60890
-
doctordake David Bass
by Rockjaw
To clarify, the emails which were just sent out were not testing invites. They were invites to fill out a survey, which may lead to testing.
Szegények akik kaptak...
-
Rasztah merre vagy? Szóljál haverodnak, hogy szerezzen kulcsot! :D -
Rockjaw Stephen Reid
We just invited a number of people to test #SWTOR across the US, UK and EU - yes they're legit.
:O
Nem kaptam :( -
Kazagor #6463 Köszi. -
32-n már 2 sor nem elég -
Kazagor #6461 Jonnyka azt meg tudod mondani hogy mennyi skillje van kb egy classnak 50-en?
Mert amit itt leirtak édeskevés, és ha csak ennyi van az gáz. -
így van. :)
[URL=http://torwars.com/2011/06/15/torwars-podcast-33-in-game-companions-and-drunken-swtor-geeks/]TORWars Podcast #33: In-Game Companions and Drunken SWTOR Geeks[/URL] -
Így van! Megtartod, hogy nekem add. :) -
bármikor! de a béta acc nálam marad :P -
Boncmester #6457 Ok, cseréljünk :D -
inkább laknék bárhol máshol, ahol nincs digikábel, de legalább nem trágya a város..... :) -
Nekünk csak az oroszok felé nagyon xar a pingünk, minden más európai szerverre jó, úgyhogy ha Írországban lenne akkor sem lenne gond. -
Boncmester #6454 Digikábel... szemét mázlista, nem csak beta, de még ez is? :D
Nálunk bezzeg csak szar adsl van, semmi más :( -
:D -
-
Geri: Q&A -ra válaszoltam! :) -
Nekem maxos digikábel csomagom van. 20-30 pingjeim voltak stabilan, nem figyeltem rá, mert sosem lagoltam még. Lehet, hogy felugrált néha, nem vettem észre ilyet. -
Nem feszülök!
Épp ma indult el a dragon ball online open beta-ja, így kiélhetem gyermekkoromat.
-
Szerintem sem lesz baj vele.
Te meg ne feszülj ennyire mert elvisz a szívroham!^^
-
Bhalage #6447 relax es strandpapucs, welcome to francefagorszag
amugy meg kurvara nem ertek ra biztos vmi bordelyban mulattak az idot, mint minden rendes ember -
Wlanseraf #6446 A legjobb ha megnézitek Nünberg: 25-ös kb. Frankfurt már 40 fölött:) -
Valamivel fent kell tartani a legnépszerűbb témák között az SWTOR-t
-
Semmi baj nem lesz a ping-el, csak egyesek szeretnek mindenen vergődni úgy, hogy még meg sem jelent. -
Hmm, nekem Frankfurt 58, Galway meg 122 ms... nagyon remélem, hogy a németeknél is lesz szerver :) -
Nephin #6442 Galwayt teszteltem, mert oda pakolják a szervereket. Szerintem sem rossz.
Gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mint Frankfurt.
Ez pedig Austin.
-
pedig ez most nem is rossz
-
Tababo #6440 hahahah....besírtam
-
Dublin 237ms
Dundalk 37ms
Frankfurt 49ms -
arcosharcos #6438 Csak a csigazabálóknál ne,mert emlékszem olyanokra,hogy Franciaország,Párizs este tíz óra a hajam még mindíg tökéletes csak azok a nyomorult szerverek nem mennek még mindíg -
Franciáknál is vannak pl wow szerverek és ~100ms körüli a latency mint ahogy nekem pl ragnaros is, ami azt hiszem Frankfurt-ban van. -
Ha már itt tartunk: Jonny neked neked mekkora latency-d volt? -
Wlanseraf #6435 jah azt hittem komplett ott lesz:) ez meg majd még kiderül:P -
ezt a béta miatt csinálják, simán sanszos, hogy lesz németországban is
szerintem messze vannak ők a retardálttól -
Wlanseraf #6433 Mert eu szervert csak retardált rak Írországba... nekünk különösen fos lesz ping miatt.. nem véletlenül szokták németekhez rakni... jó hogy nem Izlandra.. -
pedig most ott építkeznek, ez biztos -
arcosharcos #6431 Most legalább mindenki tudja a valódi okát,hogy Írországban a népek miért vonultak az utcára tüntetni.Mert még állnak a szerverek:) -
Nephin #6430 Ezt most nem értem. -
Wlanseraf #6429 nem mondod??? ezek retardáltak????????????? -
Nephin #6428 Írországban. -
Azt már lehet tudni, hogy hol lesznek az európai szerverek?