják kiadni idén... -
gavor #4925 HA jól emlékszem, az első két bolygón, csak a honos frakció lesz, így nem hiszem ,hogy ez bármilyen pvptől megfoszt -
Chris #4924 Na ebből ezek rossz hírek:
- Azt írják, hogy a fejlődésben sorban a 4. bolygón találkozik elősször az ember a másik frakcióval 20-as szint környékén. Ha kb. 5 szint egy bolygó, akkor ezt soknak érzem. Mondjuk sok mindent ez nem árul el, lehet ettől még bármilyen, de számomra ez nem túl jó előjel pve-pvp kontextusban.
- Ami viszont egyértelműen rossz, az az instanceolt világok (Korriban 1-2-3) és a "a LOT of the quests are phased". Ez eddig minden ilyen mmo-ban olyan szinten herélte ki a world pvp-t (meg számomra a játékélményt), hogy szörnyű volt nézni. Ha az előbbi nem is annyira, akkor ez nyilvánvalóvá teszi, hogy rettentő pve centrikus a hozzáállás. Nagyon remélem, hogy végül nem így lesz.
-
Hát ezek után már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a mai update, és mit tartogatnak E3-ra...
A legjobb esetben Consular progress-t kapunk, annál "komolyabb" bejelentést nem jósolok :( -egyikre sem... -
Nephin #4922 Neki az még tegnap volt, nemrég írta a Twitteren, hogy megy aludni. :P -
mgerihun #4921 Reid Devpost mai :P -
Nephin #4920 Ahha, oké, bocs. :D Már a maiakra koncentrálok. :D -
mgerihun #4919 Jó akkor a 10 kommentel ezelőtti pár hír XD -
Nephin #4918 Ezek nem azok. :) Az mai update-nek nem lesz köze az Originhez, az EA cucc. :) -
mgerihun #4917 Itt össze van szedve egy csokorba ez a pár hír :)
http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/mindenfele.html -
Nagyon szarul állhatnak a dolgok, ha még az E3-on se mernek kiköhögni egy relase date-t! -
Na hát kb nekem erről az egész megjelenési mizériáról mindíg ez jut eszembe..
-
Bhalage #4914 jojjon máááááááááááár -
Boncmester #4913 Ott az xFire erre. Minden játékot ismer és kezel, boltfüggetlen, ennél nem kell több. A többi csak abban más, h hozzájuk van kapcsolva egy bolt, de egyszerre 5 ilyen netzabáló semmirekellő progit nem fogok futtatni, csak egyet. Ha online boltban akarok vásárolni, akkor a weben csinálom, de olyan sokszor nem szoktam, h külön program kelljen rá. -
Nekem erről a képről mass effect - kotor után érzetem van, ami nagyon jót jelent.
-
Sz***anak le!:S -
Tababo #4910 "amit egyébként szerintem senki nem használ"
de nagyon sokan használják, én is meg még az összes többi steames ismerősöm, + még ott vannak a játék csoportok is így bárki látja ha tolok valami játékot...
sajnálom hogy nem lesz steamen. :( viszont van egy csomó ea kuponom...occóért fogom venni -
Nephin #4909 Na, ma lesz 3 kis update a hvatalos oldalon és 2 másik máshol. :) -
Nephin #4908 Gondolom az EA megirigyelte a Steam sikerét és nem akarnak kimaradni a buliból. :)
A dobozosnak én is örülök. :)
Nem számítok ma preorder-infókra, az E3-on sem megjelenési dátumra, az update is valami más lesz ma, nem az Origin, Reid mondta a Twitteren. Talán valami consularos? :) -
Boncmester #4907 Hát igen.
Már látom, valami olyan fölvezetése lesz a release date-nek, hogy előtte 2 hónappal már olyan videók lesznek, amiben a release date release-ének a dátumát fogják reklámozni :) -
Boncmester #4906 Örülök, hogy lesz dobozos, én tuti olyat veszek :)
Viszont: csak az EA-tól lehet megvenni digitálisan, hát az szuper, az EA online shopja általában drágábban adja a cuccokat, mintha dobozosat vennék, szóval ezzel lehet sokan meg fogják szívni.
Plusz lesz nekik is valami közösségi szolgáltatás szerű letöltögetős kliens, az Origin, szóval egyszerűen zseniális, hogy a Steam, Comrade, és még ki tudja hány féle játékletöltős barátbejelölős MSNszerű baromság mellé, amit egyébként szerintem senki nem használ, merthát chatelésre mégiscsak vannak jobb programok... -
Azaz 0, hogy lesz release date. Azaz ami várható volt. -
És ez egyben azt is jelentheti, hogy holnap kapunk pre-order infókat. És egy régi, megtalálhatatlan, de tényleg létező devpost szerint a preorder infó és a release date bejelentés közel lesz egymáshoz.
Péntek preorder, E3 release date?
Eddig egyáltalán nem reménykedtem abban, hogy E3-on lesz valami ilyesmi, de most annál inkább.
Holnap minden kiderül.