60903
-
Ez mennyire igaz. :D -
Boncmester #6716 Arcos, ha még nincs guilded, és PvP szerverre jönnél, akkor jelentkezz hozzánk! Itt nincsenek köztársaságiak :D -
EPIQ!:D -
Ezen besírtam ..
-
swg-ben elég jó volt a faji felhozatal... -
ennek mondjuk van igazságtartalma:
-
végülis igen, csak mindenki a "magical beta key"-re vár, ami sose létezett :)
és már csak emiatt is szánalmasak a scam oldalak, ahol béta kulcsot ígérnek, és szétrabolnak... :) -
eurom #6710 beta kulcs beta acc majdnem mindegy sztem -
#6696: ja, hát nem mondják a nevedet, kasztot mondanak, meg ilyesmi
igazából jól meg van oldva, mert nem is figyeltem oda erre :)
#6697: nem tudom, az tuti, hogy akiket most a survey-vel összeválogatnak, azok kapnak 50-es karikat 1-2 hétre, és konkrét tartalmakat kell tesztelniük - majd ha ők indulnak, tudok mondani többet
#6706, #6707: még mindig NINCS KULCSRENDSZER :)
Game Testing van, amire behívhatnak, és pont. Ha behívtak, az egyszerűen az swtor accountodhoz rendelt jogosultságban nyilvánul meg, miszerint töltheted a játékot / indíthatod az online launcherrel, ennyi. Nem volt, nincs, és nem is lesz kulcsrendszer. -
BOcsi az kimaradt hogy only republic. :) De a fórumba le is van írva. :) -
eurom #6707 bezzeg az Arche age betakulcsokat 10 dollárért árulták akik bejutottak swtor kulcsot meg nem találni. -
Mai Hack
Ők biztos tudnak adni béta kulcsot:) -
el sem hiszem amiket itt olvasok...Mit adnak az aktív tesztereknek? Játékélményt amiért általában fizetni kell! -
Ahogy írtad :)
2011 Q3-Q4, talán csak jövőre -
eurom #6703 2011.11.06. -
Biztos volt róla szó és rengetegen kérdezhették már, de elnézést,hogy nem akarok visszaolvasni, van előre látható megjelenési dátum ? Pl még ebben az évben, 2011 Q3-Q4, vagy talán csak jövőre ? -
arcosharcos #6701 Már majdnem jelentkeztem:)aztán azt néztem,hogy miért van itt ennyi Köztársaságis körülöttem de rájöttem,hogy én keveredtem rossz helyre xD Odaírhattad volna,hogy For The Republic vagy valami hasonlót:) -
Mindig azt nerfelik amit választok fő karakternek az elején, esküszöm eddig így volt! Inkább kezdek valami gyengébbel a végén meg szét buffolják. Vagy azt is nerfelik?
-
Ha valaki szeretne, jelentkezzen hozzánk. Minden infó a linken, vérpistikéket nem várunk köszönjük...
Make Tea not War -
Az a baj, hogy kb. már nem tudom mit kérdezhetnék :D Kb. állandóan megy a sírás az információhiány miatt, erre itt van egy ember, aki játszott a játékkal, és alig tudunk olyat kérdezni, amit még ne tudnánk. -
j0nNyKa, Reid milyen endgame tartalmakra gondolhatott, amikről még nem beszél?
"We haven't spoken about all aspects of the 'end game' yet. When we're ready to talk about it, we'll talk about it.
In case you're wondering, BTW, we have a very tightly integrated development team who come to decisions together. While I sort of like the idea of a cage match in which Erickson and Ohlen face off vs Schubert and Amatangelo for the fate of The Old Republic, it just doesn't work that way."
// Az utolsó mondata eléggé Reid-es :) -
Párbeszédekben ugye nem sosem mondják ki a nevedet, hiszen beírod hogy jonnyka azt nem veszik fel mint hang, és te sem hívhatod magadat jonnykának. Nincs bemutatkozás, meg semmi. Mass Effectben ugye te voltál "Comander Shephard" vagy "Shephard", kotorban a saját válaszaidat nem mondták ki.
Itt ez hogyan van megoldva? -
ööööööööööö what? -
És mennyire zavaró/hogy van megoldva, hogy a karakterek nem hívhatnak a neveden, és te sem hívhatod magad a saját neveden? -
Bétában most úgy áll a helyzet, hogy a névnek egy beviteli mező van. Nem tudom, hogy a szóközt engedélyezi-e, én nem találkoztam olyan karakterekkel, akiknek 2 neve lett volna.
