60890
  • N1ggA
    Az történt, hogy amikor az ember postol, akkor amikor rákattint a submit gombra, visszadobja a főoldalra. Nem mindig jelentkezett a probléma, bár én egyszer sem tudtam postolni.
    Nem tűnik hackeres dolognak, mert kb. semmi értelme.
  • TDC Geronimo
    SWTOR The Old Republic
    We are having some odd issues with the #SWTOR .com Forums this morning, and we're working to correct.

Remélem ez nem az a nyomorék hacker csoport műve...
  • Nephin
    Valószínűleg igen. A mi latency-nk az USA felé cirka 170-300ms, az angoloké 100 körül van. (Bécs nekem pl 41 ms, Budapest 17 ms, összehasonlításnak.)
  • N1ggA
    Igen tudom, úgy értettem, hogy működik, hogy megoldható. Mi jobban laggolnánk egy amcsi szerveren, mint ők?
  • Nephin
    "Az angolok is tesztelnek már, azaz európában is működik a rendszer."

Nem működik, ők az amcsi szervereken vannak.
  • N1ggA
    Nem az a lényeg, hogy bekerülök-e, hanem, hogy van-e rá esélyem. Amúgy meg nagyon sok ismerősöm jelentkezett a bétába, ha valaki bekerül, akkor már az is jó, és sok embernek nagyobb esélye van.
  • N1ggA
    Ja és ezt most mondta, reagálván erre az EU-s konferenciára, azaz lehet, hogy kibővítik a bétát a hónap végén, de ennek köze se lesz EU-hoz.
    És abban is biztos vagyok, hogy a béta fórumon se tudják jobban, miért is tudnák? Jonnyka se tudja jobban.
  • Boncmester
    Ha lesz eu teszt, akkor se tuti, hogy bekerülsz.
    Minek baszod fel az agyad fölöslegesen? Én nem tesztelni akarok, hogy utána kitöröljék a karakterem, hanem játszani, az meg független attól, hogy te vagy én tesztelünk-e. És legalább nem lesz spoileres a story...
  • N1ggA
    Idézek attól a kib*szott Stephen Reidtől.
    "European Testing has not fully started yet. We're about to invite some people from the EU, but it'll be a while longer before full EU testing begins."

Hetekkel ezelőtt küldtek egy emailt, amiben azt hazudták, hogy nemsokára kezdődik az EU teszt, és gyorsan jelentkezzünk a hivatalos oldalon. Erre most mondja, hogy még mindig várni kell. Mi ennek a szar stratégiának a lényege? Az, hogy felb*sszák az agyunkat? Elérik.

A hülye amerikaiak 1 éve (!!!) tesztelnek. Az angolok is tesztelnek már, azaz európában is működik a rendszer. Akkor mi a f*szomra várnak? A játék mindjárt megjelenik, eu teszt meg még sehol. Gondolom majd a megjelenés előtt 2 héttel benyögik, hogy kiküldtek néhány meghívót európába, Németországba meg Franciaországba, + egyéb országonként egyet-egyet, csak hogy ne mondhassuk, hogy azt hazudták, hogy lesz eu teszt, végül meg nem lett.

Komolyan, ezek a hazudozások annyira fel tudnak b*szni...
  • Agamemnon
    Kíváncsi vagyok, hogy mennyire hallgatnak a közönségre a kristályok tekintetében, mert jelenleg az ezüst vezeti a listát, de ilyen színről egyenlőre szó sem volt :)

Majd j0nNyKa talán talál rá valami utalást béta fórumon :P
  • mgerihun
    KoToR-ban is volt egy fekete, amit ellophattál az egyik sírból Korribanról. Nagyon jól nézett ki, csak gyengébb volt mint az akkor aktuális :(

Itt volt már egyszer béta forrásból szó a kristályokról :

http://swtorhun.blogspot.com/2011/02/fenykard-es-kristalyok.html
  • Svenhassel
    Miért mi baj van vele? Ez nem kibocsátja a fényt hanem elnyeli :D
  • picket
    Fekete. Fény. omgpplarestupid.jpg
  • Chris
    Nem is tudom, hogy most a szándékos troll kérdés, vagy az arra adott egzakt, linkekkel alátámasztott tudományos válaszod volt a győztes ebben a szituációban. :DDD
  • Torzonborz
    nekem olyan kell ami hupililáról vált rikító sárgára majd neonzöldre arról meg skarlát vörösre s mindezt állítható gyorsasággal és intenzitással .
  • cikasz
    Fekete kristály neeeed :)
  • arcosharcos
    #3065-ben írtam erről,hogy vannak nagyon ritka és színű fényszablyák az SW világában,egy MMO-ban gondolom ezek a a tulajdonságaikban is kivételesek lennének.

