60890
-
mgerihun #6864 Ez három külön téma volt, elmaradt sorköz :D -
mgerihun #6863 Rakatákat végül nem választották el az erőtől?
Sokan írták, hogy nem bíznak endgame tartalmakban. Szerintem az egész játék pont azt hangsúlyozza, hogy tele lesz pakolva Flashpontokkal és Operationokkal, hiszen minden quest egyedi, élőszereplős és agyon scriptelt, magyarán egy flashpont összerakása sokkal kisebb feladat mint a scriptelt questek összehozása, pláne ekkora mennyiségben, külön minden classhoz. Valahogy lemerem fogadni, hogy insta mennyiségében rá fog verni WoW-ra. Vegyük csak azt, hogy már most 3 BG van teszt alatt. Vanilla WoW-ban volt wsg, majd jött AB és sokkal később nyílt csak meg AV. Low lvl Flasahpontokért nem rajongok, mert minek farmolni olyan itemet, amit 3-4szint múlva cserélsz. Max low lvl twink kariknak érdemes BG-re.
-
arcosharcos #6862 A Belsavis bolygón a 16 fős Eternity Vault operation nekem nagyon bejövős és ha jól látom ez egy end game,high end operation 
A rakatákra mindíg is kíváncsi voltam.Nagyon ősi nép akik ötvözték a technológiát Sötét Erő energiákkal,"érdekes" gépezeteket alkottak ezáltal.
IA-val is azért leszek,mert mellette szól a legfejlettebb technológia,a Rakaták saját korukban ebben nagyon élen jártak.A Régi Köztársaság előtt több tízezer évvel fejlett technikával rendelkeztek de a TOR korszakára ezek szinte feledésbe merültek.
Jut eszembe a Rakata fajt is bejelenthetnék mint játszható fajt!Attól teljesen happy lennék.
Amiről Sith oldalon beszélnek az Eternity Vault előzetesben,hogy a "Köztársaság elleni háború semmi nem lesz ami ránk vár ha nem teszünk valamit" az remélem az amire gondolok:a Star Forge és a rakaták valami ilyesmi beindításában mesterkednek:))
Mostmár csak szerezni kéne 16játékost az operation-hoz,izé bocsánat tizenötöt
-
petecz #6861 Szakmai díjak növelik a hypeot a játék körül ami mindenkinek jó. Nyilván minket érdekel legkevésbé, de pl. az EA-nak fontos. -
Nephin #6860 Hazai hírek -
ezzel én is így vagyok! totál fölösleges parasztvakítás az összes ilyen díj...ahogy írtátok rengeteg játék bukott meg release után hiába volt elhalmozva "szakmai" díjakkal..... -
Pont ugyanez volt a Warhammer Online-al, szóval kimondhatjuk hogy ez nem jó ómen
-
eurom #6857 ezt mondom én is hogy szarul jártam a dijjaikkal ugyhogy ne reklámozd nekem, majd kap tölem egy dijat ha lekötött egy évig.
-
arcosharcos #6856 (#6852;0Fritz0):Akik a díjakat adták azok játszottak is vele vagy látták élesben,nem úgy mint mi.Csak mi kaptunk vágott anyagot:)
A vágószobában lévő film hasonlathoz annyit,hogy nagyjából azt fogjuk kapni amiket mostanában láthattunk,mert már csak csiszolgatják.
------------------------------------------------------------------------
(#6853;Caliph):Ha nem volt kint konkurencia az legyen a konkurencia baja:){na ezt elmésem megfogalmaztam xD}
Engem meg nem zavar ha nem lesz konkurenciájuk:)
------------------------------------------------------------------------
(#6854;eurom):szerintem annyira szarul eggyikük sem járt rosszul az más kérdés hogy a játékostábor,hogy járt velük:) -
Jahm, mintha egy film megkapná az oscárt annak ellenére hogy még nem is ment a mozikban! -
eurom #6854 paraszt vakitás! Nézd meg elmult pár év mmoinak honlapját milyen dijakkal reklámozzák aztán hova is jutottak ezekkel a dujakkal .
