60890
-
és te most miért is oltod ? -
Warden #7105 Egy jó erős alapfok azért nem árt.Ahogy néztem a játék képeit a válasz lehetőségek elég egyértelműek, de mit kezdesz a válasszal ha nem tudod mire válaszolsz?Ebben a játékban a történet a fő irányvonal az hogy te majd jól legankeled a pistikehun-t és ez kielégít akkor vedd meg bátran.Minden más esetben ott lesz neked a wow, habár azért oda sem ártott egy minimális angoltudás, ha másért nem is egy pugban is illett köszönni meg a végén megköszönni a partyt. -
Meg sok idő mazsolázgatni, lásd #7099
-
én biztos nem erőlködnék vele, de ha kitartó / türelmes vagy, egy szótárral simán elboldogulsz
sok olyan játékost ismerek, akik szótárral játszanak ilyen típusú játékokat
a story élvezeti faktorából biztos el fog venni, hogy bogarásznod kell szavanként, hogy mi történik, de alapvetően csak emiatt ne hagyd ki szerintem a játékot -
Elég egy angol - magyar szótár is.
-
Egy kérdés.
Ha nem igazán vágom az angolt akkor meg se vegyem a TOR-t?
-
EPIC!
-
-
arcosharcos #7098 Semmi értelmes gameplay-el kapcsolatos infó
marad a story a lore és az immerzsön
.
Különben jó volt a történet
A legtöbb szereplő nem szerepel a wiki vagy wookiepeedia-n pedig utánaolvastam volna némelyiknek,annál is inkább,mert megvan rá az esély,hogy ingame összefuthatunk velük.
A történet és az eddig kiadott három cinematic intro,időben nem sokkal korábban játszódik mint,hogy mi belépünk és elkezdjük a játékot (ha egyszer megjelenik
)ezért talán érdemes figyelemmel követni az eseményeket a körítést,hogy tudjuk mire számíthatunk.
------------------------------------------------------------------------
A cinema intrókban Darth Malgus és Satele Baba:)felemelkedését kísérhetjük végíg.
Az,hogy Malgus a Return Cinema-ban a Pureblood SI-t* mesternek nevezi senkit ne téveszen meg,ebben a korban sokkal több Sith volt mint ahogy mi a mozifilmekben megszoktuk,lehet csak a fölötte álló feljebbvalója és nem feltétlenül a tanító mestere.pl ő is feljebbvalója Malgusnak de nem a mestere
Malgus itt még egy feltörekvő Sith,a jelleme nekem úgy tűnik,hogy túl egyenes aki hisz a tiszta kűzdelemben,amolyan egy az egy ellen,kard ki kard típus,bátran belemegy a harcba de szerintem sokat tanulhatna a Birodalmi Hírszerzés vagy a 12 tagú Sith Sötét Tanácstól,a Sith Uralkodóról nem is beszélve,mert ők a nagy cselszövők és manipulátorok:)
Mindenesetre meg kell hagyni,hogy a ráfutásaival,kard dobálásával,force lighting és erőlökéseivel nem nagyon szeretném raid bossnak,ezt meghagyom a köztársaságiaknak:)
Malgus azt hitte,hogy a Coruscanti Jedi Templom lerohanása a Sitheknek egy becsületbeli ügy
valójában Malgust egy bábunak használlták egy politika cselszövés következő lépéséhez.
Sith Birodalmi felső körökben tudták hogy a Coruscanti támadás viszályt szít a Köztársaság és a Jedik közt.Így is lett,a köztársasági szenátusban többen is a Jediket okolták a támadás miatt,hogy ez az ő háborújúk a Sithekkel és belerángatták a Köztársaságot.A Jedi Magas Tanács ezért áttette a székhelyét a Tython bolygóra(ősi Jedi bolygó).A játékban ezért kezd a Jedi a Tython bolygón.
A Cinema Introkban szereplő Satele még nem a Jedi Magas Tanács vezetője,az intrók és a játék kezdésünk ideje közt storyban kb 10 év van,addig tart a tűzszünet.Mikor elkezdjük a játékot akkor már Satele a tanács hangja és lekiismerete,többször szembesült az Erő sötét oldalával de túlélte,minden idők legfiatalabb Jedi Magas Tanács vezetője és Grand Master-e.
Az intrók történésének ideje alatt még Dar'Nala Mester tanonca.Dar'Nala vezeti a béketárgyalásokat aki itt már ékes példája egy Sötét Jedinek.Sajátos módszerekkel akarja legyőzni a Sitheket.Döntéseiben ellen cselekszik a Szenátus,Köztársaság és Jedi érdekeknek.(Nem sokáig,mert el fog bukni de nem lövöm le a storyt)
A Deceived Cinemaban legyőzött Jedi Master Ven Zallow tanítványának döntése is megkérdőjelezhető,ő Aryn Leneer és valószínüleg felzaklatta mestere halála,mert nekiront a Sith Flotta coruscanti blokádnak{egy csempész(Zeerid Korr)segítségével egy XS szállító hajón},a döntésétől a Jedik természetesen elhatárolódtak,gondolom Malgust keresi:)
A játék megjelenése előtt még mindenképp tartoznak nekünk egy Cinemával aminek az alderaani béketárgyalásról kell szólni vagy a tíz évvel későbbi tűzszünet végéről,ez egybe esik azzal mikor elkezdjük ingame a játékot.
