60890
-
mgerihun #5821 Én vanilla WoW pvp korszakomat egy román klánban töltöttem, angol guild volt, de 80%-a romániai, volt közte 4-5 kint élő magyar is. Érdekes módon a hírekkel ellentétben nem utálták egymást a románok és a magyarok, legalábbis ingame, amúgy pont úgy kerültem át másik guildbe, hogy akkori egyetlen magyar klán épp szétesett casual/hc érdekek miatt. Magyar virtus.... -
Boncmester #5820 WAR-ban is volt Alliance guildek között, szerintem jó dolog, csak sajna nem igen volt másik magyar guild, akivel össze lehett volna állni. Külföldiekkel meg necces volt, mert a guild egyik fele nem akart/tudott angolul kommunikálni, ez általában így volt a többi guilddel is az alliance-ban, aztán csak az lett, hogy páran játszogattak néha együtt a két-három guildből, akik amúgy is szoktak együtt játszani, az alliance meg meghalt ilyen szempontból.
De amúgy szerintem magyar-magyar guild között simán működhet az együttműködés, le kell fektetni pár alapszabályt a szervezett cuccokra, amúgy meg ha a guildek között is kialakul egy baráti társaság, akkor az meg külön jó. -
Kazagor #5819 "Kerdes, hogy a magyarok kepesek-e hiszti / trollkodas / flame nelkul osszeallni ?! :)"
A válasz tömör: Nem!
Én sok MMO-ban voltam magyar és vegyes guildekben is. A tisztán magyarokból álló guildekben állandóan ment valamin a civakodás, mindig volt egy barom, aki mérgezte a morált. Nem azt mondom hogy vegyes, guildekben nincs ilyen, de jóval kevesebb volt a tapasztalataim szerint. -
Applyztam hozzátok :p -
Még én se döntöttem el hova megyek, de a sötét oldal jobban vonz jelenleg. Mint ha egy kicsit változatosabb lenne. -
mgerihun #5816 Nem pvp-re hajaz, hanem pvp szerverre megy :P PvE content mindenek felett :D -
Boncmester #5815 Persze, gyertek nyugodtan! :)
Akkor szerintem a Nemesissel leszünk 1 szerón, és lesz alternatíva Empire PvP szerón HC és casual playereknek is :) -
Boncmester #5814 Idővel amúgy majd átköltözünk új website-ra, mivel jelenleg egy fórumunk van, amit ugyebár WAR-os, meg facebookon is van csoportunk.
Igazából mára már egy baráti társaság a guild, de mindig szívesen látunk új arcokat :) -
koszonom, vegigolvastam a guild faq-t
Boncmester: Nemesis pvp-re hajaz, igen :)
Tetszik ez az allied guild rendszer. Kerdes, hogy a magyarok kepesek-e hiszti / trollkodas / flame nelkul osszeallni ?! :) -
Tababo #5812 ha nem gond páran csatlakoznánk. jelenleg lógunk a levegőben, bár köztársaság oldalon szerettünk volna lenni, de engem amúgy is a juggernaut vonz a legjobban. -
mgerihun #5811 Jaja végülis fórumon a többség megszavazta a pvp szervert, így meghajolok az akaratuk előtt :D Legalább Skillesebbek leszünk pve-re is, kis túlélési gyakorlat sosem árt :P -
Boncmester #5810 Sárkány Lovagrend
Köszi Nephin! :) -
Nephin #5809 Ha gondolod, csinálok hozzátok mutató topikot a listánkban, csak adj egy linket az oldalatokról. :) -
Boncmester #5808 Nemezis PvP szerveren lesz végül, ugye?
Mi áthozzuk a Sárkány Lovagrendet a WAR-ból, mert jó és összeszokott társaság, egyelőre 10-12 fővel, aztán majd remélem még sikerül recruitolni :)
Casualabb formában nyomjuk majd, mint ahogy eddig is, Empire oldalon, PvP szerveren. -
Nephin #5807 A hivatalos oldalon a guildes résznél vannak utalások a további lépésekre. -
Tok jo, hogy ennyi ertelmesnek latszo guild van mar most is. Vagyis... ez jo, nem? :)
Guild rendszerrol nekem speciel semmi infom nincs, nem tudom, hogy arrol hol van szo egyaltalan. -
Nephin #5805 Jó kérdés, én az egész rendszert nem tudom elképzelni... ha 80 500 fős klán körbejelöli egymást, akkor mindenkit bezsúfol egy szerverre, vagy hogy? :D És mi van, ha egy klán nem arra a szerverre akar menni, amire rakják? Nagyon ködös az egész... Persze bármi lehet, a szerverstruktúráról semmit sem mondtak még. -
Boncmester #5804 2011 november. -
mgerihun #5803 Tényleg phase kettő guild rendszerben akkor úgy müxik majd, hogy megjelölöd a szövetséges és rivális klánokat akikkel egy szerveren akartok lenni, majd ha azonos kritériumoknak megfelelnek, teszem azt pvp szerver, akkor oda csoportosít? -
Nephin #5802 Teszthez nem kell tömeg... pont annyit hívnak be, amennyi a méréseikhez kell. Majd a bétában többet. -
Most nézem swtor.hun...