A titulusok, és a híresebb karakterek nevei tényleg nem használhatók (darth, lord, vader, anakin, stb.). -
arcosharcos #6692 (#6682;Braikingboss):Az alosztályt választó döntésünk jelen állás szerint végleges és nem ismételhető vagyis AC-t nem válthatunk de AC-n belül annyit retalentolsz amennyit akarsz(vagy amennyi credited van).
------------------------------------------------------------------------
(#6672;BoneDragon):Szerintem már most is megtippelhetjük,hogy melyik alosztályt fogják elsőnek nerfelni.Nekem már most van 3 tippem
(#6674;Nephin):Én nem értékeltem annyira azt a trooper probe-t az armor progression vidiben,mondhatni szép kilátások de majd úgyis kitalálok valamit rá
jOnNyKa én is szeretnék élni a bétás kérdezési lehetőséggel
Régebben olvastam egy fejlesztői interjúban,hogy állítólag engedélyezve lesznek karakternek a kéttagú nevek használata és állítólag játékban szereplő neves NPC-k neveit nem lehet majd használni illetve előtagként nem adhatunk meg titulusként,rangként szereplő megnevezéseket mint pl Darth...Ezzel kapcsolatban valami kiegészítő infó? -
AC-t nem válthatsz, azon belül respec van.
Ugyanúgy talentelhetsz, mint máshol, tehát szintek vannak, és mindegyik szinthez 5-tel több pont kell.
Annyira nem egyértelműek a talentek, hogy +10%, +20%. Vannak persze olyanok is, de vannak összetettek, sokszor bizonyos spellek egymásra gyakorolt hatásáról szólnak.
Pl.:
"amíg X spell rajta van, Y többet sebez"
"X spell elnyomása után Y aktiválódhat"
"X% esélyed van rá, hogy Y spell ilyet, meg olyat csinál"
Na és persze minden talent fán van pár konkrét spell, amit onnan tudsz megtanulni. -
A Tibi a Tibi a Tibitibitibicsoki.....
-
Ejj, Tibor inkább bele se kezdett volna a cikkírásba, vagy legalábbis ne ebbe :D
Sebaj, SG-n elmegy ez is... -
hehe és betettek egy képet jabbarol ami még rossz minőségben is van...
mekkora süleség ez a cikk... ebből csak azt tudtam levonni, h nem érdekli túlzottan ez a játék... emlékszem a Vaungard Saga of Heroesra amikor kipróbáltam majd ki szaladtam a világból örömömben, h meg van és ott vagyok a világában és wáhh... attól függetlenül, h kicsit elcseszték a játékot, és nem hiszem, hogy nagyon belelátott volna a játékba.... de ha a wow így néz ki felhagyok az előítéleteimmel és megyek játszani XD
-
Evoluti0N #6687 Wow klón lesz a The Old Republic?
-
Kapott valaki mailt beta invite-al? :D -
mgerihun #6685 Én is úgy tudom, hogy lehet retalentelni, csak AC-t nem válthatsz. Tehát miután választottál AC-t azzal a 2 fő és 1 közös ággal kel beérned, de azon szabadon újrarakhatod a pontjaidat némi creditért. -
Krassius #6684 Hat erre kivancsi leszek azert, mert ugye sokan menet kozben jonnek ra hogy ok inkabb healelnenek, vagy eleg volt a raidekbol es irany a PvP. de ha megoldjak hogy ezek mukodjenek retalent nelkul, az tobb mint epic. -
Én úgy tudum, hogy respecelni AC-n belül lehet, pénzért, AC váltást meg még nem döntötték el. De AC-n belül lehet respecelni. -
PL IA-el Operativ ágat választom és medicre megyek. Rárakok x pontot és nem lehet resetelni a medic ágra rakott pontokat???????????? -
Krassius #6681 menet* -
Nephin #6680 A döntések nagyon fontosak ebben a játékban, számtalanszor hangsúlyozták. :) -
Krassius #6679 Igazabol a respec hianya az fura, ha valaki ment kozben jon ra hogy eltolta a talentezest, az nem hinnem hogy szivesen elolrol kezdene egy uj karakterrel :) -
Chris #6678 Na végre egy érdekes téma. Hogy is néz ki ez pontosan?
Akár egyenletesen is szétoszthatod a fák között a pontjaidat, vagy netán egy fát előbb ki kell maxolni, mielőtt bármely másikra is tehetsz pontot?
Ezen sok múlik, mert ez fogja megmutatni, hogy mennyire lesznek homogének a karakterek... sok klón fog futkosni, vagy változatos lesz.
Ehhez kapcsolódik a másik dolog is, hogy mennyire egyértelműek vagy nehezek mondjuk a döntések az azonos soron lévő talentek között? Pl. két egymás melletti talentből az egyik mondjuk +20% lightsaber dmg-et ad, míg a másik meg +10%-kal gyorsabb szendvicsvajazást.