* Ahhoz képest,hogy nem akarják bejelenteni a Sith Pureblood/SI faj/kaszt kombót az intróban simán beraktak egy SP/SI-t:) -
Sajna csak arról láttam a videók többségét szal az volt a példám csak:D Én még nem bírtam tolni vele sajna:( Vagy csak jól titkolomXD
-
lévén annál sokkal nagyobb bolygók is vannak, NEM ? :) -
Ja és a maradék rész meg a TATOOINE mi?
-
Abból szerintem 25giga a hang meg a szöveg fájl. :D -
jahm de a wowhoz már ki tudja mennyi peccs meg 3 kieg jött. -
Itt aki látta már azt mondja, hogy kész van csak finomitgatják! -
Értem én az 10000-ig kieg útán 34 Gb :D és egy kész game nem egy beta. -
A WOW könyvtáram most 34gb (csak hasonlitás képpen) -
egyébként most nézem, hogy szerinte nincsenek racialok
elképzelhető, hogy én néztem be, és tényleg nincsenek
vélemények? hiányoznak valakinek racialok? -
ehhez most pont nem volt semmi közöm, de szivesen.. :)
hja, béta kliens kurvanagy, ráadásul böngészőből indul, franc tudja, hogy mennyivel lesz még nagyobb... :D -
30 gb ? nem is sok, annó VG meg AoC volt majd' ennyi. -
30GB a beta kliens nem is rossz:D
Október 4-re tippeli a megjelenést hm legyen úgy!!!!!
Jó kis Q&A volt. Jó hosszú csak már nagy részét megválaszolták itt is ezért ezer köszönet! -
200 óra? Na akkor a karácsonyi időszakra eltűnök a családtól. :D -
Ez jó hosszúra sikerült. Köszi! -
[URL=http://betacake.blogspot.com/2011/06/star-wars-old-republic-exclusive-tester_20.html]BetaCake Q&A #8[/URL] -
Nem ennyire ikonikus, de van, igen.
Boncmester: az a 200 óra, amit mondtak, kb. reális. Annyi idő alatt kényelmesen el lehet jutni 50-re. -
Boncmester #7081 Köszi!
De akkor ezek szerint nem túl gyors a fejlődés, mondjuk a story miatt az nem is baj :) -
Kazagor #7080 A Sithek/Jedik 9 szint környékén megkapják a fénykardjukat. Van ilyen a többi classnál is? Valami classra jellemző fegyverre, státuszszimbólumra gondolok, hátrakéta, rakétavető stb. Vagy csak a fénykardhasználók ilyen kiváltságosak? -
a jatek kesz van, szinte mar csak az endgame contenttel foglalkoznak, azt tesztelik
vannak, akik emiatt kaptak 50es karit, de olyanok is, akik fejlodtek odaig (ok mar az alphaban is bent voltak)
mi egyebkent 37ig jutottunk, mielott bannoltak -
persze, meg a sugar szine is mas, amit kilosz -
A nem erő használóknak milyen megkülönböztetése lesz hogy dark v. light a karakter? A ruházaton kívül természetesen. Nekik is eltérő lesz a fegyverzet skine? -
t0xikus #7076 hát pedig szokj hozzá a gondolathoz,h altok ilyen névvel fognak rohangálni:D -
Boncmester #7075 Johnyka: olvastam más QA-kat is, és még senki nincs magas szinten az alapján, ahogy írtad, hogy ti is huszonvalahány körül voltatok.
Azt vágom, hogy még nincs endgame content, de a fejlődés leáll egy idő után? Vagy ilyen sokáig (1-2 hónap) kell játszani, hogy valaki elérje ezt a szintet? Esteleg senki nem játszik olyan sokat a teszterek közül, mint akik általában MMO-zni szoktak? Mi ennek az oka, meg tudnád mondani?
Köszi! -
-
-
ez vajon nem a #7070-re akart válasz lenni?
-
Ebből filmet is szívesen néznék. Elképesztő hol jár már a 3D-s technika. -
Ilyen névhez már nem fénycső dukál, hanem ami rezeg... rezgőfénycső
-
Boncmester #7069 Nem a fénycső teszi a Csöcsös Puncimókust :D -
Csocsos Puncimokus lesz a karaktered? Milyen fenycsove lesz? -
Boncmester #7067 "5., Mi egy érett társaság vagyunk és ez egy Rp játék. Nem veszünk fel "hülye" névvel megáldott embereket. Értsd.: Puncimókus, Csöcsös, Toszshaman......."
Hehe, ez nálunk is benne van a szabályzatban :)
Haverom szerint azért, mert magamnak tartogatom ezeket a neveket :D