-
nagyon más mmo nem is volt kint,szal nem volt nehéz kinek menjen a díj...ráadásul best mmo best Massively Multiplayer Best Multiplayer kb ugyanaz.
ami itt ér vmit az a best pc game :) -
Ezek a díjak elég furcsák.
Mintha még egy vágószobában lévő filmnek adnának díjakat. -
arcosharcos #6851 "egy-két" pozitív elismerést igencsak begyűjtöttek,számszerint tizenöt díj és győzelem különféle kategóriákban
Többek közt Best MMO,Best Pc Game,Best Trailer,Best Multiplayer,Best Sound Design,Best of E3 2011,Best Massively Multiplayer...
-
Köszönjük. -
Nephin #6849 Nyár eleji Fan Friday -
Nephin #6848 Már kint van két szavazás, FF lesz. -
Hmm, késik az update, vagy csak én nem találom? :) -
igen, lifesteal -
kamureg,nem otthoni gép,felteszed egy nyílvános megosztóra a kamu emilről --> profit.... -
Ha nem írták, akkor csak tippelek, de Consulart júniusban nem kapunk.
Fan Friday mellé mondjuk egy videó az e3ról. -
mgerihun #6843 Mit kapunk mai fan friday mellé? Konzulens-t? :) -
Szerintem az ilyen sima feljelentésektől/bejelentésektől van. Valaki valamilyen oknál fogva (pl. szórakozás) írt a BW-nek egy emailt, hogy ez az oldal leakel infót, és ennyi. -
Bhalage #6841 ki ez a nightelf picsa? -
Áhh, ez Cyclops az X-men -ből -
Nephin #6839 :D -
mgerihun #6838 Ezért jó, hogy vagyunk mi :)
Lifesteal? :)
-
Nephin #6837 Szép. Na ezért tilos nálunk mindenféle leakes dolog, úgy repülne a hivatalos státusz, mint a pinty... -
mgerihun #6836 :)
-
arcosharcos #6835 Ezért lenne jó a következő béta fázis bejelentése,mert ott már szabadon lehetne infót megosztani. -
mgerihun #6834 Olyan képet viszont oszthatnál amin ki van kapcsolva ui, ráközelítesz karakteredre, hogy eltűnjön, fps nézetre váltva és pár npc, tájkép, vagy bármi szemét kupac a sarokban még belefér :D -
Jó hát azért elég egyértelmű megtalálni a leakelt tartalmat, ha az tartalmazza a beta/swtor/leak stb kifejezéseket nem gondoljátok? :D Felraknál pl pár képet anyámtyúkja néven valami magyar feltöltő oldalra, akkor a kutya nem találná meg. -
arcosharcos #6832 Fiúk,lányok csak óvatosan a szivárogtatással,mert ebből az derül ki,hogy valóban működik a szűrőgépezet. -
küld át msn-en :P -
na EZÉRT nem fogok képet - videót megosztani. crassus, megfelel? -
mgerihun #6829 Ez még májusban volt, mint láthatod a linkek változatlanul élnek :) Azóta lett roszabb is, elkészült Sith Warrior kezdetek, néhány újabb béta kép és Jonnyka szöveges válaszai
-
hagyjátok meg a linkeket de a szöveget cseréljétek ki vmi orbitális marhaságra aztán írjatok vissza hogy nem tudod milyen leakről írogat :D -
Azért ez durva mennyire figyelik mi szivárog ki... -
mgerihun #6826 ja google translate
-
Boncmester #6825 Azért kellemes kis gépezetük lehet arra is, hogy az ilyeneket szűrjék, ha ezt az oldalt is megtalálták, vmennyire lefordítgatták, aztán írtak neked :)