60891
  • Cat 02 #5542
    E3 2011: Fluid Raids Interview HD
  • cikasz
  • j0nNyKa
    Nekem ugye 2 karakter már teljesen spoileres lesz, de igazából nem számít. Jó a story, érdekes annyira, hogy másodjára is maximálisan élvezzem. Tulajdonképpen ugyanazt fogom csinálni, mint most, és pontosan ugyanannyira fogom élni a dolgot. :)

Spoilereket amúgy is nehéz lesz elkerülni, hiszem 4-5 nappal megjelenés után szerintem már a fő storyk 80%-a fent lesz neten, mindenki ismerni fogja őket. Ha a main karaktereddel egy lépéssel előrébb tudsz járni, mint az infó-áradat, ami megjelenés után beindul, akkor talán azzal tényleg teljesen spoilermentesen játszhatsz, de pl. az altoddal már tuti tudni fogod előre, hogy mi vár rád.

Nem tudom, pl. lesz-e majd értelme bevezetni ide a topicba egy olyan szabályt, hogy fő történettel kapcsolatos infókat spoiler tag-be?!
  • BoneDragon
    Tegnapi után végképp be akarok kerülni cb-ba, hogy megtudjam milyen a game, mert kétségeim lettek. :(
  • BoneDragon
    Ahogy én is! :D
  • Boncmester
    Nekem ez nem para, legalább a sotry nem lesz spoileres a végleges karakterekkel :D
  • j0nNyKa
    ez mondjuk logikus - valszeg open bétának többen esnének neki sokkal, mint a végleges verziónak :)
    az emberek szeretnek ingyenélni, na.. :)
  • j0nNyKa
    1 valamiben mondjuk nagyon egyet kell értenem a hisztigépekkel:
    megnéztem most ezt a bemutatót az új elder scrollsról, és tényleg úgy éreztem, hogy le akarnak nyűgözni vele - tegnap azért ez a tor bemutató közben nem volt meg :)
  • Boncmester
    Asszem lesz néznivalóm, mert tegnap óta nem láttam még semmilyen videót :)
  • Nephin
    Szerdai dolgok.
  • Boncmester
    Hát reméljük! :)
  • Boncmester
    Asszem az 576 Kbyte Webshopban még februárban is 2011. márciusi megjelenés volt írva, de lehet, hogy még most is az van :D
  • N1ggA
    Nem lesz open béta. Daniel Eriksen mondta nem én!
  • j0nNyKa
    valami miatt meg kell venni a kieget is
  • Tababo
    elég helytelen
  • Braikingboss
    Ez max valami pvp kiegbe kerülhet bele de ha kicsit is hasonlít majd a pvp a warban lévőkhöz akkor remélem ilyen is lesz benne!!
  • Jabar
    hát, szerintem nem lessz benne ilyen.
  • Braikingboss
    Erről már mi is beszéltünk de még nem bírták megerősíteni hogy lenne ilyen benne:D
  • Cat 02 #5524
    Amúgy elfoglalható területekről / space stationöről van valami hír, hogy lesznek-e ? Elég zsír lenne pl egy harc a bolygóért :p
  • Braikingboss
    Ja hát ok:D
  • Cat 02 #5522
    Simán lehet, max átírják :D
  • Braikingboss
    Release Date: 07 October 2011 honnan szopkod ki ilyen marhaságokat ez az oldal:D
    http://www.thehut.com/games/platforms/pc/star-wars-the-old-republic/10068600.html
  • BoneDragon
    Én is így vagyok ezzel...
  • Cat 02 #5519
    Legalább másnap nem unatkozol :p
  • Kazagor
    Hát akkor majd holnap megnézem, mivel már tegnap éjjel is lefejeltem a keyboardot a Tatooine-os bénázás közben.
  • Tababo
    "éjfélkor kezdődik"
    fasza, akkor ezt sem fogom látni. ugye a meló...+ asszonyság dühös tekintete. 11kor csicsika.
  • Svenhassel
    Elvileg Boss fight, talán az Eternity Vault-ból. És ha minden igaz éjfélkor kezdődik.
  • Cat 02 #5515
    Lesz ma is ? :o
  • Kazagor
    Ehh, mármint hogy mi lesz a téma.:)
  • Kazagor
    Arra a kérdésre volt már itt válasz, hogy ma mikor kezdődik a TOR stream és hánykor?
  • j0nNyKa
    nah, mostmár kíváncsivá teszel! :D
  • j0nNyKa
    "a néma meséli a süketnek, hogy hogyan látta a vak szaladni a bénát"
  • Nephin
    Nem, de év végén és elején őrület van. Meg hónap végén. Meg a közepén. Ehh... :D
  • Jockey
    a vak is ezt mondta..
  • Torzonborz
    meglássukmeglássuk :)
  • j0nNyKa
    azért itt a fostos instában való rohadás az izgalmasabb dolog lesz, mint.. máshol
  • Torzonborz
    de legalább fontos lesz a craft és nem vmi fostos instában kell rohadni hogy raidre alkalmas cumód legyen. ^^
  • Cat 02 #5505
    "a legjobb raidloot megszerzéséhez akkor állhatunk neki a legnagyobb eséllyel, ha a csapattagok a legjobb craftolt felszerelésben vannak"

Hát, érdekes ösztönzés, hogy craftoljunk :D
  • j0nNyKa
    vendéglátás, vagy wtf ?
  • TDC Geronimo
    tényleg* wtb edit