60890
  • itlosz78
    Köszönjük szépen az összefoglalót. Azt szűrőm le a dologból, hogy nem biztos, hogy megéri a stealthre rakni azt a sok talent pontot.
  • Boncmester
    Engedd szabadjára a dühödet Nephin! :D
  • j0nNyKa
    azt nézem, hogy a külföldiek olyan dolgokat kérdeznek már csak, amiket én nektek elmondtam valamilyen formában

.. ez jót jelent, nálunk gyorsabban áramlik az infó, mint máshol :)
  • LaCz
    Jó lesz így is, elvégre párban vannak. :D Köszi a választ ismét.
  • j0nNyKa
    [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/06/star-wars-old-republic-exclusive-tester_17.html]betacake-es Q&A #7[/URL], mostmár nem deebo tollából... :)
  • j0nNyKa
    Nem foglalkozok köztársasági oldallal.

Az assassin az én játékstílusommal nincs olyan jó dps, mint a marauder. Mondjuk én marauder buzi vagyok. De ha valakinek az assassinnal való játék fekszik, az szerintem ki tud belőle hozni olyan dpst, mint egy marauderből.
  • LaCz
    Akkor még az, hogy egy Jedi Shadow Infi az felér DPSben egy Jedi Sentinellel? Köszi a választ!
  • Kazagor
    Köszi.
  • j0nNyKa
    leghalványabb fogalmam sincs sajnos a fizetési rendszerről, béta fórumon ilyesmiről nem esik szó, máshol meg főleg nem
  • j0nNyKa
    1) A range az kb. mindig mind1, mert a tank BH is tulajdonképpen egy melee ranges ranged class. Elég közelről lövöldöz. Hogy melyik a jobb? Szerintem a jugger jobb, mint a powertech, de én SW buzi vagyok, valószínű ezért. Nagyjából ugyanolyan jók. Aggrot mind2 tudja tartani, mert mind2nek van rá bőven spellje.

2) Nem bukod, megcsinálhatod utána is, persze.
  • LaCz
    Jonny, arról tudsz valamit esetleg, hogy EAék terveznek-e gamecardokat is kiadni, vagy marad az only creditcard/PayPal/Moneybookers? (Gondolom ilyenekről nem nagyon hallotok, de megkérdezem, nem vesztek semmit. :D)
  • Kazagor
    Mármint nem tauntot, hanem agrót* :)
  • Kazagor
    Jonnyka 2 kérdésem lenne ami eszembe jutott:

- Melyik a jobb, életképesebb, a társait jobban védő, tauntot jobban tartó tank a 2 oldalon? JK vs. Trooper és SW vs. BH. Természetesen mindegyik class tank talentre specelve, és tank felszerelésben. Tudom, hogy az egyik melee a másik ranged tank, de olyan szituációra értem, amikor teljesen mindegy a range.

- Qusteknél vannak secondary questek amit a main quest mellé, a main quest területére szólnak. Amikor kész a main quest és leadom, akkor a még be nem fejezett másodlagos questet bukom, vagy a main quest leadása után is bármikor megcsinálhatom?
  • arcosharcos
    és pókot a falon?
  • gavor
    Ha lenne Naboo....
  • arcosharcos
    (#6751;cikasz):Két alosztály képes nagyon távoli támadásra(long range combat)és erre külön talentolásuk is van,egyik az IA/Sniper/Marksmanship,másik pedig a Smuggler/Gunslinger/Saboteur ág.

A Trooper/Commando és BH/Mercenary RDPS talenten pedig azoknak való akik fantasy játékokban szerették a Mage kasztot.
    ------------------------------------------------------------------------
    (#6738;jOnNyKa):én is úgy tudom hogy combatban lopakodást nem lehet használni de gondolom ez a kaszt balance részét képezi.

A stealth-ből kijövök és támadok viszont tényleg hazavágja a célpontot erről egy interjúban beszélt egy fejlesztő,elmondta,hogy neki az OP/IA
    "Shiv"nevű képessége a kedvence,ez egy hátbaszúrós skill és állítólag nagyon erős
    ------------------------------------------------------------------------
    (#6757;Agamemnon):Régebben erről annyit mondtak,hogy a kommunikációnak sok formája lesz,többféle chatik lesznek és,hogy valamilyen formában,bizonyos területeken még ellentétes frakcióval is lesz lehetőség a kommunikációra.
  • j0nNyKa
    egyikkel sem, bár az albatross lehet volt, csak nem tudtam róla, hogy az :)

krayt dragon ha van, az tuti valami nagyszintű dög
  • Svenhassel
    Láttál-e már nyuszit fűben? :D
  • eurom
    Találkoztál-e már Krayt dragonnal?
  • eurom
    láttál-e már peko peko albatrosst?
  • j0nNyKa
    jaigen, ha már duplapost, legyen triplapost is, nem ?! :)

