60892
-
Hát úgy tud bezavarni a két játék egymásnak, hogy nem tudnak egyszerre mindkét játékuknak ugyanakkora hype-ot csinálni :)
És pénzügyileg sem lenne indokolt, mert akkor a 2011-es pénzügyi évük nem alakulna olyan jól, mintha kiadnák az egyik címet, a másikat meg meghagynák a következőre. Gondolni kell a részvényesekre is :P -
Boncmester #5142 Igen, azt mondták, az SW:TOR csak végső esetben csúszik át 2012 elejére, tőlük független okoból, az ME3 meg március környékén jön ki, és az biztos, hogy a két program között pár hónapot akarnak, nem akarnak maguknak konkurenciát csinálni. -
Zozzancs #5141 Ha valaki mind2-őt megszeretné venni akkor bezavarhat pénzügyileg :) -
-
Nem tudom, hogy egy két nap alatt végigjátszható single player játék hogy tudna egy mmo-nak bezavarni -
Egy időben a Mass Effect 3-al? Nem hiszem. Pontosabban remélem nem! :D -
Szerintem az átcsúszik 2012 tavaszára, mert rengeteg nagy cím fog kijönni ősszel/télen, ami üzleti szempontból nem lenne túl jó választás. De ne legyen igazam. -
Zozzancs #5136 és ahogy közeledik az E3 téll egyre több infót kapunk eddig nem volt ennyire sok egymás után, de lehet tévedek D: -
Zozzancs #5135 Mármint E3-on -
Zozzancs #5134 Én konkrétan nem láttam semmi olyat ami leírná, hogy nem lesz 100% ig release date :S -
A mostani, E3-tól független hype szerintem nem a Bioware vagy az EA műve, hanem csak annyi, hogy még tavaly azt mondták, hogy 2011 tavasza a tervezett megjelenési idő, és nem jelent meg, és mindenki release date-ért könyörög. De én semmiféle hypeot nem vettem észre BW felől.
Nem fogják E3-on bejelenteni, megmondták. Lehet, hogy release date bejelentés csak 1-2 hónappal a megjelenés előtt lesz, de az nem most van sajnos :( -
Zozzancs #5132 Sziasztok, Jonnyka lehet hozzád egy kérdésem? vagy is inkább mindenkihez de örülnék a véleményednek :). Lehet, hogy hatalmas nagy baromságot kérdezek most.., de nem lehet hogy Erickson priceless megpróbál minket tévútra terelni.. a terelésekkel, volt ugye egy interjú amiben azt írja, hogy ha kiadnak egy Release Date-t akkor azt nagy felhajtás övezi majd
és , hogy ez a vonat közeledik de még odébb van vagy valami ilyesmi volt
nem lehet, hogy a Bio megvezet minket?:D csak azért kérdezem , mert én egyáltalán nem azt veszem ki a piárból meg a mostani hype ból, hogy hú de messze lenne.. pl a tegnapi E3 trailer egy összeszedett jól összerakott program képét festette le.. és nagyon sok mindenről van már infónk.. bár lehet hogy rosszul látom, de érdekelne a véleményed/véleményetek..! :) -
Hmm akkor jonnykát kérdezem.
A 3 órás béta videóban nem lehetett ilyet látni, lehet azóta lett valami. Bár itt még nem volt róla szó. -
Hm, néztem egy videót valamelyik nap és ott a csávó azt mondta (de lehet hogy cikk volt és olvastam, nem emlékszem :p ), hogy ő fajt a racial skill-ek után választott nem kinézetre. :o -
Fajspecifikus képességek/attribútumok nincsenek. Ellenben tárgyak ha jól tudom igen. -
mgerihun #5128 Akkor lesznek racialok? :) -
megjeleneskor nem lesz mar tobb faj a betahoz kepest
valamikor postoltam hogy mik vannak -
mgerihun #5126 Racialokról még mindig semmi hír? Lesz még eddig be nem jelentett faj? Togruta, Keldor stb? -
márpedig a spelljei 80%-a csak duplapengés karddal működik -
Boncmester #5124 Hmmm, tényleg. Benéztem ismét... :( -
Biztos, hogy stance mert ott van, hogy "instant" képesség nem "passive". Magyarul vagy benyomod vagy nem. -
Boncmester #5122 Tud használni egypengés kardot is, de sok képességhez oda van írva, hogy "requies double-bladed lightsaber". A Jedi Knight Sentinel és a Sith Warrior Marauder fog tudni csak két egykezes kardot használni. -
Boncmester #5121 Nem stance, hanem spec szerintem. Ha stance lenne, akkor tudnád váltogatni harc közben, így viszont át kell specelni, hogy jobban használd a másik stílust.
Johhnyka majd megmondja, de én nem tudok róla, hogy ezt csak úgy csatában lehetne váltogatni, mint pl a WAR-ban a Shadow Warriornál a stance-eket. -
Nagyon nem örülnék neki ha egy rugesz csak duplapengét tudna használni! Hülyeség lenne egy ilyen korlátozás, had döntse el mindenki hogy milyen fegyót akar használni! -
haha van még raktam kívül reménykedő XD egykezes kardot, és duplapengést láttam nála csak -
A JC shadow csak duplapenngés fénykardot fog tudni használni, vagy két egykezes fénykardot is? -
nagyjából úgy van ahogy Nephin írta, igen -
Nephin #5116 Stance-ként kell elképzelni a stílusokat, a Soresu a Juggernautnál a tank stance például, a Juyo a Maraudernél a dps stance. infó itt -
Valóban! Köszönöm, pedig már átnyálaztam az AC-kat de elsiklottam e felett.
És ott is van a Shien form a Guardian ágon. -
Boncmester #5114 Itt vannak az Advanced Classok. Ha megnézed, a Sith Warriornál és a Jedi Knightnál az egyes ágak egy-egy stílust takarnak, bár nem mindegyiknél írják oda. Szóval specelni fogsz tudni rájuk, és felteszem az ottani képességek animációit majd ezek alapján a stílusok alapján csinálják meg. -
Köszi a gyors választ!
Ezek szerint, akkor több fénykardtechnika között lehet választani, hasonlóan, mint pl a kotor 2-ben? -
benne van -
Bocs a dupla postért, de ha már itt tartunk:
Valaki nem tudja, hogy benne lesz-e a játékban ez a lent emlegetett Shien stílus? Bár nem hinném, de hátha. -
Itt is megfigyelhető ez a stílus, ő így szereti na... :D
-
mobilszolit használ és ippeg a hátát sütteti. sitheknek talán nem szabad ?
-
mgerihun #5108 Revannak mindent szabad :) Kicsit starkilleres style :) -
Boncmester #5107 Hmmm, tényleg, ezt elcsesztem... Viszont akkor meg rossz a rajz, nem olyan szögben kellene lennie a kardnak a kezében... -
Szerintem meg simán a jobb kezében fogja a háta mögött ennyi:D Semmi odaszíjazás! -
Boncmester #5105 Épp új háttérképet terveztem fölpakolni az SWTOR oldaláról, amikor megütötte a szemem ez a wallpaper.
Igen laza az a Sith Inquisitor, aki a hátára szíjazva hordja a fénykardját, BEKAPCSOLVA! :D -
IA arcosnak, ha valaha itt teremne :)