60890
-
Wlanseraf #6221 oltárt emelek nekik ha ezt össze rakják:D -
Wlanseraf #6220 júj bázz:))) -
titani #6219 Üdv
megvan már a közepes gépigény az SWTOR MMO-koz ?
vagy mikorra várható, hogy megtudjuk milyen gépfejlesztésbe fektessünk be ? -
ja van egy jó hírem : a project nem döglött meg , folytatódott tovább csak kínai kezekben s úgy néz ki az eredeti irányvonalat követik .itt egy hír róla. -
star wars neon signs, betegség -
Wlanseraf #6216 Nagyon nagy lehetett volna.. ha van annyi pénzük mint itt:) -
Erre egyszerű a válasz, csak több is lehet :D
1. Még tényleg sok munka van
2. Konkurencia miatt
3. Biztosra mennek, nehogy felbőszüljenek a fanok ha csúsznak.
Esetleg ezek közül több megoldás is lehet egyszerre :D -
Én azt is szerettem bármilyen bugos és hiányos volt. Azért megvolt a hangulata. Még mindig emlékszem , hogy egyszer berepültem a griffemmel egy viharba ami össze vissza dobálta aztán amikor egy villám csattan mellettem majd befostam az ijedtségtől :D -
mert az end game content babrálása azért elég sokáig eltart - szerintem ők sem tudják perpill megjósolni, csak nagyon nagyvonalakban
másik meg, hogy éheztetik a júzereket, gondolom ez marketing szempontból jó nekik -
[URL=http://www.swtorstrategies.com/2011/06/more-e3-swtor-previewsimpressions.html]E3 infók összeszedve, "kivonatolva"[/URL] -
micsoda komment áradat :) -
petecz #6210 Ez amúgy érdekes, pláne hogy ha így áll miért nem mernek még megjelenési dátumot mondani. -
Wlanseraf #6209 + inkább később jöjjön mint hogy bugos és üres legyen.. -
némi tor art, igényes, bejövős -
Wlanseraf #6207 Ez viszont jó hír, ez k. fontos.. utána amit bele raknák már nem annyira azt már eltűrik a playerek... ne legyen agyig bugos:D -
jogos, viszont a játék tulajdonképpen kész van (bugok .. háááát, nagyon kevesen vannak)
end game contentet babrálják, meg 1-2 tényleg-nagyon-apró dolgot
én nem érzem bétának, csak amiatt, hogy kevés a player -
Wlanseraf #6205 volt rosszabb:) Dark & Light -
Wlanseraf #6204 Régi szép idők:) 20 darab játékért bécsbe:D -
Wlanseraf #6203 Itt már a bétára nem is jelentkeztem:) mert még az ingyen hónapot sem élvezem ha bétázom:)
Ha meg azt kérdezitek hogy akkor mért játszottam velük.. egyszerű a társaság miatt:) mivel egy kb fix társasággal nyomjuk mindig menni kell:D -
Tababo #6202 na igen...EVE 
az mmok magas iskolája. nagyon nem szeretnék belefolyni itt de nekem n1...már évek óta:D -
VG azért nem lett volna annyira rossz ha nem olyan horrorbugos formában adják ki mint ahogy :( nekem annó nagyon tetszett CE-t vettük meg cimborákkal bécsországból . -
Wlanseraf #6200
-
Akkor szeretném elkérni az ismerősöd címét, hogy én is kipróbálhassam. :P -
Wlanseraf #6198 Nekem is a bajom:( mivel te is 12324 mmo megnéztél már:) mit mondjak:) -
sajnos nem. :(((( -
Wlanseraf #6196 Mindet néztem... Vanguard:( Everquest eredeti készítőktől, kevés reklám agyig bugos:( -
egyetértek , egyre inkább azt látom hogy nagyon kezd leegyszerűsödni és a szociális rész totál kezd eltűnni. -
Na, ezt a játékot akkor neked készítik. Ez a lényeg, a játék élvezetéről szól, nem a wowbuzikat akarja kielégíteni. Aki élvezni akarja a játékot, az fogja is, és pont. Örülök, hogy ilyen hozzáállás is van! -
Wlanseraf #6193 Jó lesz a játék?:D:D:D:D:D -
jó dolog nagyon szerintem is a területekért folytatott harc ha jól meg van oldva ami gondolom nem egyszerű hisz beleszól nagyon a két oldal létszáma/stb.
Én olyat szeretnék ahol PvE is erősen jelen van de Pvp is ütős viszont ne legyen az mint pl Eve-online-ban hogy egy casual játékos nem tudja játszani a játék 90%-át mert nem jut ki a kapukon. -
Wlanseraf #6191 Jófajta kis 3 oldali pvp:) DAOC -
ott a pont! (tényleg jó :P) -
Warden #6189 Nemtudom hogy ismered e a vanguardot.No abban aztán pedíg volt minden túlbonyolított craft-hatalmas távolságok-extrém helyzetek.Túl összetettnek is bizonyult nem is tudom még él e az a játék.Volt a tabula rasa is pörgős harcrendszer az sem tetszett a népeknek.A conan félkészen jött ki nagyon sok jó ötlettel de a zöm feladta a grindelős résznél köztük én is.A war echte pvp játék vagy az aion is játszanak még ugyan jópáran vele de túl egysíkúnak bizonyult.A blizzard a wow ba is iszonyat pénzeket öl-ölt és 6 éve azért köszi jól van de már csak ismételni tudja önönmagát.Viszont 7/24 játszhat akár életfogytig.
Az én elvárásom a tor-al csupán annyi hogy egy story orientált játékot kapjak ÉS! mikor a storyval végeztem napi-heti pár órát szórakozzak raid vagy pvp szinten.Itt a szórakozáson van a hangsúly.Amennyiben ezt megkapom és a dolgok jelenlegi állása szerint bizony megkapom, ez esetben köszöntem szépen. -
veled nincs is baj, az új bandával van, akik nem találják a topicjukat :P
egyébként aki hisztizik, hogy szar lesz a játék, nyugodtan kérdezhet, szívesen válaszolok bármire béta alapján -
Wlanseraf #6187 Ezt mondom:) -
Wlanseraf #6186 Mythic!!!!! emiatt lehet jó a PVP:) -
Wlanseraf #6185
-
2001-ben nekem még 33.6 kbit/s-es tárcsázós modemes netem volt :D Azt hozzá sem teszem, hogy azt se tudtam mi az az mmo :D -
petecz #6183 Én írtam papa. :P -
iloyen erővel n+1 név előkerülhet hisz nagyon sok mmo-ban hoznak be kissebb/nagyobb jó ötleteket. ^^