60891
-
Cat 02 #5542 E3 2011: Fluid Raids Interview HD -
-
Nekem ugye 2 karakter már teljesen spoileres lesz, de igazából nem számít. Jó a story, érdekes annyira, hogy másodjára is maximálisan élvezzem. Tulajdonképpen ugyanazt fogom csinálni, mint most, és pontosan ugyanannyira fogom élni a dolgot. :)
Spoilereket amúgy is nehéz lesz elkerülni, hiszem 4-5 nappal megjelenés után szerintem már a fő storyk 80%-a fent lesz neten, mindenki ismerni fogja őket. Ha a main karaktereddel egy lépéssel előrébb tudsz járni, mint az infó-áradat, ami megjelenés után beindul, akkor talán azzal tényleg teljesen spoilermentesen játszhatsz, de pl. az altoddal már tuti tudni fogod előre, hogy mi vár rád.
Nem tudom, pl. lesz-e majd értelme bevezetni ide a topicba egy olyan szabályt, hogy fő történettel kapcsolatos infókat spoiler tag-be?! -
Tegnapi után végképp be akarok kerülni cb-ba, hogy megtudjam milyen a game, mert kétségeim lettek. :( -
Ahogy én is! :D -
Boncmester #5537 Nekem ez nem para, legalább a sotry nem lesz spoileres a végleges karakterekkel :D -
ez mondjuk logikus - valszeg open bétának többen esnének neki sokkal, mint a végleges verziónak :)
az emberek szeretnek ingyenélni, na.. :) -
1 valamiben mondjuk nagyon egyet kell értenem a hisztigépekkel:
megnéztem most ezt a bemutatót az új elder scrollsról, és tényleg úgy éreztem, hogy le akarnak nyűgözni vele - tegnap azért ez a tor bemutató közben nem volt meg :) -
Boncmester #5534 Asszem lesz néznivalóm, mert tegnap óta nem láttam még semmilyen videót :) -
Nephin #5533 Szerdai dolgok. -
Boncmester #5532 Hát reméljük! :) -
Boncmester #5531 Asszem az 576 Kbyte Webshopban még februárban is 2011. márciusi megjelenés volt írva, de lehet, hogy még most is az van :D -
Nem lesz open béta. Daniel Eriksen mondta nem én! -
valami miatt meg kell venni a kieget is -
Tababo #5528 elég helytelen -
Ez max valami pvp kiegbe kerülhet bele de ha kicsit is hasonlít majd a pvp a warban lévőkhöz akkor remélem ilyen is lesz benne!! -
hát, szerintem nem lessz benne ilyen. -
Erről már mi is beszéltünk de még nem bírták megerősíteni hogy lenne ilyen benne:D -
Cat 02 #5524 Amúgy elfoglalható területekről / space stationöről van valami hír, hogy lesznek-e ? Elég zsír lenne pl egy harc a bolygóért :p -
Ja hát ok:D -
Cat 02 #5522 Simán lehet, max átírják :D -
Release Date: 07 October 2011 honnan szopkod ki ilyen marhaságokat ez az oldal:D
http://www.thehut.com/games/platforms/pc/star-wars-the-old-republic/10068600.html -
Én is így vagyok ezzel... -
Cat 02 #5519 Legalább másnap nem unatkozol :p -
Kazagor #5518 Hát akkor majd holnap megnézem, mivel már tegnap éjjel is lefejeltem a keyboardot a Tatooine-os bénázás közben. -
Tababo #5517 "éjfélkor kezdődik"
fasza, akkor ezt sem fogom látni. ugye a meló...+ asszonyság dühös tekintete. 11kor csicsika.
-
Elvileg Boss fight, talán az Eternity Vault-ból. És ha minden igaz éjfélkor kezdődik. -
Cat 02 #5515 Lesz ma is ? :o -
Kazagor #5514 Ehh, mármint hogy mi lesz a téma.:) -
Kazagor #5513 Arra a kérdésre volt már itt válasz, hogy ma mikor kezdődik a TOR stream és hánykor? -
nah, mostmár kíváncsivá teszel! :D -
"a néma meséli a süketnek, hogy hogyan látta a vak szaladni a bénát" -
Nephin #5510 Nem, de év végén és elején őrület van. Meg hónap végén. Meg a közepén. Ehh... :D -
a vak is ezt mondta.. -
meglássukmeglássuk :) -
azért itt a fostos instában való rohadás az izgalmasabb dolog lesz, mint.. máshol -
de legalább fontos lesz a craft és nem vmi fostos instában kell rohadni hogy raidre alkalmas cumód legyen. ^^ -
Cat 02 #5505 "a legjobb raidloot megszerzéséhez akkor állhatunk neki a legnagyobb eséllyel, ha a csapattagok a legjobb craftolt felszerelésben vannak"
Hát, érdekes ösztönzés, hogy craftoljunk :D -
vendéglátás, vagy wtf ? -
tényleg* wtb edit