60892
-
Cat 02 #5663 Október-november durva hónap lesz akkor :/ -
Kazagor #5662 Nekem jó az október 24 is.:) -
gonosz on :
na nehogy már ilyen jó szülinapotok legyen. el fogják tolni 1 hónappal mer' találnak több kritikus bugot .
-
Wlanseraf #5660 Én? nekem meg pont akkor:) -
Boncmester #5659 Azért lesz nov 24, mert nov 20 az én szülinapom, nov 28 meg Johhnykáé, és félúton, szóval buktad :D -
pics@ba akkor ez nem jött be :D -
Akkor jön a skyrim. :) -
Wlanseraf #5656 Ez a dátum jobban tetszik mert a születésnapom:D -
2011.11.11.
csak mert jól néz ki így
-
Boncmester #5654 Megbeszéltük, hogy nov 24 a dátum :D -
jajj ne GS... -
addigra pont kész lesz a 4.3 :) -
Kazagor #5651 Lehet, hogy tényleg bejön a jósolt dátumod: 11.11.11 :) -
Cat 02 #5650 Proc nincs ? -
Én mondtam 
aztán persze lehet hogy nem :D -
Nem tudom alapból mennyire foglalkoztatok vele az ismerősöddel de a szakmák által készített cuccok szintjét tudod tartani a karakter szintjével, illetve ezek a cuccok minősége hogy áll a küldetésért kapott/flashpointokban eső tárgyakhoz képest? -
KaBuTo666 #5647 2012 novemberében, igen!! 
-
Lehet novemberben jön?! -
ok, köszi -
Boncmester #5644 He elküldesz egy companiont gatheringelni, meg tudod neki mondani, h milyen típusú cuccot szerezzen, vagy ez random? Azon belül megvan, hogy mindig milyen erősségűt szerez, vagy ez is változik? -
erre mar most is tudok valaszolni: fix a recept, fix a targy, ami kijon belole -
Itt biztos, hogy ugyanaz lesz, de majd j0nNyKa megmondja :) -
Egy dolog ami érdekel mert az kb mindent elárul. Ha legyártasz egy cuccot akkor a statjai állandók (minden gyártásnál ua.) vagy függ attól hogy épp milyen minőségű pl. a fém amit használsz és így egy receptből rengeteg féle végeredmény lehet? -
Igertem mar par embernek, hogy megnezem a craftingot. Latom sok embert erdekel. Ma valamikor idot keritek ra, hogy belogoljak craftolni egyet.
Konkret kerdeseket irjatok legyszives, hogy tudjam, mire figyeljek. -
Én is örülnék, ha EVE szintű gyártás-kutatás-kereskedelem lenne az SWTOR-ban, de nem lesz, mert a többségnek az túl összetett, illetve részben értelmetlen is, mivel a cuccok nem mennek tönkre, így "rövid" időn belül elértéktelenednek a dolgok a piac telítődése miatt... -
Cat 02 #5638 Én tökre élvezném, picit kikapcsolódás, van időd chatelni guild tagokkal, etc :) -
Persze jogos, de ne kelljen már heti több napot kizárólag craftolással töltenem, hogy valamire mennyek is vele... -
lehet lemaradt a smájli...:p
-
Wlanseraf #5635 Nem kell mindenkinek craftolni!! aki nem akar az nem craftol hanem tolja a gamét és a creditből megveszi a craftertől a cuccot...
Ezért egy idióta baromság a WOW-ban hogy egy crafter csak magának gyárthat valamit.. igen nagyot vernák az arcába aki ezt kitalálta... -
Van benne valami.
A lényeg, hogy olyat nem szívesen látnék, hogy felesleges craftot felvennem és elkezdenem ha tudom, hogy nem fogok rászánni x időt és úgy meg már felesleges. -
Bandras DaSilva #5633 "Egyszerűen arra akarok kilyukadni, hogy baromi sokan vagyunk akik, akarunk craftolni, de hogy ezért órákat/napokat mittomén mennyiket sz@rakodjunk, csak azért hogy legyártsak egy viszonylag értelmes cuccot..."
