60890
  • Boncmester
    Szuper! Már érik fejben a bombing party :D
  • j0nNyKa
    Persze, az mind2 SW ac-nek van. Terület stun pl. már az elejétől.
  • Boncmester
    Köszi! :)
    AOE sebzése van valamennyire?
  • j0nNyKa
    szavadon foglak, nagy szinten szükségem lesz egy jófajta healerre magam mellé.. :)

Boncmester: Nagyvonalakban a rage az burst dmg / cc. Annihlation az nagyobb sebézsek + dotok, carnage meg attack speed + mobility.
    BG-n ugye egyszer voltam, de nem csapatban, úgyhogy lövésem nincs.

petecz: teljes verziót ugyanúgy meg fogja tudni, mint mi, egyszerűen a game testingbe nem választják be többet
  • arcosharcos
    Különben meg szomorú,hogy ilyen kevéssel a megjelenés előtt,sok mindenről leak és egyébb infókból kell értesülnünk.

Néztek már a naptárra? Mostanra már hivatalos oldalról kéne ezerrel pörögni az infóknak és akkor nem lenne szükség leak és egyébb megoldásokra ha valamit megakarunk tudni a nemsokára megjelenő játékról.

Ha a marketing gépezetük képtelen ellátni minket folyamatosan infókkal akkor meg tegyék lehetővé a tesztelők számára és jelentsenek be kiterjesztett nyílt bétát,hogy valahogy működjön az infóáramlás,mostanra már illene.

Most fölhúztak jOnNyKa menj előre,tolom beléd a healt
  • TDC Geronimo
    Na most hogy kibannoltak akár nyomhatod is a képeket, csak csináltál párat menet közben magadnak :D
  • petecz
    Igen, a srác tudni fog swtorozni ? :S
  • Boncmester
    Viszont tettem föl pár kérdést, azokra még tudnál válaszolni? :)

Amúgy sajnálom a srácot, aki kölcsönadta az accját :( Vele ilyenkor mi lesz?
  • Boncmester
    Biztos van náluk pár magyar "kémelhárító" is :)
  • TDC Geronimo
    Nézd a jó oldalát. Így több újdonság lesz megjelenéskor

Amúgy nem vágom, hogy bannoltak ki. Azért mert sgre írtál magyarul beta infókat hát... emiatt tuti nem.
  • arcosharcos
    Ez sajnos benne volt a pakliban.Az előzetes levélke után ami érkezett tőlük már számítani lehetett rá.

Mindenesetre köszönjük a hasznos és érdekes információkat amiket megosztottál velünk a zárt tesztekkel kapcsolatban.És álltalad valamennyire közelebb kerülhettünk ahhoz amikre számíthatunk majd a játékban
  • TDC Geronimo
    eh
  • petecz
    Mas volt a login neve az accountnak nem? Akkor ip alapjan kerestek meg es neztek meg miket irsz a neten. Eleg komoly.
  • BoneDragon
    Igazából én már vártam, mikor következik ez be. Kíváncsi vagyok, hogy működik náluk ez a szűrés.
  • j0nNyKa
    nem tudom, nem írtak konkrétumot, volt 1-2 hely a neten, ahova kikerültek az írásaim.. hát.. ciki ?! :)
  • BoneDragon
    Na még is csak meglátogatták az sg-t? :D
  • j0nNyKa
    haha, bant kaptunk "violating the NDA" címszóval :)

hálistennek az account megosztását nem vették észre, úgyhogy ha egyszer valami csoda folytán bekerül a bétába az én accom, az rendben lesz.

természetesen ezáltal nem csak a játékba nem tudok belogolni mostantól, de a béta fórumot sem látom
  • Boncmester
    Hozzánk elkéne még egy sniper :)
  • Anthrax
    Tuti IA lesz a mainem, eddig úgy volt,hogy köztársasággal tartok,de elcsábultam, főleg a hajó és a sniper miatt :D:D
  • arcosharcos
    Ékes példája lehetsz a Birodalmi nullás* ügynöknek:)akik még az összeesküvések összeesküvéseit is ismerik
    ------------------------------------------------------------------------
    *Ezt nem én találltam ki ez tényleg így van,az SWTOR-ban a Birodalmi Hírszerzés legelitebb tagjai az un.nullás ügynökök

