60890
-
Az utolsó kérdését nem értettem. Mit kérdezett amin nevettek? -
Exclusive Video (Pt.3): Daniel Erickson on Cannibalism and Stinky Jawas :DD -
Exclusive Video (Pt.2): Daniel Erickson Details New Companions, “Extreme” Customization -
:D -
Tababo #5897 már linkelték. -
Pár leakelt kép az új karaktergenerálóról -
:D:D:D -
Nephin #5894 Pénteki update magyarul, ha jobban tetszik. :) -
Hát tényleg egy E3 összefoglaló a pénteki update:D
http://www.swtor.com/news/news-article/20110610-0 -
Biztos nagyon megkedvelték buckalakó barátainkat:D -
Cat 02 #5891 Ja, Tatooine és a szokásos küldi hozzá :D -
Kazagor #5890 Tuti valami E3 összefoglaló lesz. -
3 napi E3 után nincs mit közölniük érd be ennyivel:D No pénteki updateXD -
Na, update nuku? -
Tababo #5887 reméljük nem lesz olyan...
-
Cat 02 #5886 Instant buy! -
Nephin #5885 Lehet ugrálni... :D -
Chris #5884 Ez már nem annyira tipikus, szerintem írja ki vki bannerba, hogy: "A játék havidíjas, de nem tudja senki mikor jelenik meg, viszont lehet majd változtatni a lézerkard színét."
Ezzel minden kérdést lefedünk.
-
Boncmester #5883 Havi 5000 HUF-lesz, mindjárt beírom a számlaszámot, ahova lehet utalni a pénzt :) -
Boncmester #5882 Elképesztően jó :) -
Milyen a high-end tartalom?
Mennyire balace-olt a pvp? -
Chris #5880 Nem, a kérdés alapján a válasz így hangzik: "változtathatod a lézerkard színét". :D
-
olyan lesz mint a wow ? ^^ -
Mennyi lesz havonta? :D -
Kazagor #5877 És megjelent már? -
Boncmester #5876 Tört szerverek se lesznek.
Havidíjas lesz.
Igen, bankkártyával lehet fizetni.
Változtathatod a fénykard színét.
Nemtom, mit szoktak még kérdezni? :D -
Ne haragudjatok, sejtettem hogy párszor már kérdezték :D -
Nem lesz ingyenes és nem tudni mikor jelenik meg. De amúgy ez már vagy húszezerszer el lett itt mondva... -
Lenne 1-2 kérdésem...kb. mikor jelenik meg a game? Ingyenes lesz? O.O -
mgerihun #5872 LoL :D
http://puddlesgathering.com/swtor/eternity_vault_boss.jpg -
PVE szerveren nem hiszem... de vedd rá Nephin-t hogy a klán pvp szerverre menjen, és máris ölhetjük egymást :P -
Warden #5870 a cataclysmbe fejeztem be én is a játékot mindjárt az elején.A mainemet még felszinteztem meg chimaeronig raideltem de akkor már fizikai fájdalom volt esténként beloggolni úgyhogy hagytam is a bánatba.Szép volt jó volt de már nagyon untam. -
Warden #5869 Gondolom majd megjelenés után igy vagy úgy mindenki rá lesz kényszerülve hogy partyban játszon.Ugyanúgy ahogy teszem azt a wow ban egy egy kieg megjelenését követően 8-10-15 kisebb nagyobb party várakozott egy egy mobra.
a guild melett az szól hogy tervezettebben lehet szintezni. -
A BC meg a Wotlk még lófax volt, de a Cataclysm az előzőekhez képest igazi szivatás volt.
Mondjuk azért remélem annál komplexebbek lesznek a bossfight-ok minthogy a melee 1 méterről üsse, a ranged még 5-ről lőjje álló helyében 5 percig. -
Warden #5867 C'thunon röpke 4 hónapot oráliálódtunk:), de ez ugyancsak elmondható a hc lich kingről is.remélem azért a tor ban nem iylen jellegűek lesznek a boss fightek. -
Chris #5866 Hehe, azért látom van itt még 1-2 régi motoros. :D
-
mgerihun #5865 Nem szólózol, ott a companionod :D
Off.: már több mint egy órája halott youtube :O -
Warden #5864 Az is a lényege egy mmo-nak hogy ne szólózd végig:)Nem úgy gondoltam én sem hogy teljesen egyedűl szintezem majd fel a karakteremet. -
Nálunk a csúcs utoljára Atramedes volt 8 emberrel, ráadásul 3 órás wipefest után az utolsó try-ra :P -
Warden #5862 A 40 es raidek pont ezért is szüntek meg.Nagyon sok volt a leecher.A bossfightokra azért nagyjából 34-38 fő online maradt.Nefát kivételesen 40 en öltük először de aq ban skeram first killnél 31 en voltunk.