60892
  • Svenhassel
    Ja akkor bizalmatlan lettél az E3 miatt? :)
  • mgerihun
    Szerintem is kaptunk bőven infót E3 alatt és még várható nagy bejelentés. Nem panaszkodni akarok, de a héten elhagyták facebook képet :D Erről jut eszembe, ha valaki nem futott volna még össze vele 396 ToR kép van a galériámban, a 23 új képpel együtt :D
  • Witcher
    Nem mondtam ilyet hogy a játékkal lett volna problémám!

• mgerihun
    Én szerettem STO-t, ha lett volna endgame tartalom, akkor máig játszok vele. Az űrharc nagyon jó lett, bár bétában sokkal nehezebb volt a game.
  • Svenhassel
    E3-on nem a játék gyengélkedett hanem a staff... A játékkal mi problémád volt?
  • Witcher
    Nehogy te döntsd már el helyettem, hogy nekem mi probléma és mi nem! Ki akartam megjelenés előtt próbálni, és ezzel vagyunk így egy jó páran azthiszem! Főleg az E3 utánn, ami valljuk be őszintén elég gyengécskére sikeredett!
  • Agamemnon69
    Most miért, STO-nál sem gondoltuk volna eleinte... persze amikor szembesültünk a gondokkal.... hát, khm...
  • mgerihun
    Attól nem félek. :)
  • Agamemnon69
    Csak ne jusson az STO sorsára :)
  • mgerihun
    Van jó üzleti modell is, pl STO-nál úgy volt open béta, hogy aki preordert vásárolt, azaz megjelenés előtt megvette a játékot az mehetett open bétára. Ez egy jó megoldás lenne ide is, aki előre kifizeti az had játsszon két hetet release előtt, esetleg egy headstart se lenne rossz, tehermentesítenék kezdő zónákat.
  • Torzonborz
    aham köszi , átnéztem.

ez eléggé egyszerűnek néz ki.
  • Khabbas
    Akkor nem a megjelenés pillanatától tolod, és ennyi.
    Megnézed havernál, tetszik, megveszed. :)
  • j0nNyKa
    ja igen, ez valóban ciki

hát, trial rendszer gondolom lesz, legkésőbb azzal ki tudod majd próbálni

.. vagy adhatsz a véleményemre: minden fillérje meg fogja érni az előrendelésnek :)
  • Cat 02 #5690
    Aion béta, ha jól emlékszem ment tökéletesen open beta alatt, éles startnál meg órás sorok voltak :)

Viszont kipróbálási lehetőség nélkül én tuti nem rendelem elő, szal valami nyitottabb zárt béta lehetne.
  • j0nNyKa
    nem, mert 3x annyian lennének open betaban, mint ahányan a teljes verzióval fognak játszani, és semmi a világon nem szolgálná ki azt a rohamot, amit az open beta jelentene

tulajdonképpen ez az ingyenélőknek rossz csak, azoknak, akik komolyan gondolják a játékot, inkább csak jó
  • N1ggA
    Szerintem ez annyira nem probléma, mint ahány kérdőjel van a hozzászólásodban. Alapból igazuk van, hogy túl nagy érdeklődés lenne, meg ha rendes béta van akkor lehet stress tesztelni is, meg amúgy is max 2 hét lenne megjelenés előtt az open beta, azt meg kibírátok, és így legalább kész játékot kaptok kézhez.
  • mgerihun
    Itt megtalálod a craft leírását : http://swtorhun.blogspot.com/p/crew-skills.html
  • mgerihun
    Nem lesz :(
  • Witcher
    Nem lesz open béta????? Ez most komoly?
  • Chris
    Na pont ettől féltem, akkor ez a része szarnak ígérkezik.
  • Kazagor
    Igen van craft felület, ahol a legyártható cuccok vannak felsorolva, ha ráböksz valamelyikre, akkor részletesen mutatja, hogy milyen anyagok, cuccok kellenek a tárgy legyártásához. A cucc nevének szine mutatja, hogy annak legyártásával fejlődik-e a szakértelmed vagy sem, ala WOW.
    Ha megvan minden komponens, akkor kiválasztod a companiont, aztán ostórral ráparancsolsz hogy addig nem fekszik le amig azt el nem készitette.

