60890
-
arcosharcos #6904 Az egy Sérülés volt??
Azt a "sérülést"ha kihealeli valaki azelőtt leborulok.
Azért sem stabilabb a corelliai hajó mint a fury
,egyébbként is mindenki látta,hogy szabálytalanul előzött és csak azért tudta lehagyni,mert a Fury-ban nem ült senki
-
Boncmester #6903 Amúgy lesz olyan köztársasági guild, ahol majd menedéket lelhet a köztársasági altom, ha lesz? Mert gondolom egy Jedi Knightot minimum csinálok, de lehet akár, hogy mást is :) -
Boncmester #6902 De a Fury mennyivel jobban néz ki :D -
mgerihun #6901 Kell a harci kedv és a Sith virtus, ezt láthattuk a Return videóból. Malgus, miután kettesben maradt Satele mesterével, elkezdett a haragból táplálkozni és hiába minden Jedi ügyesség, a puszta fizikai erejével vágta le a Zabrak mestert. Végén amikor a mesterét megölte az is puszta kegyelemdöfés volt részéről, igen megvetette, hogy elbukott, de azokat a sérüléséket nem élte volna túl amúgy sem. Ja igen ami még a videóban szemet szúrt az az, hogy mennyivel stabilabb a Coreliai freighter mint a Fury :D -
Boncmester #6900 Hát én már élezem a fénykardot egy ideje, az tény, és nagyon szomjazok már egy kis jedi vérre :D -
arcosharcos #6899 Jut eszembe Crassus is köztársasági lesz ráadásul tank/trooper csak nem mertem ajánlani,mert lehet,hogy rohansz is át hozzánk Empire oldalra.
bocs Crassus,tudod,hogy komállak csak ezt nem bírtam kihagyni:)
-
Nephin #6898 Hagyd a birodalmiakat, nálunk nem a szavak beszélnek, hanem a tettek, de majd ők is rájönnek... :P :D -
arcosharcos #6897 Ez a Corellia
bolygó amely köztudottan Republic bolygó így azt mondom,hogy nem elég mély de egy-két bombakráter mélyebbé tehetné 
------------------------------------------------------------------------
Mondjuk a Sith oldalon tömörülők hozzászólásait visszaolvasva
tényleg elég gonosznak tűnűnk,mindenesetre a harci kedv a tetőfokra hág,ezt már nem lehet fokozni úgyhogy szinten tartjuk
(#6892;orichalcos):Mondom már több poszt óta,hogy Nephin az!Mondjuk nem "jófiú" hanem jólány de most mit válogatsz:) -
mgerihun #6896 Arról nem beszélve, hogy jó Sithként tudjuk, hogy milyenek a börtöneink és, hogy bánunk a rabszolgáinkkal, ezért puszta kegyelemből kivégzünk mindenkit aki az utunkba kerül. Ez kegyetlenségnek hangzik, pedig mi csak jót teszünk velük :) -
Hova kerültem... :D
-
Boncmester #6894 Én jó leszek. Mindenki tudja, hogy a Sith Empire a jó, ami fölszabadítja a bolygókat a köztársasági áldemokrácia elnyomása alól :D -
mgerihun #6893 Én jó leszek, mindenkit megölök majd, hogy ne szenvedjenek
-
Nemár hogy senki nem akar jófiú lenni itt. :D
-
mgerihun #6891 Ááá tuti pve szerverre megy
-
mgerihun #6890 Lesznek szép mélységek
-
Boncmester #6889 Hoppá, Nephin le fog nyakazni téged a játékban, vigyázzál! :D -
mgerihun #6888 Anakin még gyerek, joga van hülyének lenni, felnőttként már csak az a kifogása lehetne, hogy nő
-
mgerihun #6887 Ha már Operationoknál tartunk, arra leszek kíváncsi, hogy itt is kapunk-e tiereket contenthez. -
Boncmester #6886 Nézem a Baljós Árnyakat.
Anakin és Qui-Gon:
"Te Jedi lovag vagy, igaz?"
"Miből gondolod?"