Az a baj ezzel, hogy a legtöbb MMOban pedig pont ez van. Le kell járnod vmi instába, vagy raidre vagy vmi mobot kell farmolnod, hogy egy komponens kiessen. Anélkül meg nem ér szart sem amit csinálnál.
Akkor már sztem jobb az, hogy az anyagokat különféle statjai vannak és attól függően, hogy mit akarsz csinálni, különböző statok fontosak, de ezeket kibányászhatod szabadon, csak folyamatosan figyelned kell, mintákat venned stb, hogy tudd mikor milyen anyagok elérhetőek.
Ez is időigényes, de sokkal nagyobb eséllyel tudsz ritkább/jobb cuccokat beszerezni mint ha el kell menned kifarmolni egy anyagot ami 0.00000000000000001%-al esik.
Arról nem is beszélve, hogy aki időt fektet a craftolásba annak, jobbnak kellene lennie mint annak aki csak néha nyom 1-2 cuccot. A receptes dolgokkal sztem ez a baj. Mindenkinek ua esik, de a legjobb doklgokat csak hc guildes emberek tudják megcsinálni mert nekik esenek ki a ritka cuccok.
Az swgben az volt ajó, hogy (kis túlzással) egyedül is elcraftolgathattál és csak rajtad múlt, hogy milyen minőséget gyártottál.
-
Értem én, mint írtam minden játék így alakul mostanában és mivel a többség az egyszerűségért fizet így egyértelmű hogy nekik készítik. Én nem írtam le a játékot ezzel hisz engem már maga az SW világgal megvettek, csak gondoltam feldobok egy témát hogy legyen miről beszélgetni.
-
Boncmester #5631 A jobb cuccok itt akár 1 napig fognak craftolódni, ha jól sejtem, tehát amiatt lesz érdekesebb a craft, hogy nem mindegy, mikor mit és milyen sorrendben csinálsz, hanem majd optimalizálni kell. Emiatt felteszem nem fogják a jó cuccok elárasztani a piacot.
Nekem ezzel nincs gondom, aki meg nagyon bonyolultat akar craftolni, az töltse le androidra ingyen az Elements nevű progit, ott a 4 alapelemből kb 10K féle másikat lehet csinálni, ha megfelelően kombózod őket, pár évig lehet kisérletezgetni :) -
Az lenne a jó megoldás ha mindkettő fajta játékos tudná értelmesen használni a craftot. Hogy ezt hogyan lehetne kivitelezni azt nem tudom.
Egy biztos wowhoz nagyon hasonló craftot én se akarok mert az használhatatlan... -
Kazagor #5629 LOL, detto. Pont ezt akartam én is irni.:)) -
Wlanseraf #5628 És ezt persze akkor amikor egy küldiért kaptál 8000 creditet:D -
Wlanseraf #5627 Értem, de szerintem faék egyszerűségű wow lesz sajna.. de ez az én bajom, szapulni nem fogom, nem játszom vele és kész..
De:) én volt amikor hetekig nem lőttem egyet sem SWG-ben csak craftoltam:) ez persze sok mindent jelent , bányásztam, anyagokat kerestem, boltjaimat buzultam, adtam vettem:)
És hidd el volt akkora élmény olyan skatter pisztolyt gyártani amit 100 millioért vettek meg:D -
Cat 02 #5626 Megnézi majd az n+1. swtor adatbázisban, hogy mennyiből mi lesz és olyat csinálni :) Már van most is, pedig a játék csak (nagyon) zárt bétában van. -
miért ne lenne ? -
Jó persze értem, de azért mert a craft nem lesz olyan bonyolult ki mondta, hogy az egész játék 8 évesek szintjén lesz?
Egyszerűen arra akarok kilyukadni, hogy baromi sokan vagyunk akik, akarunk craftolni, de hogy ezért órákat/napokat mittomén mennyiket sz@rakodjunk, csak azért hogy legyártsak egy viszonylag értelmes cuccot...
Nem szeretném én se ha nagyon egyszerű lenne de azért túlzásba se vigyék...