60892
  • Laroa
    Európában 700+ millió ember lakik, Észak-Amerikában kb 550 millió. Valóban egy kis pötty, és elhanyagolható bohócpiac. Gondolkodj már mielőtt írsz...
  • Jeffjohnson
    Messze van még ez a kinect a tökéletestől reakcióidő elég lassú meg meglehetősen bugyuta a mozgás.
  • FSpofon
  • N1ggA
    kurva jó sith code :D
  • j0nNyKa
    ja ezt a webchat dolgot inkabb nem olvastam, de a qnet - #swtorhu megvan, koszonom szepen, delutan felnezek :)

gyertek minel tobben, mert az jo.

es vegezetul az uj sith code:

Release date is a lie, there is only speculation.
    Through speculation, I gain anger.
    Through anger, I post pointless threads.
    Through pointless threads, I become a forum troll.
    The mods shall ban me.
  • FSpofon
    neki nem kell webchat :D
  • Nephin
    Köszi. :)

Bal oldalon lent az utolsó előtti dobozban is ott a cím, bár tényleg nem túl feltűnő. :)
  • Svenhassel
    http://webchat.quakenet.org/

csatorna: #swtorhu
  • j0nNyKa
    Nephin: Tudom, egy utolso lusta senkihazi vagyok, hogy nem nezek utana magamtol, de hol van az IRC szobatok?
  • FSpofon
    Nem hiszem hogy ott lenne bf3 beta, hiszen steamen is adnak kulcsokat hozzá. Maradnak a jó öreg 1 ftp link és hostolja a community ingyen a szarunkat megoldásnál sztem.
  • Jabar
    Szerintem nem fogják bejelenteni az ob-t. Majd kapunk valami új bolygó vagy bg képecskét max... :D
  • [HUN]Crassus
    na ja amerikának európa egy pötty a térképen:P mondjuk a legtöbb játékfejlesztőnek is ez lófax piac:P
  • TDC Geronimo
  • Torzonborz
    Én leszarom az amcsikat , Te leszarod az amcsikat , MI leszarjuk az amcsikat.
    Remélem most ők is tojnak rájuk egy kicsit. :)
  • Svenhassel
    Szerintem inkább valami globálisabb dolgot kell elképzelni, mint, hogy EU-s beta. Mert ez így az amcsiknak csalódás lenne... Bár úgy kell nekik. :D
  • Torzonborz
    bejelentik az EU béta kezdetének dátumát.

ennyi , remegést abba lehet hagyni .
  • TDC Geronimo
    Bejelentenék, hogy az Originsen keresztül elérhetővé válik az open beta

Amúgy lehet nem véletlen az időzítése az EAnek hogy most változtatták meg EAstoret pár napja. Én BF3 betara gyanakodtam, de ez is benne van a pakliban :)
  • TDC Geronimo
    Most nem tudom ez meignt mi lehet. Mindenesetre én a BF3 miatt is kurvára várom az EA konfot meg ott lesz az ME3 is úgyopgy... :D Dátum bejelentésnek örülnék, de EU betanak mégjobban.
  • [HUN]Crassus
    áááááá:D
  • TDC Geronimo
    Valami biztos lesz... "Rockjaw Stephen Reid
    During said press conference, you will see... something. I want to warn you that said 'thing' may spoil you for another 'thing'."
  • [HUN]Crassus
    éppenséggel már mutattak nem is egyszer....
  • FSpofon
    addig csak ne legyen dátum amíg egy szemvillanásnyi pvp-t nem mutattak.
  • [HUN]Crassus
    érdekes ez a teória amit feldobtatok ,hogy csak kamuznak és lesz release bejelentés!,de szerintem ez már egy nagyon kacifántos agyszülemény és onnan ered,hogy súgja egy hang amit hallani akarunk:P:)
  • Nephin
    http://swtor.hu/induljon-a-show Várunk mindenkit! :)
  • Nephin
    http://live-event.ea.com/e3/ este fél tíz, EA sajtótájékoztató.
  • j0nNyKa
    craftolod a kristalyokat, de ezt mar parszor leirtam ide
  • Zozzancs
    Köszönöm a válaszokat! Jonnyka még egy valami lenne :) a Kardok színét én tudom majd választani vagy questek adják vagy, hogy lesz ez?
  • Boncmester
    Márciusban kezdődik az EA üzleti év.
  • Jabar
    :D
  • j0nNyKa
    "Zabrak get a head butt that kind of stings because of the horns, twi'lek chicks get to whip you with their lekku but it actually feels good in a weird way, and Miraluka get the ability to hook up with ugly people because they can't see them."

:DD
  • N1ggA
    meg akartam nézni neten, hogy hogyan van ez az évszámítás, de akkor kb. fél évvel félreinformálodtam, sorry :D

jonnyka: Milyen racialek vannak? Eddig itt nem beszéltünk erről?
  • Svenhassel
    A Bioware-os srácok megmondták, hogy a dátum bejelentése előtt egy-két hónappal kezdődik majd a hype. Szóval nem feltétlen kell kizárni emiatt a kora őszt...
  • BoneDragon
    Szeptember tuti nem. EA szereti a megjelenés előtt bő fél évvel szét hypeolni a játékot, hogy megvegyék. Eddig, semmi se volt csak szokásos pénteki updatek, meg E3 videó.
  • Nephin
    Az open béta tuti nem lesz 2-3 hónapos, pár hét max (szerintem legfeljebb 2, de lehet, hogy annyi sem), csak a stresszteszt van ekkor, a többit lerendezik a closed bétában vagy a tesztekben.
  • Nephin
    A 2012-es üzleti év (ami most fut), 2011 áprilisától 2012 márciusáig tart. A TOR ettől még jöhet jövőre, de a szeptember/október a legvalószínűbb jelenleg.
  • Zozzancs
    :((((
  • Kazagor
    Nekem is pont ez fordult meg a fejemben tegnap.
    Mi van akkor, ha a Bio/EA tényleg bejelenti E3-on a megjelenés dátumát, csak megvezetnek minket, meg azt mondják hogy nem fogják bejelenteni, és igy mégnagyobb durranás lesz ha mégis ott lesz az új cinematic trailer végén mondjuk egy szeptemberi release dátum. Az E3-nál nagyobb hírverést úgysem tudnának csinálni neki összel, ha november-decemberi megjelenést akarnak.

Jonnyka beszámolóiból simán el tudom képzelni a szeptembert, és azt is, hogy nem lesz 2-3 hónapos open béta, hanem csak 2-3 hetes. Az is simán beleférne szeptemberig.
  • j0nNyKa
    #5131: Vannak, igen.
    #5132: Biztos vagyok benne, hogy nem. Nyáron ez a játék nem fog kijönni.
    Idén lesz, ez is tuti. Ősz az teljesen reális.
  • N1ggA
    fiscal year októberben keződik ha jól tudom, úgyhogy ha szerinted két külön üzleti évben kéne kijönnie, akkor swtor október előtt.
  • N1ggA
    Rendben, elfogadom! :)

De szerencsére (sajnos, de swtor miatt szerencsére) a ME3 csak jövőre jön ki, hogyhogy a 2011 lehet az swtoré :)