- újabb 1000 tesztelőt hívtak be
De megerőltették magukat :D -
Nephin #5800 Renegade, Resonance a jediknél, ti, Dis klánja, Toki klánja majd, a Hungarikum és talán az Imperial Knights a sitheknél. Szerintem. -
mgerihun #5799 Gyűjtő klánok életképesek lesznek, már most van ami 30-40fővel bír asszem HGF. Gondolom a más játékokból átvándorolt klánok is egyben maradnak, pl Resonance. Viszont ha 8fős operationok is lesznek bőven, akkor kis klánoknak is kedveznek. -
Persze, aki már kijátszotta magát, könnyen el tudja dönteni, hogy mivel lesz :P -
ah nem, mar magamat idegesitem :D
tenyleg, hany olyan magyar guildrol tudunk jelenleg, akik eletkepesnek latszanak?
1: Nemesis
2: ? -
Kazagor #5796 Fröcsögj még, te mákostészta.:) -
megtortent, bevestem magam marauder dpsnek
jobban tetszik egyebkent a marauder, mint az assassin, picit szerintem dinamikusabb vele a jatek
cc-juk kb. ugyanannyi van, es vegulis nagyjabol ugyanolyan gyorsan pusztitanak, viszont a marauderrel valo jatek dinamikaja az betegesen jo
+ a 2 egykezes kard jobban bejon, mint a ketpenges :)
2 narancssarga kard van jelenleg a karinal (ugye tegnap ramentem a craftingra :D), es szuper-awesome a kinezete, megint beleszerettem a karakterbe :)
na, frocsoges off, sorry -
mgerihun #5794 16fős raid, sry Operation :P esetén 25-30főt veszünk fel a klánba, az majd alakul ki mennyire aktív. DKP nélkül azért nem lehet játszani, mert egy összeszokott társaságba is kell néha új ember. Akkor ő mi alapján kap lootot? -
Kazagor #5793 Lehetséges hogy ez működik 5-10 olyan emberrel akik tényleg jól, akár RL ismerik egymást, de szerintem nagy létszámú guildeknél tuti nem. Egy guildbe legalább 2.5x több player kell (nem alt) mint ami a raid létszám, hogy tudjanak problémamentesen raidelni. Ami azt jelenti, hogy minimum 40-50 fős guildekre lesz szükség. Ennyi emberrel nem fog működni a loot osztás DKP nélkül. -
maris! :) -
mgerihun #5791 Jonyka most válthatsz warriorra, csak jelezd kérlek a fórumon a topikodba, vagy valahol. -
Kazagor #5790 Köszi a meghívást, de még várok a guild választással és jelentkezéssel. Később még átgondolom, amikor már lehet tudni a megjelenésről valamit.
-
Itt minden csak attól függ, hogy mennyire ismeri egymást a társaság. Ha nem egy olyan baráti társaság ahol már évek óta ismerik egymást személyesen a tagok akkor a legjobb a dkp.
Nálunk volt 1x teszt szintjén, de utána szépen elhagytuk mert a lootosztást mindig normálisan le tudtuk kezelni. -
mgerihun #5788 DKP kell egy klánba, és HC-ba az attendance is. -
Kazagor #5787 Sajnos nem értek veled egyet. A DKP rendszernél nincs igazságosabb. Az egy dolog, hogy átengedem egy havernak egy lootot. De ne mondd azt, hogy a sima roll igazságos 2 játékos között, ahol az egyik havonta 1x kegyeskedik eljönni raidre, a másik meg mindegyiken ott van. A DKP tökéletesen kezeli az ilyen és minden problémás esetet. Igy soha nincs vita, sértődés. -
folyamatosan tesztelik az 50es betateszterek a raid meretet, meg a keszitok sem latjak igazabol, hogy mekkora limit kellene
de egyebkent a 16 eddig a favorit, a visszajelzesek alapjan annyi lesz -
is-is, szoval lehet nehezegetni a postaladakat / teszter oldalt -
Nightly Strike -
mgerihun #5783 Akkor gyere ebbe :D Bár lassan betelünk. Jó dolog amúgy a klánalapítás game előtt, megismerik egymást a népek és meglepően nagy a fórumaktivitás x hónappal game előtt. Ja igen, csak komoly hc szándékkal jelentkezzetek.
http://users.atw.hu/tor-nemesis/
Más.
Szerintetek ez a 8-12-16 fős raid reális amit emlegetnek fórumokon? 16ra jutottam én is mert az a 8 duplája és balance-t félre dobva, így lehetőség van minden ac 1-1 ágát felvonultatni, azaz minden talentág képviseltetheti magát. Osztott fákat nem számolva természetesen. -
Ha jó a társaság akkor az sem kell, nálunk bárki le tudna mondani lootról másnak a javára ha szükséges. Ha kell akkor meg mehet a roll, az is teljesen igazságos.