A holoneten az Imperial Agent overview harmadik bekezdésben írnak a nullás ügynökökről.
    ------------------------------------------------------------------------
    "nerfelni a Sith-eket" ezt úgysem merik megtenni
  • orichalcos
    Szívemből szóltál...
  • N1ggA
    Igen azok hülye fordítások, de az az egyetlen eset, amikor a gyerek Anakin meglátja Qui-Gon fénykardját, na akkor, de csak akkor "laser sword"-ot mondanak :)
  • Boncmester
    Hmm... Most a Klónok támadását nézem, és ebben is végig lézerkardokról hadoválnak, Obi-Van és Anakin is.
  • Boncmester
    Nem, azt azért fogom csinálni, hogy néha a Köztársaság is nyerjen, mert különben még nekiállnának nerfelni a Sith-eket :D
  • N1ggA
    Hallgasd meg angolul is, csodálkozni fogsz, de nem a megszokott "lightsaber" hangzik el, hanem az, hogy "laser sword"
    Úgyhogy nem csak a szinkronban baszták el hanem igazából is.
  • arcosharcos
    Azt mondod,hogy az altoddal csak siránkozni fogsz bejárni?xD
  • Boncmester
    Asszem sírás lesz a vége, ha 8 fős csapattal tudnánk BG-re menni, már a Köztársaság részéről :)
  • Agamemnon
    Csapatban biztosan lehet, a létszámot meg megmondja j0nNyKa :)
  • Boncmester
    Johnyka, még 1 kérdés:
    BG-re ugye lehet csapatban jelentkezni? Ha igen, 4 vagy 8 fősben?
  • Nephin
    Chuck Norris-os verzió: *Nem szól semmit, csak mosolyog és elmegy körmöt vágni fénybicskával...* :P :D

*Na jó, nem, de azért mosolyog, majd elválik a dolog élesben...* :P :D
  • arcosharcos
    Tudtam én,hogy a trooper páncél mögött humorérzék is van:)csak azt nem tudom elképzelni wow TS beszélgetéseink után(de rég volt),hogy te a világos oldalt fogod képviselni,akármelyik factiont is választod
  • Boncmester
    Igen, én is erre gondoltam :)
  • [HUN]Crassus
    no problemo gringo!:)

Köztársaság rulez!:) és a trooperek a legjobbak:P
  • arcosharcos
    Kettő? Crassust már nem is számoljuk? Végül is ha jobban belegondolok igazad van xD
  • mgerihun
    Ne sajnáld attól a kettőtől aki itt képviseli őket, ez a legnagyobb örömük, ha kijön a game úgy is sorozatos bukásra lesznek ítélve a Köztársaság oldalán
  • arcosharcos
    Jó,mondjuk nem csinálta rosszul és van némi valóság alapja amit írsz csak ezt a részt ne reklámozzuk,nehogy már jól érezzék magukat a köztársaságiak
    --------------------------------------------------------------------------
    (#6908;Boncmester):létszámot szerezni könnyű csak jó csapatot akikkel haladni is lehet annál nehezebb
  • Boncmester
    Én is voltam náluk az STO-ban, mondjuk csak 3 hétig játszottam azt a játékot, de igazából valami kisebb, családiasabb guildet szeretnék, mint egy 50-60 fős gyűjtő guildet :)
  • mgerihun
    HGFleet-et ajánlom STO-ban náluk játszottam, jó társasák csak casual klán, viszont lehet náluk RP-zni és mindenkit felvesznek. Elég szép létszámmal indulnak, most van 41 tag regelve náluk.

http://swtor.hgfleet.hu/news.php
  • mgerihun
    Ráborult a fél állomás, Malgus mestere megcsiklandozta kis lightningal, kifele menet kereesztűl ment a Fury-n, majd gond nélkül átevickélt egy cirkáló felett, 21 vadásszal a nyomában, majd fénysebességre kapcsolt.....Miből készült az a hajó? :P
  • Boncmester
    Johnyka, el tudnád mondani, hogy a Marauder 3 ága közül melyik mire megy rá (Burst, DoT, Aoe, stb)?