"Láttam a LÉZERKARDODAT"
Hát innen jön. Fos magyar szinkron :( -
arcosharcos #6885 De jobban alszom ha a boss kidobta a lootot amit akartam -
mgerihun #6884 egyetértünk. Amúgy is mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai egyik sem jobb a vagy rosszabb a másiknál, 1 óra ide vagy oda
-
Ezt tapasztalatból írtam és azok is hc guildek voltak. Na majd kiderül, kár erről ilyenkor beszélni. :) -
mgerihun #6882 Volt már téma officerek közt, de akkor viszont 18.30-tól kéne raidelni, és sokan nem érnek rá olyan korán, mert még család, vacsi, fürdés, asszony stb, de este 8-kor gyerek ágyba, asszony tv, vagy másik acc :)
HC klánnak vannak hátrányai, de valamit valamiért, aki ebben leli örömét az találja meg a számításait, szabadabb időbeosztásnak ott vannak a casual/félhc klánok. Nekem van rá időm (lekopogom, tagjaink többsége is úgy jelentkezett, hogy éjjel egyig, kettőig fent vannak. Viszont nálunk csak heti 3 raid kötelező az 5 ből, ezért is lesz kicsit nagyobb létszámunk, mint terveztük, péntek-szombat pedig szabad. -
Osztom ezt a dolgot. 11-ig még elég éber az ember, utána már csak szenvedés, főleg ha másnap meló van. -
mgerihun #6880 Ha munkába kell menni akkor mosott szar alapból az ember :D -
calis #6879 Jah. Szerintem is max 11-ig érdemes raidelni. Aki időben kel minden nap reggelenként, az szeretne időben is lefeküdni :). Az ideális raid mennyiség szerintem olyan 3 raid/hét, 19:00-22:30-ig. -
Még jelentkeznék is hozzátok ,csak 24ig raidelni necces :D Másnap munkában mosott szar az ember ilyenkor :D -
Nagyon régen játszottam már vele. :) :D -
mgerihun #6876 Könnyebb is lesz kezelni a dolgokat..... remélhetőleg :) -
Köszi az infokat, akkor jóval kisebb guildek kellenek mint más mmoknál -
mgerihun #6874 4fős alap alap instance (flashpont)
8fős a kisebb raid (operation)
16fős lesz úgy néz ki a nagyobb raid (operation), de ez még nem dőlt el, nincs is hivatalosan bejelentve.
PvP 8 a kisebb, nagyobb gondolom majd amekkora az operation lesz. -
mgerihun #6873 Igazat van abban, hogy kell a low lvl flashpont, de rajongani nem kell érte :) -
Itt hány fősek a party-k és a raidek ? -
arcosharcos #6871 Valamennyi technológiájuk Sötét Erő energiákra épült ez megválltoztatta a személyiségüket.Belső harcok,viszályok jelentkeztek a járvány már csak a vége volt(a vírus miatt vesztették el a kapcsolatukat az Erővel)amely a Rakata nép meggyengüléséhez,bukásához vezetett.
Low LvL flashpoint is kell!Valahol össze kell szokni a csapatnak,guildnek.A skillek miatt is végíg kell járni a szamárlétrát,nem Operation Boss tankolással kezdődik a karrier.Az alapján vásárolhatnék is egy High LvL karit és közöm nem lenne a skillekhez,a Rutin megszerzése low lvl flashpointban kezdődik.
A twink kari lehetőséget nem támogatja a játék -
mgerihun #6870 Ez mindig lemarad 
http://users.atw.hu/tor-nemesis/ -
mgerihun #6869 Kis klán update :) Elkezdtük talentekre bontva összerakni tagjainkat, illetve egyfajta ellenőrzést végzünk ki az aki még aktív nálunk, mert már több mint 7 hónapja megalapultunk. Lényeg, hogy lehet lesz még hely a már zárt pozíciókon, illetve azon belül is talenteken. Ami biztos, hogy tele van jelenleg az a Sith Inkvizítor / Sorcerer / Lightning. Bővebb infóért látogassatok el a fórumunkra. Szigorúan PVE contentre gyúrunk HC klánként pvp szerveren. Jelenlegi felvételi lapon feltüntetett zárt pozíciók, mint írtam még feldolgozás alatt, ami most is nyitott azt látjátok. -
mgerihun #6868 KotoR foszlányok?
-
Valami ilyesmire emlékszek én is, hogy elkapta őket valami betegség... -
mgerihun #6866 Ha jól rémlik valami vírus pusztított köztük és visszafejlődtek. Nem tudták használni az erőt, így a gépeiket sem, majd eltűntek. Ha rosszul emlékszem javítsatok :) -
Azt lehet tudni mi történt a Rakata fajjal?