a madness talent ágon (ami a közös a sorcival) vannak életszívó spellek

valamelyik régi videóban (azt hiszem az inquisitort bemutató videó) volt egy olyan, hogy területre kitolt egy lila-fekete-villámos spellt, minden enemy össszeesett, és ilyen lila-fekete-villámos lélekszerű dolgok szivárogtak az enemykből a sorciba - na az pl. aoe életszívás
  • j0nNyKa
    akarom mondani hülyeséget beszélek, persze hogy van neki healje, csak én nem használom

a dark healt megkapja még inquisitorként
  • j0nNyKa
    igen, a grafika az stunning, mindig amikor meglátom, eszembe jut az a cikk, amelyikben közölte a cikkíró, hogy ugyanúgy néz ki, mint a wow
    .. ühüm, nem.

#6760: nincs healje az assanak, szerintem shadownak se
  • BoneDragon
    Elnézve ezeket a képeket meg a régieket, sokat fejlődött a grafika.
  • Agamemnon
    Sorry a dupla pust-ért, de még egy kérdés felmerült. Az eredeti az lenne, hogy a Shadow tud-e healelni, de mivel nem játszol a Köztársaság oldalán, ezért, úgy kérdezem, hogy az Assa tud-e healeni?
  • j0nNyKa
    hja olvastam

mi most tudunk egymással beszélni bétában kötetlenül

az rp miatt mindenképp lesz valamilyen lehetőség beszélgetni, ez 100%, de még nincs kitalálva a rendszer, hogy hogyan
  • j0nNyKa
    aki még nem érzi úgy, hogy empire oldalon kell kezdenie:
  • Agamemnon
    j0nNyKa, a béta fórumon nem esik véletlenül szó a két frakció kommunikációjáról? Mert a mostani dev postban sem írta le, hogy akkor hogyan lesz....

Quote:
    Originally Posted by Rodyn View Post
    I imagine this isn't something you can answer now, and that's fine, nor am I looking for an answer at the moment, but I would at least like to ask if there will be cross-faction communication in local chat? If Republic and Imperial players can't understand each other in that particular way, RP would be severely limited. I can understand now allowing player-to-player messages between opposing players or sharing the same chat channels (I support that, in fact), but local chat should at least be open to both sides.
    That's one of the options that's being looked at right now.

Reid:
    As I said, a final decision hasn't been made, and this is a feature that's in testing. Your opinions on the topic are welcome, as long as they're constructive.
  • j0nNyKa
    Darth Hater E3 cikke(i)
  • j0nNyKa
    snájpeh amúgyis :|

te rájöttél már, hogy empire leszel, vagy még kell érte baszogatni? :D
  • petecz
    snipah
  • Agamemnon
    Ezt örömmel hallom
  • j0nNyKa
    hú, ezek a magyar kifejezések rettentő bután hangzanak mmorpgnél

sniper leszel, csókolom. :)
  • cikasz
    Hát akkor eldöntetett :) Birodalmi mesterlövész ügynök leszek :)
  • BoneDragon
    Erős a sötét oldal ereje, hidd el áttér a "jó" oldalra. :)
  • arcosharcos
    Hát,Nephin maga a világos oldal megtestesítője de a 6728as hozzászólása után mintha kezdené elragadni az Erő Sötét oldala.Persze én ennek csak örülnék:)
  • Svenhassel
    Mi már csak ilyen sötétek vagyunk.
  • orichalcos
    Itt mindenki Birodalmi akar lenni? Senki nem jön a fény felé? :D
  • Boncmester
    Nem.
    4-4 kaszt van köztársasági és empire oldalon, mindegyiknek van AC-ja, vagyis advanced class-a. Tehát összesen 8-8 féle karakterrel játszhatsz.

Köztársasági oldalon van a Csempész (Smuggler), aminek az egyik AC-ja a Gunslinger, amiről Johnyka mesélt. A másik a Jedi Consular AC-je, a Sage.

Birodalmi oldalon az Imperial Agent kaszt Sniper AC-ja, és a Sith Inquisitor kaszt Sorcerer AC-ja ranged.

Ezen kívül beszélt még a Republic Trooper és a Bounty Hunter egy-egy AC-járól.

Amúgy meg: Classok
    AC-k
  • cikasz
    Köszönöm. Empire oldal érdekel elsősorban!
    Tehát sniper lehet akár a csempész is? Vagy tulajdonképp a csempészek a csempészek oldalán állnak és ezért a birodalmi ügynok a nyerő?

/off
    For the Horde
    /on

Igazából nem érdekel a "jó" oldal.