Szóval bugyuta WOW szinvonal sajnos. Kiváncsi leszek, hogy mivel teszik élvezetessé, ha teszik.
  • Boncmester
    Jó kérdés, fogalmam sincs, ez is csak spekuláció, amit írtam :)
  • Kazagor
    Pontosan olyanra számits.
  • Cat 02 #5680
    Tényleg, lehet majd ? :-D
  • Chris
    Látod Boncmester értette. Nem kell egyből bedurcizni, mi van a mai fiatalokkal?
    A válaszra viszont még ettől függetlenül kíváncsi lennék, mert ezek az igazán lényeges kérdések, nem a százötvenedszerre is feltett "mikor jelenik meg?" és "lehet állítani a fénykard színét?".
  • Chris
    No, akkor ilyen felszínes wow típusú craftrendszerre számíthatunk, csak a companionok csinálják?
  • Tababo
    Ludmilla odabasz...
  • Torzonborz
    Én még mindig arra vagyok kíváncsi hogy lesz e tényleges és valós craft. Azaz van/lesz e olyan felület ahol maga a játékos végzi a craftal kapcsolatos teendőket ( recept, hozzávalók kiválasztása ) s ha igen akkor ez mennyire összetett.
    Vagy tényleg csak és kizárólag a companion craftol ?
    Azaz megmondod neki hogyaszongya :
    Ludmilla huzzá má' el aztán kalapájjá nekem egy bökőt de sebtiben vagy este nem lesz kufirc...
    Ha igen ez hogy néz ki ? Van egy lista amiből kiválasztod mit kalapáljon aztán x idő múlva kész lesz ?

• j0nNyKa
    ok, akkor nem értelek :)

Kazagor: fp drop kb crafting szinten van, legalábbis 20-30 level környékén
  • Chris
    Nem értesz szerintem. Vedd alapul mondjuk a wow elfuserált craftrendszerét, legyártott tárgyakkal nő a skilled, van egy max szint, amit egy rövidebb vagy hosszabb idő után elérsz és kész, de ez a lényeget tekintve mindegy, vegyük alapból maxoltnak a craft skillt. Az ezen a max szinten craftolható tárgyak tökegyformák az erősség tekintetében? Ezen felül jobbak vagy rosszabbak, mint a pve-pvp-vel elérhetők vagy netán van benne vmi kis szín is a'la swg?
  • Kazagor
    Bocsánat, flashpoint.:)
  • Kazagor
    És az instance drop hol áll a sorban?
  • Kazagor
    Úgy hallottam, hogy lesz critical a tárgyak készitésénél. Ha az bejön, akkor jobb statjai lesznek a tárgynak. LOTRO-ban ez a rendszer, ott egy plusz ritka, nehezen megszerezhető critical komponens kell és X% esély van rá, hogy sikerül. Ha nem dobod meg a %-ot, akkor sima cucc lesz, mintha nem használtál volna critical komponenst. Ez hogy fog itt kinézni?
  • Boncmester
    Elvileg szerintem úgy lesz, hogy quest item < craft item < pve raid drop.

Legalábbis pár napja azt mondták, hogy a raidhez ajánlott a lehető legjobb craftolt cucc.
  • j0nNyKa
    Erre megintcsak tudok válaszolni béta fórum alapján (legtöbb dologra onnan fogok).

Attól függ, hogy állsz a craftinghoz. Ha nagyon rámész, akkor jobb cuccokat tudsz craftolni, mint amit küldetések közben találsz / küldetések teljesítéséért kapsz.
    Mivel a craftolt itemek eladhatóak, így valószínűleg a legerősebb tárgyakat AH-ban fogod tudni megtalálni, illetve magadnak elkészíteni.
  • Chris
    Igazából az lenne az érdekes, hogy a craftolt tárgyak lehetnek-e jobbak, mint az aktuális pve-vel vagy pvp-vel elérhető legjobb tárgyak, csak ezt gondolom nem fogod tudni kideríteni. Mert ha nem lesznek, akkor itt is csak egy ideiglenesen érdekes felesleges kozmetikai dolog lesz a craft.
  • j0nNyKa
    nem tudom, volt-e hírezve, DH internyú ericksonnal
  • j0nNyKa
    ott a pont!! :)

Október-november valóban durva hónap lesz. Heroes VI, Elder Scrolls, maybe TOR, maybe dio3, stb. stb.

Még craft kérdések, valaki?
  • Boncmester
    TOR előtt lesz idő egy kis BF3-ra :)
  • Boncmester
    Félreértettem. Na akkor az a dátum még jobb :)