Színben a fekete penge a legritkább ami létezik.Történetéről csak annyit tudunk,hogy a CW-ben ősrégi darabként mutatták be,a régi köztársaság bukása előtt már létezett és egy Jedi Templomból lopta el egy Bounty Hunter ezt a kardot.kapcsolódó vidi részlet
  • N1ggA
    béta Q&A-ban volt, hogy jelenleg csak a következő színek érhetők el. zöld, kék, piros, lila, narancssárga, sárga
    ha valamit kihagyok írjatok.
  • mgerihun
    Legyen fekete, ha más nem lootolható leletként :D
  • arcosharcos
    A kristály határozza meg a pengeszínt.Rengeteg féle színű létezikaz SW univerzumban,hogy ezekből mennyit visznek be a játékba az majd kiderül.

Kiírtak egy szavazást is ezzel kapcsolatban a hivatalos oldalon és ott fórumozók vadul követelik a rózsaszínt is:)colors
    ------------------------------------------------------------------------
    Én az űrhajómnak szeretnék rózsaszín kondenzcsíkot:)bármilyen megoldás érdekel akár mikrotranzakciós is:)
  • Chris
    Na ez az, ugyanarról beszélünk. Az ilyenek adják meg egy mmo sava-borsát.
  • j0nNyKa
    mai nap folyamán válaszolok, nem tudom, hogy mikor
    hirtelen ránéztem, vannak tényleg fogós kérdések :P
  • mgerihun
    Jonnyka kaptál egy újabb adag Q@A-t, majd ha lesz időd válaszolj rá ha tudsz. Ezúttal van pár fogós kérdés is :)
  • Agamemnon69
    Többnyire az, bár van hogy időnként valakinél elgurul a gyógyszer
  • j0nNyKa
    jaj baz tényleg, azért volt megnyitva nekem, mert olvastam a hsz-ed... :D
  • Jabar
    Amíg nincs annyi infó a játékról hogy attól pörögjön a topic szerintem nem baj az off ha az kultúrált és úgy látom itt szerencsére az. :)
  • Jabar
    #6356 ^^
  • Torzonborz
    csakis annak
  • Tababo
    jogos
  • j0nNyKa
    R2D2 translator, rettentő hasznos dolog, enélkül nehezen tudnám elképzelni a mindennapjaimat..
  • Svenhassel
    Hogyne, sőt vibrátornak is lehet majd használni.
  • Agamemnon69
    Benyújtunk egy petíciót a Bio-nak, hogy készítsék el neked :)
  • picket
    Azt hallottam itt van jelenésem. Lesz rózsaszín fénykard?
  • Bandras DaSilva #6393
    A sandbox témához. nem feltétlen kell ám ennek azt jelentenie, hogy full loot van meg, open pvp egyfolytában. Sokan ezt szeretik, de a többség azért, valljuk be, nem.

Az emberek szeretnek a saját kis cuccaikkal is elszöszmötölgetni és nem nagyon jön be nekik ha közben jól leverik őket.

Itt inkább az lenne a lényeg, hogy nem egy lineáris játékmenetet kapsz, ahol ha egy újabb karit indítasz ugyanazt az utat kell megtenned, hanem azzal tudnél fejlődni amihez éppen kedved van.

Itt is vannak persze elhajlások. Mortal Onlineban nincsenek questek egyáltalán. Az is szar, mert azért pve tartalom is nagyon kell.

Az swgben van ugye a krónikás lehetőség, ahol a játékos maga hoz létre questeket, ad rewardokat. Ezt lehetne továbbfejleszteni. Sok lehetőség lenne ilyenben.

• Svenhassel
    Chewbacca csengőhang :D
  • Boncmester
    A GCD meg megy a kukába? :)
  • Torzonborz
    bocs az offért :P

bár ezek a témák kb minden mmo topikban előjönnek :)
  • j0nNyKa
    én próbálkozok! :D

izéé... izééé.... 15 Minutes With the Bounty Hunter Powertech
  • cikasz
    Csubis nincs? :)
  • BoneDragon
    Huh, mennyien topicot tévesztettek.