60892
-
Boncmester #5263 Vágom, láttam ezt is, de mielőtt kijött, 1 hónappal kaptam meg a Destructort, és még mindig tökéletes, fölösleges lecserélni :)
MMO-hoz én egy Razer Naga Epicet vennék, azért nem az van most, mert Battlefieldezek is, és ahhoz kell instant DPI állítás, ami meg nincs a Nagán tudtommal.
Ha viszont nem ilyet akarsz, hanem pár gombos wireless gamer egeret, mint a Mamba, akkor ezt tudom ajánlani, ami nekem van. Iszonyat jó, és állatul néz ki :) -
Nephin #5262 Razer eXactMat... fémből van, kétoldalas (speed és control), nem gyűrődik, nem kopik, epic, bár nem tudom, lehet-e még kapni. Szerintem kötelező vétel volt. :) Kombinálva bármilyen Razer egérrel (nekem Copperhead volt és Mamba vagy Lachesis lesz) kihagyhatatlan, a különbséget el sem lehet mondani, akármihez hasonlítanám.
link -
Boncmester #5261 Nekem van egy Razer Destructor egérpadom. Amíg nem próbáltál ki egy ilyet, el sem tudod képzelni, mi a különbség, de iszonyat jó.
Amikor megkaptam, rátettem az egeret, aztán pár perccel később ahogy meg akartam fogni, véletlen mellényúltam, és csak meglöktem egy kicsit az ujjammal az egeret. Erre leszánkázott az asztalról, annyira nincs súrlódása az egérpadnak. Tényleg nem lehet ezeket egy napon említeni egy mezei, pár ezer forintos egérpaddal, de az is igaz, hogy az árukat sem. -
Boncmester #5260 Razer Naga Epic wireless, és jobbak a gombjai. -
Boncmester #5259 Már nem azért, de ez a billentyűzet elsőre tök használhatatlannak tűnik nekem. Nincsenek rajta numerikus gombok, csak touchpad (minek?), meg LCD-s gombok, de azokat sem értem, miért ott vannak. És azt sem vágom, hogy miért ilyen lapos billentyűs kiadást csináltak, az sem tűnik kényelmesnek...
Pedig éppen most tervezek egy ilyet venni, szerintem sokkal jobban használható, és fele annyiba kerül. De ha ennek lenne SW-s kiadása, tuti azt venném :)
Az egér Razer Naga Epic SW-s kiadása, nem lehet rossz, ahogy a többi cucc sem, kár, hogy mindegyiket az utóbbi 1 évben frissítettem :( -
Pedig egy egérpadra még be is ruháznék, de ennyiből 2 normális egeret veszek, nemhogy egérpadot... -
Váltsd át euróba. A razer (hivatalos honlapon látni lehet) ugyanannyi euróért árulja európába a cuccait, mint ahány dollárért.
Aki szeretne ilyen egeret, az vegye meg itthon 20k-ért a Razer Naga-t, ami ugyanilyen (csak only zsinóros) 20k-ért, mint ezt 33k-ért.
Az egérpadot meg a bill.-t túlzásnak érzem. Annyira senki se legyen gazdag és kocka... :D -
50 Dollár egy egérpad... a többiről ne is beszéljünk... -
hmmm lehet meglepem magam:P
http://uk.gear.ign.com/articles/117/1172154p1.html -
Seriously FUCK YOU! ,de komolyan!!
"There will be no release date announced during E3 2011, and no pre-order details either. Our release date window has not changed. We are still aiming to release Star Wars: The Old Republic in the second half of 2011.”" -
Boncmester #5253 Mi lesz ma E3-on? -
IXEMGabeo #5252 de jó game lesz ez -
setting page -
najó ez a trailer most odab@szott de rendesen :D
azért az smuggler csóka vagy ki elég vagány :D -
spekulálóknak:
There will be no release date announced during E3 2011, and no pre-order details either. Our release date window has not changed. We are still aiming to release Star Wars: The Old Republic in the second half of 2011. -
jópofa az a billentyűzet. -
Celern #5247 Azok mindig, mindenhol vannak. :) -
Ne pakolja, mert akkor a pistikék átjönnek ide.:( -
Ariakus #5245 Ha fele ennyi hangulat lesz magában a játékban mint ezekben a cinematic trailerekben akkor a WoW pakolhatja a kufferjét. -
Nephin #5244 Return (új trailer) + Choose (preview demotrailer)
Jó szórakozást. :) -
Kazagor #5243 Az tény, hogy brutál lett a trailer. Holnap rongyosra nézem:) -
Ha letöltöd a főoldalról, már 720p-ben jön le. -
Boncmester #5241 Mindig így teszik föl sajna, de nemsokára tuti lesz HD youtube-on.
Nagyon nagy, ügyesen megcsinálták! :) -
Kazagor #5240 Én azt nem értem, ha már kiadnak egy új cinematic trailert, akkor miért ilyen gagyi felbontásban teszik fel a hivatalos oldalra, miért nem egyből HD-ben. -
Boncmester #5239 Jaja, most találtam én is, thx swtor.hu :D -
Az új trailer
6:20, FUCK YEA! -
mcgrape #5237 igy van 3 napos az E3 , ugye külön lessz Bioware bemutato holnap, ott biztos több lessz.
Ez akkor is epic volt. -
Boncmester #5236 Ez csak fölvezetés, 3 napig jönnek majd a cuccok. Meg remélem lesz még több videó is, ez csak egy összevágott, de meglátjuk. -
Ennyi volt? Fele tavalyi CGI... atomgyenge E3hoz képest :S Legalább egy beta dátumot kiköhöghettek volna. -
Hát ez nem gyengén durva volt. :) -
Boncmester #5233 Aszittem a Battle Begins után lesz egy release date :) -
mgerihun #5232 Megy nálunk is legfrissebb E3 közvetítés :P
http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/e3-live.html -
jööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööönnn!!!:D -
Boncmester #5230 Addig szerezz popcornt :D -
EA listán utolsó a tor. :( Nembaj, megvárom! :P -
http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html -
:D
EQ2ben is benne volt , qrva jó móka és tényleg volt haszna is tankoknak. -
4000 resilience-el 8 sec alatt halni már unok:) szóval elhiszem!!:P:) -
Boncmester #5225 Hát figyelj, én nem sok MMO-val játszottam a WAR-on kívül huzamosabb ideig, de tapasztaltabb emberektől azt hallom, hogy a WAR az első, ahol a tankoknak fontos szerep jut PvP-ben is. És nem csak a DPS tankoknak. Jó taktikai elem, és a WAR-ban egy jó tank defenzív tank simán el tudott dönteni csatákat. Ha itt is az lesz, hogy a Jedi Guardian vagy a Sith Juggernaut defenzíven hasznos PvP-ben, az jó.
Ha meg nem WAR-oztál, akkor úgysem tudod, elég, ha elhiszed. -
zsír!!!!! a pvp tauntot ejj IStenem 2003 óta hiányolom a WOW-ból:P