60890
-
Nephin #6520 Nem értek egyet. Ha tesztelnék, nekem már az lenne az érték, hogy láthattam a játékot, esetleg még segíthettem is abban, hogy jobb legyen. Eszembe sem jutna ezért fizetséget vagy más ellenértéket várni. De persze nem vagyunk egyformák. :) -
Attól függetlenül, hogy tényleg szinte mindenki örülne, ha behívnák, a "csere" mégsem lenne korrekt a jelenlegi felállás szerint, hiszen, ha Te tényleg teszteled a játékot, és adsz visszajelzést, akkor már dolgoztál nekik, amiért számodra nem adnak semmit sem.
A játékélmény nem feltétlenül jelent itt korrekt cserét. A korrekt dolog az lenne, amit Quno írt, hogy megszavazzák, hogy mit adjanak az aktív tesztereknek... - ami igazából nem kerülne nekik semmibe, de mégis érték lenne a teszterek szemében... -
[URL=http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/ujabb-q.html]Q&A #2 @ swtorhun[/URL] -
Wlanseraf #6515 jaja nem kell jelentkezni erre a kurva rabszolgamunkára:D:D:D -
hja tehát most már nem azért divat hisztizni, hogy nem kerülnek be az emberek bétába, hanem azért, mert aki bekerül, az ingyen csinálja
.... :D -
Nephin #6513 De az idegenek kezüket-lábukat törik, hogy tesztelhessék, érted? :D Nekik is jó, a cégnek is jó, az, hogy te nem így fogod fel, magánügy, a többség cigánykerekezne örömében, ha behívnák.
Egyébként kapnak valami: az élményt, hogy láthatják a játékot, amit a világ többi része évek óta nyálcsorgatva vár. :D
off: Zsidózni nagyon nem kéne... :/ -
csakhogy a tesztre senki sem kényszerít nem tartanak stukkert a tarkódhoz ( vagy igen ? ) , nem munka . igen egyfajta hobbinak is fel lehet fogni amiért nem kapsz semmit. csak a fizetett teszterek.
ennyi. -
Hátt, van benne valami :D -
:D:D -
Wlanseraf #6507 Nade itt lényeg neked!!! de egy zsidónak szerinted le ég? -
gavor #6506 Vegyél majd a pénzeden mást. Ahogy olvasom az neked ugyanolyan fontos mint az EA-nak! -
Nephin #6504 Nem értem a problémádat. :) Ha fejlesztő vagy, ahogy mondod és tesztelni kellene egy termékedet a hivatásos tesztelőkön felül, inkább pénzért "vennél" plusz embereket, vagy lelkes önkéntesekből válogatnál, akik ingyen megcsinálják? :) Persze nyilván van köztük, aki nem sokat ér, de a normális feedbacket adókat hívják meg legközelebb is, a többi kiesik a rostán, helyettük pedig ott áll másfélmillió másik, akikből megint lehet meríteni. -
de miért lenne az az ember hülye aki a szabad idejét, energiáját rááldozza egy kis tesztelésre ? végül is csak nekünk lesz jobb .
ez neked miért fáj ? -
ez? ez semmi :)
egyébként igen, van fizetett teszter csapat, de őket eldugják, velük a closed beta teszterek sem érintkeznek
tudjátok, ők azok a fajta teszterek, akik órákig csak ugrálnak neki a sziklafalnak, hátha valahol "lyukas", vagy át tudod ugrani, és a másik oldalán a világ végét találod, ilyesmik :) -
Igen, igen :)
Egyébként én személy szerint nem is örülnék béta meghívónak, mert nem akarnám szétspoilerezni a történetet :D
Úgy vagyok vele, hogy mindent a maga idejében. -
Csinálj valamit, ez a a topic is kezd sz*r lenni a sok rinya ember miatt. :( -
miből gondolod hogy itt nincsenek fizetett teszterek ?
-
Amíg túlzás nélkül tízezrek vannak, akik a fél karjukat odaadnák a tesztelésért, addig ne is számíts semmiféle fizetségre... -
szerintem nagyon sokan szívesen tesztelnék ezt a játékot és nem is kérnének érte cserébe semmit. :) -
tudom meg korai :)
-
Egy-két hónap ingyen játék semmibe sem kerül? Végülis csak teljes bevételkiesés...
Egyébként tudod, hogy van ez: "Majd Isten megfizeti!" :D -
párszor linkelték már, hja :) -
sata75 #6486 Lehet láttátok már de azért odaver:)
:o.O
-
Én szívesen teszteltem volna end contentet is :P -
nem para, end contentet fognak tesztelni, 1-2 hétig kb.
ez tulajdonképpen "gyengébb" cucc, mint a Game Testing (amit mi emberek closed betanak hívunk) -
Szabi1991 #6482 általában szokás valami apróságot adni, pl. egy különleges bétás ruha :DD -
Hát én nem kaptam email-t....... .... .. ..... .... -
igyál egy kis kávét , Én is most kortyolgatom
-
Jól van, még reggel van... -
szöveg értelmezés ?
"bugmentesebb"
-
Te miről beszélsz? Olyan nem létezik, hogy bug mentes játék és nem is fog létezni... -
"nem adnak semmit érte cserébe"
hája , végül is csak egy bugmentesebb játékot kapsz jó esetben de ez tényleg semmi...
-
Boncmester #6475 A megjelenéskor semmilyen játékban nincs trial, hülyék lennének.
Ne MO-ból indulj ki, itt drágának számít 10-15 ezerért megvenni egy játékot, de külföldön nem. Emiatt szerintem nagyobb azoknak a száma, akik megveszik, mert érdekli őket, aztán nem játszanak vele 1 hónap után, mint azok nem veszik meg, mert nem tudják kipróbálni... -
Azon kívül, hogy a béta tesztelők jelentős része csak lícsel, és nem ad semmi visszajelzést, mondván majd a többiek elintézik... -
A béta teszt definícióját guglizd ki! Aztán meg majd hülye lenne a kiadó fizetni azért, amit időmilliomosok úgyis megcsinálnak neki ingyen. Egyébként több szem többet lát, illetve a tesztelő is csak ember, így szokások és beidegződések megvezetik (emberi lustaságról nem is beszélve), míg a lelkes gamereknél ilyen probléma nincs, és egy héttel a béta indítása után max szinten vannak normál xp gain mellett, amit tesztelő a büdös életben nem csinál meg, és hasonlók... -
-
Boncmester #6470 Engem elkerült... -
No, that's not the case.
This set of survey emails is being sent to a specific set of countries which our research firm is doing research in. Do not confuse these emails with general Game Testing invites.
If you receive a survey email, then complete the survey and qualify, you'll be allowed into a limited time test (with research surveys involved). It's quite different from being in the general Game Testing program.
No, it means you've been accepted to be part of a research program within Game Testing. While you'll be playing the game, it's for research purposes, not as part of the general Game Testing program.
Öcsém... Ennél jobban nem is tudnák agyonbonyolítani ennek a tesztelését...hihetetlenek -.- -
na, igazából ez az email egy kérdőívet tartalmaz, aminek a válaszai alapján vagy bekerülsz, vagy nem
kiküldtek tán egy rakatot, szerintem simán csúszhatott magyaroknak is
kíváncsi leszek holnap, hogy hány ember kapott innen :) -
:DDDD ahahahah